2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla hem iğne vuruluyorum hem şurup içiyorum iştah olayı çok yoğun değil hala normal yiyorum ama kilo yapıyor mu bilmem 2,5 kilo aldım inşallah yapmaz yaa

Ben bılmem o ıgnelerden sonra adetaaa fıl gıbı oldum ıstahımı cok super acmıstı sımdı kendı bsına o yaptı dese yalan buzak gıbı yıodum yanı:))) neyse gecms gıtms ıgne demesın bana kımse vütvvvennnn:))

Plus olmayanında kullanınız. 2 çeşidi var çünkü...

Benım saclarımda ınanılmmazz oldu benm sacımda boya yok ben hıc boytmadm benım saclrım sıyh lakın aralarda onlerde ustlerde okdr beyaz varkıı hamıle olmasydım sımdye coktan boyatrdım kına flnda kapamıomuskı o beyazları cadı gıbı edıoms rengını:))) ve benım mınık saclarıma 17 yasında dustu aklarr ahhh ahhhh:2:

kızz çikolata al barimmde yee yazıkk yalanıp duruyosunn bebişin canı çekmiştirrr
bitter ye onun şeker oranı düşük daha sağlıklı

yaaa canımın istediği çikolata diilll..ordaki kahve kaplı drajelerden istiyorummm..ondan istedi canımmmm...kocama söyledim..bakimm bulamazsak akşam beraber gider alırıs dedi:)))

Kızlar tetanoz aşısıyla ilgili konuşulmuş ben eski doktoruma 16+5 haftada gittim hiç bişey söylemedi zaten doğru düzgün ilgilenmediği için onu bıraktım yeni doktoruma da randevum 12 kasımda 20.hafta bitmiş olacak geç olmaz dimi aşı için sağlık ocağından arıyorlar fln diye biliyorum ama ben türk vatandaşı değilim ondan kimse aramadı herhalde :44::44:

Son düzenleme:
kızlar nar ve mandalina suyu sıktım az önce kana kana onu içiyorum, imkanınız varsa hemen için sizde , sabahta yarım litre süt ve yarıma yakın bol malzemeli ıhlamurumu içtim , akşamlarıda katı meyve sıkacağı mucizesi ve nar suyu içiyorum oh oh :)

ıhlamurun malzemelerini sayayım bu arada, kabızlığımda geçti 4 gündür, aylardır haftada 1 tuvalete anca çıkıyordum, bağırsaklarım görevini var olma sebebini unuttu diyordum artık :)

çiçek ıhlamur
yaprak ıhlamur
tarçın çubuğu
taze zencefil
karanfil
elma
ayva
armut
kuru kayısı
kuru erik
kızılcık

malzemelri bol koyuyorum ben, çaydanlığın altına koyuyorum, koccaman oluyor yani, 3 gün üzerine su ekleyerek kaynatıp kaynatıp içiyorum, ekstradan tatlandırmıyorum, tatlı bir su oluyor çünkü

Tunaydin kizlar nasilsiniz buz iyiyiz dün usg miz vardı sukur herseyi iyi çıktı fındığım tek ayağını çekmiş tatıyordu :)) babamiz hemen abisine benzetti :)) 450 gr olmuşuz bu arada tonnın bı bebeğimiz olacakmış doktorumuza göre

gözün aydın maşallah küçük bebişe bizimki 300 gr seninki baya büyümüş

canım okudugum kadarıyla nar rahim kaslarını gevsetiyormus bu yüzden düşük yada erken doğum riski olabiliyormus sen çok tüketiyorsun galiba. bi arastır derim. bi yerde okduum ama tam doğruluğunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…