2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz geç oldu ama günaydın kızlar :)

saat 10 gibi kalktım, gidip iğnemi oldum, kahvaltımı yapıp sabah sabah yazdığınız 10 sayfayı okudum ve bende buradayım diyim dedim :)

cidden çok güzel 6 kişi olduk, umarım dahada artarız, daha çok kişiyle tanışırız, eşimin çok hoşuna gitti bu durum , birilerine anlatırken "gamze'nin tertipleri" diyor sizler için :)

Palladium buluşmasına katılacaklar revize liste;

1-malkoç_ga
2-mag34
3-nicegirl
4-alvgkhn
5-yellow
6-gayemm

Günaydınlar kızlar
Tetanozdan konuşmuşsunuz.Benim doktorum sadece 1 doz ol dedi,herkesin dediği gibi 5 yıl içinde olduysan olmana gerek yok demişti.Ben hiç olmadığım için sadece 1 doz yaptırıcam zamanı gelince.
Offf şu grip bi geçse ya kışın napıcam ben şaşırdım valla yazın bi oldum şimdi oldum zor da geçiyor.Öksürdükçe benim kuzu hopluyodur içeride kıyamam ona

:)) benimkide'vvaayyyy çete kuruyosunuz heee'dedi:) evet dedim koca göbekler çetesi:)) ben size özel mesajla telefonumu yollicam becerebilirsem..orda birbirimizi bulmada zorluk yaşamayalım..:))

bende dün eşime söylüyorum siz o kadar ilerlettiniz yanı arkadaşlığı dedi hayırlı olsun diyor bide benim pek arkadaşım yok burda o yüzden ayrı bi sevindi arkadaş edinmiş olursun diyor sevindi yaniiiiii

du bi 10 dk sonrada sana yollicam mesaj..allam yaaaa ne bu 10 dk olayııııı ufffff

:)) benimkide'vvaayyyy çete kuruyosunuz heee'dedi:) evet dedim koca göbekler çetesi:)) ben size özel mesajla telefonumu yollicam becerebilirsem..orda birbirimizi bulmada zorluk yaşamayalım..:))

kıslar siz bizide geçtiniz gittikçe artıosunuz koca göbüşşşşleeerrrrr maşallah istanbulda otursam bende çıkp çıkıp gelirim iii eğlencelerrrrrr

bende söylicektim ama 2 gündür küsüsüz(( o yüzden söyleyemedim

bende gönderdim numaramı tabi becerebildiysem 10 dak arayla mesaj atabiliyormuşuz o yüzden bekliyorum diğer arkadaşlara göndermek için

kıs iiileşmedinmi taaaa bende gribe yakalanmaktan korkar oldumm kıyamam bebişinee kral dairesinde rahat yatsınlaarrrrrrrrr

merhaba kızlar
sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için
biraz araştırdım herhangi bir zararı yokmuş
gidip aşımı olsam mı bilemiyorum
aranızda yaptıran varmı

Maalesef berkerdemcim ya,elimde koca bir kupa ıhlamur içip duruyorum bi sürü meyva da yiyorum ilaçsız çok zor geçicek heralde bu sene hiç bu kadar olmamıştım ben(

ya minoset içseneee..nie eziyet ediyosun kendinee..sabah akşam iç..2 günde toplarsınn..şimdi hiç ilaç falan içmiyoruz die en ufak ilaç bile mucizeler yaratıyoo

ayça aldın mı canım numaramı gönderdim mesaj

sen daha iyiyleşmedinmi ben senin üstüne hasta oldum neredeyse atlatıcam...hemen sana tedavi yöntemlerimi yazıyorum yapıyorsun ve rahatlıyorsun....

bir tencere tavuk suyuna şehrşyeli bol karabiber ve toz biberli çorba buna limon sıkıp içiyorsun sonra
gün boyu 3 lt suyu içiyorsun...

bir çaydanlığa yarım elma yeşil yarım portakal yarım ayva 1 mandalina yarım limon bunları doğra kabukları il kaynat demlendir bardağa çay süzer gibi al içine 2 kaşık bal koy...bardak bardak iç bebeğede faydalı..

birde günde 2 yada 3 kez bal zencefil ve limon karışımını ye boğazının nasıl yumuşadığını görüceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…