2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim oraya mı geldiinn:)))) aldın dimi kokuyuuuu..her sabah perişan oluyorum bennnn...neyse izne çıkıyorum bugün..bayramdan sonraya kadar mümkün olduğunca evde takılırım artık:))))

canim ben 20.haftalarda diye biliyorum .19-20-21 ben haftaya gidicem o zaman 21.haftamda olcsm 20+.. günlerimden birinde beni bu hafta çağırdılar ben haftaya sarkittim

Tetanoz aşısı için dimi kuzum sağlık ocağından kendileri çağırıyor dimi ben T.C vatandaşı olmadığım için çağırmıyorlar herhalde kendim mi gitsem yoksa doktor randevusuna kadar beklesemmi :44:

sen sağlık ocağına benn geldiimmm hamileyiimmm dedin mi? dediysen kayıt altına alıyolar çünkü hemen..

@ozgeengin canim senin iç karnında saklanıyor bebis . ee mutlakd çıkar da artık 6.ayda fln . geçen haberlerde okudum kadının biri hamile olduğunu bile anlamamış kilo aldı sanmış . benim bi komşum da son aya kadar ameliyatlara girmiş kimse anlamıyormus çok küçük karinlarla gebelik geçirenler oluyor. belli olmuyor.
@mag34 sor bi bakalım genel olarak çoğu ark.in dr.u olun dedi sanırım takip ettiğim kadarıyla.

bizim oraya mı geldiinn:)))) aldın dimi kokuyuuuu..her sabah perişan oluyorum bennnn...neyse izne çıkıyorum bugün..bayramdan sonraya kadar mümkün olduğunca evde takılırım artık:))))

o koku yenisahradan gelen kokumu, yoksa göztepe köprüsünün oralarda bir yer vardı oraya kurulduda oranın kokusumu, çok basmış çünkü. Senelerce senin oturduğun yeri yukarsında oturdum, teknosa nın dibi oluyor şuanda, dün aldığım kadar yoğun koku hiç almamıştım daha önce.

sen sağlık ocağına benn geldiimmm hamileyiimmm dedin mi? dediysen kayıt altına alıyolar çünkü hemen..

Yok gitmedim evin karşısında var yarın gidip kayıt yaptırayım o zaman kayıt yapıldığını biliyordum ama yabancıyım herhalde benim için geçerli değildir diye gitmedim :44:

evet canim tetanoz için. aslında gebeligini bildirdiginde takip ediliyorsun ama vatandaş olmak mi gerekiyor sen türkiyede misafir misin ? çift oturum fln mi

ya bu sene çok beterrr..geçen sene falan böyle diildi..bu optimumun arkasına full doluşmuşlarr..bide hep samanlar pislikleri falan e-5 uçmuş..nasıl geçicek oranın kokusu hiiçç bilmiyorum

mag eğer yarın başak'a gideceksen aşıya gerek yok der, bana başak gerek olmadığını söyledi, diğer doktorumda aynı şeyi söyleyince ben vazgeçtim.

mag eğer yarın başak'a gideceksen aşıya gerek yok der, bana başak gerek olmadığını söyledi, diğer doktorumda aynı şeyi söyleyince ben vazgeçtim.

yok yarın zeki beye gitcem..ayrıntılı usg çekicek hem..başak hanıma ay ortasında gidiyorum..ama ayın 3 ünde diyetisyenle endokrine gitcem yine centrala..ya bizim hastanenin doğuma hazırlık kursu var yarın...gitcen mi sen..

günaydın kıslarr nihayet dünkü reklamı kaldırmışlar dün yediğim halde sabaha kadar rüyalarıma girdi gözümün önünde duruyodu ama bi tane bile yiyemedim bugün gene yemesem olmucak kızımın canı istiyoooo çikoooo

magcımm sana sonuna kadar katılıyorum
burda kk da çok sevdiğim bir topicten sırf bu yüzden uzaklaştım
yani bir etnik kökünü artık tamamen karalar oldular ve bundan çok rahatsız oldum
dediğin gibi burda konumuz bebeklerimiz eğer şahsi olarak kızgınlıklarımız yada sempatimiz varsa
bunları özelden paylaşmak en güzeli
bu arada lazmısın diye soran arkadaşın samimiyetinden şüphe etmedim
ama burda konuşulmasa daha güzel olur

Madem bebiş istiyo ye canım,ben de bi garip hamile hiç canım istemez görsemde.Arada bişey istiyo onu bile unutuyorum yemeyi,oğluşum hiç bişey istemiyo benim...

ayyyyyy dün dedim yaaa kocama söyledim çikolata çekti canım dieee..adam akşam gelirken getirdiiiii...hemde canımın istediğindennn..o kahve kaplı olanlardannn...canımm kocammm benimmm:)))))))))) ben onu sevmiim de kimi seviimmm:))))) hayatımın aşkı:)

Allah mutluluğunuzu bozmasın canım,oğluşunuzla birlikte hep mutlu olun....

tatlım samimiyetini sorgulamadım bende ama genelde böyle konular başladı mı sonu gelmiyo..bende sinirleniyorum..en iyisi başlamadan uyarmak..tatsızlık çıkmamış olur böylece dimi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…