- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.641
ye yede minik prenses büyüsün ben canım ne istiyorsa yiyorum bıraktım diyet miyet banane oğlum istiyo....
güzel bir yazıymış cnm bizde ...
hhehe sulu gözzz:)))
Çok güzel bende çok duygulanıyorum.
Zaten bugünlerde çok duyguluyum :)) Allahım nelere ağlıyorum yaa sonradan düşünüp saçmalama diyorum ama olmuyo :)) Geçen akşam yemek yapamadım eşim de dışardan bişeyler getirdi nası ağladım ben niye yetiştiremedim yemek diye :)))))) yok yok.. benim kızın balık burcu olacağı belli
Zaten bugünlerde çok duyguluyum :)) Allahım nelere ağlıyorum yaa sonradan düşünüp saçmalama diyorum ama olmuyo :)) Geçen akşam yemek yapamadım eşim de dışardan bişeyler getirdi nası ağladım ben niye yetiştiremedim yemek diye :)))))) yok yok.. benim kızın balık burcu olacağı belli
19 hafta yaşımdayım; anneciğimle babacığım doktorda bir alete bakıp benim hareketlerimi seyrettiler. Ama ben büyüdüğüm için anneciğimin beli ağrıyormuş, buna çok üzüldüm. O da topuklu ayakkabılar giymemeliymiş babam öyle diyor, neden giyiyor ki. Biz de tekrar doktora gittik. Anneciğimin kalçaları ve memeleri büyüdüğü için çatlaklar oluşuyor, çatlak olduğundan dolayı da kaşıntı oluyormuş, doktor dedi ki bol sıvı almamız gerekiyormuş, bir de çatlak kremi kullanmalıymışız. Eğer cildimiz kurumazsa çatlak olmazmış. Benim çatlaklarım yok ama her yanım o tüylerle kaplandı bu da yetmezmiş gibi annemin sürdüğü çatlak kremi gibi bir şeyi o küçük ressamlar her yerime sürüyor. Bunun adı vernix imiş. Bu beni sudan korumak içinmiş, ukala küçük ressam dedi ki, biraz daha bu suyun içinde kalırsam buruş buruş olacakmışım.
20 hafta yaşıma girdiğimde beni şaşırtan başımın üzerinde çıkan saçlar oldu, onlara alışamadım bir türlü. Bu aralar karnım guruldamaya başladı, şu tatlı parmaktan mı acaba ne dersiniz? Kemiklerim çok güçlü olduğu için hareket edebiliyorum, bir de anneciğimin sesini duyduğumda o da beni duyabilsin diye bağırıyorum ama duymuyor, ben de onu tekmeliyorum böylece benimle konuşuyor. Ona boyumun 25 cm. kilomun 340 gr. olduğunu söyledim. Annem aynanın karşısında kendi kendine konuşuyor “zaman ne kadar çabuk geçiyor, karnım epey büyüdü” diyor herhalde benim onun göbek deliğiyle aynı hizada olduğumu fark etti, her yaşımda bir cm. yukarı çıkacağım, göbeğinden geçen o çizgi koyulaşmaya başladı, ama doğumdan sonra tamamen kaybolacakmış. Biz çok sağlıklıyız; anneciğim gereksiz kalori almıyor, iyi besleniyor.
21 hafta yaşındayım; bir keresinde ben çok yaramazlık yapıyordum sonra tanımadığım bazı sesler duydum, çok güzeldi, sessizce dinledim, anneciğim babacığıma “galiba senin gibi sanatçı olacak, Vivaldi’yi çok seviyor” dedi, o sesin adı “müzik”imiş, Vivaldiyi tanımıyorum ama, artık annemle hep müzik dinliyoruz, müzik dinlemeyi çok seviyorum, bazen dinlerken uyuyorum, annemde mutlu oluyor. Anneciğimin ayak ve ayak bilekleri benim büyümemden dolayı şiştiği için hep dinleniyoruz. Babam dedi ki eğer yüzünde ve ellerinde şişme olursa doktora gitmemiz gerekirmiş. Kalbim çok çalışıyor, sürekli kan pompalıyorum ama yine de bu aralar yavaş büyüyorum, sadece 400gram oldum.
