2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben Birdal TOSYALI'ya gidiyorum. sende mi İzmirdesin?

evet canım bende izmirdeyim
benim doktorumda sermet sağol

canım güle güle kullan aynı kot jileden bende aldım
süper duruyor

Kızlar ben kaçıyorum uzanıcam biraz hepinize iyi geceler. Saatlerinizi geri almayı unutmayın. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

güle güle giy canım bende aldığın jileden alcaktım 99 lr aynı marka aynı model ama bana pahalı geldi buarada çok kaliteli ürünler

Merhaba arkadaşlar nasılsınız,bi kaç gündür geçmişi okuyordum ama mesaj yazmadım.Yavaş yavaş herkes detaylıya girmeye başlamış,life84cüm cnm çok geçmiş olsun inşaallah bebek geliştikçe sorunlarda yok olur cnm doktorun neden olabileceğine dair bişe dedi mi sana peki?
Polyannacım cnm eşinin yeni işi inşaallah sizler için hayırlı olur cnm...
Bu arada buluşup kaynaşmalar olmuş ne güzel maşallah size...
Ya arkadaşlar Rana20yi göremedim ne zamandır girmemiş haberi olan var mı acaba yaa...
Bende kasım3ünde detaylıya gircem nasipse ne kadar süre inceliyor doktor arkadaşlar merak ediyorum...

merhaba cnm rana20 bir ara girdi belki uzun bir süre giremeyeceğini ev aradıklarını söyledi.....

canım çok teşekkür ederim bilgiler için dua için de tabi..inşallah 3lü testim iyi çıkar ve biraz rahatlarım..saatler geçmiyor sanki salı gününü bekliyorum ...böbreği de araştırdım..zamanla anne karnında bile düzelebiliyormuş..doğum sonrası düzelenler de oluyormuş...inşallah daha doğmadan düzene girer yavrularımız..
yediklerime dikkat ediyoum demişin canım...nasıl dikkat ediyorsun ?yemememiz gereken besinler mi var?ya da özellikle yememiz gereken şeyler?

canım çok teşekkür ederim...inşallah dua ediyorum sürekli..evet bir arkadaşımızda da vardı ne yaptı en son bilmiyorum..
inşallah senin kontrolün de çok iyi çıkar...Allah hepimizin yavusuna sağlık sıhhat versin

canım çok teşekür ederim..inşallah geçer dediğin gibi...
çıkıp kayboluyor beyni etkileyen bi yerde değil nedeni ile ilgili bilgi vermedi..
böbrekte idrar kaçağı ya da birikmesinden genişleme oluyormuş..düzele de bilirmiş..ama doğum sonrası kontrol de gerekebilirmiş..
takip genel bütün oganlara bakılıyor..inşallah sorun çıkmaz ve muayene kısa sürer

doktorun söylediği bişey yok cnm ama ben kola ve kahve fln içmeye başlamıştım son zamanlarda sütümü fln boşluyordum o yüzden dedim şimdi kola hiç içmiyorum yani bize normalde de zararlı olan şeyleri hiiiçç kullanmamak gerek bence bizim böbreğimizi zorlayan şey belki bebişerimizinkini de zorluyor o yüzden dedim besinlere de dikkat et diye

Günaydınn annişler Hayırlı günleriniz olsun inşaallaahhhhh
merhaba cnm rana20 bir ara girdi belki uzun bir süre giremeyeceğini ev aradıklarını söyledi.....

Anladım cnm,inşaallah halledebilmiştir...
Lifecım senin haftanda daha küçük sanırım Allah'ın izniyle düzelecek sen sakın stres yapma o da etkiliyor biliyorsun,
inşaallah cnm sağolasın...

canımm cola bende içmiyorum çünküü cola mesela paslı bi yere dökülürse ordaki pası sökecek kadar güçlü asidi varmışş bunu yeni öğrendim bende
kahveyi doktora sordum günde 1 fincan türk kahvesi içmemde sakınca olmadığını söyledi günlük iki fincana kadar izin veriyorlarr
fazlasıı cafeinden ötürü erken doğuma filan sebep olabiliyomuş
doktor ciddi bişey olsa açık açık derdii bu durum ilerleyen zamanalrda düzeliiirr
sen sütünü cevizini filan ihmal etme güçlensinnn bebiş güçlendimi düzelirr herşeyii hiç korkma endişelenme

Herkese Günaydın, Hayırlı pazarlar,

Ben yine mide bulantısından mahvolmuş durumdayım, ne zaman geçecek bu bulantılar

Life84 canım bugün sabah namazımdan sonra senin için özel olarak dua ettim, tüm dua vaktmi sana ayırdım diyebilirim, inşaAllah inanıyorum ki bebeğini sapasağlam kucağına alacaksın, Rabbim kimseye evlad acısı vermesin, evladıyla sınamasın...

Dün akşam buradaki doğum hikayelerini okuyayım dedim, ama bazı arkadaşlarımızın doğumları maalesef kötü sonuçlanmış, okurken perişan oldum, keşke okumasaydım, bütün gece üzüntüden uyuyamadım Rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin....

kötümü sonuçlanmış doğumlarıı nasıl yani bebişlerine kötü şeylermi olmuşş doğumda bebeğini kaybedenlermi olmuşş ben hiç okumadımm daha

Kızlar bende dün okuudm bi kaç hikaye ama nacizane tavsiyem kötü doğumları çok ağrı çekenleri falan okumamaya çalışın insn çok etkileniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…