2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hhehe sulu gözzz:)))

Çok güzel bende çok duygulanıyorum.

Zaten bugünlerde çok duyguluyum :)) Allahım nelere ağlıyorum yaa sonradan düşünüp saçmalama diyorum ama olmuyo :)) Geçen akşam yemek yapamadım eşim de dışardan bişeyler getirdi nası ağladım ben niye yetiştiremedim yemek diye :)))))) yok yok.. benim kızın balık burcu olacağı belli

kız onun için ağlanır mııı..adam ses etmemiş işteee..gitmiş almış bişiler gelmişş...

Canım normaldir hormonlar duydusal yapıyo,ben biraz duygusuzum ama arada bana da oluyo.

mag bir bak istersen aşağıdaki linke,

http://centralhospital.com/root/sorulan-sorular.aspx

normal 850 TL 1 gün yatış doktor+ refaketçi +aşılar+ bebeğin testleri + anne sağlığı suit oda farkı 100 lira

sezeryan 1400 TL 2 gün yatış+refaketçi +aşılar+ bebeğin testleri + anne sağlığı suit oda farkı 200 lira

telefon kesildi , ekstra hizmetlerinin neler olduğunu soramadım

ücretsiz doğum fotoğrafçısı, oda süsleme, şerbet dağıtımı vs vs gibi , çok şey istedim galiba :)

çok hoşmuş bende duygulandım .

kız onun için ağlanır mııı..adam ses etmemiş işteee..gitmiş almış bişiler gelmişş...

Yazık o da şok oldu niye ağlıyosun hergün dışardan yiyelim ne fark eder diyo ama ben yok yer arıyorum ya ağlıycak aynen şöledim: "yemeeeaaakk deaaa yapamadıııııeaaammm zateeaaann bbööööhhüüüüüü hiç bişey yapamıyooeeeoouuuummmm "
:))))))) yok yok bu günlerde geçicek ama sonradan oturup çok güleriz gibi geliyo :)) ben bi de ağlak bi tip değildim noldu bana böle yaa

aynı fiyatlar..bana da bunları söylediler..ben bide epidural ekletmiştim..+200 lira falan epidurale ekliyolar.. sen biraz fazla ek istiyosun şeker yaa:))))

Benim doğum yapacağım hastanede var ücretsiz doğum fotoğrafçısı,oda süsleme,şerbeti de biz götürürüz artık

Canım normaldir hormonlar duydusal yapıyo,ben biraz duygusuzum ama arada bana da oluyo.

Ya bencede hormonlar böle dipten tavana çıkıyo bünyede şaşırıyo tabi naapcanı.. Ama işte bu durumu adamlara anlatmak zor.. Benimki çok korkuyo o mu bişey yaptıda böle oldum diye o zaman daha çok üzülüyorum böle kısır döngü gidiyoruz bakalım Allah bize şu bebişi sağ salim versinde inşallah bunları da atlatcaz

<merhaba bende basak hanıma gıdıyorum ve central da dogum yapıcam aynı kaderı aynı yerde yasıyıcaz :)
ınsallah hayırlısı ıle bıter

:)))))))))))))))))))) bende bak ağalrım diye tehdit ediyorum bişey olduğu zaman:)))))))))))) ağlayamassın diyo..oturup ağlıyorum noolduki şimdi yaaa diyo:))))))))

bende çok duygulu oldum yaa saçma sapan şelerre ağlıyorum bide oğluşum meleğim aklıma geliyooo tutamıyorum kendimii

:)))))))))))))))))))) bende bak ağalrım diye tehdit ediyorum bişey olduğu zaman:)))))))))))) ağlayamassın diyo..oturup ağlıyorum noolduki şimdi yaaa diyo:))))))))

Ya valla en çok onlara üzülüyorum üzüldükçe de daha çok ağlıyorum :))))))) Allah sabır versin eşlerimize ne diyim :)))

İnş. canım bu günlerde geride kalcak sonra aklımıza geldikçe güleriz.Ben normalde ağlamam herşey şimdide öyleyim.kocalar da alışcaklar bu duruma yapcak bişey yok.Ben de senin gibi olsam benim eşimde korkar gerçiBen saçma sapan şeylere ağladım bi kaçkere reklamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…