2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evetttt bide evii halletcemm..büyük temislik var:))))))

allahım yaaaaa..kız dur önce bi doğuralımmm gezeriz sonraaa:)))))

ben kafamda çoktan doğurdum, hep gezmeyi düşünüyorum, zaten herkese aynı şeyi söylüyorum, kızım çocuğum değil arkadaşımı bekliyorum diye :) bana arkadaş olacak o, 25 sene çok kalabalık bir ortamda olup hem aile ortamı kalabalıktı hemde çok aktif çalışıyordum masa başında değildim ben,gün içersinde gitmediğim yer kalmıyordu en az 70-80 kişiyle sohbet muhabbetin üzerine 1,5 senedir evde olunca ve gündüzleri görüşeceğin kimse olmayınca bu arkadaşı dört gözle bekliyorsun işte :))

ben iyice araştırayım şu hastane olayını

inşallah ufaklıkta sana uyardaa gezersiniz ana kız...bence diil gezmek başını kaşicak vaktin olmicak gibi geliyo:)))))))) bu aradaa c.tesi feneralayına gitcekmisinizzzz

inşallah ufaklıkta sana uyardaa gezersiniz ana kız...bence diil gezmek başını kaşicak vaktin olmicak gibi geliyo:)))))))) bu aradaa c.tesi feneralayına gitcekmisinizzzz

deşme yaramı

2009 yılı fener alayına eşimle yani o zamanki müdür-çalışan ilişkisi içersinde fakat ikimizdede birbirimize karşı birşeylerin olduğu bir dönemde gitmiştik, zaten 10 gün sonrasındada açılmıştı bana eşim :)

o yüzden caddedeki o aktivitenin yeri ayrıdır bizde, gel gör ki geçen sene develi balıktaydık , eşimin kuzeni yurtdışından yıllar yıllar sonra gelmişti ve aile yemeği içersindeydik gidemedik.

bu seneyi dört gözle beklerken, baş başa son fener alayımız diye düşünürken, bu cumarteside eşimin yeğenine kız istemeye gitcez ((

seneye kızımızı vücudumuza sarıp gideriz artık, eğer birşey çıkmaz ise

yaw bayramda kız mı istenirrr..pazar isteseniz olmuyo muu:))))) biz gitces kısmetse..göbüşüme bayrak asıcam:))))

yaw bayramda kız mı istenirrr..pazar isteseniz olmuyo muu:))))) biz gitces kısmetse..göbüşüme bayrak asıcam:))))

sorma ya , 3 haftadır biliyorum o tarihi ve neler neler yaptım belki değişir diye tarihi, cumartesi gidilir miymiş, cuma günü gitceymişiz, ama hiçbirinde fener alayına gitmek istediğimi belirtmiyorum tabi :) eşim hariç ikimizde gidemiyoruz diye üzgünüz , kız tarafı o tarihi vermiş işte zaten kıl bir kız tarafı ailesiyle karşı karşıyayız, kızı senelerdir tanıyorum beraber çalışıyorduk zaten gel görki bir ordulu aileye denk geldik, takılacak altınların şekli şemali gramına kadar sipariş verdiler, kızı vermek için ön şartları bu altınlar, ayıp be ayıp...

yuuhhhhh...kurbanlık koyun mu veriyolar..kaldı mı artık böyle şeyler yaaaaaa...kızda da sorun var demekki..benim ailem böyle bişey deseydi ben cıngar çıkarırdım..

yuuhhhhh...kurbanlık koyun mu veriyolar..kaldı mı artık böyle şeyler yaaaaaa...kızda da sorun var demekki..benim ailem böyle bişey deseydi ben cıngar çıkarırdım..

aynen ya, ama varmış demek ki böyle şeyler. kızda ayrı bir olay 5 senedir beraberler ve ben geçenlerde dedim, olduda baban vermedi ne yapcaksınız, sonuçta benim başıma geldi ve ben aşkımın arkasında durdum ve evlendim, dediki verene kadar beklerim, sevgiliside yanında, eşimde dediki eğer bizim oğlanda bekliyorsa salaklığına doymasın.
e kızım eğer böyle bir aile yapın varsa ve babam ne derse o olur diyorsan , 5 senedir niye gizli gizli gezip tozdun, en baştan tanıştır onay verirlerse görüş.

amann kendileri bilir... biz görevimizi yaparız olur biter.

öğkk ne diceemi bilemedim...5 sene bu yaa..sizin oğlanın yerinde olsam ne dedin bidaha söyle derdim:)))ve kalkardım yanından

kızlar öyle diyosunuzda şimdi ben çok pişmanım keşke bişeyler isteseymişiz baştan konuşulsaymış resmen bedavaya gittik belki kaynana çok para harcadık kıymetini bilelim felan derdi :)

kızlar öyle diyosunuzda şimdi ben çok pişmanım keşke bişeyler isteseymişiz baştan konuşulsaymış resmen bedavaya gittik belki kaynana çok para harcadık kıymetini bilelim felan derdi :)

:))) yaw ben evlenirken herşeyimi kendim yaptım..gelinliğim düğünüm davetiyelerim vs.dahil..genede kıymetim olmadıı:)))

herkese selam arkadaşlar, nasılsınız? , artık benimde bir internetim var, taşınma durumumuz var diye bağlatmıyorduk, baktık olacak gibi değil bizde vınn aldık.... daha sık burada olabileceğim neyse ben en iyisi geçmişi okuyayım, öyle buraya döneyim... ama okumam gereken 97 sayfam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…