- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.401
Biraz geç oldu ama günaydın kızlar :)
saat 10 gibi kalktım, gidip iğnemi oldum, kahvaltımı yapıp sabah sabah yazdığınız 10 sayfayı okudum ve bende buradayım diyim dedim :)
cidden çok güzel 6 kişi olduk, umarım dahada artarız, daha çok kişiyle tanışırız, eşimin çok hoşuna gitti bu durum , birilerine anlatırken "gamze'nin tertipleri" diyor sizler için :)
Palladium buluşmasına katılacaklar revize liste;
1-malkoç_ga
2-mag34
3-nicegirl
4-alvgkhn
5-yellow
6-gayemm
Biraz geç oldu ama günaydın kızlar :)
saat 10 gibi kalktım, gidip iğnemi oldum, kahvaltımı yapıp sabah sabah yazdığınız 10 sayfayı okudum ve bende buradayım diyim dedim :)
cidden çok güzel 6 kişi olduk, umarım dahada artarız, daha çok kişiyle tanışırız, eşimin çok hoşuna gitti bu durum , birilerine anlatırken "gamze'nin tertipleri" diyor sizler için :)
Palladium buluşmasına katılacaklar revize liste;
1-malkoç_ga
2-mag34
3-nicegirl
4-alvgkhn
5-yellow
6-gayemm
bende dün eşime söylüyorum siz o kadar ilerlettiniz yanı arkadaşlığı dedi hayırlı olsun diyor bide benim pek arkadaşım yok burda o yüzden ayrı bi sevindi arkadaş edinmiş olursun diyor sevindi yaniiiiii
:)) benimkide'vvaayyyy çete kuruyosunuz heee'dedi:) evet dedim koca göbekler çetesi:)) ben size özel mesajla telefonumu yollicam becerebilirsem..orda birbirimizi bulmada zorluk yaşamayalım..:))
bende dün eşime söylüyorum siz o kadar ilerlettiniz yanı arkadaşlığı dedi hayırlı olsun diyor bide benim pek arkadaşım yok burda o yüzden ayrı bi sevindi arkadaş edinmiş olursun diyor sevindi yaniiiiii
:)) benimkide'vvaayyyy çete kuruyosunuz heee'dedi:) evet dedim koca göbekler çetesi:)) ben size özel mesajla telefonumu yollicam becerebilirsem..orda birbirimizi bulmada zorluk yaşamayalım..:))
Günaydınlar kızlar
Tetanozdan konuşmuşsunuz.Benim doktorum sadece 1 doz ol dedi,herkesin dediği gibi 5 yıl içinde olduysan olmana gerek yok demişti.Ben hiç olmadığım için sadece 1 doz yaptırıcam zamanı gelince.
Offf şu grip bi geçse ya kışın napıcam ben şaşırdım valla yazın bi oldum şimdi oldum zor da geçiyor.Öksürdükçe benim kuzu hopluyodur içeride kıyamam ona
du bi 10 dk sonrada sana yollicam mesaj..allam yaaaa ne bu 10 dk olayııııı ufffff
kıs iiileşmedinmi taaaa bende gribe yakalanmaktan korkar oldumm kıyamam bebişinee kral dairesinde rahat yatsınlaarrrrrrrrr
alev di dimi adın..du çaldırıyorum seni..kaydet..ayça adım
Maalesef berkerdemcim ya,elimde koca bir kupa ıhlamur içip duruyorum bi sürü meyva da yiyorum ilaçsız çok zor geçicek heralde bu sene hiç bu kadar olmamıştım ben(
Günaydınlar kızlar
Tetanozdan konuşmuşsunuz.Benim doktorum sadece 1 doz ol dedi,herkesin dediği gibi 5 yıl içinde olduysan olmana gerek yok demişti.Ben hiç olmadığım için sadece 1 doz yaptırıcam zamanı gelince.
Offf şu grip bi geçse ya kışın napıcam ben şaşırdım valla yazın bi oldum şimdi oldum zor da geçiyor.Öksürdükçe benim kuzu hopluyodur içeride kıyamam ona
işlem tamam diyosun yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?