- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.661
Ben kızı yemeğe götürüp geliyorummm
ben bu hafta nerdeyse hergün ağladım...bu ara takıntılı konum..iyi bi anne olamicam die ağlıyorum:))
mag bir bak istersen aşağıdaki linke,
http://centralhospital.com/root/sorulan-sorular.aspx
normal 850 TL 1 gün yatış doktor+ refaketçi +aşılar+ bebeğin testleri + anne sağlığı suit oda farkı 100 lira
sezeryan 1400 TL 2 gün yatış+refaketçi +aşılar+ bebeğin testleri + anne sağlığı suit oda farkı 200 lira
telefon kesildi , ekstra hizmetlerinin neler olduğunu soramadım
ücretsiz doğum fotoğrafçısı, oda süsleme, şerbet dağıtımı vs vs gibi , çok şey istedim galiba :)
bende bakayım şu hastaneye yaa fiyatları gayet iyimiş normal muayene ücreti ne kadar kızlar
Sen niye hem kendini hem oğluşunu üzüyosun böyle yaaa,niye iyi anne olamıyasın,öyle düşünme canım.
sgk ile 35 lira şeker...komik bi rakam dimi:)))
<merhaba bende basak hanıma gıdıyorum ve central da dogum yapıcam aynı kaderı aynı yerde yasıyıcaz :)
ınsallah hayırlısı ıle bıter
bende bakayım şu hastaneye yaa fiyatları gayet iyimiş normal muayene ücreti ne kadar kızlar
süper ya 3 kişi olduk :) sen nerede oturuyorsun canım ?
alev sen hangi hastaneye gidiyordun ?
ne bilim kız yaaaa..aklımdan çıkmıyoo..şimdi doğucak azıcık büyicek sonra ben işe gitcem onu tek bırakıcam..arkamdan ağlicak falan..ben annemin arkasından hep ağlardım..oda benim arkamdan ağlicak..benim aklım evde kalıcak..hasta olucak bakamicam falan... bak gene ağlicam yaaaaa
sgk ile 35 lira şeker...komik bi rakam dimi:)))
süper ya 3 kişi olduk :) sen nerede oturuyorsun canım ?
alev sen hangi hastaneye gidiyordun ?
Canım semt olarak nerde bu hastane İst.çok bilmiyorum ben Eyüpte oturuyorum uzak kalırmı bana hazır değiştirmişken yakınsa oraya geleyim de 4 kişi olak
artık el ele tutuşur gideriz doğuma:))))))))))))
Ağlama sakın yaa,evet öyle sorunlar yaşıycak çalışan bayanlar olarak ama bu bizim kötü anne olacağımız anlamına gelmiyor.Onlara daha iyi bakabilmek için çalışıyoruz sonuçta zengin olsak evde otururuz canım,sen şimdiden onları düşünme.Çocuklar sevildiğini karnımızdayken anlıyolar.Sen şimdi hamileliğin keyfini çıkar bak doğcak uykusuz kalcaz,son rahat zamanlarını böyle ağlayarak geçirme sonra oğluşun yaaa bu annemde herşeye ağlıyo diycek :))))
doktor kontrellerini aynı güne alıp ,sonrasında gezmeye gideriz, şu doğum kursuna beraber katılırız :)
yakınımda görüşebileceğim, bebek doğunca aynı dönem doğum yapmış annelerle beraber kahvaltıya, sahil gezmelerine gidemicem diye üzülüyordum ama burası sayesinde bir sürü görüşme ihtimalim olan kişiyle tanışıyorum , ayyy çok mutlu oldum :)
kızımda oldu galiba tepik atıp duruyor şuanda :)
bu arada kızlar biz dün ilk kez hissettiğim şeyin bebeğimiz olduğunu anladık ben hep bağırsak zannediyordum ama bebeğimmiş :) babamızda hissetti ilk kez çok hoşuna gitti, çok seri hareketler var burada diyor,beni konuşturmadı hareketleri hissedicem diye :)
birde bahsetmiştim hani annem birşeyler almış diye , onları benim çamaşır adam var orada koltuğun üzerine yaydım, 3 gündür öyle duruyor gelip geçerken bakıyoruz çok hoşumuza gitti evimizde onunda eşyalarının belirmeye başlaması :)
tatlım anadolu yakasında bu hastane..kozyatağında..sana çok uzak kalır
milli piyango aldım dün..bakalım..oğluşumun şansına..işte bu sorunları bide kendi küçüklüğümü düşününce beter oluyorum ben...
medipol yaa geçen senin söylediğin takıldı aklıma haftaya randevum var sorucam bakalım bide eğer senin söylediğin gibi ise hemen bırakırım zaten yaa doktoru çok seviyorum işteee
kimmiş cnm onlar benanlamadım:26:günaydınlarrr
off off bi raha uyutmadılarr
sabahın köründe cak cak cak bağırıp duruyorlarr
saldım hala bağıra bağıra uçuyolarr
başedemedim klasik müzik açtım sakinleştileeerr
arkadaşlar herkese günaydın
bizim dün ayrıntılı ulrtason çekimimiz vardı.çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı 21+4 günlük bizim kızımız.440 gram olmuş büyümüş inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız çok öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?