2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende bakayım şu hastaneye yaa fiyatları gayet iyimiş normal muayene ücreti ne kadar kızlar

Sen niye hem kendini hem oğluşunu üzüyosun böyle yaaa,niye iyi anne olamıyasın,öyle düşünme canım.

ne bilim kız yaaaa..aklımdan çıkmıyoo..şimdi doğucak azıcık büyicek sonra ben işe gitcem onu tek bırakıcam..arkamdan ağlicak falan..ben annemin arkasından hep ağlardım..oda benim arkamdan ağlicak..benim aklım evde kalıcak..hasta olucak bakamicam falan... bak gene ağlicam yaaaaa

<merhaba bende basak hanıma gıdıyorum ve central da dogum yapıcam aynı kaderı aynı yerde yasıyıcaz :)
ınsallah hayırlısı ıle bıter

süper ya 3 kişi olduk :) sen nerede oturuyorsun canım ?

bende bakayım şu hastaneye yaa fiyatları gayet iyimiş normal muayene ücreti ne kadar kızlar

alev sen hangi hastaneye gidiyordun ?

Ağlama sakın yaa,evet öyle sorunlar yaşıycak çalışan bayanlar olarak ama bu bizim kötü anne olacağımız anlamına gelmiyor.Onlara daha iyi bakabilmek için çalışıyoruz sonuçta zengin olsak evde otururuz canım,sen şimdiden onları düşünme.Çocuklar sevildiğini karnımızdayken anlıyolar.Sen şimdi hamileliğin keyfini çıkar bak doğcak uykusuz kalcaz,son rahat zamanlarını böyle ağlayarak geçirme sonra oğluşun yaaa bu annemde herşeye ağlıyo diycek :))))

merhaba arkadaşlar..
kontrolü güzel geçip yavruşuyla buluşanlar sizin adınıza sevindimm..
bugün gidicek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz..
ben de yarın buluşucam inşallah..bugün ankaraya gidicem..yarın uzun uzun bakayım inşallah kızıma..
magcim sabır kuvvetini şimdiden tüketme evhamlarla..ilerde lazım olcak hepimize...şimdiki zamanda güzel bir hamilelik tek düşünmemiz gereken şey bu..
güzel yemek,güzel dinlenmek ve bolca nazlanmak

artık el ele tutuşur gideriz doğuma:))))))))))))

doktor kontrellerini aynı güne alıp ,sonrasında gezmeye gideriz, şu doğum kursuna beraber katılırız :)

yakınımda görüşebileceğim, bebek doğunca aynı dönem doğum yapmış annelerle beraber kahvaltıya, sahil gezmelerine gidemicem diye üzülüyordum ama burası sayesinde bir sürü görüşme ihtimalim olan kişiyle tanışıyorum , ayyy çok mutlu oldum :)

kızımda oldu galiba tepik atıp duruyor şuanda :)

bu arada kızlar biz dün ilk kez hissettiğim şeyin bebeğimiz olduğunu anladık ben hep bağırsak zannediyordum ama bebeğimmiş :) babamızda hissetti ilk kez çok hoşuna gitti, çok seri hareketler var burada diyor,beni konuşturmadı hareketleri hissedicem diye :)

birde bahsetmiştim hani annem birşeyler almış diye , onları benim çamaşır adam var orada koltuğun üzerine yaydım, 3 gündür öyle duruyor gelip geçerken bakıyoruz çok hoşumuza gitti evimizde onunda eşyalarının belirmeye başlaması :)

milli piyango aldım dün..bakalım..oğluşumun şansına..işte bu sorunları bide kendi küçüklüğümü düşününce beter oluyorum ben...

allahım yaaaaa..kız dur önce bi doğuralımmm gezeriz sonraaa:)))))

milli piyango aldım dün..bakalım..oğluşumun şansına..işte bu sorunları bide kendi küçüklüğümü düşününce beter oluyorum ben...

İnş.piyango çıkar canım oğluşunun şansına.Hiç onları düşünme canım şimdiden.Bi doğsun,bol bol vakit geçirelim bebeklerimizle şöyle.Sen şimdi bol bol gez,dolaş,eğlenmeye bak.Bak ne güzel izne de çıkıyosun,senden şanslısı var mı?İki hafta oğluşunla ilgileniceksin,alışveriş yapcaksın ohhh ne güzel...

medipol yaa geçen senin söylediğin takıldı aklıma haftaya randevum var sorucam bakalım bide eğer senin söylediğin gibi ise hemen bırakırım zaten yaa doktoru çok seviyorum işteee

sen bi sor, bu civarın en iyi yoğunbakım ünitesi orada ama çeşitli sebeplerden dolayı ben istemedim orayı, birde böyle soğuk olduğum göztepe medical park var.

central'da ,

1- başak hanımın o ekstra sakinliği
2-hastanenin fiziksel ortamı
3-hastanenin o gördüğünüz tüm oturma gruplarının benim zevkim olması :) ( oturma gruplarını ben seçmiştim 2007 yılında o dönem çalıştığım firmadayken bu hastane benim müşterimdi :)
4-hastane çevresinin ferah olması, araba park yeri vs sorunu park olmuyor, erdem hastanesine gitmeden önce arabayı nereye park edicem sıkıntısı başlıyor bende.
5-hastanenin içersindeki çalışanların tipi, yüz ifadeleri
6-daha önce aynı yerde ameliyat olmam ve hertürlü aldığım hizmetten memnun kalmam

tercih etmemi sağladı.

günaydın huysuz mart anneleri bugün huysuzluk var çoğunuzda galiba
günaydınlarrr
off off bi raha uyutmadılarr
sabahın köründe cak cak cak bağırıp duruyorlarr
saldım hala bağıra bağıra uçuyolarr
başedemedim klasik müzik açtım sakinleştileeerr
kimmiş cnm onlar benanlamadım:26:

maaşallah tatlım ya ama neden yazıp kaçıyor herkes ben anlamadım

nerde o eskiden yazan arkadaşlar yaaaaa
benim de doğumum kesinleşti şubatta olacak ben bundan sonra daha çok ordayım hepinizi öptüm ama tabii ki bir elim burdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…