- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.101
Canım arkadaşlarım hepinize ama hepinize dualarınız için çoook teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun. Eşim bu sabah görüşmeye gitti ve pazartesi büyük ihtimalle onaylanacak.
öyle mutlu oldukki anlatamam.
özellikle dün MASİVAcım senin DUAndan sonra telefon gelmiş eşime.
Canım arkadaşlarım hepinize ama hepinize dualarınız için çoook teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun. Eşim bu sabah görüşmeye gitti ve pazartesi büyük ihtimalle onaylanacak.
Cok gecmis olsun canim.durumla ilgili pek fikrim yok ama bi doktora daha mi gosterseniz acaba ayri bi goz daha gormus olur.moralini bozmamaya calis cnm insallah her sey yoluna girer.polyanna canım gözün aydın inşallah hayırlı olur işi eşine...
ve kızlar sizden dua için yazıyorum bugün..dün kontrolüm vardı...ayrıntılı ultrasona girdim 3lü için de kan verdim..bebeğimin kafasında coroid plexus kisti çıktı...daha önce 1 arkadaşımızda daha çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam..doktorum 25.haftada kaybolcak dedi..tabi insanı böyle bir durum hayli üzüyor,endşelendiriyor 2. olarak da böbrekleri gelişim haftasına göre daha büyük..bu konu ile ilgili daha önce hiç bir bilgim yok..takip gerekecek dedi..belli sınırlardan bahsetti..bu durum düzelebilirmiş de kötüye de gidebilirmiş..bütün bunlarla birlikte 3lü testimizin sonucu önemli imiş..salı günü sonuçları alıcaz..lütfen dua edin..sonuçlar iyi çıksın ve de diğer hafatalarda bu sorunlar iyi yönde gelişsin..aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..ama eşim de ben de çok üzüldük...
daha önce bu konularla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim
Cok gecmis olsun canim.durumla ilgili pek fikrim yok ama bi doktora daha mi gosterseniz acaba ayri bi goz daha gormus olur.moralini bozmamaya calis cnm insallah her sey yoluna girer.
polyanna canım gözün aydın inşallah hayırlı olur işi eşine...
ve kızlar sizden dua için yazıyorum bugün..dün kontrolüm vardı...ayrıntılı ultrasona girdim 3lü için de kan verdim..bebeğimin kafasında coroid plexus kisti çıktı...daha önce 1 arkadaşımızda daha çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam..doktorum 25.haftada kaybolcak dedi..tabi insanı böyle bir durum hayli üzüyor,endşelendiriyor 2. olarak da böbrekleri gelişim haftasına göre daha büyük..bu konu ile ilgili daha önce hiç bir bilgim yok..takip gerekecek dedi..belli sınırlardan bahsetti..bu durum düzelebilirmiş de kötüye de gidebilirmiş..bütün bunlarla birlikte 3lü testimizin sonucu önemli imiş..salı günü sonuçları alıcaz..lütfen dua edin..sonuçlar iyi çıksın ve de diğer hafatalarda bu sorunlar iyi yönde gelişsin..aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..ama eşim de ben de çok üzüldük...
daha önce bu konularla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim
canım bu konu hakkında benimde hiç bir bilgim yok, ama rabbim inşaAllah hayırlısıyla bunu atlatmanı ve sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin, senin için dua edeceğim....polyanna canım gözün aydın inşallah hayırlı olur işi eşine...
