- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.701
işte bende öyle yaptım diyorum azıcık paraları çıkaydı anlarlardı hanyayı konyayı :)
Merhaba güzeller,
Nasılsınız görüşmeyeli..
biz iyiyiz çok şükür. yalnız sağ göğüs altı kaburgam çok fena batıyor(
sizlerde ne var ne yok.. haberler herkesin iyidir inşallah.
Merhaba güzeller,
Nasılsınız görüşmeyeli..
kızlar öyle diyosunuzda şimdi ben çok pişmanım keşke bişeyler isteseymişiz baştan konuşulsaymış resmen bedavaya gittik belki kaynana çok para harcadık kıymetini bilelim felan derdi :)
Bizlerde iyiyiz çok şükür polyy :) senin de iyi olmana sevindim.. Kulaklarını çok çınlattım senin bak Bursa'lılar buluştu İstanbul'lular buluşuyo Ankara bi ikimiz varız ama sen burda bile yoksun ya gel artık şu Ankara'yı da sen organize et((
ah be güzelim yok daha bi haber.. bekliyoruz öylebiz iyiyizzz..haberler sende..naaptı eşinn..bulabildimi kafasına göre biyerrr
Bizlerde iyiyiz çok şükür polyy :) senin de iyi olmana sevindim.. Kulaklarını çok çınlattım senin bak Bursa'lılar buluştu İstanbul'lular buluşuyo Ankara bi ikimiz varız ama sen burda bile yoksun ya gel artık şu Ankara'yı da sen organize et((
öğkk ne diceemi bilemedim...5 sene bu yaa..sizin oğlanın yerinde olsam ne dedin bidaha söyle derdim:)))ve kalkardım yanından
kızlar öyle diyosunuzda şimdi ben çok pişmanım keşke bişeyler isteseymişiz baştan konuşulsaymış resmen bedavaya gittik belki kaynana çok para harcadık kıymetini bilelim felan derdi :)
:))) yaw ben evlenirken herşeyimi kendim yaptım..gelinliğim düğünüm davetiyelerim vs.dahil..genede kıymetim olmadıı:)))
Merhaba güzeller,
Nasılsınız görüşmeyeli..
sen bi sor, bu civarın en iyi yoğunbakım ünitesi orada ama çeşitli sebeplerden dolayı ben istemedim orayı, birde böyle soğuk olduğum göztepe medical park var.
Central'da ,
1- başak hanımın o ekstra sakinliği
2-hastanenin fiziksel ortamı
3-hastanenin o gördüğünüz tüm oturma gruplarının benim zevkim olması :) ( oturma gruplarını ben seçmiştim 2007 yılında o dönem çalıştığım firmadayken bu hastane benim müşterimdi :)
4-hastane çevresinin ferah olması, araba park yeri vs sorunu park olmuyor, erdem hastanesine gitmeden önce arabayı nereye park edicem sıkıntısı başlıyor bende.
5-hastanenin içersindeki çalışanların tipi, yüz ifadeleri
6-daha önce aynı yerde ameliyat olmam ve hertürlü aldığım hizmetten memnun kalmam
tercih etmemi sağladı.
oooo 3 kişi oldukk yuppiii:))))) sana ne zaman dedi tahmini tarihhh
biizm oğlan saf biraz, eline vur ekmeğini al insanlar var ya onlardan soyadının çok etkisinde kuzu soyadı :)
ben para ile kıymet geleceğine inanmıyorum, bizim bütün ama bütün masraflarımızı eşim yapmıştı, ve ben onun bekar evine gelin gittim, hiçbir eşyasını değiştirmedik ve ben talep etmedim hiçbirşey, hazırlıklarda tüm hazırlıkları kendi isteğiyle yaptı ben sadece belgesel fotoğraf çekimi istemiştim o kadar, ailemden hiçbirşey görmedik falan filan , üstelikte benimle evlenecek diye adam işinden oldu, mahkemelik oldu tüm bunlara rağmen kıymetimi çok biliyor başkası olsa senin yüzünden o oldu bu olfdu der veya ailen yanında değil istediğimi yaparım diyebilirdi, o okadar iyi bildiği için kıymetimi ve bunu her ortamda gösterdiğinden ailesindende aynı tavrı görüyorum, 80 yaşında kayınpederim 2 günde bir arayıp canın birşey istiyormu yapayım mı diyor, annem yapmıyor bunu. hamileyim diye değil bu özen hamilelikten öncede böyleydi. Eşler ailelerin tavrında çok önemli bence.
aynen katılıyorum hastane cok guzel ve konforlu 3 ay once ablam orada dısarıdan gelen bır doktorla dogum yaptı ve cok memnun kaldık
bana daha tam bır tarıh soylemedı ama ben 29 subata kadar beklemeyelım dedım guldu hallederız dedı :)
sıze bı tarıh verdımı?
Bırde ben 2 lı testı yaprtıdım temızcıktı 4 lu testıde kesın olumlu cıkar ama sen ıstersen yaptır yıne dedı ama ben yaptırmadım sızlerde durum nedır yaptırdınızmı?
Yarında aynı hatsnaede mustafa kır a ayrıntılı ultrason ıcın gıdıcem
kızlar bu arada bende sizin hastaneye gelicem sanırım eşimle konuşayım yaa acayip şikayetler okudum bide baya fiyat farkı var haftaya randevum var onu iptal edip başak hanımdı dr. dimi ondan randevumu alsam
canım nerede oturuyorsun? salı günkü buluşmamıza bekleriz senide.
ben 2 ve 3 lü testi yaptırdım, ayrıntılıyada nişantaşına Prof. Kılıç Aydınlı'ya gittim. herşey normal çıktı. benim kızım sanki 28 şubata veya 3 martta gelecekmiş gibi geliyor bana. 29 olacak diyede ödüm kopuyor :)
hoşgeldin pollyanna biz iyiz sen nasılsın görüşmeyeli
kızlar bu arada bende sizin hastaneye gelicem sanırım eşimle konuşayım yaa acayip şikayetler okudum bide baya fiyat farkı var haftaya randevum var onu iptal edip başak hanımdı dr. dimi ondan randevumu alsam
günaydın huysuz mart anneleri bugünhuysuzluk var çoğunuzda galiba
kimmiş cnm onlar benanlamadım:26:
maaşallah tatlım ya ama neden yazıp kaçıyor herkes ben anlamadım
nerde o eskiden yazan arkadaşlar yaaaaa
benim de doğumum kesinleşti şubatta olacak ben bundan sonra daha çok ordayım hepinizi öptüm ama tabii ki birelim burdaaa
sonuçta sadece tanışmak ve kararını vermek için gitmelisin, benim ilk gidişimde söylediğim şey şu oldu Başak Hanım'a " sizi çok tavsiye ettiler bizde tanışmaya geldik :)"
bende haftaya gideyim diyorum kadın beni 8 ekim'de çağırmıştı ama eylülden beri diğer doktorumda idrar yolu enfeksiyonu takibi yaptığımızdan ve 10 eylülde ayrıntılıya girdiğimden başak'ı atladım.
hoşbuldum canım iyi diyelim iyi olalım.
benim kayınababa ile kaynım köyden kurbana satmak için dana getirdiler, bende çay yanına yemeleri için sabah bişeyler hazırladım eşimle gönderdim. hazır boş bulmuşken hemen atladım KKya:))
ayakta çok aklmaktan mı oldu ne bi kaç gündür kaburga ağrım var( aslında ağrı ile beraber acı da var: ((
sen nasılsın nasıl giidyor hamişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?