- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.541
Selam hamiş arkidişler nasıllar bakalım.
kızlar ben bu seneyi 2012 zannediyorum sizede öyle oluyomu
geçen marketten zeytin almıştım orda bakmadım son kullnma tarihine evde baktım ki son kullanma tarihi ocak 2012 yazıyor
eyvah dedim9 ay geçmiş bu ürün üstünden gidimde iade ediim dedim sonra dank etti kafama .hep 2012 mart annesi felan diyoruzya aramızda bu yılın 2011 olduğunu unuttum şimdiden yahu
Selam hamiş arkidişler nasıllar bakalım.
kızlar ben bu seneyi 2012 zannediyorum sizede öyle oluyomu
geçen marketten zeytin almıştım orda bakmadım son kullnma tarihine evde baktım ki son kullanma tarihi ocak 2012 yazıyor
eyvah dedim9 ay geçmiş bu ürün üstünden gidimde iade ediim dedim sonra dank etti kafama .hep 2012 mart annesi felan diyoruzya aramızda bu yılın 2011 olduğunu unuttum şimdiden yahu
kızlar benim 2 saat evvel sol göğsümün altından girerek kalbimde sıkışma oldu
acayip korktum ama evin çinde biraz dolaşırtım ve geçti
sizlerde de böyle bir sıkıntı oldumu bu durum normalmi acaba :44:
Biraz geç oldu ama günaydın kızlar :)
saat 10 gibi kalktım, gidip iğnemi oldum, kahvaltımı yapıp sabah sabah yazdığınız 10 sayfayı okudum ve bende buradayım diyim dedim :)
cidden çok güzel 6 kişi olduk, umarım dahada artarız, daha çok kişiyle tanışırız, eşimin çok hoşuna gitti bu durum , birilerine anlatırken "gamze'nin tertipleri" diyor sizler için :)
Palladium buluşmasına katılacaklar revize liste;
1-malkoç_ga
2-mag34
3-nicegirl*??
4-alvgkhn
5-yellow*
6-gayemm
Slm guzel anneler..biz de kizimla ultrasona gittik bugun 20 haftalik 334 gr olmus minik kizim.her sey normalmis cok sukur:)
Ya kizlar yastk yerine kocalarinizi kullaniyomusunuz ne guzel benim kocam yanimda yatmiyo artik korkuyomus.gecenlerde ruyada kavga ediyomus popodan yedim tekmeyi o gundur bu gundur yok yanimdayastik koyariz diyorum yok ! Ya dedim daha 4 ay var nerdeyse ondan sonra dogum var 2 ay ordan var sonra da askere gitcek 15 ay da ordan...nerdeyse 2 sene yok olcak adam yaa (
Kusura bakmayn gobegimi kocama dayiyorum diyince canim cekti:)) e nar,cikolata cekiyo sizn caniniz yazilanlardan benim de bunu cekti hadi bakalim napcam ben:2:
Kizlar ben hamile yastigi aldim, iyi guzwl rahat ama kotu yanlarida var. Yatakta cok yer kapliyor ve surekli kullanimda bel agrisi yapiyor. Ama karnini yaslamal bacaklarini yukseltmek vs rahat. E-bebekten almistim bu arada, magazalarinda var.
ronya ve hugocukum ben de aynılarını farklı günlerde yaşadım araştrdım normalmiş minnoşlar byüdükçe bizim metabolizmalar değişior normal olarak benimde dünkü stresten sonra sabahtan beri karnımın altı gergin ve şişkin düşücekmiş gibi hissediorum bazen karnım oturuorum sürekli dünden çok etkilendik sanırım bişi olurmu sizce kızlar
aminnn... ayarlayalım biz de bi gün buluşalımkızlar ne güzel buluşuyorsunuz, darısı bizim yani izmirli hamişlerin başına.
şeker söz dinle yaw..2 gün 2 minoset iç..3.gün ayaktasın..boşuna eziyet etme kendine..bende geçen hafta hastaydım..doktora sordum..minoset içebilirsin onda parasetamol var bebeğe geçmiyo dedi..içtim 2 gün..kendime geldim..
valla ben 3 gündür ölüp ölüp dirildim. zaten normalde de ağır geçer iyice beter oldum ilaç içemeyince. pazar başladı boğaz ağrısıyla p.tesi gribe döndü ama ne grip. mendili yetiştiremiyorum... o derece.. salı dayanamayıp aile hekimine gittim. sadece parol veriyorum minoset de içebilirsin tek bunu iç ıhlamur iç bol bol ve günde 3lt. su iç dedi. bi de adaçayı demle içmeden garagara yap dedi. mikropları öldürüyormuş. garagara kullanma bunu yap dedi. tavsiye ederim işe yarıyo hem de doğal. minoset-parol konusuna gelince hem ateşi düşürüyo vücudunun sızısını alıyo. hatta burnumu bile rahatlattı hapşurmalarımı azalttı diyebilirim. heee bi de otrivine diye bi burun spreyi verdi burnun çok tıkanırsa banyo yap öyle aç dedi. spreyin falan cok faydası oldu. umarım en kısa zamanda atlatırsın. geçmiş olsun hee bi de 3 gün rapor verdi. o da süper olduMinoset ağrı kesici ve ateş düşürücü benim ateşim ve ağrım yok ki :44:Öksürük var burun tıkanıklığı var sesim çıkmıyor ve halsizlik var...
kızlar benim 2 saat evvel sol göğsümün altından girerek kalbimde sıkışma oldu
acayip korktum ama evin çinde biraz dolaşırtım ve geçti
sizlerde de böyle bir sıkıntı oldumu bu durum normalmi acaba :44:
o kadar adapte oluyoruz ki meleklerimize onların doğacağı tarihte yaşıoruz sanırım adeta ne güzel ve komik birazda dimi :)
Ah arkadaşım benimde 3.ayımdan itibaren kalp çarpıntım oluyordu gece uyanıyordum zor uyuyordum çok korkmuştum;
nette araştırma yaptım hamilelikte olurmuş böyle şeyler i okuyunca rahatladım:)
Slm guzel anneler..biz de kizimla ultrasona gittik bugun 20 haftalik 334 gr olmus minik kizim.her sey normalmis cok sukur:)
Ya kizlar yastk yerine kocalarinizi kullaniyomusunuz ne guzel benim kocam yanimda yatmiyo artik korkuyomus.gecenlerde ruyada kavga ediyomus popodan yedim tekmeyi o gundur bu gundur yok yanimdayastik koyariz diyorum yok ! Ya dedim daha 4 ay var nerdeyse ondan sonra dogum var 2 ay ordan var sonra da askere gitcek 15 ay da ordan...nerdeyse 2 sene yok olcak adam yaa (
Kusura bakmayn gobegimi kocama dayiyorum diyince canim cekti:)) e nar,cikolata cekiyo sizn caniniz yazilanlardan benim de bunu cekti hadi bakalim napcam ben:2:
günaydınnnnnnn .....
Bugün bebişlerimi görmeye gidicem. İnşallah gğzel haberlerle dönerim. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydınnnnnnn .....
Bugün bebişlerimi görmeye gidicem. İnşallah gğzel haberlerle dönerim. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar,benim mesaj sayım çok az olduğu için özel mesaj gönderemiyorum. Nasıl bulucam sizi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?