arkadaşlar bende limangodan bikaç ürün aldım sorun yaşamadım ama geçende bir arkadaş evim.neti tavsiye etmişti bika gün inceledim ve polarlar ilgimi çekti 2 tane koltukların üstüne koymaya alayım dedim hem kampanya bittikten sonra bile geç geldi hemde iki örtününde desenleri farklı sinir oldum birininde tam ortasında yuvarlak bi delik var iade mi etsem deidm eşimde boşver uğraşma dedi. ama gerçekten sinir oldum sanki bedava alıyoruz:S
cnm benim çok çok geçmiş olsun ya üzülmekte haklısınız kim olsa üzülür zaten kist hakkında bişey bilmiyorum ama şöyle birşey yazıyor http://www.e-gebelik.net/riskli_gebelikler/koroid_pleksus_kisti.asp bunu oku istersen gerçi sen çoktan araştırmanı yapmışsındır ama sonuçta ne olursa olsun hiçbişey bizim elimizde değil o yüzden bolbol dua etmekle birlikte beslenmene fln dikkat et ayrıca böbrekteki sorun benim oğlumda da çıktı sadece takip edeceğiz dedi doktorum ben de onu duyduğumdan beri yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum ve dua ediyorum bir dahaki kontrole kadar inşallah geçer diye cnm bayramdan sonra gidicem ben de yazıya göre zamanla yok oluyormuş inşallah senin bebişindeki de toz olup uçar gider yok olsun amiinnnkızlar sizden dua için yazıyorum bugün..dün kontrolüm vardı...ayrıntılı ultrasona girdim 3lü için de kan verdim..bebeğimin kafasında coroid plexus kisti çıktı...daha önce 1 arkadaşımızda daha çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam..doktorum 25.haftada kaybolcak dedi..tabi insanı böyle bir durum hayli üzüyor,endşelendiriyor 2. olarak da böbrekleri gelişim haftasına göre daha büyük..bu konu ile ilgili daha önce hiç bir bilgim yok..takip gerekecek dedi..belli sınırlardan bahsetti..bu durum düzelebilirmiş de kötüye de gidebilirmiş..bütün bunlarla birlikte 3lü testimizin sonucu önemli imiş..salı günü sonuçları alıcaz..lütfen dua edin..sonuçlar iyi çıksın ve de diğer hafatalarda bu sorunlar iyi yönde gelişsin..aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..ama eşim de ben de çok üzüldük...
iyi akşamlar kızlar bugün alış verişe çıktım heryer çok kalabalık insanlar nerdeyse üstümden atlayıp geçecek ebru marka hamileye baktm çok uçuk fiyatlar lcw den kot elbise aldımm 42 lr inşallah 9 aya kadar gelirimde giyerim
iyi akşamlar kızlar bugün alış verişe çıktım heryer çok kalabalık insanlar nerdeyse üstümden atlayıp geçecek ebru marka hamileye baktm çok uçuk fiyatlar lcw den kot elbise aldımm 42 lr inşallah 9 aya kadar gelirimde giyerim
giyersin cnm merak etme bu seferolcak inşallah kız bebeleri erkeklerden daha güçlü olur yazıyor her yerde...iyi akşamlar kızlar bugün alış verişe çıktım heryer çok kalabalık insanlar nerdeyse üstümden atlayıp geçecek ebru marka hamileye baktm çok uçuk fiyatlar lcw den kot elbise aldımm 42 lr inşallah 9 aya kadar gelirimde giyerim
Hayırlı olsun elbısen gule gule gıy canım:) Bende dun ılkkez uzerıme bısey aldım hamıle kıyftı degıl ama sankı gobegm sıstıkce saklıcak salaş bısey:)) artık basladım bende ama ılk terchm herzamn elbıseden yana olmstur mıs gıbı gıy corabı ustune elbısenı altına cek cızmenı en kolayı bu sanırım hıc pantln fln dusunmuorum sımdılk tabıkı
giyersin cnm merak etme bu seferolcak inşallah kız bebeleri erkeklerden daha güçlü olur yazıyor her yerde...
güle güle giyy
evet cnm ben de elbise çok seviyorum ama bulamıyorum tavsiye edebileceğin bir yer var mı ama benim için 42-44 beden lazımmm:26:
giyersin cnm merak etme bu seferolcak inşallah kız bebeleri erkeklerden daha güçlü olur yazıyor her yerde...
güle güle giyy
evet cnm ben de elbise çok seviyorum ama bulamıyorum tavsiye edebileceğin bir yer var mı ama benim için 42-44 beden lazımmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?