- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.421
kızlar ne güzel buluşuyorsunuz, darısı bizim yani izmirli hamişlerin başına.
ayça aldın mı canım numaramı gönderdim mesaj
yaa kızlarrr saçınızı boyatıyomusunuzzzz..benim doktorum sakın boyatma dedii..maymun gibi dolaşıyorumm aylardırrrrrrr
yaa kızlarrr saçınızı boyatıyomusunuzzzz..benim doktorum sakın boyatma dedii..maymun gibi dolaşıyorumm aylardırrrrrrr
Maalesef berkerdemcim ya,elimde koca bir kupa ıhlamur içip duruyorum bi sürü meyva da yiyorum ilaçsız çok zor geçicek heralde bu sene hiç bu kadar olmamıştım ben(
canım ben 12 hafta biter bitmez boyattım organik boyayla hiç de sakıncası yokmuş cok arkadasım var hamileyken boyatan hatta organik falan bulamayıp normal sac boyasıyla kendisi boyayan bile var bi arkadasım da bayan kuaförü hamileyken sac boyasından bişey olsaydı bana olurdu hergün o kokuya maruz kaldım ayda bir de kendim boyadım dedi maşallah oğlu hem cok güzel hem de cok akıllı bi yerinde de bi sey yok doktorlar prosedür gereği desteklemiyo ama bişi de olmuyo ben sahsen boyadım 2 ay önce şimdi haftaya bi daha boyatcam ama tabii organikle...
alev aldın mı mesajımı geri dönmedin de ?
mag canım dayanabilceğin kadar dayan bence
baktınki gerçekten artık çok kötü organik boyayla boyatırsın
alev aldın mı mesajımı geri dönmedin de ?
ben 24 yaşındayım saçımı hiç boyatmadım... böyle sorunum yok ama sizi anlıyorum boyatmayınca kötü görünüyor değilmi... doktoruna organik boyayı birdaha sor. ben bir zararı olmaz diye biliyorum ama canım... yinede acele etme doğuma yakın olmazsa boyarsın...
bende 1 senedir boyatmıyorum artık kendi rengime döndüm kısa saclıyım ve rahatım:):)
ama hamilelikle birlikte 28 yasında olmama ragmen inanılmaz beyazlarım cıktı acaba bebekten sonra gecermi
sen daha iyiyleşmedinmi ben senin üstüne hasta oldum neredeyse atlatıcam...hemen sana tedavi yöntemlerimi yazıyorum yapıyorsun ve rahatlıyorsun....
bir tencere tavuk suyuna şehrşyeli bol karabiber ve toz biberli çorba buna limon sıkıp içiyorsun sonra
gün boyu 3 lt suyu içiyorsun...
bir çaydanlığa yarım elma yeşil yarım portakal yarım ayva 1 mandalina yarım limon bunları doğra kabukları il kaynat demlendir bardağa çay süzer gibi al içine 2 kaşık bal koy...bardak bardak iç bebeğede faydalı..
birde günde 2 yada 3 kez bal zencefil ve limon karışımını ye boğazının nasıl yumuşadığını görüceksin...
Oyoyoyyy reçeteler süper valla.Çok teşekkür ederim özellikle tavuğu herkes söylüyor hamilelikte pek sevemedim şu tavuğu ama iyileşmek için yapıcam.
Bunları yapıcak güç lazım bir de:))Of şu inip çıkma işi çok yoroyor beni merdivenleri çıktığım gibi nefes nefese kalıyorum ileriki aylarda ne olucam bakalım.Yuvarlanır inerim top misali:))
Sana da çokk geçmişler olsun Işıl'cım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?