2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çikolata falan ye ozaman sapıtıyolar ordan oraya..birazcık dürtükle karnını...tepki veriyolar hemen...

çikolata falan ye ozaman sapıtıyolar ordan oraya..birazcık dürtükle karnını...tepki veriyolar hemen...

dün gece saat 2-3 gibi kıpırdamaya başladı öyleki uykumdan uyandım.. sonra tam tekrar dalcam uykuya yine başladı derken uyudu.. benim uyku kaçtı tabii ertesi gün işte uyukladım resmen ama gün boyu kıpırtı yok tabii uyuyo çünkü gece uyumadı o yüzden bugün dediğin gibi çikolata ve karna tekmelerle uyanık tutmaya çalışcam yoksa gece canlanıyo bu kız gecelerin adamı olcak galibaa

aaboovvvvv:))))) sabaahaa kadar dansss...:)))) valla oturailirsiniz ana-kız sabaha kadar:)))) bizde şimdilik sıkıntı yok..sabah babayla beraber kalkıyo..bide ilk yattığımda tepikliyo sonra uyuyo benle..ben yoruyorum herhalde onu tüm gün..yollarda işe git gel flan...dünakşamda doktordan sonra dolaştık biraz yemek falan yedik ama resmen belim ayrıldı ortadan...eşime diyorum noolur dönelim ölücem yoksa bel ağrısından..eve zor attım kendimi...

Haklısın aslında yaa ben işte bütün gün sakin sessiz oturuyorum çocuk da bütün gün uyuyo tabi tek hareketi akşam eve gelince başlıyo o zamanda gece uyumuyo.. way benim yawrumun dengesi mi bozulmuş way waaay biraz oynayım bugün bari temizlik falan :))

gecesi gündüzü karışmış onun:))) sen biraz yor onu..müzik dinlet şarkı falan söyle..kalk dolaş işte de oturma çok...

kızlar yaaa nerdeyse 1 haftadır hastaydım rapordu bitki çayları falandı baya toparlandım. ama tam geçmedi faranjite döner ya da ciğerlere inerse diye korkuyorum. geçen sene zatürre olmuştum çünkü.
bi şey sorucam size küçük kavanozlarda satılan arı sütü-bal-polen karışımları var. soğuk algınlığına öksürüğe falan bi sürü şeye iyi geliyo. onun içine de toz zencefil koyup 1 tatlı kaşığı yemeye başladım. hamilelere bi zararı var mıdır? bilginiz var mı acaba?
herkese mutlu hafta sonları...

Herkese Günaydın...
Ulu Önder Atatürk eğer yaşasaydı Türkiye bu kadar cahil olmazdı, terör mağduru olmazdı vede işsizlik olmazdı...
İyiki senin önderliğinde kurulan bir ülke vatandaşıyız... Ruhun şad olsun Kemal Atatürk...
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun mart annişleri...

canım ne güzel oğluşunu görmüşsün. dün yokluğun belli oluyordu vala...
oğlun 450. gr olmuş. Maşallah oldukça iyi bizim 22 haftada 444 gr. yani zamanlarına göre gayet iyiler...
benim oğlumda yüzünü göstermiyor ya ne ilginç dönüncede eliyle yüzlerini kapatıp duruyor yavrum ya çok utangaç birşey olcak galiba yandık...

Herkeze iyi akşamlar önümüzdeki hafta tetenoz aşısı yaptırmaya gidicem. Şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor bilen varmı?

benim 25. haftada istedi doktor... 18 kasımda randevum. ama aç karnınamı gidilcek bilmiyorum o zaman hastaneyi gitmeden ararız...

paniklemene gerek yok cnm banada 2li test yapıldı sonrada 4 lü test Allaha şükür bişey çıkmadı bazı dr istiyor ama birşeyden şüphelendikleri için değil....

maşallah size .. inşallah her zaman böyle yolunda gider herşey

günaydın mart annecikleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............
biz oğlumla kalktık şimdi dans zamanı koydum müziği oda beni pıt pıtlıyo....

cumhuriyet bayramımızı kutluyoruz....

Ne mutlu Türküm diyene.................

canım geçmiş olsun...
o bahsettiğinin bir yan etkisi olacağını düşünmüyorum ama doktoruna sorma imkanın varsa yinede bilgi al. eğer öksürüğün varsa bal gerçekten çok iyi geliyor. bala biraz karabiber kat. öyle kaşıkla ye. içtiğin süte bile bal kat. umarım geçer...

SKR1606 canım çok geçmiş olsun.. bal zencefilin zararı yok ama arısütü bal polen karışımını bilmiyorum. hamile kalabilmek için kullanılan bi ürün ve çokda faydalı ama hamilelikteki etkisini bilmiyorum.

CİLEKW tatlım şeker yüklemesi 24-25 hafta gibi yapılıyor ve SABAH AÇ KARNINA gitmek gerekiyor.
benim ayrıntılı randevum 10 kasımda ve ondan 1 hafta sonrada şeker yüklemesi için gideceğim.

Günaydın canım... Bayramımız Kutlu olsun...
Bizde müziğimizi açtık. Benim oğlum halayı çok seviyor.
herşeyi dinlettim ama bir tek buna tepki veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…