- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.441
ay canım geçmedimi daha. soba fln yakıyormusun. soğuktamı kalıyorsun sen atlatamıyorsun. patik giy sıkı giyin kat kat... nebilim doğal olan herşeyi dene...
geçmiş olsun tekrar...
ya minoset içseneee..nie eziyet ediyosun kendinee..sabah akşam iç..2 günde toplarsınn..şimdi hiç ilaç falan içmiyoruz die en ufak ilaç bile mucizeler yaratıyoo
ya minoset içseneee..nie eziyet ediyosun kendinee..sabah akşam iç..2 günde toplarsınn..şimdi hiç ilaç falan içmiyoruz die en ufak ilaç bile mucizeler yaratıyoo
şeker söz dinle yaw..2 gün 2 minoset iç..3.gün ayaktasın..boşuna eziyet etme kendine..bende geçen hafta hastaydım..doktora sordum..minoset içebilirsin onda parasetamol var bebeğe geçmiyo dedi..içtim 2 gün..kendime geldim..
Minoset ağrı kesici ve ateş düşürücü benim ateşim ve ağrım yok ki :44:Öksürük var burun tıkanıklığı var sesim çıkmıyor ve halsizlik var...
yaa kızlarrr saçınızı boyatıyomusunuzzzz..benim doktorum sakın boyatma dedii..maymun gibi dolaşıyorumm aylardırrrrrrr
benimde öyleydi..sümüklü böcek gibi dolaşıyodum etrafta..boğazım acıyodu..şimdi hiç ilaç içmediğimiz için ilaçlar çok çabuk etki gösteriyo..kırıklığını halsizliğini falan alır..ama eğer sen bronşit falan olduysan zaten antibiyotik kullanman lazım..hamileler için var bitane ama adını unuttum şimdi..aklıma gelince yazarım..doktoa gittin mi
alev aldın mı mesajımı geri dönmedin de ?
canım beni doktor dediki organik bile olsaa içinde boyayı koruyan kimyasal madde azda olsa varr
illa zararlıdır yada değildirr kesin bilinmez ama riske atmamak lazım boyatma didi bana
Hellooo kıtylerrrrr nasılsınz?? sayfaya nolms yaa çoğanataları dızmısler bu bızım gıbı mınık bebek bekleyenler ıcın nasıl bel altı bı reklambugn hava nıye boyle soguk anneme ınene kadr ucucam sandım anammmmm bıııııız kestım gelene kadr tırnaklrım morardı benım nezamn kanım olck yaaa bıktım ılac yutmaktan:2:
Hellooo kıtylerrrrr nasılsınz?? sayfaya nolms yaa çoğanataları dızmısler bu bızım gıbı mınık bebek bekleyenler ıcın nasıl bel altı bı reklambugn hava nıye boyle soguk anneme ınene kadr ucucam sandım anammmmm bıııııız kestım gelene kadr tırnaklrım morardı benım nezamn kanım olck yaaa bıktım ılac yutmaktan:2:
Parasetamol mu varmış içerisinde dur hemen alayım ben o zaman.Teşekkür ederim şekercim.Ben ağrı kesici ve ateş düşürücü bilirim minoseti o yüzden garip geldi.Doktorun söylediyse vardır bildiği.Çok mersi
benimde öyleydi..sümüklü böcek gibi dolaşıyodum etrafta..boğazım acıyodu..şimdi hiç ilaç içmediğimiz için ilaçlar çok çabuk etki gösteriyo..kırıklığını halsizliğini falan alır..ama eğer sen bronşit falan olduysan zaten antibiyotik kullanman lazım..hamileler için var bitane ama adını unuttum şimdi..aklıma gelince yazarım..doktoa gittin mi
prensescimm canım sen tavuk suyu çorbayı iç bak görceksin turp gibi olacaksın
tavuk suyunda penisilin etkisi varmış
eğer ağrın ve ateşin yoksa ilaç almayı erteleyebilirsin
boğazım için ben ballı süt içmiştim zencefilde çok iyi geliyormuş
şifa bulursun inşallah tez vakitte
sağlık ocagına gittim geldim tetanoz aşımızıda yaptırdık çok şükür . kızlar tetanoz aşısını 2 doz halinde yapılacakmış 1. şimdi oldu diğeride 2 ay sonrayaymış sizede böyle birşey dediler mi ??? kafam karıştı valla
valla sabahtan beri yalanıyorum ben bakıp bakıp...mememiz şişcek vallahi:)
keşke sadece ilaç yutsam yeter bide iğne çıktı başıma totom ağrıyor artık yaaa
işin ilginç tarafı benim kuaförümde boyamadı:))) doğur öle gel dedi):))..
Lutefen benım memelerım daha fazla sısmesın bu formda buyurlerse benden once gırcklr dogmhaneye:)))) yok cıkolta bulunr yenırde belkı adm ordakıne oznck nereye gtcez bulcz sımdı vakko laa havle yaabuarada msjını aldım sekerım cok mersı.
ıgne ısıne bı kere gırdım ondada 10 kılo aldım dedım kansızlıktan olecgımı bılsem bırdaha aslaaaaaaaaaa kan ıgnesı olmamilac ıcıorum ama azmı gelıo anlamadımkı tırnaklrım hep mor morrr meneksee:)) ama cok sukr vıtamnler kan ılacı fln bazılrnda cok ısth acıoms bende oyle yapmadı dıorum amaaa annem dıokı dur helee bı kanını emmeye baslasın moralmanımı cokertıooo
ıgne ısıne bı kere gırdım ondada 10 kılo aldım dedım kansızlıktan olecgımı bılsem bırdaha aslaaaaaaaaaa kan ıgnesı olmamilac ıcıorum ama azmı gelıo anlamadımkı tırnaklrım hep mor morrr meneksee:)) ama cok sukr vıtamnler kan ılacı fln bazılrnda cok ısth acıoms bende oyle yapmadı dıorum amaaa annem dıokı dur helee bı kanını emmeye baslasın moralmanımı cokertıooo
yaa kızlarrr saçınızı boyatıyomusunuzzzz..benim doktorum sakın boyatma dedii..maymun gibi dolaşıyorumm aylardırrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?