- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.061
Çocuk kameralara alışık değil tabii istemiyo çekmeyin kardeşim diyoo :))) yerim onun o minik ellerini.. Yüzünü öle hemen göstermesin oğluşum yüz görümlüğü ister tabikiii :)) bizim doktor o cihazla karnımı deliyo bizimki sadece parmağını oynatıyo düşün.. allam yoksa çok uyuşuk bi kızım mı olcak :))) dün akşamdan beri kıpırtı yok ayça yaa sürekli uyuyo mu napıyooo((
çikolata falan ye ozaman sapıtıyolar ordan oraya..birazcık dürtükle karnını...tepki veriyolar hemen...
dün gece saat 2-3 gibi kıpırdamaya başladı öyleki uykumdan uyandım.. sonra tam tekrar dalcam uykuya yine başladı derken uyudu.. benim uyku kaçtı tabii ertesi gün işte uyukladım resmen ama gün boyu kıpırtı yok tabii uyuyo çünkü gece uyumadıo yüzden bugün dediğin gibi çikolata ve karna tekmelerle uyanık tutmaya çalışcam yoksa gece canlanıyo bu kız gecelerin adamı olcak galibaa
kızlar bunu mutlaka ızleyın
bebegın nasıl olustugunu anlatısyo süper bence
Bebekler böyle dünyaya geliyor - Video İzle
Nat Geo Anne karnında diye bi cd si var.. bunu da ordan kesmişler galiba 1 saat falan sürüyo belgesel ben herhalde 20 kere falan izlemişimdir çok güzel gerçekten nette bulabilirsen onu da izle
aaboovvvvv:))))) sabaahaa kadar dansss...:)))) valla oturailirsiniz ana-kız sabaha kadar:)))) bizde şimdilik sıkıntı yok..sabah babayla beraber kalkıyo..bide ilk yattığımda tepikliyo sonra uyuyo benle..ben yoruyorum herhalde onu tüm gün..yollarda işe git gel flan...dünakşamda doktordan sonra dolaştık biraz yemek falan yedik ama resmen belim ayrıldı ortadan...eşime diyorum noolur dönelim ölücem yoksa bel ağrısından..eve zor attım kendimi...
Haklısın aslında yaa ben işte bütün gün sakin sessiz oturuyorum çocuk da bütün gün uyuyo tabi tek hareketi akşam eve gelince başlıyo o zamanda gece uyumuyo.. way benim yawrumun dengesi mi bozulmuş way waaaybiraz oynayım bugün bari temizlik falan :))
gecesi gündüzü karışmış onun:))) sen biraz yor onu..müzik dinlet şarkı falan söyle..kalk dolaş işte de oturma çok...
Dooru diosun valla.. ben gidiim biraz müzik eşliğinde temislik yapiim :)) uğrarım yine.. öptüm çok mjxxxxx
Günaydın kızlarrrr...dün yoktum..gesmeye gittik oğluşumla akşamda doktor amcaya gittiikk...detaylı ultrasona girdikk...minik tospikim gayet iyi..bi sıkıntımız yok çok şükürr..ama oğlum yan gelip yattığı için yüzünü göremedik..onun için 3 hafta sonra bidaha gidicezz..adam keyfine düşkün vallahiii...yan döndüm dolaştım yok dönmedi..:))))))
Herkeze iyi akşamlar önümüzdeki hafta tetenoz aşısı yaptırmaya gidicem. Şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor bilen varmı?
Çok teşekkür ederim...Umarım hepimiz hayırlı ve sağlıklı bir dönem geçiririz.
Ben özel hastaneye gidiyorum evet ama ilçede oturduğum için hastanede test ücretleri diğer büyük şehirlerde olduğu kadar yüksek değil.
Muayene ücretimiz 20 tl ,ikili test ücretimizde 20 tl idi.
Yani şimdi ben 20 liranın muhasebesini yaptığımdan değil ama durduk yerde 3lüyü yapacaz deyince insanın içine bi kurt düşüyor.Madem ikilide sorun yok o zaman neden 3lü yapılıyor değil mi ?
Valla kafam çok karıştı.Başka doktorada gitme imkanım olmadığı için bu doktora gitmeye devam etmem gerekiyor.
Hayırlısı artık.
biz geldikkk
polyannacım,uhdecim dr geldik ve rabbime şükür bebişimiz iyi 1 ay gecınce ultrasonda bakmaya doyamıyoruz bayramdan sonrakı hafta 4d ultrason ıcın goruntuleme merkezıne gonderdı orda bakılcakmıs inşlh bişeyi çıkmaz prensesimin rabbim saglıgınla sıhhatınle bebişlerimizi kucagımıza almayı büyütmeyi nasıp eylesin arkadaslar
kızlar yaaa nerdeyse 1 haftadır hastaydım rapordu bitki çayları falandı baya toparlandım. ama tam geçmedi faranjite döner ya da ciğerlere inerse diye korkuyorum. geçen sene zatürre olmuştum çünkü.
bi şey sorucam size küçük kavanozlarda satılan arı sütü-bal-polen karışımları var. soğuk algınlığına öksürüğe falan bi sürü şeye iyi geliyo. onun içine de toz zencefil koyup 1 tatlı kaşığı yemeye başladım. hamilelere bi zararı var mıdır? bilginiz var mı acaba?
herkese mutlu hafta sonları...
günaydın mart annecikleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............
biz oğlumla kalktık şimdi dans zamanıkoydum müziği oda beni pıt pıtlıyo....
cumhuriyet bayramımızı kutluyoruz....
Ne mutlu Türküm diyene.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?