kız onun için ağlanır mııı..adam ses etmemiş işteee..gitmiş almış bişiler gelmişş...
mag bir bak istersen aşağıdaki linke,
http://centralhospital.com/root/sorulan-sorular.aspx
normal 850 TL 1 gün yatış doktor+ refaketçi +aşılar+ bebeğin testleri + anne sağlığı suit oda farkı 100 lira
sezeryan 1400 TL 2 gün yatış+refaketçi +aşılar+ bebeğin testleri + anne sağlığı suit oda farkı 200 lira
telefon kesildi , ekstra hizmetlerinin neler olduğunu soramadım
ücretsiz doğum fotoğrafçısı, oda süsleme, şerbet dağıtımı vs vs gibi , çok şey istedim galiba :)
mag bir bak istersen aşağıdaki linke,
http://centralhospital.com/root/sorulan-sorular.aspx
normal 850 TL 1 gün yatış doktor+ refaketçi +aşılar+ bebeğin testleri + anne sağlığı suit oda farkı 100 lira
sezeryan 1400 TL 2 gün yatış+refaketçi +aşılar+ bebeğin testleri + anne sağlığı suit oda farkı 200 lira
telefon kesildi , ekstra hizmetlerinin neler olduğunu soramadım
ücretsiz doğum fotoğrafçısı, oda süsleme, şerbet dağıtımı vs vs gibi , çok şey istedim galiba :)
Canım normaldir hormonlar duydusal yapıyo,ben biraz duygusuzum ama arada bana da oluyo.
evet hizmetleri falan baya güzel...odalarla ilgili geçen gittiğimde sordum..gezdirin beni göriim odaları dedim ama o anda müsait oda olmadığını söylediler..bidahaki gelişinizde gezdirelim dediler..tamam dedim bende..ama genelde hastanelerde fiyat farkı veriyosun suit oda olunca..bunlarda öyle mi sormak lazım
Yazık o da şok oldu niye ağlıyosun hergün dışardan yiyelim ne fark eder diyo ama ben yok yer arıyorum ya ağlıycak aynen şöledim: "yemeeeaaakk deaaa yapamadıııııeaaammm zateeaaann bbööööhhüüüüüühiç bişey yapamıyooeeeoouuuummmm "
:))))))) yok yok bu günlerde geçicek ama sonradan oturup çok güleriz gibi geliyo :)) ben bi de ağlak bi tip değildim noldu bana böle yaa
Yazık o da şok oldu niye ağlıyosun hergün dışardan yiyelim ne fark eder diyo ama ben yok yer arıyorum ya ağlıycak aynen şöledim: "yemeeeaaakk deaaa yapamadıııııeaaammm zateeaaann bbööööhhüüüüüühiç bişey yapamıyooeeeoouuuummmm "
:))))))) yok yok bu günlerde geçicek ama sonradan oturup çok güleriz gibi geliyo :)) ben bi de ağlak bi tip değildim noldu bana böle yaa
:)))))))))))))))))))) bende bak ağalrım diye tehdit ediyorum bişey olduğu zaman:)))))))))))) ağlayamassın diyo..oturup ağlıyorum noolduki şimdi yaaa diyo:))))))))
<merhaba bende basak hanıma gıdıyorum ve central da dogum yapıcam aynı kaderı aynı yerde yasıyıcaz :)
ınsallah hayırlısı ıle bıter
Ya bencede hormonlar böle dipten tavana çıkıyo bünyede şaşırıyo tabi naapcanı.. Ama işte bu durumu adamlara anlatmak zor.. Benimki çok korkuyo o mu bişey yaptıda böle oldum diye o zaman daha çok üzülüyorum böle kısır döngü gidiyoruz bakalımAllah bize şu bebişi sağ salim versinde inşallah bunları da atlatcaz
Ben kızı yemeğe götürüp geliyorummm
Ya valla en çok onlara üzülüyorum üzüldükçe de daha çok ağlıyorum :))))))) Allah sabır versin eşlerimize ne diyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?