2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm başka bir günde avrupada buluşuruz hatta bi eminönü turu yapma planımız bile var

bozo laz mısın?

izmirli mart annelerii, güzel bir dostluğun başlangıcı için hep birlikte bir tanışma ve çay partisi düzenleyelim mi ?
böylece güzel arkadaşlıklarımız devam eder....

günaydınlarrr
off off bi raha uyutmadılarr
sabahın köründe cak cak cak bağırıp duruyorlarr
saldım hala bağıra bağıra uçuyolarr
başedemedim klasik müzik açtım sakinleştileeerr

Günaydın kızlarrr..

Bugün Ankara'da güneşli bi hava bende de bulantılı bi mide var noluyo anlamadım başa mı dönüyoruz??
Markafoni de bugün Crazy baby var bi bakın söz vermiştim bu ay artık bişey almak yok diye ama dayanamadım aldım iki tane tulummm

o zaten ayrı bi konuuu:))) gene her ağacın altına iz bırakmaya başladımm..:))) heryerim ağrıyo benim yaaa..yaşlı hatunlar gibi ay ay oy oy..kıçım başım belim heryerim ağrıyoo..

Benim deee (( sabah eşimi uyandırmışım o seslerle iyi misin niye ooof pooof yapıosun diyo, belim ayrı ağrıyo karnım kasığım ayrı böhüüü eve gidip yatmak istiorum bennnn

burası gayet soğuk şekerrr.. o kampanya daha öncede çıkmıştı ben ordan bisürü şey aldım..o patikli tek altlardan bodylerden aldım hep..

Benim deee (( sabah eşimi uyandırmışım o seslerle iyi misin niye ooof pooof yapıosun diyo, belim ayrı ağrıyo karnım kasığım ayrı böhüüü eve gidip yatmak istiorum bennnn

ben hersabah kocama oramı buramı ovduruyorum:)))) sabah masajı:)) ulen iyiki yarım kilo şey taşıyosun çürük almışım seni diyooo bana yaaa:)))))

arkadaşlar herkese günaydın
bizim dün ayrıntılı ulrtason çekimimiz vardı.çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı 21+4 günlük bizim kızımız.440 gram olmuş büyümüş inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız çok öpüyorum herkesi

o zaten ayrı bi konuuu:))) gene her ağacın altına iz bırakmaya başladımm..:))) heryerim ağrıyo benim yaaa..yaşlı hatunlar gibi ay ay oy oy..kıçım başım belim heryerim ağrıyoo..

:))) geçmiş olsun kuzum yaa tam düzelicez o zamanda saçları çıkacak dimi mide ekişemsi fln naneli şeker fln iyi gelmiyor mu en azından kusmaman için mahv ediyor o insanı

:):):) güle güle giysin bebişin kuzum ister istemez alıyorsun görünce dayanmak azıcık zor o yüzden ben kartları eşime verdim bu ay anca öyle zapt edecem kendimi diyorum ama iş yerimin içinde bebek giyim mağazası var fatura fln almaya gittiğimde takılıyorum kartları almamada vayda etmiyor batacaz biz batacazz

Bende anormal bi enerji var bu gün iş yerim eve 20 dk mesafe normalde yürüyerek 12 dk da vardım sabahta saat 06:00 da kalktım

maaşşallahhh...bende yarın gitcem..korkuyorum biraz..

Gözün aydın kuzum maşallah minişimize bende 12 kasımda gidecem yendi doktorum ilk randevu 20. hafta bitmiş olacak herhalde bizden de ister renkli ultrason birde kuzum dün yazdım da kimseden cvp gelmedi gözden kaçtı herhalde sen tetanoz aşısı oldun mu eski doktorum hiç birşey söylemedii ilgilenmiyor diye bıraktım onu da zaten geç olmaz dimi sağlık ocağına gidip olsam mı acaba :44:

Gözün aydın canım,maşallah büyümüş prenses....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…