- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.501
olleyyy ben gidiyorum evimeeeee....yarın sonnn..cuma yarım günmüş zatennn ama ben tam gün izinliyimmm...1 haftada normal izin...1 haftada bayram iznii..yuuppiiiii...oğluşumlaaa gezcemmmmm
olleyyy ben gidiyorum evimeeeee....yarın sonnn..cuma yarım günmüş zatennn ama ben tam gün izinliyimmm...1 haftada normal izin...1 haftada bayram iznii..yuuppiiiii...oğluşumlaaa gezcemmmmm
anasının kuzusuuuu gördüm minnoşumu yerim ben onu ayacıklarını ellerini oh bee içim rahatladı
Git bakalım( git ama bunları sölemeden git biz nolcaz (
iyi tatiller yawrumun kocasının anası
şekerim şimdiden verdinmi kızınııı çok isteyen var ben kimselere vermem minişimiiiii
narı araştırdım, özellikle çekirdeğindeki bir madde kasılmalara yardımcı oluyormuş bu sebeple ilk 3 ay az tüketin diyor , ancak 3. aydan sonra bebeğe çok faydası varmış. ayrıca ben narın kendisini yemiyorum suyunu içiyorum o yüzden kasılmalar ile ilgili bir sakınca yok. ayrıca ben artık her akşam salataya küçük bir tutam maydanoz da doğruyorum, çünkü bu aralar çok yoğun c vitaminine ihtiyacım var, nar maydanoz,portakal,mandalina,kivi,kızılcık bunlarda çok fazla c vitamini var, bende uzun zamandır antibiyotik iğne yaptırıyorum ya doğal alımı artırmalıyım.
Kızlar ama yeter artık nar mandalina muz yaa( çalışanları da düşünün burda alamıyoruz da eve gidene kadar memeler balon olcak valla canım acaip nar istediiiiiiii ((
Eve giderken almak zor değilse al canım bu kadar çok istediyse,mutlaka ye...Benim görünce bile canım istemediği için aklıma gelmez :)
Evde var ama eve varış saatim 19:30(
Çok geçmiş canım,işten mi geç çıkıyosun?
canım benim eşim yastık oluyo bana bacağımı onun üstüne atıyorum oh ne rahat
Evet 7 de çıkıoruz( cmtsi pazar tatil die haftaiçi abartmışlar biraz saatleri
Eki Görüntüle 279415
Çok beğendim bu uyku tulumunu ama 3 yaş üstüymüş.O yaşa gelince bunun içinde yatar mı hiç çocuk
Sabah kaçta başlıyosun?Hafta sonu tatilmiş neyseki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?