2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir bebeğimiz olacak seninle burnu sana, ağzı bana benzeyecek. Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi. Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi, kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi.

çok beğendim yaaaa

Süpermiş,çok beğendim....

Bu hamilelik benim duygularımı altüst etti ya...çoookkk begendim yazıyı ve hemen musluklar açıldı bende:))))) (((43:

Melyche bunu beğendi!

kızlar 41 üyeli grupmu facetekigrubumuz ben nisan annelerinden marta kayma yaptımda 27 mart görünüyo doğum tarihi şimdilik

bu arada yastık sormuşsunuz ben shuma comfy modelini aldım biraz büyük ama rahat tabi uyku düzenim felaket sabaha karşı uyuyorum ben o yüzden yastıkla yatmıyorum eşim işe giderken getiriyo yastığımı o gidince onunla uyuyorum

merhaba hoşgeldin aramıza bizim grubun face yok cnm hepimiz burdan yazışıyoruz ...facede sadece bazı arkadaşlar kendi faesine ekledi...

Evet 7 de çıkıoruz ( cmtsi pazar tatil die haftaiçi abartmışlar biraz saatleri

Ay ben birde c.tesi de çalışıyorum aynı saatlerle kuzum hatta c.tesi sabah 7 de iş başı akşam zaten geç gidince doğru düzgün yemek yapamıyorum hep geçiştiriyom bişilerlerle dedğin gibi 19:30 anca varıyorum eve o satte zaten acıkmış oluyorum annem arada yemek yapıp getiriyorda bayram yapıyoz bizde

ben bunu bir yerde okumuştum çok hoşuma gitmişti:)))

Slm guzel anneler..biz de kizimla ultrasona gittik bugun 20 haftalik 334 gr olmus minik kizim.her sey normalmis cok sukur:)
Ya kizlar yastk yerine kocalarinizi kullaniyomusunuz ne guzel benim kocam yanimda yatmiyo artik korkuyomus.gecenlerde ruyada kavga ediyomus popodan yedim tekmeyi o gundur bu gundur yok yanimdayastik koyariz diyorum yok ! Ya dedim daha 4 ay var nerdeyse ondan sonra dogum var 2 ay ordan var sonra da askere gitcek 15 ay da ordan...nerdeyse 2 sene yok olcak adam yaa(
Kusura bakmayn gobegimi kocama dayiyorum diyince canim cekti:)) e nar,cikolata cekiyo sizn caniniz yazilanlardan benim de bunu cekti hadi bakalim napcam ben:2:

Ay kuzum iyi popodan yemişsin bari bebişe bişey olmamış bağla adamı sende öyle yat yanına çok canın çektiyse

Ay kuzum iyi popodan yemişsin bari bebişe bişey olmamış bağla adamı sende öyle yat yanına çok canın çektiyse
Ay guldurdun beni saolasin.cok sukur bebise hicbi sey olmadi ben de ondn sesimi cikaramiyom fazla ama guceniyorum ya yaratik miyiz biz kizimla:26:
Yatakta yakalasam baglicam kaciyo ya resmen.ama ii fikir bi sekilde bagliym ben onu

çok alemmiş eşin bencede bağla

Selam hamiş arkidişler nasıllar bakalım.
kızlar ben bu seneyi 2012 zannediyorum sizede öyle oluyomu
geçen marketten zeytin almıştım orda bakmadım son kullnma tarihine evde baktım ki son kullanma tarihi ocak 2012 yazıyor
eyvah dedim 9 ay geçmiş bu ürün üstünden gidimde iade ediim dedim sonra dank etti kafama .hep 2012 mart annesi felan diyoruzya aramızda bu yılın 2011 olduğunu unuttum şimdiden yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…