- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.141
canım ben Birdal TOSYALI'ya gidiyorum. sende mi İzmirdesin?
kızlar iyi akşamlar,
dünden beri gezenti oldum :)
daha şimdi geldim eve, ve bugün bir sürü alışveriş yaptık bana ve ilk kez hamile kıyafetleri aldık :)
gebe mağazasından 1 elbise aldık, bugün kız istemeye gittikte, evdeki şık elbiselerin hiçbiri olmuyordu.
ebru maternity mağazasından 1 tane panço, 1 tane kot elbise aldım hepside çok süper oldu ve onları giyince hamile olduğum ortaya çıktı, ben hep tayt üstü tunik giyiyordum hamilelik öncesi kıyafetlerimden ve hamile olduğum çok az belli oluyordu, hamileler için olan kesimlerde inanılmaz beliriyor göbüş :) aldıklarımın linklerini koyayım özellikle panço muhteşem ve sadece hamileyken giyilecek birşey değil, doğumdan sonra zayıflayınca bile çok şık olur.
Hamile Kaşe Panço | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri ben fuşya rengini aldım
Kot Jile | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Fiyonklu Elbise Belly www.e-gebe.com
hayırlı olsun elbisen cnm gül güle n güzel günlerde eskisin....benim kot jiledenmi aldın yoksa başka bir modelmi gelmiş?
kızlar iyi akşamlar,
dünden beri gezenti oldum :)
daha şimdi geldim eve, ve bugün bir sürü alışveriş yaptık bana ve ilk kez hamile kıyafetleri aldık :)
gebe mağazasından 1 elbise aldık, bugün kız istemeye gittikte, evdeki şık elbiselerin hiçbiri olmuyordu.
ebru maternity mağazasından 1 tane panço, 1 tane kot elbise aldım hepside çok süper oldu ve onları giyince hamile olduğum ortaya çıktı, ben hep tayt üstü tunik giyiyordum hamilelik öncesi kıyafetlerimden ve hamile olduğum çok az belli oluyordu, hamileler için olan kesimlerde inanılmaz beliriyor göbüş :) aldıklarımın linklerini koyayım özellikle panço muhteşem ve sadece hamileyken giyilecek birşey değil, doğumdan sonra zayıflayınca bile çok şık olur.
Hamile Kaşe Panço | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri ben fuşya rengini aldım
Kot Jile | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Fiyonklu Elbise Belly www.e-gebe.com
Merhaba arkadaşlar nasılsınız,bi kaç gündür geçmişi okuyordum ama mesaj yazmadım.Yavaş yavaş herkes detaylıya girmeye başlamış,life84cüm cnm çok geçmiş olsun inşaallah bebek geliştikçe sorunlarda yok olur cnm doktorun neden olabileceğine dair bişe dedi mi sana peki?
Polyannacım cnm eşinin yeni işi inşaallah sizler için hayırlı olur cnm...
Bu arada buluşup kaynaşmalar olmuş ne güzel maşallah size...
Ya arkadaşlar Rana20yi göremedim ne zamandır girmemiş haberi olan var mı acaba yaa...
Bende kasım3ünde detaylıya gircem nasipse ne kadar süre inceliyor doktor arkadaşlar merak ediyorum...
anaaammm ben de yeni bişeyler almıştım evim .netten inşallah dediğin gibi olmaz yoksa eşim bi daha netten bişey aldırmaz bana zaten kıl oluyorr ama ben mutfak rayı ve folyoluk aldım inşallah resimdeki gibiyollarlar yaww
cnm benim çok çok geçmiş olsun ya üzülmekte haklısınız kim olsa üzülür zaten kist hakkında bişey bilmiyorum ama şöyle birşey yazıyor Koroid Pleksus Kisti Nedir, Koroid Pleksus Kisti Ultrason Grnts bunu oku istersen gerçi sen çoktan araştırmanı yapmışsındır ama sonuçta ne olursa olsun hiçbişey bizim elimizde değil o yüzden bolbol dua etmekle birlikte beslenmene fln dikkat et ayrıca böbrekteki sorun benim oğlumda da çıktı sadece takip edeceğiz dedi doktorum ben de onu duyduğumdan beri yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum ve dua ediyorum bir dahaki kontrole kadar inşallah geçer diye cnm bayramdan sonra gidicem ben de yazıya göre zamanla yok oluyormuş inşallah senin bebişindeki de toz olup uçar gider yok olsun amiinnn
Off çok üzüldüm life84çümUmarım takip sonucundaherşey yoluna girer.Benim de ayın 10'undaydı 14'üne kaldı detaylı ultrason zaten zor dayanıyorum 4 gün ötelenince iyice sinir oldum.Neyse sağlıklı olsun da beklemek birşey değil.
Bu kist bir arkadaşımız da daha vardı o senden ilerdeydi sanırım hafta olarak.
