2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn....kızlarrr herkes sabah 1 bardak sütünü içiyo dimiiiiiiiiiiiiiiiii..yoksa kapıda ceza keserimm içmeden gelenee...bide akşam yatarken iççeksinizzzzz...

Sabahları içiyorum da akşam süte yer kalmıyo

günaydınnnlarrr

Günaydınnnn kuzummm

Olsun cnm o kadar da 9 ay sen taşıyacaksın tatlı da olsa bi zahmeti var birazda o çeksin hihihi

Ayy ne güzel kuzum ya eşim sabah akşam nerdeyse kulağı göneğimde gezecek hala bişi duymadı o gelince kıpraşmıyo miniğim

Son düzenleme:
Günaydın Arkadaşlar...
Herkes iyidir umarım...
Ya bu nasıl reklamdı KK yönetimi. Çikolatalar işkence gibi.

sağlık ocagına gittim geldim tetanoz aşımızıda yaptırdık çok şükür . kızlar tetanoz aşısını 2 doz halinde yapılacakmış 1. şimdi oldu diğeride 2 ay sonrayaymış sizede böyle birşey dediler mi ??? kafam karıştı valla

30 mart :) erkek izmir erkeği :) 210 gr, 20 cm dhaa annesi sitede çok acemi ...

evet 2 doz..ama 2.doza bana 1 ay sonra dedi doktorum..şimdi kasım başı 1 aralık başı 2.yi olcam

günaydınlarrrr

evet cnm bana da 2 doz yaptılar. 2. dozumu geçen hafta oldum ama ben 1ay arayla oldum aşılarımı

evet canım iki doz halinde yapılıyo
kaçıncı haftandaydın yapıldı bana 22. haftada yapıcaz dedilerrr

Kızlar benim vajina kasığım çok ağrıyor ya. o kemiğin genişlemesi yüzünden yazıyor internette böyle ağrı çeken varmı? yürürken 9 aylık hamileymiş gibi yürüyorum...

Son düzenleme:
Gebelikte 23. hafta

Minik kuşunuz 23. haftada yaklaşık 500 gram ve boyu yaklaşık 20 cmdir.
Bebeğinizin kalbinin odacıkları ultrasonda farkedilebilir. Şu anda bebeğinizin kalbi o kadar küçüktür ki inanamazsınız şöyleki doğumda bile kalp hala ceviz büyüklüğündedir
Bebeğiniz artık duyabiliyor hatta dışarıdan gelen seslere karşılıkö reaksiyon verebilir.
Bebeğinizin kemikleride gelişmeye başlamış ve daha sert olmaya başlamıştır. Bebeğinizin kemiklerinin iyi gelişmesini istiyorsanız günlük ihtiyacınız olan miktarda kalsiyum almayı unutmayınız
Bebeğinizin kas yapısı daha güçlü olmaya başlamıştır
Vajinal akıntınız artmış olabilir akıntınız açık renkli ve kokusuzdur. Akıntı dönemlerinde pet kullanmak yararlı olabilir. Gebelikte kadınlarda mantar sıklıkla karşılaşılan istenmeyen bir durumdur eğer kaşıntı hissediyor veya yanma hissiniz varsa doktorunuza başvurun.

erken olmamışmı seninkiler canımm :44: ya bu tetenozda kafam karışıyo benim
kimi 20. haftada oluyo kimi 24 kimi 22 filan hangisi doğru yaff

ben şuan 23.haftamdayım. geçen hafta oldum 2. dozunu. ilk dozunu ise kayıt olmak için gittiğimde aaa senin aşı zamanın gelmiş bile diyerek o gün yapmışlardı

evet 2 doz..ama 2.doza bana 1 ay sonra dedi doktorum..şimdi kasım başı 1 aralık başı 2.yi olcam

ben tek doz olarak biliyodum şimdi tekrar aradım sağlık ocagını 1 ay sonra 2. doz yapılacakmış ben yanlış anlamışım ayları neyse yaptırırız bakalım onuda her tarafımız delik deşik oldu zaten oda eksik kalmasın..

erken olmamışmı seninkiler canımm :44: ya bu tetenozda kafam karışıyo benim
kimi 20. haftada oluyo kimi 24 kimi 22 filan hangisi doğru yaff

canım bildiğim kadarıyla 18.19 ve 20. aylarda ilk dozu yapılıyor 1 ay sonrada 2. doz yapılıyomuş 3.dozda doğumdan sonra yapılıyomuş ama bizdede olacakmı bilmiyorum 3doz canım

Son düzenleme:

günaydın kızlar uhdecim benim dr 20 haftalarda il doz 2. doz geç 27 haftaya kadar dedi...30 haftalara kalmasın erke doğuma sebeb oluyor dedi...ben sadece tek doz vurulucam dün gittim sağlık ocağına ama grip olduğum için olmadım ateş yapmasın diye bende haftaya gelirim dedim....

Kızlar benim vajina kasığım çok ağrıyor ya. o kemiğin genişlemesi yüzünden yazıyor internette böyle ağrı çeken varmı? yürürken 9 aylık hamileymiş gibi yürüyorum...

canım benim de öyle yaa oturup kalkarken bile ayy anaam oyyy demeden kalkamıyorum babaanneme döndüm:) sağlık ocagındaki ebeye sormuştum catın dardır ancak hazırlanıyo doğuma merak etme kısa kısa adımlar at bide sık sık yürüyüş yap doğumunu kolaylastırır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…