2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar doktora gittim ve geldim ultrasonda 6+6 günlük görünüyor meleğim kalp atışları da var doktor 15 gün sonra gel dedi. demir hapını da 4 aydan sonra kullanmaya başlayacakmışız

arkadaşlar doktora gittim ve geldim ultrasonda 6+6 günlük görünüyor meleğim kalp atışları da var doktor 15 gün sonra gel dedi. demir hapını da 4 aydan sonra kullanmaya başlayacakmışız

maşallah canım gözün aydın rahatla artık darısı benim başıma olsun inş...

tebrik ederim cnm baya büyük görünmüştür bebek ben çok net görmüştüm yaaa çok tatlı minik kalbim benim fasulye gibi büzülmüş duruyordu orda ay allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

tbrklerrr kızlar sağlık ocağı konusunda duyarlılığınız için hepiniz gidin kaydınızı yaptırın uhdecim 14. hftaya kadar kaydını olman gerekio sağlık ocağına bi sağlık ocağı hemşiresi olarak bu grevi kendime borç bilirim:))))

aaa sen hemşiremisin??o zaman hemen bir sorum olacak benim aile hekimim üniversite okuduğum için önceden eşimden ayrı olarak üniversite hastanesindeydi ama artık okul bittiği için burdaki sağlık ocağına başvurmam gerekiyormuş kadının biri aradı ünv.teden öyle dedi ben daha burdaki sağlık ocağına gitmedim ne yapmam gerekiyor

pekı kayıt olmazsak ne oluyor ben calısıyorum vaktım yokkı

tşk.ederim canım uyarın için hafta içi giderim artık bende

ben pazartesi gidip yaptırayım bari teşekkür ederim canımm

tatlımmm en yakın sağlık ocağına gidip aile hekimi kaydını aldırmak için dsilekçe ve imza bide kimlik fotokobisi vermen gerekio:)

merhaba canım beni satım da 19 haziran.doğum da 25 mart. ben sadece test yaptm ve sağlık ocağına gidip kaydını yaptrıp folik asit aldım. kalbi de atmaya başlasın öyle gideyim dr.uma diyorum bakalım.7. haftada gidicem.doktorum başka bi şehirde maalesef ha demeyle gidilmiyor.cumartesi haberlerini bekliyorum..seni dikkatle takip edeceğimm.

Son düzenleme:
pekı kayıt olmazsak ne oluyor ben calısıyorum vaktım yokkı

buriicim aşı için zaten kaydolman lazım bide senin hamileliğinin gidişatı için doğumdan sonra bebeğinin aşılar için falan senin hamileyken kaydolman lazımm bide bi kere gitsen zaten onlar seninle sürekli tlfonla irtibat halinde oluyolar sürekli gitmene gerek yok yani

slm kızlarrrrr,,,,nasılsınızzzz
biz bugün 5+5 olduk,,,,daha keseyi görmeye gidemedik,,,pazartesi bende gideyim diyorum dr ye,,,kalp atışlarını göremeyiz ama demiii
folik asitmi kulanıyosunuz kızlar,elevit mi

pıtpıtları duyanlar kervanına sende katıldın çok şükür. 2 gün küçük görünmüş ama hiç önemli değil canım. benimde 4 gün küçük görünmüştü.. bebiş geliştikçe tamamlanıyor günü.
demir hapı içinde teşekkürler canım

slm kızlarrrrr,,,,nasılsınızzzz
biz bugün 5+5 olduk,,,,daha keseyi görmeye gidemedik,,,pazartesi bende gideyim diyorum dr ye,,,kalp atışlarını göremeyiz ama demiii
folik asitmi kulanıyosunuz kızlar,elevit mi

folik asit cnm elevit vitamin zaten daha sonra başlanıyordu hatırladığım kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…