- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.481
canım okudugum kadarıyla nar rahim kaslarını gevsetiyormus bu yüzden düşük yada erken doğum riski olabiliyormus sen çok tüketiyorsun galiba. bi arastır derim. bi yerde okduum ama tam doğruluğunu bilmiyorum.
Oyoyoyyy reçeteler süper valla.Çok teşekkür ederim özellikle tavuğu herkes söylüyor hamilelikte pek sevemedim şu tavuğu ama iyileşmek için yapıcam.
Bunları yapıcak güç lazım bir de:))Of şu inip çıkma işi çok yoroyor beni merdivenleri çıktığım gibi nefes nefese kalıyorum ileriki aylarda ne olucam bakalım.Yuvarlanır inerim top misali:))
Sana da çokk geçmişler olsun Işıl'cım.
Bende günde bi tane yiyorum bişi olurmu kii cnm:26::26:
canım bunların hepsini biyere karıştırıpmı içiyosun ben çok karışım olunca faydası olmuyomuş diye duymuştum yine sen bilirsinkızlar nar ve mandalina suyu sıktım az önce kana kana onu içiyorum, imkanınız varsa hemen için sizde , sabahta yarım litre süt ve yarıma yakın bol malzemeli ıhlamurumu içtim , akşamlarıda katı meyve sıkacağı mucizesi ve nar suyu içiyorum oh oh :)
ıhlamurun malzemelerini sayayım bu arada, kabızlığımda geçti 4 gündür, aylardır haftada 1 tuvalete anca çıkıyordum, bağırsaklarım görevini var olma sebebini unuttu diyordum artık :)
çiçek ıhlamur
yaprak ıhlamur
tarçın çubuğu
taze zencefil
karanfil
elma
ayva
armut
kuru kayısı
kuru erik
kızılcık
malzemelri bol koyuyorum ben, çaydanlığın altına koyuyorum, koccaman oluyor yani, 3 gün üzerine su ekleyerek kaynatıp kaynatıp içiyorum, ekstradan tatlandırmıyorum, tatlı bir su oluyor çünkü
Tunaydin kizlar nasilsiniz buz iyiyiz dün usg miz vardı sukur herseyi iyi çıktı fındığım tek ayağını çekmiş tatıyordu :)) babamiz hemen abisine benzetti :)) 450 gr olmuşuz bu arada tonnın bı bebeğimiz olacakmış doktorumuza göre
canım bunların hepsini biyere karıştırıpmı içiyosun ben çok karışım olunca faydası olmuyomuş diye duymuştum yine sen bilirsin
caddede var vakko..ben kocaya siparişi geçtim:))))) bu siteden söylersen 5 günde getiriyomuş..çüş ben ölürüm 5 güne be:)
sağol cnm üşenmeden yap bunları hem bebeğinede faydalı bunlar cok zorda klamdıkçada ialç içme bence badadr antibiyotik verid dün cok kötü olmuş dedi boğaz spreyi verdi aslında vermek istemem ama dedi neyse kendi dr aradım içebilirsin dedi...ama ben genede içmedim bu dediklerimi yaptım 1 gğnde boğaz ağrım geçti çok şükür...
cnm bende narı duydum bir yerde hatta ekim annelerinden bir tanesi niye hala doğumum gelmedi ya diyodu bkliyodu bari akşama nar yiyim ide bol maydonozlu salata diyodu
kızzz dünürrrrr..sana faceten mesaj attımm..okudun muuuuuuuuuuuuu
evet canım ben her sene ıhlamuru böyle yapar içerim, hiç duymadım faydası olmuyor diye, en azından ben içince çok rahatlıyorum.
nar içinde bir araştırayım, ben günde 2-3 narın suyunu içiyorum
kızlar bu arada hamile yastığı kullanan var mı?
onu araştırıyordum,birkaç marka var ama kullanıcı yorumu bulamadım, bir iki yorum var ama belliki firmanın kendi yazdığı yorumlar.
aynen bende istiyorum o yastıklarıdan. sağa sola dön hiç uyuyamıyorum geceleri.
gecen burda bırı yazmıstı cok rahat edıyorum dıye. artık benımde almam lazım galiba yoksa uykusuzluktan ölcem
aynı durum bende de var kuzum çok kötü duruyor ya hint kınasıylan boyasak bişi olurmu acaba :44::44:
evet canım ben her sene ıhlamuru böyle yapar içerim, hiç duymadım faydası olmuyor diye, en azından ben içince çok rahatlıyorum.
onu araştırıyordum,birkaç marka var ama kullanıcı yorumu bulamadım, bir iki yorum var ama belliki firmanın kendi yazdığı yorumlar.
cnm onu benim arkadaş e-bebekten aldı bu göztepede 3 katlı yeri var ya ordan hem bebeği emzimek için hemde hamile iken yatmak için kullanıyor onu alın dedi ben bir ara gidip bakıcam aklında olsun seninde
Hamile Yast ve Emzirme Yast
bu tarz bişey bak istersen bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?