2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzeller,

Nasılsınız görüşmeyeli..

biz iyiyiz çok şükür. yalnız sağ göğüs altı kaburgam çok fena batıyor(

sizlerde ne var ne yok.. haberler herkesin iyidir inşallah.

Merhaba güzeller,

Nasılsınız görüşmeyeli..

biz iyiyiz çok şükür. yalnız sağ göğüs altı kaburgam çok fena batıyor(

sizlerde ne var ne yok.. haberler herkesin iyidir inşallah.

Bizlerde iyiyiz çok şükür polyy :) senin de iyi olmana sevindim.. Kulaklarını çok çınlattım senin bak Bursa'lılar buluştu İstanbul'lular buluşuyo Ankara bi ikimiz varız ama sen burda bile yoksun ya gel artık şu Ankara'yı da sen organize et ((

kızlar öyle diyosunuzda şimdi ben çok pişmanım keşke bişeyler isteseymişiz baştan konuşulsaymış resmen bedavaya gittik belki kaynana çok para harcadık kıymetini bilelim felan derdi :)

konuya bende balıklama bi dalış yapayım:)))

bizim kaynana olacak, ..... nın gelinliğini giyersin dedi, bende giymem dedim, alamayız demişler. bende kendi paramla almıştım. ve bundan ailemin haberi yok, olsa beni topa tutarlardı, hala da tutarlar. bizde başında bişeyler istemediğimiz için çooook pişmanız((
hiç bişey demiyorum. Allah'a havale ediyorum ve gün gelecek içimdeki herşeyi tek tek kusucam suratlarına. elbet yeri gelicek onunda

kıskançç dünürrrr:))) çık gel sende alla allaaa..ankara dediğin uçakla 1saatlik yoll

biz iyiyizzz..haberler sende..naaptı eşinn..bulabildimi kafasına göre biyerrr
ah be güzelim yok daha bi haber.. bekliyoruz öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin

:)) oy oy oyyy.. dün kulaklarım acayip çınlamıştı öğleye doğru.. acaba sen miydin o??
çok sevindim valla arkadaşların buluşmalarına. inşallah buluşma fotolarını da eklerler.

sen, ben ve RANA20 nickli arkadaş var Ankara'da.. keşke daha kalabalık olsaydık. ama benim için zor ben canım yaa.. ele avuca sığmayan bi yaramazla ben nerelere gideyim:)))

öğkk ne diceemi bilemedim...5 sene bu yaa..sizin oğlanın yerinde olsam ne dedin bidaha söyle derdim:)))ve kalkardım yanından

biizm oğlan saf biraz, eline vur ekmeğini al insanlar var ya onlardan soyadının çok etkisinde kuzu soyadı :)

kızlar öyle diyosunuzda şimdi ben çok pişmanım keşke bişeyler isteseymişiz baştan konuşulsaymış resmen bedavaya gittik belki kaynana çok para harcadık kıymetini bilelim felan derdi :)

:))) yaw ben evlenirken herşeyimi kendim yaptım..gelinliğim düğünüm davetiyelerim vs.dahil..genede kıymetim olmadıı:)))

ben para ile kıymet geleceğine inanmıyorum, bizim bütün ama bütün masraflarımızı eşim yapmıştı, ve ben onun bekar evine gelin gittim, hiçbir eşyasını değiştirmedik ve ben talep etmedim hiçbirşey, hazırlıklarda tüm hazırlıkları kendi isteğiyle yaptı ben sadece belgesel fotoğraf çekimi istemiştim o kadar, ailemden hiçbirşey görmedik falan filan , üstelikte benimle evlenecek diye adam işinden oldu, mahkemelik oldu tüm bunlara rağmen kıymetimi çok biliyor başkası olsa senin yüzünden o oldu bu olfdu der veya ailen yanında değil istediğimi yaparım diyebilirdi, o okadar iyi bildiği için kıymetimi ve bunu her ortamda gösterdiğinden ailesindende aynı tavrı görüyorum, 80 yaşında kayınpederim 2 günde bir arayıp canın birşey istiyormu yapayım mı diyor, annem yapmıyor bunu. hamileyim diye değil bu özen hamilelikten öncede böyleydi. Eşler ailelerin tavrında çok önemli bence.

