2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o kadar adapte oluyoruz ki meleklerimize onların doğacağı tarihte yaşıoruz sanırım adeta ne güzel ve komik birazda dimi :)

hehehhe aynı şeyi yaşamız bende bugün ayran içicem tarihine bakayım dedim
son kullanma tarihi 2011 diyor bir an kısa süreli bir şok yaşadım anaaa tarihi geçmiş dedim
dediğin gibi 2011 i çabuk eskittik hepimizin aklı fikri 2012 de

kızlar benim 2 saat evvel sol göğsümün altından girerek kalbimde sıkışma oldu
acayip korktum ama evin çinde biraz dolaşırtım ve geçti
sizlerde de böyle bir sıkıntı oldumu bu durum normalmi acaba :44:

dün benimde bu saatlerde otururken çokk başım döndü birdenn hiç böyle olmamıştımm hemen geçtii allahtann

Kızlar,benim mesaj sayım çok az olduğu için özel mesaj gönderemiyorum. Nasıl bulucam sizi???

ronya ve hugocukum ben de aynılarını farklı günlerde yaşadım araştrdım normalmiş minnoşlar byüdükçe bizim metabolizmalar değişior normal olarak benimde dünkü stresten sonra sabahtan beri karnımın altı gergin ve şişkin düşücekmiş gibi hissediorum bazen karnım oturuorum sürekli dünden çok etkilendik sanırım bişi olurmu sizce kızlar

Aynı dert bizde de var.. benimde kocam çok deli yatıyo tekme tokat gidiyo geceleri.. o yüzden biz araya yastık koyuyoruz ve sırt sırta yatmaya çalışıyoruz.. en emniyetlsi bu.. ben ayrı yatamam ((

Kizlar ben hamile yastigi aldim, iyi guzwl rahat ama kotu yanlarida var. Yatakta cok yer kapliyor ve surekli kullanimda bel agrisi yapiyor. Ama karnini yaslamal bacaklarini yukseltmek vs rahat. E-bebekten almistim bu arada, magazalarinda var.

[B]Selam canım özel msj atıcaktım ama mesj kutun doluymuş. Hamilesin çok sevindim ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Nasıl gidiyor hamilelik

2012 mart anneleri güzel bi hamilelik geçirmeniz dileğiyle. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. [/B]

canım korkam birşeycik olmaz senin yaşadığının aynısınıda ben yaşıyorum
hatta bugün çokca oldu

kızlar ne güzel buluşuyorsunuz, darısı bizim yani izmirli hamişlerin başına.
aminnn... ayarlayalım biz de bi gün buluşalım

Minoset ağrı kesici ve ateş düşürücü benim ateşim ve ağrım yok ki :44:Öksürük var burun tıkanıklığı var sesim çıkmıyor ve halsizlik var...
valla ben 3 gündür ölüp ölüp dirildim. zaten normalde de ağır geçer iyice beter oldum ilaç içemeyince. pazar başladı boğaz ağrısıyla p.tesi gribe döndü ama ne grip. mendili yetiştiremiyorum... o derece.. salı dayanamayıp aile hekimine gittim. sadece parol veriyorum minoset de içebilirsin tek bunu iç ıhlamur iç bol bol ve günde 3lt. su iç dedi. bi de adaçayı demle içmeden garagara yap dedi. mikropları öldürüyormuş. garagara kullanma bunu yap dedi. tavsiye ederim işe yarıyo hem de doğal. minoset-parol konusuna gelince hem ateşi düşürüyo vücudunun sızısını alıyo. hatta burnumu bile rahatlattı hapşurmalarımı azalttı diyebilirim. heee bi de otrivine diye bi burun spreyi verdi burnun çok tıkanırsa banyo yap öyle aç dedi. spreyin falan cok faydası oldu. umarım en kısa zamanda atlatırsın. geçmiş olsun hee bi de 3 gün rapor verdi. o da süper oldu

Son düzenleme:
istanbullular buluşma ayarlayan arkadaşlar;
Palladium anadolu yakasında dimi ya
ama ben avrupa yakasındayım keşke forum istanbulda buluşsak oraya koşa koşa gelirdim ya üzüldüm şimdi:2: :2: :2:

haydi avrupa yakasında oturanlar bizde forum istanbulda buluşalım ne dersiniz hamiş hamiş ne güzel olur dimi ya

Ah arkadaşım benimde 3.ayımdan itibaren kalp çarpıntım oluyordu gece uyanıyordum zor uyuyordum çok korkmuştum;
nette araştırma yaptım hamilelikte olurmuş böyle şeyler i okuyunca rahatladım:)

Ah arkadaşım benimde 3.ayımdan itibaren kalp çarpıntım oluyordu gece uyanıyordum zor uyuyordum çok korkmuştum;
nette araştırma yaptım hamilelikte olurmuş böyle şeyler i okuyunca rahatladım:)

canım benim çarpıntıdan ziyade göğsümün altından kalbime doğru nefes aldıkça
sanki bıçak batar gibi oldu ve baya uzun sürdü yani yarım saat kadar
baya korktum ve sonra geçti şükür

günaydın kızlarr....

nefesde daralma bendede oluyor normalmiş ama gece uykudan bile uyanıyorum daralmaktan inş. en rahat şekilde bu hamileliği geçiririz kavuşuruz bebişlerimizee

günaydınnnnnnn .....
Bugün bebişlerimi görmeye gidicem. İnşallah gğzel haberlerle dönerim. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

maşallahhh canım bebişini görmüşsün ne güzel...

valla geçenlerde uyurken benim kocişte bacagını karnıma tam vuruyodu bendekide nasıl reflekse hemen tuttum bacagını napıyosun yaa sen dedimm meger rüya görüyomuş o anda ama çok korktum kocişte korktu tabiiki bundan sonra ayrı yatalım ne olur ne olmaz dedi bende biraz uyanık yatarsan bunlar olmaz dedimm ayrı yatamam korkarım ben dedim gitmedi yanımdan neyseki.

günaydınnnnnnn .....
Bugün bebişlerimi görmeye gidicem. İnşallah gğzel haberlerle dönerim. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

hadi bakalım canım git gör bebişlerini güzel haberlerle gel emii bekliyor olacagız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…