- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.461
aynı durum bende de var kuzum çok kötü duruyor ya hint kınasıylan boyasak bişi olurmu acaba :44::44:
valla hem iğne vuruluyorum hem şurup içiyorum iştah olayı çok yoğun değil hala normal yiyorum ama kilo yapıyor mu bilmem 2,5 kilo aldım inşallah yapmaz yaa
şeker söz dinle yaw..2 gün 2 minoset iç..3.gün ayaktasın..boşuna eziyet etme kendine..bende geçen hafta hastaydım..doktora sordum..minoset içebilirsin onda parasetamol var bebeğe geçmiyo dedi..içtim 2 gün..kendime geldim..
yapceekk bişi yok ozaman kıslarrr..maymun gibi dolaşmaya devam:)))) olsun oğluşum iyi olsunda..kazıtırım ben bu saçları beeee
alevv aldın mı canım mesajımı
valla sabahtan beri yalanıyorum ben bakıp bakıp...mememiz şişcek vallahi:)
aayy sakınnn..hint kınasının yan etkilerini okumadın mı hiççç...
kızz çikolata al barimmde yee yazıkk yalanıp duruyosunn bebişin canı çekmiştirrr
bitter ye onun şeker oranı düşük daha sağlıklı
Yok kuzum hatta geçen badem yağı fln aldım çatlak olmaması için almayı bilem düşündüm :26::26:
Tunaydin kizlar nasilsiniz buz iyiyiz dün usg miz vardı sukur herseyi iyi çıktı fındığım tek ayağını çekmiş tatıyordu :)) babamiz hemen abisine benzetti :)) 450 gr olmuşuz bu arada tonnın bı bebeğimiz olacakmış doktorumuza göre
Tunaydin kizlar nasilsiniz buz iyiyiz dün usg miz vardı sukur herseyi iyi çıktı fındığım tek ayağını çekmiş tatıyordu :)) babamiz hemen abisine benzetti :)) 450 gr olmuşuz bu arada tonnın bı bebeğimiz olacakmış doktorumuza göre
canım okudugum kadarıyla nar rahim kaslarını gevsetiyormus bu yüzden düşük yada erken doğum riski olabiliyormus sen çok tüketiyorsun galiba. bi arastır derim. bi yerde okduum ama tam doğruluğunu bilmiyorum.kızlar nar ve mandalina suyu sıktım az önce kana kana onu içiyorum, imkanınız varsa hemen için sizde , sabahta yarım litre süt ve yarıma yakın bol malzemeli ıhlamurumu içtim , akşamlarıda katı meyve sıkacağı mucizesi ve nar suyu içiyorum oh oh :)
ıhlamurun malzemelerini sayayım bu arada, kabızlığımda geçti 4 gündür, aylardır haftada 1 tuvalete anca çıkıyordum, bağırsaklarım görevini var olma sebebini unuttu diyordum artık :)
çiçek ıhlamur
yaprak ıhlamur
tarçın çubuğu
taze zencefil
karanfil
elma
ayva
armut
kuru kayısı
kuru erik
kızılcık
malzemelri bol koyuyorum ben, çaydanlığın altına koyuyorum, koccaman oluyor yani, 3 gün üzerine su ekleyerek kaynatıp kaynatıp içiyorum, ekstradan tatlandırmıyorum, tatlı bir su oluyor çünkü
canım okudugum kadarıyla nar rahim kaslarını gevsetiyormus bu yüzden düşük yada erken doğum riski olabiliyormus sen çok tüketiyorsun galiba. bi arastır derim. bi yerde okduum ama tam doğruluğunu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?