aynen katılıyorum hastane cok guzel ve konforlu 3 ay once ablam orada dısarıdan gelen bır doktorla dogum yaptı ve cok memnun kaldık

oooo 3 kişi oldukk yuppiii:))))) sana ne zaman dedi tahmini tarihhh

bana daha tam bır tarıh soylemedı ama ben 29 subata kadar beklemeyelım dedım guldu hallederız dedı :)
sıze bı tarıh verdımı?
Bırde ben 2 lı testı yaprtıdım temızcıktı 4 lu testıde kesın olumlu cıkar ama sen ıstersen yaptır yıne dedı ama ben yaptırmadım sızlerde durum nedır yaptırdınızmı?
Yarında aynı hatsnaede mustafa kır a ayrıntılı ultrason ıcın gıdıcem

allah bozmasın hep böyle gitsin..ben kaynana ve görümcedem çok çektim..ama gün oldu devran döndü..şimdi ben onlara çektiriyorum...

kızlar bu arada bende sizin hastaneye gelicem sanırım eşimle konuşayım yaa acayip şikayetler okudum bide baya fiyat farkı var haftaya randevum var onu iptal edip başak hanımdı dr. dimi ondan randevumu alsam

canım nerede oturuyorsun? salı günkü buluşmamıza bekleriz senide.

ben 2 ve 3 lü testi yaptırdım, ayrıntılıyada nişantaşına Prof. Kılıç Aydınlı'ya gittim. herşey normal çıktı. benim kızım sanki 28 şubata veya 3 martta gelecekmiş gibi geliyor bana. 29 olacak diyede ödüm kopuyor :)

kızlar bu arada bende sizin hastaneye gelicem sanırım eşimle konuşayım yaa acayip şikayetler okudum bide baya fiyat farkı var haftaya randevum var onu iptal edip başak hanımdı dr. dimi ondan randevumu alsam

sen bilirsin..konuş eşinle..başak sel doktorun adı..iyi sakin bi kadın..gel hem hastaneyi görürsün hem doktoru görürsün..

benim doktorum sadece 2 li yeter gerisi fasa fiso dedi..yarın da ayrıntılıya giricem..ondan da kazasız belasız çıkarsak yırttık demektir:)

hoşgeldin pollyanna biz iyiz sen nasılsın görüşmeyeli

hoşbuldum canım iyi diyelim iyi olalım.
benim kayınababa ile kaynım köyden kurbana satmak için dana getirdiler, bende çay yanına yemeleri için sabah bişeyler hazırladım eşimle gönderdim. hazır boş bulmuşken hemen atladım KKya:))
ayakta çok aklmaktan mı oldu ne bi kaç gündür kaburga ağrım var( aslında ağrı ile beraber acı da var:((

sen nasılsın nasıl giidyor hamişlik

sonuçta sadece tanışmak ve kararını vermek için gitmelisin, benim ilk gidişimde söylediğim şey şu oldu Başak Hanım'a " sizi çok tavsiye ettiler bizde tanışmaya geldik :)"

bende haftaya gideyim diyorum kadın beni 8 ekim'de çağırmıştı ama eylülden beri diğer doktorumda idrar yolu enfeksiyonu takibi yaptığımızdan ve 10 eylülde ayrıntılıya girdiğimden başak'ı atladım.

kim olacak tatlım benin birbirinden yaramaz 4 tane muhabbet kuşumm
çok yaramazlık yapıyorlar çok konuşuyorlarr sakinleşsinler diye klasik müzik dinletiyorum işe yarıyoo

git git ihmal etme..madem o hastanede doğurucan başak ta bilsin nooluyo ne bitiyo

kolay gelsin sana sen yinede fazla ayakta durmamaya çalış yaa benim hamilelikle bir sorunum yok şuan için inşallahta olmaz kızımda bende iyiz çok şükür eşin ne yaptı iş bulabildi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…