- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.381
ben de osteocare kullanıyorum canım ama o kemik gelişimi için içinde kalsiyum magnezyum çinko var. yanında elevit yerine multibionta diye bi hap kullanıyorum ben. doktrun sana multivitamin vermedi mi?bendede kesti eleviti..osteocare die bişi verdii..şimdi eskisi gibi acıkmıyorum deli gibi..normal yiyorum yine..bi ara sürekli ağzım doluydu..içim kıyılıyodu..
Kızlar bencede aşıları tek doz olabilirsiniz yetiyomuş.. Ben hamilelikten önce 1 doz olmuştum doktor ona bile yeter dedi bi daha olmıcam.. 5 yıl geçerli oluomuş zaten..
ama 3 doza tamamlarsan ömür boyu koruma olacak ve bi daha böyle bir derdin olmayacak. hele bi de 2. bebeği düşünüyorsan... mecbur yine yapıcaklar. bence yaptırıp aradan çıkaralımKızlar bencede aşıları tek doz olabilirsiniz yetiyomuş.. Ben hamilelikten önce 1 doz olmuştum doktor ona bile yeter dedi bi daha olmıcam.. 5 yıl geçerli oluomuş zaten..
Palladium buluşmasına katılacaklar revize liste;
1-malkoç_ga
2-mag34
3-nicegirl
4-alvgkhn
5-yellow
ben hamilelikten 3-4 ay önce elimi kesmiştim tetenoz vurdularr şimdi olmasam olurmuuu :44:
Kızlar benim vajina kasığım çok ağrıyor ya. o kemiğin genişlemesi yüzünden yazıyor internette böyle ağrı çeken varmı? yürürken 9 aylık hamileymiş gibi yürüyorum...
sağlık ocagına gittim geldim tetanoz aşımızıda yaptırdık çok şükür . kızlar tetanoz aşısını 2 doz halinde yapılacakmış 1. şimdi oldu diğeride 2 ay sonrayaymış sizede böyle birşey dediler mi ??? kafam karıştı valla
Bende ocak 2011 de iş yeri hekimi yaptı 1 doz, haziran 2011 de hamile kaldım, doktor olur tekrar aşıya gerek yok dedi.. sağlık ocağı yapalım dedi ama doktorum gerek yok dediği için yaptırmadım ben..
bende o aylardı yaptırdım sağlık ocağı o korur ama yine yapalım dedii acaba bende yaptırmasammı
du ben cuma günü gitcem nasılsa doktora..soriim bidaha..erken doğum tehtidi falan varsa hiç bulaşmiim..ama aile hekimim çocuk hiç aşısız olarak gelecek sonuçta cerrahi bi işlem olacak onun için korunması lazım dedi..
Bende ocak 2011 de iş yeri hekimi yaptı 1 doz, haziran 2011 de hamile kaldım, doktor olur tekrar aşıya gerek yok dedi.. sağlık ocağı yapalım dedi ama doktorum gerek yok dediği için yaptırmadım ben..
erken doğum tehdidi olayı kafamı karıştırıyoo
kızlar bende geliyorum,ekleyin listenize....
ohhh ne güzel bütün hamileler toplandık toplandık yaparız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?