2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar limangonun sitesine giremiyorum, illa üye ol diyor, bende üye olmadan önce şöyle bir ürünlere bakayım demiştim.... ben en iyisi ankaraya gidince alayım, çünkü alacağım şeyleri önceden görme, dokunma, benimseme huyum var.... bazen arkadaşlarım katalogdan birşeyler satıyorlardı onları bile illa bir görmem lazım, çünkü katalogda görünce, boylarını, ebatlarını, görüntüsünü aklımda tahayyül edemiyorum...

Canım arkadaşlarım hepinize ama hepinize dualarınız için çoook teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun. Eşim bu sabah görüşmeye gitti ve pazartesi büyük ihtimalle onaylanacak.
öyle mutlu oldukki anlatamam.

özellikle dün MASİVAcım senin DUAndan sonra telefon gelmiş eşime.

canım benim inan nasıl sevindim, inşaAllah hayırlısı ile olur, hatta hayırlısı olsun bu iş olsun, çünkü eşinin istediği bir işmiş, ben çok istediğim birşeyde hep hayırlısı olsun o istediğim olsun derim

canım benim sen o kadar iyisin ki bu nettende olsa, arada mesafelerde olsa hissediliyor ve herkesin duasını almanı sağlıyor, Rabbim sevdiği kulunu herkese sevdirirmiş.... inanıyorum ki buda böyle bir şey

çok sevindim canım hayırlı olsun şimdiden..stres bitti artık..

polyanna canım gözün aydın inşallah hayırlı olur işi eşine...

ve kızlar sizden dua için yazıyorum bugün..dün kontrolüm vardı...ayrıntılı ultrasona girdim 3lü için de kan verdim..bebeğimin kafasında coroid plexus kisti çıktı...daha önce 1 arkadaşımızda daha çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam..doktorum 25.haftada kaybolcak dedi..tabi insanı böyle bir durum hayli üzüyor,endşelendiriyor 2. olarak da böbrekleri gelişim haftasına göre daha büyük..bu konu ile ilgili daha önce hiç bir bilgim yok..takip gerekecek dedi..belli sınırlardan bahsetti..bu durum düzelebilirmiş de kötüye de gidebilirmiş..bütün bunlarla birlikte 3lü testimizin sonucu önemli imiş..salı günü sonuçları alıcaz..lütfen dua edin..sonuçlar iyi çıksın ve de diğer hafatalarda bu sorunlar iyi yönde gelişsin..aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..ama eşim de ben de çok üzüldük...
daha önce bu konularla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim

Cok gecmis olsun canim.durumla ilgili pek fikrim yok ama bi doktora daha mi gosterseniz acaba ayri bi goz daha gormus olur.moralini bozmamaya calis cnm insallah her sey yoluna girer.

Cok gecmis olsun canim.durumla ilgili pek fikrim yok ama bi doktora daha mi gosterseniz acaba ayri bi goz daha gormus olur.moralini bozmamaya calis cnm insallah her sey yoluna girer.

amin inşallah canım...yakın zamanda başka bir doktora daha görünücem inşallah..doktorum da riskli gebelikte uzman bir kaç doktoru daha tavsiye etti..artık sürekli kontrol önemli...Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin

Bu konular hakkında çok bilgim yok canım sadece ileride kaybolduklarını duymuştum birilerinden. İnşallah bebeğininki de öyle olur yok olup gider kist, böbrekleri de normal gelişiminde devam eder dualarım seninle umarım iyi haberlerini alırız. Endişeni çok iyi anlayabiliyorum Allah kimsenin evladına dert vermesin inşallah. Karnımızdaki mucizleri korusun. Şimdiden anneliğin nasıl bir şey olduğunu anlayabiliyor insan bir de doğup yüzlerini görünce neler hissederiz bilmem.

canım bu konu hakkında benimde hiç bir bilgim yok, ama rabbim inşaAllah hayırlısıyla bunu atlatmanı ve sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin, senin için dua edeceğim....

