2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlarrr saçınızı boyatıyomusunuzzzz..benim doktorum sakın boyatma dedii..maymun gibi dolaşıyorumm aylardırrrrrrr

maalesefki boyatamıyorum aynen bende rahatsız oluyorum ama ben kapalı olduğumdan bir nebze rahatım ama aynaya baktığımda hiç hoşuma gitmiyor görüntüm hamile kaldığım ay boyatıcaktım ama hamile olduğumu öğrenince kaldı öyle

Görüntüleme Merkezinden aradılar beni yarın için boş yer varmış...
ayy çok heyecanlandımmm bebişimi renkli renkli görcem. annesi yesin onu.
inşallah sağlıkla atlatırız... Dua edin bize kızlar.

yaa kızlarrr saçınızı boyatıyomusunuzzzz..benim doktorum sakın boyatma dedii..maymun gibi dolaşıyorumm aylardırrrrrrr

canım ben 12 hafta biter bitmez boyattım organik boyayla hiç de sakıncası yokmuş cok arkadasım var hamileyken boyatan hatta organik falan bulamayıp normal sac boyasıyla kendisi boyayan bile var bi arkadasım da bayan kuaförü hamileyken sac boyasından bişey olsaydı bana olurdu hergün o kokuya maruz kaldım ayda bir de kendim boyadım dedi maşallah oğlu hem cok güzel hem de cok akıllı bi yerinde de bi sey yok doktorlar prosedür gereği desteklemiyo ama bişi de olmuyo ben sahsen boyadım 2 ay önce şimdi haftaya bi daha boyatcam ama tabii organikle...

Maalesef berkerdemcim ya,elimde koca bir kupa ıhlamur içip duruyorum bi sürü meyva da yiyorum ilaçsız çok zor geçicek heralde bu sene hiç bu kadar olmamıştım ben(

ay canım geçmedimi daha. soba fln yakıyormusun. soğuktamı kalıyorsun sen atlatamıyorsun. patik giy sıkı giyin kat kat... nebilim doğal olan herşeyi dene...
geçmiş olsun tekrar...

ben 24 yaşındayım saçımı hiç boyatmadım... böyle sorunum yok ama sizi anlıyorum boyatmayınca kötü görünüyor değilmi... doktoruna organik boyayı birdaha sor. ben bir zararı olmaz diye biliyorum ama canım... yinede acele etme doğuma yakın olmazsa boyarsın...

işin ilginç tarafı benim kuaförümde boyamadı:))) doğur öle gel dedi):))..

mag canım dayanabilceğin kadar dayan bence
baktınki gerçekten artık çok kötü organik boyayla boyatırsın

ilk başta çok maymundum..şimdi daha az maynumun:)))) kestirdim saçlarımı..boyalı kısmın büyük bi kısmı gitti:))) saçlarım cücük kadar kaldı ama hiç olmazsa topladı biraz

bende 1 senedir boyatmıyorum artık kendi rengime döndüm kısa saclıyım ve rahatım:):)
ama hamilelikle birlikte 28 yasında olmama ragmen inanılmaz beyazlarım cıktı acaba bebekten sonra gecermi

bende 1 senedir boyatmıyorum artık kendi rengime döndüm kısa saclıyım ve rahatım:):)
ama hamilelikle birlikte 28 yasında olmama ragmen inanılmaz beyazlarım cıktı acaba bebekten sonra gecermi

hee bekle geçerr:))))) bende 28 yaşındayım ve var beyazlarım..özellikle ön ve yanlarda var

Oyoyoyyy reçeteler süper valla.Çok teşekkür ederim özellikle tavuğu herkes söylüyor hamilelikte pek sevemedim şu tavuğu ama iyileşmek için yapıcam.
Bunları yapıcak güç lazım bir de:))Of şu inip çıkma işi çok yoroyor beni merdivenleri çıktığım gibi nefes nefese kalıyorum ileriki aylarda ne olucam bakalım.Yuvarlanır inerim top misali:))
Sana da çokk geçmişler olsun Işıl'cım.

valla benim halimi görseniz korkarsınız 40 tane renk oldu kafada ama boyatamıyorum maalesef bebişler doğana kadar sabredecegiz artıkkk

şeker söz dinle yaw..2 gün 2 minoset iç..3.gün ayaktasın..boşuna eziyet etme kendine..bende geçen hafta hastaydım..doktora sordum..minoset içebilirsin onda parasetamol var bebeğe geçmiyo dedi..içtim 2 gün..kendime geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…