- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.561
istanbullular buluşma ayarlayan arkadaşlar;
Palladium anadolu yakasında dimi ya
ama ben avrupa yakasındayım keşke forum istanbulda buluşsak oraya koşa koşa gelirdim ya üzüldüm şimdi:2: :2: :2:
haydi avrupa yakasında oturanlar bizde forum istanbulda buluşalım ne dersiniz hamiş hamiş ne güzel olur dimi ya
[B]Selam canım özel msj atıcaktım ama mesj kutun doluymuş. Hamilesin çok sevindim ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Nasıl gidiyor hamilelik
2012 mart anneleri güzel bi hamilelik geçirmeniz dileğiyle. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. [/B]
bozo laz mısın?
Günaydınn mart anneleri ve güzel bebişleri nasılsınız
günaydın şeker..noolsun iyi diyelim iyi olsun..sabahları sürünerek kalkıyorum yataktan
Hala kokular yüzünden mi kuzum yoksa halsizlik falan mı
o zaten ayrı bi konuuu:))) gene her ağacın altına iz bırakmaya başladımm..:))) heryerim ağrıyo benim yaaa..yaşlı hatunlar gibi ay ay oy oy..kıçım başım belim heryerim ağrıyoo..
Günaydın kızlarrr..
Bugün Ankara'da güneşli bi hava bende de bulantılı bi mide varnoluyo anlamadım başa mı dönüyoruz??
Markafoni de bugün Crazy baby var bi bakın söz vermiştim bu ay artık bişey almak yok diye ama dayanamadım aldım iki tane tulummm
Benim deee(( sabah eşimi uyandırmışım o seslerle iyi misin niye ooof pooof yapıosun diyo, belim ayrı ağrıyo karnım kasığım ayrı böhüüü eve gidip yatmak istiorum bennnn
o zaten ayrı bi konuuu:))) gene her ağacın altına iz bırakmaya başladımm..:))) heryerim ağrıyo benim yaaa..yaşlı hatunlar gibi ay ay oy oy..kıçım başım belim heryerim ağrıyoo..
:):):) güle güle giysin bebişin kuzum ister istemez alıyorsun görünce dayanmak azıcık zor o yüzden ben kartları eşime verdim bu ay anca öyle zapt edecem kendimi diyorum ama iş yerimin içinde bebek giyim mağazası var fatura fln almaya gittiğimde takılıyorum kartları almamada vayda etmiyor batacaz biz batacazzGünaydın kızlarrr..
Bugün Ankara'da güneşli bi hava bende de bulantılı bi mide varnoluyo anlamadım başa mı dönüyoruz??
Markafoni de bugün Crazy baby var bi bakın söz vermiştim bu ay artık bişey almak yok diye ama dayanamadım aldım iki tane tulummm
Benim deee(( sabah eşimi uyandırmışım o seslerle iyi misin niye ooof pooof yapıosun diyo, belim ayrı ağrıyo karnım kasığım ayrı böhüüü eve gidip yatmak istiorum bennnn
arkadaşlar herkese günaydın
bizim dün ayrıntılı ulrtason çekimimiz vardı.çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı 21+4 günlük bizim kızımız.440 gram olmuş büyümüş inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız çok öpüyorum herkesi
bizim dün ayrıntılı ulrtason çekimimiz vardı.çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı 21+4 günlük bizim kızımız.440 gram olmuş büyümüş inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız çok öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?