- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.581
maaşşallahhh...bende yarın gitcem..korkuyorum biraz..
niye laz diilse konuşmicakmısın...burdada mı başlandı laz çerkez kürt türk durumları artık....
günaydın herkesee,,,,
kızlar anadolu yakası buluşma ne zaman olucak,ben daha yeni okuyabildim
hayır canım belki tanıyorumdur diye. laz dediğin zaten bir avuç insan kaldı. niye bu zoruna gitti ki ben onu anlamadım.
Hiç korkma canım inş.sende güzel haberler alıp bize haber verirsin.oğluşunu gör özlemişsindir....
zoruma gitmedi..sadece böyle şeylerin özel mesajla konuşulması gerektiğini düşünüyorum..çünkü bu forumda tek ortak noktamız var..oda bebeklerimiz..
o senin düşüncen, burada mesaj sayısı dolmadığı için konuşamayan bi dolu insan var. o zaman arkadaşlar buluşma ayarlamalarını da özelden halletsinler. aynı mantık.
günaydın kızlar.
nasılsınız? bebisler her gün büyüyorlar. kontrole giden ark.ların hafta ve gramlarina bakınca :) bende her gün gobegimin büyüdüğünu düşünüyorum bir iki hafta içinde belli oldu epey. sözlerinde oyle mi ?
canim ben 20.haftalarda diye biliyorum .19-20-21 ben haftaya gidicem o zaman 21.haftamda olcsm 20+.. günlerimden birinde beni bu hafta çağırdılar ben haftaya sarkittim
günaydın kızlar.
nasılsınız? bebisler her gün büyüyorlar. kontrole giden ark.ların hafta ve gramlarina bakınca :) bende her gün gobegimin büyüdüğünu düşünüyorum bir iki hafta içinde belli oldu epey. sözlerinde oyle mi ?
evet her geçen gün biraz daha çok büyüyorlar ama bende hala göbek hele dışardan hiç belli olmuyor,ne geniş iç karnım varmış
hiii özlemez olurmuyum hiiçççç..minik kuzum o benim..
hakkaattenn heeee..doğuracan karnın yok halaa:)))))) yastık falan koy bari çıkarkende insanalr inansın hamile olduğuna:)))))))
Ben de haftaya perşembe gidicem,insan çok özlüyo hele bide ayda bi kere görünce....
ben 2 kere görüyorum:))))) bi 1.doktorda bi 2.doktorda:)))))))) oğluşumda bizi görse ne güzel olur aslında:)))) el sallasa..anne baba iyiyim ben falan desee:))))) ay amma hayal kurdum 2 dk da:)
Görmese de hissediyo annesi artık,sen çocuğu erkenden konuşturdun,dur bi duğsun önce :)))))
günaydın şeker..noolsun iyi diyelim iyi olsun..sabahları sürünerek kalkıyorum yataktan
günaydın herkesee,,,,
kızlar anadolu yakası buluşma ne zaman olucak,ben daha yeni okuyabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?