2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım geçmedimi daha. soba fln yakıyormusun. soğuktamı kalıyorsun sen atlatamıyorsun. patik giy sıkı giyin kat kat... nebilim doğal olan herşeyi dene...
geçmiş olsun tekrar...

Çok teşekkür ederim dmf cim,geçmedi yakmaz olurmuyum kombi ful yanıyor üstümde de yün battaniyem.Bu yaz atlattığım daaha beterdi ki ben çok grip olan bir insan değilim ama anlayamadım bu hamişlikten sonra kendimi.Uçuğum büyümedi ona da sevindim.
Sen de çok dikkat et kendine

ya minoset içseneee..nie eziyet ediyosun kendinee..sabah akşam iç..2 günde toplarsınn..şimdi hiç ilaç falan içmiyoruz die en ufak ilaç bile mucizeler yaratıyoo

Minoset ağrı kesici ve ateş düşürücü benim ateşim ve ağrım yok ki :44:Öksürük var burun tıkanıklığı var sesim çıkmıyor ve halsizlik var...

ya minoset içseneee..nie eziyet ediyosun kendinee..sabah akşam iç..2 günde toplarsınn..şimdi hiç ilaç falan içmiyoruz die en ufak ilaç bile mucizeler yaratıyoo

Parasetamol mu varmış içerisinde dur hemen alayım ben o zaman.Teşekkür ederim şekercim.Ben ağrı kesici ve ateş düşürücü bilirim minoseti o yüzden garip geldi.Doktorun söylediyse vardır bildiği.Çok mersi

Minoset ağrı kesici ve ateş düşürücü benim ateşim ve ağrım yok ki :44:Öksürük var burun tıkanıklığı var sesim çıkmıyor ve halsizlik var...

benimde öyleydi..sümüklü böcek gibi dolaşıyodum etrafta..boğazım acıyodu..şimdi hiç ilaç içmediğimiz için ilaçlar çok çabuk etki gösteriyo..kırıklığını halsizliğini falan alır..ama eğer sen bronşit falan olduysan zaten antibiyotik kullanman lazım..hamileler için var bitane ama adını unuttum şimdi..aklıma gelince yazarım..doktoa gittin mi

canım beni doktor dediki organik bile olsaa içinde boyayı koruyan kimyasal madde azda olsa varr
illa zararlıdır yada değildirr kesin bilinmez ama riske atmamak lazım boyatma didi bana

canım beni doktor dediki organik bile olsaa içinde boyayı koruyan kimyasal madde azda olsa varr
illa zararlıdır yada değildirr kesin bilinmez ama riske atmamak lazım boyatma didi bana

yapceekk bişi yok ozaman kıslarrr..maymun gibi dolaşmaya devam:)))) olsun oğluşum iyi olsunda..kazıtırım ben bu saçları beeee

prensescimm canım sen tavuk suyu çorbayı iç bak görceksin turp gibi olacaksın
tavuk suyunda penisilin etkisi varmış
eğer ağrın ve ateşin yoksa ilaç almayı erteleyebilirsin
boğazım için ben ballı süt içmiştim zencefilde çok iyi geliyormuş
şifa bulursun inşallah tez vakitte

Hellooo kıtylerrrrr nasılsınz?? sayfaya nolms yaa çoğanataları dızmısler bu bızım gıbı mınık bebek bekleyenler ıcın nasıl bel altı bı reklam bugn hava nıye boyle soguk anneme ınene kadr ucucam sandım anammmmm bıııııız kestım gelene kadr tırnaklrım morardı benım nezamn kanım olck yaaa bıktım ılac yutmaktan:2:

valla sabahtan beri yalanıyorum ben bakıp bakıp...mememiz şişcek vallahi:)

keşke sadece ilaç yutsam yeter bide iğne çıktı başıma totom ağrıyor artık yaaa

canım parasetamol zaten ateş düşürücü maddenin ismi, sen doktora git, ama kendi kendine iyileşmeyi bekleme kullanabileceğin birçok ilaç var doktorun önerir.

rosefin ve novaset var kullanılabilinen antibiyotikler ben 3 aydır kullanıyorum maalesef oradan biliyorum

Ronyacım saol,süt de içiyorum.
Hepiniz çok dikkat edin kendinize ben gibi olmayın.
Öptüm hepinizi kocaman

canım geçmiş olsun bana diğer doz öteki aya dedii 2 doz demedii bu ayın 15i ikinci dozzz((

valla sabahtan beri yalanıyorum ben bakıp bakıp...mememiz şişcek vallahi:)

Lutefen benım memelerım daha fazla sısmesın bu formda buyurlerse benden once gırcklr dogmhaneye:)))) yok cıkolta bulunr yenırde belkı adm ordakıne oznck nereye gtcez bulcz sımdı vakko laa havle yaa buarada msjını aldım sekerım cok mersı.

keşke sadece ilaç yutsam yeter bide iğne çıktı başıma totom ağrıyor artık yaaa

ıgne ısıne bı kere gırdım ondada 10 kılo aldım dedım kansızlıktan olecgımı bılsem bırdaha aslaaaaaaaaaa kan ıgnesı olmam ilac ıcıorum ama azmı gelıo anlamadımkı tırnaklrım hep mor morrr meneksee:)) ama cok sukr vıtamnler kan ılacı fln bazılrnda cok ısth acıoms bende oyle yapmadı dıorum amaaa annem dıokı dur helee bı kanını emmeye baslasın moralmanımı cokertıooo

işin ilginç tarafı benim kuaförümde boyamadı:))) doğur öle gel dedi):))..

yaa onlar Allah korusun kötü bişi olursa sorumlusu olmamak için cekiniyolardır canım sende olsan öle düşünmezmisin kuaförün gercekten vicdan sorumlulugundan korkan biriymiş ii yapmış aslında para için vicdanını hiçe saymamış ama bak benim öz abim kuaför zararı olsa bana öle bi kötülük yaparmı ilk üç ay sakın gözüme görünme dedi sonra gittim organikle boyadı 20 dakika bekletti arada cık hava al falan dedi sonra yıkadı kesti adama benzetti gönderdi beni :)) ben marmaristeyim abim izmirde haftaya gitcem yine bi sekle semale sokcak beni:)

caddede var vakko..ben kocaya siparişi geçtim:))))) bu siteden söylersen 5 günde getiriyomuş..çüş ben ölürüm 5 güne be:)

valla hem iğne vuruluyorum hem şurup içiyorum iştah olayı çok yoğun değil hala normal yiyorum ama kilo yapıyor mu bilmem 2,5 kilo aldım inşallah yapmaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…