2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım... Bayramımız Kutlu olsun...
Bizde müziğimizi açtık. Benim oğlum halayı çok seviyor.
herşeyi dinlettim ama bir tek buna tepki veriyor.

:)))) ayyy ne güzel.. benimkide az önce uyandı:)) bi kaç tekme atıp kaçtı:)))

halayı bende pek severim yaaa..

netten dinliyosan link verebilmisin?? canım çekti:)))

aldığımda içinden çıkan kağıtlarda 3 yaşından küçük bebeklerde kullanılmamalı yazıyordu. onun haricinde bi uyarı hatırlamıyorum. kutusunu da attım alalı baya olmuştu. çok faydalı öksürüğe boğaz ağrısına bronşite falan bi sürü şeye iyi geliyodu. hatta kullandığım ürünü buldum bu
Anavarza SUPERMIX (Krembal+Propolis+Polen+Arst Karm) 200 Gr.

balı çok tükettiyorum zaten. normalde de hasta olmasam bile sütüme bal koyup içiyorum çocukluğumdan beri çok severim. ama karabiber konusunda kararsızım faranjite dönecek gibi. bizim meslek hastalığı artık alıştım. faranjitte de baharat yasak o yuzden zencefille karıştırıyorum.

Anladım canım. ozaman evet dikkat et bu konuda. dene bakalım geçmezse mutlaka git doktora seni daha çok hasta yapmadan...

kızlar bunu mutlaka ızleyın
bebegın nasıl olustugunu anlatısyo süper bence

Bebekler böyle dünyaya geliyor - Video İzle

yaa çok harika daha önceden çok izledim kızıma hamileyken de bütün belgeselleri izledim ama bu kısa olmuş daha dikkat çekici ne büyük birmucize allahım ya her izlediğimde gözlerim doluyor hala allah a inanmayıp ibadet etmeyip maymundan geldiğimizi düşünen insanlar var ya o da çok garip böyle harika bir şeyi allahtan başka kim oluşturabilir yaa tek kelimeyle mükemmell teşekkür ederim cnmpaylaştığın içinn

kızlar günaydın yaa limangodan alışveriş yapan var mı aranızda ben bişeyler almıştım ama hala gelmedi iki tane siparişim vardı en son istediğim kargoya verilmiş ondan önce istediğimin daha önce verilmesi gerekmiyormuydu bu siteden ilk kez bişey aldım:26:

Kampanya bitimine göre geliyor canım, gelir merak etme

Kampanya bitimine göre geliyor canım, gelir merak etme

ben cok alışveriş yaptım cnm kampanya bitiş tarihlerine dikkat et ilk hangisinin kampanyası bitiyosa onu gönderiyorlar ve güvenli bir site ben çeyizimede cok şey almıştım.....ben unnododan aldım bişeyler 3 hafta oldu hala gelcek....

Herkese selam... biz dün geç yattığımızdan bugün kocisimle geç kalktık, saat onikiydi kalktığımzda, kahvaltıydı, ortalığı toparlayım derken anca oturabildim... dün kocisim öğlen evdeydi, şimdide hafta sonu olması itibarıyla temzilik hemen bitecek kocisimden de Rabbim razı olsun, beni hiç yormuyor, ben başında dikiliyorum, ona söylüyorum o dediğimi yapıyor, Allah herkese versin böyle koca

bu arada Cumhuriyet bayramımızda kutlu olsun....İnşaAllah daha bağımsız , özgür olacağımız bir şekilde nice senelere

unnuado çok geç getiriyor gerçekten

arkadaşlar bende limangodan bikaç ürün aldım sorun yaşamadım ama geçende bir arkadaş evim.neti tavsiye etmişti bika gün inceledim ve polarlar ilgimi çekti 2 tane koltukların üstüne koymaya alayım dedim hem kampanya bittikten sonra bile geç geldi hemde iki örtününde desenleri farklı sinir oldum birininde tam ortasında yuvarlak bi delik var iade mi etsem deidm eşimde boşver uğraşma dedi. ama gerçekten sinir oldum sanki bedava alıyoruz:S

yaaa tamda bende mutfağım için ihtiyaçlara bakıyordum... tosyada çok pahalı, ankaraya gittiğim zamanda anca hastaneydi,kontrollerdi, aile ziyaretleriydi çarşıya çıkmaya fırsat bulamıyorum...bari netten alalım diye eşimle nete bakıyorduk...şimdi bu yazını görünce korktum valla netten bişi almaya...

mutfak gereçlerini alabileceğim tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir site var mı...

canım limangoyu deneyebilirsin bide gittigidiyorda güsel dükkanlar var yorumlara bak puanlarına çoğunun %100 zaten hiçbir olumsuz oy almamıs onuda deneyebilirsin.

kesinlikle limango ozaman gitti gidiyorda güzel ordanda ütü yatak örtüsü falan aldım yani düşün

Bence iade et, şikayet vara falan da yaz, yanlarına kalmasın, nasıl bir terbiyesizlik ya bakmadan mı koyuyorlar ürünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…