2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu yastıklrla yatılınca yatakta yer kalıomu?? benm suan ıcın sorunum yok hem saga hem sola donup duruorum:) ama ılerde olursa alabılrm deeeee ben kocam olmadan yatmam bananeeeeeee

olleyyy ben gidiyorum evimeeeee....yarın sonnn..cuma yarım günmüş zatennn ama ben tam gün izinliyimmm...1 haftada normal izin...1 haftada bayram iznii..yuuppiiiii...oğluşumlaaa gezcemmmmm

olleyyy ben gidiyorum evimeeeee....yarın sonnn..cuma yarım günmüş zatennn ama ben tam gün izinliyimmm...1 haftada normal izin...1 haftada bayram iznii..yuuppiiiii...oğluşumlaaa gezcemmmmm

Git bakalım ( git ama bunları sölemeden git biz nolcaz (
iyi tatiller yawrumun kocasının anası

anasının kuzusuuuu gördüm minnoşumu yerim ben onu ayacıklarını ellerini oh bee içim rahatladı

ya bende özendimm kızımı görmeme daha 15 gun varr ama bugün sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledim yerinde durmuyoki hamarat kızım yerim ben onun tekmeciklerini

şekerim şimdiden verdinmi kızınııı çok isteyen var ben kimselere vermem minişimiiiii

Bizimde öle herkesin oğlu oluyo tabi kızlara kısmet çok :)) ben de annesini sevdim verdim gitti :)) kertmedik henüz ama artık bakalım gençler bi görüşsünler duruma göre

Narı ben de yiyiyorumilk üç ay tüketmeyin diyolar zaten.Maydanozu da her sabah yerim ben hiç bırakmadım yemeyi,ilk zamanlarda da hep yedim.

Kızlar ama yeter artık nar mandalina muz yaa ( çalışanları da düşünün burda alamıyoruz da eve gidene kadar memeler balon olcak valla canım acaip nar istediiiiiiii ((

Kızlar ama yeter artık nar mandalina muz yaa ( çalışanları da düşünün burda alamıyoruz da eve gidene kadar memeler balon olcak valla canım acaip nar istediiiiiiii ((

Eve giderken almak zor değilse al canım bu kadar çok istediyse,mutlaka ye...Benim görünce bile canım istemediği için aklıma gelmez :)

canım benim eşim yastık oluyo bana bacağımı onun üstüne atıyorum oh ne rahat

cnm aynen benimde öyle adama bi rahat vermiyom ee bende sabah 6da kalkıyorum iki canımla biraz daha sabretsin dimi dün yorulmuşum okulda ayağıma gece kramp girdi nasıl sıçradım yavrum onuda uyandırdım

ooo hadi sana iyi gezmeler bende kızımla önce 29 ekim törenine gitcem c.tesi sonrada düğüne biraz kalabalığa karışsın yavrum meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…