2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldikkk

polyannacım,uhdecim dr geldik ve rabbime şükür bebişimiz iyi 1 ay gecınce ultrasonda bakmaya doyamıyoruz bayramdan sonrakı hafta 4d ultrason ıcın goruntuleme merkezıne gonderdı orda bakılcakmıs inşlh bişeyi çıkmaz prensesimin rabbim saglıgınla sıhhatınle bebişlerimizi kucagımıza almayı büyütmeyi nasıp eylesin arkadaslar

canım çok sevindimm gerçi benim adımı yazmamışın ama ben yinede yazayım dedimm

gözün aydın canım inşallah sonuna kadar böyle gider ve sağlıkla kucağına alırsın
darısı bizlerin başına olsun inşallah

Herkeze iyi akşamlar önümüzdeki hafta tetenoz aşısı yaptırmaya gidicem. Şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor bilen varmı?

Çok teşekkür ederim...Umarım hepimiz hayırlı ve sağlıklı bir dönem geçiririz.

Ben özel hastaneye gidiyorum evet ama ilçede oturduğum için hastanede test ücretleri diğer büyük şehirlerde olduğu kadar yüksek değil.
Muayene ücretimiz 20 tl ,ikili test ücretimizde 20 tl idi.
Yani şimdi ben 20 liranın muhasebesini yaptığımdan değil ama durduk yerde 3lüyü yapacaz deyince insanın içine bi kurt düşüyor.Madem ikilide sorun yok o zaman neden 3lü yapılıyor değil mi ?
Valla kafam çok karıştı.Başka doktorada gitme imkanım olmadığı için bu doktora gitmeye devam etmem gerekiyor.
Hayırlısı artık.

endişelenmene gerek yok cnm 2 li normal cıksada herdoktor 3'lü veya 4'lü tekrar yapıo daha net olsun dıye.
benımde 2li cok guzel cıktı ama yınede doktorum 4lüyü yaptı. oda temız cıktı allaha sukur

Günaydın kızlarrrr...dün yoktum..gesmeye gittik oğluşumla akşamda doktor amcaya gittiikk...detaylı ultrasona girdikk...minik tospikim gayet iyi..bi sıkıntımız yok çok şükürr..ama oğlum yan gelip yattığı için yüzünü göremedik..onun için 3 hafta sonra bidaha gidicezz..adam keyfine düşkün vallahiii...yan döndüm dolaştım yok dönmedi..:))))))

Günaydın... Gözün aydınn bitanemmm.. darısı pazartesi bize olsun inşallah çok özledim valla (

Günaydın... Gözün aydınn bitanemmm.. darısı pazartesi bize olsun inşallah çok özledim valla (

inşallah güzelim yaaa...doktora dedim ben 1 haftadır ağlıyorum..forumdan arkadaşlarımın bebeklerinde sorun çıkmış dedim..birinin beyninde kist birinin kalbinde parlama varmış dedim..arkadaşlarına söyle onlar doğana kadar geçen şeyler üzülmesinler boşa dedi..ve mutlaka aşı ol dedi..atlama onu dedi..oğluşum 450 gr.olmuşşş...t-bone steak:)))))

Ol bari aşını kuzu yaa.. 450 gr :))) kocaman olmuş ya maşallah kuzuma

Herkeslere günaydınlar bende çalışanlardanım gelen giden yok herkes tatilde yatıyor...
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun .....

gözün aydın cnm darısı bızım basımıza bızdede bısey cıkmaz ınsallah.
aynen benımkıde oyle ya ultrasonda cok zorlanıyo doktor ya amuda kalkıyo ya oturuyo ya yuzustu bı turlu duzgun durmuyo :):):)
akrobatmı olcak ne :)

Ol bari aşını kuzu yaa.. 450 gr :))) kocaman olmuş ya maşallah kuzuma

yalnız usg den çok rahatsız oluyo:)) doktor bastırıyo ya aleti görsün diye...bizimkide eliyle itiyo geri:)))))))))) hiç sevmiyo oğlum hiiççç...bi ara totosunu döndü:))) ama yüzünü dönmedi velet yaaa...

evveeetttt aynen öyleeee..adam evirdi çevirdi dönmedi velet yaaa...sırtüstü yatmış ayaklarıda dikmiş havaya..oohhhh bi rahat bi rahat:)))

Çocuk kameralara alışık değil tabii istemiyo çekmeyin kardeşim diyoo :))) yerim onun o minik ellerini.. Yüzünü öle hemen göstermesin oğluşum yüz görümlüğü ister tabikiii :)) bizim doktor o cihazla karnımı deliyo bizimki sadece parmağını oynatıyo düşün.. allam yoksa çok uyuşuk bi kızım mı olcak :))) dün akşamdan beri kıpırtı yok ayça yaa sürekli uyuyo mu napıyooo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…