pollyannacımm çok sevindim canım
senin yazdıklarını okuyordum ve içten içe dua ediyordum
benim eşimde 2 yıla yakın bir süre işsiz kaldı
ben çalıştım evimizi geçindirdim ne büyük zorluktur iyi bilirim
inşallah herşey gönlünüzce olur

canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girecek
gönlünüzü ferah tutun stres yapmamaya çalış
senin ruh halin bebişi çok etkiliyor
cnaım dualarım seninle inşallah bir kaç hafta sonra
güzel haberlerini alıcaz

anaaammm ben de yeni bişeyler almıştım evim .netten inşallah dediğin gibi olmaz yoksa eşim bi daha netten bişey aldırmaz bana zaten kıl oluyorr ama ben mutfak rayı ve folyoluk aldım inşallah resimdeki gibiyollarlar yaww
cnm benim çok çok geçmiş olsun ya üzülmekte haklısınız kim olsa üzülür zaten kist hakkında bişey bilmiyorum ama şöyle birşey yazıyor http://www.e-gebelik.net/riskli_gebelikler/koroid_pleksus_kisti.asp bunu oku istersen gerçi sen çoktan araştırmanı yapmışsındır ama sonuçta ne olursa olsun hiçbişey bizim elimizde değil o yüzden bolbol dua etmekle birlikte beslenmene fln dikkat et ayrıca böbrekteki sorun benim oğlumda da çıktı sadece takip edeceğiz dedi doktorum ben de onu duyduğumdan beri yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum ve dua ediyorum bir dahaki kontrole kadar inşallah geçer diye cnm bayramdan sonra gidicem ben de yazıya göre zamanla yok oluyormuş inşallah senin bebişindeki de toz olup uçar gider yok olsun amiinnn

Son düzenleme:

Off çok üzüldüm life84çüm Umarım takip sonucundaherşey yoluna girer.Benim de ayın 10'undaydı 14'üne kaldı detaylı ultrason zaten zor dayanıyorum 4 gün ötelenince iyice sinir oldum.Neyse sağlıklı olsun da beklemek birşey değil.
Bu kist bir arkadaşımız da daha vardı o senden ilerdeydi sanırım hafta olarak.
Stres yapmadan çok fazla üzülmeyerek dua ederek herşey yoluna girecek umarım.Biz hamişiz bizim dualar daha çok kabul olurmuş.inşallah hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getirices tabiki bizler de sağlıklı olucaz inşallah.
Dikkat et kendine

iyi akşamlar kızlar bugün alış verişe çıktım heryer çok kalabalık insanlar nerdeyse üstümden atlayıp geçecek ebru marka hamileye baktm çok uçuk fiyatlar lcw den kot elbise aldımm 42 lr inşallah 9 aya kadar gelirimde giyerim

Hayırlı olsun elbısen gule gule gıy canım:) Bende dun ılkkez uzerıme bısey aldım hamıle kıyftı degıl ama sankı gobegm sıstıkce saklıcak salaş bısey:)) artık basladım bende ama ılk terchm herzamn elbıseden yana olmstur mıs gıbı gıy corabı ustune elbısenı altına cek cızmenı en kolayı bu sanırım hıc pantln fln dusunmuorum sımdılk tabıkı

Güle güle giy yeni cicilerini:)Benim de çıkıp kot almam lazım kendime alamadım bir türlü yarın bakıcam bakalım.Artık göbüşüm çıktııı iyice hamiş oldum ben.Hiçbir pantalonum olmuyor maalesef.Bakalım bulabilecek miyim kocaman göbüşümle

giyersin cnm merak etme bu seferolcak inşallah kız bebeleri erkeklerden daha güçlü olur yazıyor her yerde...
güle güle giyy

evet cnm ben de elbise çok seviyorum ama bulamıyorum tavsiye edebileceğin bir yer var mı ama benim için 42-44 beden lazımmm:26:

ay sormayın kızlar pantolonum giyiyorum ama benim göbüş aşağıda olduğu için oturduğum zaman sıkıyo bayramda inşallah elbise çizme giycem 42 beden olmuşum

Valla sekerım ben suan hala eskı kıslık elbıselrımı gıyıorum lakın artık dısarıya cıktgmda goz ucuyla gıyebılcgm elbıselere bakıorum hıc denk gelmedım daha ama bulrsam yazarım sanada:) o dun aldıgım bluzuda esım aldrttı aaa cok gzl bılmem nee dedım ıyı bı bakm normal bı kıyafet hamıleler ıcın degl ama gobek kısmını ıyı saklar dıye aldım bende soncta artık cıkma vaktıdır dıye dusunuorum:)

canım en iyisi lcw ye bak çok güzel elbiseler var benim elbisemde 42 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…