- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.441
arkadaşlar doktora gittim ve geldim ultrasonda 6+6 günlük görünüyor meleğim kalp atışları da var doktor 15 gün sonra gel dedi. demir hapını da 4 aydan sonra kullanmaya başlayacakmışız
maşallah canım gözün aydın rahatla artık darısı benim başıma olsun inş...
arkadaşlar doktora gittim ve geldim ultrasonda 6+6 günlük görünüyor meleğim kalp atışları da var doktor 15 gün sonra gel dedi. demir hapını da 4 aydan sonra kullanmaya başlayacakmışız
olmaz mı cnm o kadar keyfi gidenler var ki hatta evlerine bile alan var..
tbrklerrr kızlar sağlık ocağı konusunda duyarlılığınız için hepiniz gidin kaydınızı yaptırın uhdecim 14. hftaya kadar kaydını olman gerekio sağlık ocağına bi sağlık ocağı hemşiresi olarak bu grevi kendime borç bilirim:))))
amin tatlım inş...sen yarın mı gidecektinn
tbrklerrr kızlar sağlık ocağı konusunda duyarlılığınız için hepiniz gidin kaydınızı yaptırın uhdecim 14. hftaya kadar kaydını olman gerekio sağlık ocağına bi sağlık ocağı hemşiresi olarak bu grevi kendime borç bilirim:))))
aaa sen hemşiremisin??o zaman hemen bir sorum olacak benim aile hekimim üniversite okuduğum için önceden eşimden ayrı olarak üniversite hastanesindeydi ama artık okul bittiği için burdaki sağlık ocağına başvurmam gerekiyormuş kadının biri aradı ünv.teden öyle dedi ben daha burdaki sağlık ocağına gitmedim ne yapmam gerekiyor
Arkadaşlar merhaba ben de inşallah mart annesi olacağım. 4+6 yım artık sanırım. Son adet tarihim 18 Haziran. Muhtemel doğum tarihim 24 Mart. Cumartesi günü doktor randevum var, umarım kese görünür. Çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum daha doğrusu endişeliyim. Bir an önce inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarım.
pekı kayıt olmazsak ne oluyor ben calısıyorum vaktım yokkı
tatlımmm en yakın sağlık ocağına gidip aile hekimi kaydını aldırmak için dsilekçe ve imza bide kimlik fotokobisi vermen gerekio:)
slm kızlarrrrr,,,,nasılsınızzzz
biz bugün 5+5 olduk,,,,daha keseyi görmeye gidemedik,,,pazartesi bende gideyim diyorum dr ye,,,kalp atışlarını göremeyiz ama demiii
folik asitmi kulanıyosunuz kızlar,elevit mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?