- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.601
inşallah erken konuşur..ben 8 -9 aylıkken konuşuyomuşum...bana benzer umarım..gerçi erkek bu biraz hımbıl olur ama neyse artık:)))
Günaydınlar herkese, kıskandırmak gibi olmasın sıcacık yatağımdan bildiriyorum
dün son iğnemi medical parkta yaptırım,eşime diyorum ki kız haklıymış bu koku fena basmış buraya, ilk 3 aya denk gelmediğine şükretmek lazım,çok daha zor geçerdi,koku hassasiyetimm benim tavan yapmıştı çünkü. Allah kolaylık versin canım sana.
Canımcım, Salı günü saat 17.00 'de Palladium'da kahve dünyasında buluşcaz , katılma ihtimalin varsa yazayım listeye seni
1-malkoc_ga
2-mag34
3-nicegirl
4-gayemm
5-yelloww
6-alvgkhn
canim ben 20.haftalarda diye biliyorum .19-20-21 ben haftaya gidicem o zaman 21.haftamda olcsm 20+.. günlerimden birinde beni bu hafta çağırdılar ben haftaya sarkittim
İnş.sana benzer de erken konuşur,belli olmaz benim erkek kardeşim erken konumuştu.
Tetanoz aşısı için dimi kuzum sağlık ocağından kendileri çağırıyor dimi ben T.C vatandaşı olmadığım için çağırmıyorlar herhalde kendim mi gitsem yoksa doktor randevusuna kadar beklesemmi :44:
bizim oraya mı geldiinn:)))) aldın dimi kokuyuuuu..her sabah perişan oluyorum bennnn...neyse izne çıkıyorum bugün..bayramdan sonraya kadar mümkün olduğunca evde takılırım artık:))))
sen sağlık ocağına benn geldiimmm hamileyiimmm dedin mi? dediysen kayıt altına alıyolar çünkü hemen..
Tetanoz aşısı için dimi kuzum sağlık ocağından kendileri çağırıyor dimi ben T.C vatandaşı olmadığım için çağırmıyorlar herhalde kendim mi gitsem yoksa doktor randevusuna kadar beklesemmi :44:
o koku yenisahradan gelen kokumu, yoksa göztepe köprüsünün oralarda bir yer vardı oraya kurulduda oranın kokusumu, çok basmış çünkü. Senelerce senin oturduğun yeri yukarsında oturdum, teknosa nın dibi oluyor şuanda, dün aldığım kadar yoğun koku hiç almamıştım daha önce.
mag eğer yarın başak'a gideceksen aşıya gerek yok der, bana başak gerek olmadığını söyledi, diğer doktorumda aynı şeyi söyleyince ben vazgeçtim.
inş.benim 4 yaşında yeğen var..hala yarım yamalak konuşuyo..tarzanca anlaşılmıyo ne dediği
öyle yaptık zaten..merak etme..ayrıca aynı şey değil..etnik köken,dini konular vs.bunlar özeldir..ama insanalrın buluşması özel değil geneldir yani herkese açıktır..ozaman bi zahmet konuştuğumuz konulara katılsın insanlar..hem paylaşımda bulunurlar hemde mesaj sayıları dolmuş olur...
evet canim tetanoz için. aslında gebeligini bildirdiginde takip ediliyorsun ama vatandaş olmak mi gerekiyor sen türkiyede misafir misin ? çift oturum fln mi
günaydın kıslarr nihayet dünkü reklamı kaldırmışlar dün yediğim halde sabaha kadar rüyalarıma girdi gözümün önünde duruyodu ama bi tane bile yiyemedim bugün gene yemesem olmucak kızımın canı istiyoooo çikoooo
günaydın kıslarr nihayet dünkü reklamı kaldırmışlar dün yediğim halde sabaha kadar rüyalarıma girdi gözümün önünde duruyodu ama bi tane bile yiyemedim bugün gene yemesem olmucak kızımın canı istiyoooo çikoooo
ayyyyyy dün dedim yaaa kocama söyledim çikolata çekti canım dieee..adam akşam gelirken getirdiiiii...hemde canımın istediğindennn..o kahve kaplı olanlardannn...canımm kocammm benimmm:)))))))))) ben onu sevmiim de kimi seviimmm:))))) hayatımın aşkı:)
magcımm sana sonuna kadar katılıyorum
burda kk da çok sevdiğim bir topicten sırf bu yüzden uzaklaştım
yani bir etnik kökünü artık tamamen karalar oldular ve bundan çok rahatsız oldum
dediğin gibi burda konumuz bebeklerimiz eğer şahsi olarak kızgınlıklarımız yada sempatimiz varsa
bunları özelden paylaşmak en güzeli
bu arada lazmısın diye soran arkadaşın samimiyetinden şüphe etmedim
ama burda konuşulmasa daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?