2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zoruma gitmedi..sadece böyle şeylerin özel mesajla konuşulması gerektiğini düşünüyorum..çünkü bu forumda tek ortak noktamız var..oda bebeklerimiz..

o senin düşüncen, burada mesaj sayısı dolmadığı için konuşamayan bi dolu insan var. o zaman arkadaşlar buluşma ayarlamalarını da özelden halletsinler. aynı mantık.

günaydın kızlar.
nasılsınız? bebisler her gün büyüyorlar. kontrole giden ark.ların hafta ve gramlarina bakınca :) bende her gün gobegimin büyüdüğünu düşünüyorum bir iki hafta içinde belli oldu epey. sözlerinde oyle mi ?

o senin düşüncen, burada mesaj sayısı dolmadığı için konuşamayan bi dolu insan var. o zaman arkadaşlar buluşma ayarlamalarını da özelden halletsinler. aynı mantık.

öyle yaptık zaten..merak etme..ayrıca aynı şey değil..etnik köken,dini konular vs.bunlar özeldir..ama insanalrın buluşması özel değil geneldir yani herkese açıktır..ozaman bi zahmet konuştuğumuz konulara katılsın insanlar..hem paylaşımda bulunurlar hemde mesaj sayıları dolmuş olur...

canim ben 20.haftalarda diye biliyorum .19-20-21 ben haftaya gidicem o zaman 21.haftamda olcsm 20+.. günlerimden birinde beni bu hafta çağırdılar ben haftaya sarkittim

evet her geçen gün biraz daha çok büyüyorlar ama bende hala göbek hele dışardan hiç belli olmuyor,ne geniş iç karnım varmış

hakkaattenn heeee..doğuracan karnın yok halaa:)))))) yastık falan koy bari çıkarkende insanalr inansın hamile olduğuna:)))))))

Valla niye çıkmıyo anlamıyorum akşama doğru biraza çıkıyo sabaha kayboluyo :)) Birden fırlıycak herelde bende sabırsızlıkla bekliyorum.Biraz daha çıkmazsa yastık koyucam zaten :)

ben 2 kere görüyorum:))))) bi 1.doktorda bi 2.doktorda:)))))))) oğluşumda bizi görse ne güzel olur aslında:)))) el sallasa..anne baba iyiyim ben falan desee:))))) ay amma hayal kurdum 2 dk da:)

Görmese de hissediyo annesi artık,sen çocuğu erkenden konuşturdun,dur bi duğsun önce :)))))

Günaydınlar herkese, kıskandırmak gibi olmasın sıcacık yatağımdan bildiriyorum

günaydın şeker..noolsun iyi diyelim iyi olsun..sabahları sürünerek kalkıyorum yataktan

dün son iğnemi medical parkta yaptırım,eşime diyorum ki kız haklıymış bu koku fena basmış buraya, ilk 3 aya denk gelmediğine şükretmek lazım,çok daha zor geçerdi,koku hassasiyetimm benim tavan yapmıştı çünkü. Allah kolaylık versin canım sana.

günaydın herkesee,,,,

kızlar anadolu yakası buluşma ne zaman olucak,ben daha yeni okuyabildim

Canımcım, Salı günü saat 17.00 'de Palladium'da kahve dünyasında buluşcaz , katılma ihtimalin varsa yazayım listeye seni

1-malkoc_ga
2-mag34
3-nicegirl
4-gayemm
5-yelloww
6-alvgkhn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…