- 21 Haziran 2011
- 643
- 155
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.041
biz geldikkk
polyannacım,uhdecim dr geldik ve rabbime şükür bebişimiz iyi 1 ay gecınce ultrasonda bakmaya doyamıyoruz bayramdan sonrakı hafta 4d ultrason ıcın goruntuleme merkezıne gonderdı orda bakılcakmıs inşlh bişeyi çıkmaz prensesimin rabbim saglıgınla sıhhatınle bebişlerimizi kucagımıza almayı büyütmeyi nasıp eylesin arkadaslar
biz geldikkk
polyannacım,uhdecim dr geldik ve rabbime şükür bebişimiz iyi 1 ay gecınce ultrasonda bakmaya doyamıyoruz bayramdan sonrakı hafta 4d ultrason ıcın goruntuleme merkezıne gonderdı orda bakılcakmıs inşlh bişeyi çıkmaz prensesimin rabbim saglıgınla sıhhatınle bebişlerimizi kucagımıza almayı büyütmeyi nasıp eylesin arkadaslar
kaç haftalıksın canımmm şeker yüklemesi 24. haftada oluyooHerkeze iyi akşamlar önümüzdeki hafta tetenoz aşısı yaptırmaya gidicem. Şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor bilen varmı?
Öncelikle hayırlı olsun. sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle...
Benim ikili testim iyi çıktığı için doktor diğer testleri gerek görmedi. Bu doktorun aslında iyi niyetindende kaynaklanıyor bence. Benim doktorum Özel Hastane Doktoru ama para konusunda çok anlayışlı bunu ilk zamanlar yapılan kan ölçümü testlerinde anlamıştım. İstersen sağlık ocağındada yaptırbilirsin bu testini demişti. Düşün yani Özel Hastane doktoru diyor bunu. Belki benim doktorum bu konudanda gerek görmedi. Çünkü test sonucum iyiydi. Senin doktorun belki Özel ise hastane için yani anlayacağın para için istiyordur. Yinede bilemem canım. Test sonucun iyiyse için rahat olsun onuda yaptır bebğinin ve senin canınınız sağolsun...
Çok teşekkür ederim...Umarım hepimiz hayırlı ve sağlıklı bir dönem geçiririz.
Ben özel hastaneye gidiyorum evet ama ilçede oturduğum için hastanede test ücretleri diğer büyük şehirlerde olduğu kadar yüksek değil.
Muayene ücretimiz 20 tl ,ikili test ücretimizde 20 tl idi.
Yani şimdi ben 20 liranın muhasebesini yaptığımdan değil ama durduk yerde 3lüyü yapacaz deyince insanın içine bi kurt düşüyor.Madem ikilide sorun yok o zaman neden 3lü yapılıyor değil mi ?
Valla kafam çok karıştı.Başka doktorada gitme imkanım olmadığı için bu doktora gitmeye devam etmem gerekiyor.
Hayırlısı artık.
Günaydın kızlarrrr...dün yoktum..gesmeye gittik oğluşumla akşamda doktor amcaya gittiikk...detaylı ultrasona girdikk...minik tospikim gayet iyi..bi sıkıntımız yok çok şükürr..ama oğlum yan gelip yattığı için yüzünü göremedik..onun için 3 hafta sonra bidaha gidicezz..adam keyfine düşkün vallahiii...yan döndüm dolaştım yok dönmedi..:))))))
inadına cumhuriyet, inadına ATATÜRK.
Ne mutlu Türküm diyene...
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun.......
Günaydın... Gözün aydınn bitanemmm.. darısı pazartesi bize olsun inşallah çok özledim valla(
inşallah güzelim yaaa...doktora dedim ben 1 haftadır ağlıyorum..forumdan arkadaşlarımın bebeklerinde sorun çıkmış dedim..birinin beyninde kist birinin kalbinde parlama varmış dedim..arkadaşlarına söyle onlar doğana kadar geçen şeyler üzülmesinler boşa dedi..ve mutlaka aşı ol dedi..atlama onu dedi..oğluşum 450 gr.olmuşşş...t-bone steak:)))))
Günaydın kızlarrrr...dün yoktum..gesmeye gittik oğluşumla akşamda doktor amcaya gittiikk...detaylı ultrasona girdikk...minik tospikim gayet iyi..bi sıkıntımız yok çok şükürr..ama oğlum yan gelip yattığı için yüzünü göremedik..onun için 3 hafta sonra bidaha gidicezz..adam keyfine düşkün vallahiii...yan döndüm dolaştım yok dönmedi..:))))))
Ol bari aşını kuzu yaa.. 450 gr :))) kocaman olmuş ya maşallah kuzuma
gözün aydın cnm darısı bızım basımıza bızdede bısey cıkmaz ınsallah.
aynen benımkıde oyle ya ultrasonda cok zorlanıyo doktor ya amuda kalkıyo ya oturuyo ya yuzustu bı turlu duzgun durmuyo :):):)
akrobatmı olcak ne :)
yalnız usg den çok rahatsız oluyo:)) doktor bastırıyo ya aleti görsün diye...bizimkide eliyle itiyo geri:)))))))))) hiç sevmiyo oğlum hiiççç...bi ara totosunu döndü:))) ama yüzünü dönmedi velet yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?