2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım okudugum kadarıyla nar rahim kaslarını gevsetiyormus bu yüzden düşük yada erken doğum riski olabiliyormus sen çok tüketiyorsun galiba. bi arastır derim. bi yerde okduum ama tam doğruluğunu bilmiyorum.

Evet bende yarm bardaktan cokıcılmemlı dıye bılıorum ama bende ıcıorum valla :)) 1 nardan nolck dıyorum daha cogunu mandalına sıkıorum 1 narcık:))) bıde ock sık tuketmıorum suyunu ama kendısını yerım haftada 2 3 kere ama suyuyla yemesının etkısı cok farklı

sağol cnm üşenmeden yap bunları hem bebeğinede faydalı bunlar cok zorda klamdıkçada ialç içme bence badadr antibiyotik verid dün cok kötü olmuş dedi boğaz spreyi verdi aslında vermek istemem ama dedi neyse kendi dr aradım içebilirsin dedi...ama ben genede içmedim bu dediklerimi yaptım 1 gğnde boğaz ağrım geçti çok şükür...

Bende günde bi tane yiyorum bişi olurmu kii cnm:26::26:

cnm bende narı duydum bir yerde hatta ekim annelerinden bir tanesi niye hala doğumum gelmedi ya diyodu bkliyodu bari akşama nar yiyim ide bol maydonozlu salata diyodu

canım bunların hepsini biyere karıştırıpmı içiyosun ben çok karışım olunca faydası olmuyomuş diye duymuştum yine sen bilirsin

kızlar biraz önce 3 günlük bi bebek getirdiler yanıma ooo maşallah çok tatlıydı 3,600 gr erkek ama benim gözüm korktu o kadar kilo ya o kadar minikse yandık valla korktum bişey olmasın diye kucağıma alamadım ,anneside sırf ben göreyim diye burda inmiş taksiden çok düşünceli

canım bunların hepsini biyere karıştırıpmı içiyosun ben çok karışım olunca faydası olmuyomuş diye duymuştum yine sen bilirsin

evet canım ben her sene ıhlamuru böyle yapar içerim, hiç duymadım faydası olmuyor diye, en azından ben içince çok rahatlıyorum.

nar içinde bir araştırayım, ben günde 2-3 narın suyunu içiyorum

kızlar bu arada hamile yastığı kullanan var mı?

onu araştırıyordum,birkaç marka var ama kullanıcı yorumu bulamadım, bir iki yorum var ama belliki firmanın kendi yazdığı yorumlar.

caddede var vakko..ben kocaya siparişi geçtim:))))) bu siteden söylersen 5 günde getiriyomuş..çüş ben ölürüm 5 güne be:)

hahahah msjını daha yenı gordum sekerım:))) 5 gnde mı gelıoms sıparıs :))) cok sukr canım bunlrdan cekmedı yoksa dıcektm bal bocegımee bağaa bu yuvarlaklardn bul mınık bedenlı kocamı yorcaktım ztn cok yoruorum benı bosıcak dıye cok korkuorum:18:

Anaa neyse artık doktor randevusuna kadar yemeyim sorar öyle yerim çok seviyorum

aynen bende istiyorum o yastıklarıdan. sağa sola dön hiç uyuyamıyorum geceleri.
gecen burda bırı yazmıstı cok rahat edıyorum dıye. artık benımde almam lazım galiba yoksa uykusuzluktan ölcem

aynen bende istiyorum o yastıklarıdan. sağa sola dön hiç uyuyamıyorum geceleri.
gecen burda bırı yazmıstı cok rahat edıyorum dıye. artık benımde almam lazım galiba yoksa uykusuzluktan ölcem

bende alıcam..artık kocama dayamaktan göbeği bi hal oldum..adamda uyumuyo bende uyumuyorum:) aliim bitanede oda kurtulsun bende

aynı durum bende de var kuzum çok kötü duruyor ya hint kınasıylan boyasak bişi olurmu acaba :44::44:

ben doktorumla konuştum kendini kötü hissediyorsan diplerine çok değdirmeden bitkisel oya dedi benimde önlerde beyazlar vardı..naturel colors (yanlış yazmışolabilirim) ile boyadım ,beklemeden boyadım yıkadım beyazları kapatmış yeter zaten renk değişikliğine falan gerek yok zatenn..tabi size kalmış,ben makamda olduğum için çok rahatsız oldum boyadım..

cnm onu benim arkadaş e-bebekten aldı bu göztepede 3 katlı yeri var ya ordan hem bebeği emzimek için hemde hamile iken yatmak için kullanıyor onu alın dedi ben bir ara gidip bakıcam aklında olsun seninde

Hamile Yast ve Emzirme Yast

bu tarz bişey bak istersen bi

narı araştırdım, özellikle çekirdeğindeki bir madde kasılmalara yardımcı oluyormuş bu sebeple ilk 3 ay az tüketin diyor , ancak 3. aydan sonra bebeğe çok faydası varmış. ayrıca ben narın kendisini yemiyorum suyunu içiyorum o yüzden kasılmalar ile ilgili bir sakınca yok. ayrıca ben artık her akşam salataya küçük bir tutam maydanoz da doğruyorum, çünkü bu aralar çok yoğun c vitaminine ihtiyacım var, nar maydanoz,portakal,mandalina,kivi,kızılcık bunlarda çok fazla c vitamini var, bende uzun zamandır antibiyotik iğne yaptırıyorum ya doğal alımı artırmalıyım.

comfy modelini almayı düşünüyorum bende boşluksuz desteklediği için ama gerçekten kullanan birisinin yorumunu bulamadım, reklam yorumları var çeşitli sitelerde

Kizlar ben hamile yastigi aldim, iyi guzwl rahat ama kotu yanlarida var. Yatakta cok yer kapliyor ve surekli kullanimda bel agrisi yapiyor. Ama karnini yaslamal bacaklarini yukseltmek vs rahat. E-bebekten almistim bu arada, magazalarinda var.

kızlar ben özel bi yastık yaptırdım kendime küçük (karnım kadar) üçgen bi süngere kılıf diktirdim yan dönünce üçgenin uç kısmı karnımın altında kalıyo çok da rahat ediyorum.. internette resmini bulabilirsem göndereyim ama o kocaman hamile yastıklarına gerek yok bence yatakta zaten çok yer kaplıyoruzbi de onları koyarsak kocalara yer kalmıcak

Buna benziyo benim yastık.. arka sivri kısmı karnınızın altına giriyo hem rahat hem küçük.. tavsiye ederim.. e-bebekte var sanırım

canım benim eşim yastık oluyo bana bacağımı onun üstüne atıyorum oh ne rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…