Stres yapmadan çok fazla üzülmeyerek dua ederek herşey yoluna girecek umarım.Biz hamişiz bizim dualar daha çok kabul olurmuş.inşallah hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getirices tabiki bizler de sağlıklı olucaz inşallah.
Dikkat et kendine
Merhaba arkadaşlar nasılsınız,bi kaç gündür geçmişi okuyordum ama mesaj yazmadım.Yavaş yavaş herkes detaylıya girmeye başlamış,life84cüm cnm çok geçmiş olsun inşaallah bebek geliştikçe sorunlarda yok olur cnm doktorun neden olabileceğine dair bişe dedi mi sana peki?
Polyannacım cnm eşinin yeni işi inşaallah sizler için hayırlı olur cnm...
Bu arada buluşup kaynaşmalar olmuş ne güzel maşallah size...
Ya arkadaşlar Rana20yi göremedim ne zamandır girmemiş haberi olan var mı acaba yaa...
Bende kasım3ünde detaylıya gircem nasipse ne kadar süre inceliyor doktor arkadaşlar merak ediyorum...
canım çok teşekkür ederim bilgiler için dua için de tabi..inşallah 3lü testim iyi çıkar ve biraz rahatlarım..saatler geçmiyor sanki salı gününü bekliyorum ...böbreği de araştırdım..zamanla anne karnında bile düzelebiliyormuş..doğum sonrası düzelenler de oluyormuş...inşallah daha doğmadan düzene girer yavrularımız..
yediklerime dikkat ediyoum demişin canım...nasıl dikkat ediyorsun ?yemememiz gereken besinler mi var?ya da özellikle yememiz gereken şeyler?
merhaba cnm rana20 bir ara girdi belki uzun bir süre giremeyeceğini ev aradıklarını söyledi.....
canım çok teşekür ederim..inşallah geçer dediğin gibi...
çıkıp kayboluyor beyni etkileyen bi yerde değil nedeni ile ilgili bilgi vermedi..
böbrekte idrar kaçağı ya da birikmesinden genişleme oluyormuş..düzele de bilirmiş..ama doğum sonrası kontrol de gerekebilirmiş..
takip genel bütün oganlara bakılıyor..inşallah sorun çıkmaz ve muayene kısa sürer
doktorun söylediği bişey yok cnm ama ben kola ve kahve fln içmeye başlamıştım son zamanlarda sütümü fln boşluyordum o yüzden dedim şimdi kola hiç içmiyorum yani bize normalde de zararlı olan şeyleri hiiiçç kullanmamak gerek bence bizim böbreğimizi zorlayan şey belki bebişerimizinkini de zorluyor o yüzden dedim besinlere de dikkat et diye
doktorun söylediği bişey yok cnm ama ben kola ve kahve fln içmeye başlamıştım son zamanlarda sütümü fln boşluyordum o yüzden dedim şimdi kola hiç içmiyorum yani bize normalde de zararlı olan şeyleri hiiiçç kullanmamak gerek bence bizim böbreğimizi zorlayan şey belki bebişerimizinkini de zorluyor o yüzden dedim besinlere de dikkat et diye[/QUOTE[/COLOR]
anladım canım haklısın..zararlı olabilcek şeylerden uzak durmak lazım..benim kendime dikkat etmek dışında ona verebileceğim bişey yok..doktorum beslenme ile ilgili birşey söylemedi..ama benim aklıma baharatı azaltmak geldi..sanırım annelik içgüdüsü ile böbreği zorlanmasın diye düşündüm
doktorun söylediği bişey yok cnm ama ben kola ve kahve fln içmeye başlamıştım son zamanlarda sütümü fln boşluyordum o yüzden dedim şimdi kola hiç içmiyorum yani bize normalde de zararlı olan şeyleri hiiiçç kullanmamak gerek bence bizim böbreğimizi zorlayan şey belki bebişerimizinkini de zorluyor o yüzden dedim besinlere de dikkat et diye[/QUOTE[/COLOR]
anladım canım haklısın..zararlı olabilcek şeylerden uzak durmak lazım..benim kendime dikkat etmek dışında ona verebileceğim bişey yok..doktorum beslenme ile ilgili birşey söylemedi..ama benim aklıma baharatı azaltmak geldi..sanırım annelik içgüdüsü ile böbreği zorlanmasın diye düşündüm
canım tedbir almaya çalışman dikkat etmen güzel ama senin beslenmenle alakalı kaynaklansaydı doktor söylerdi onu ye bunu yeme derdii
Herkese Günaydın, Hayırlı pazarlar,
Ben yine mide bulantısından mahvolmuş durumdayım, ne zaman geçecek bu bulantılar
Life84 canım bugün sabah namazımdan sonra senin için özel olarak dua ettim, tüm dua vaktmi sana ayırdım diyebilirim, inşaAllah inanıyorum ki bebeğini sapasağlam kucağına alacaksın, Rabbim kimseye evlad acısı vermesin, evladıyla sınamasın...
Dün akşam buradaki doğum hikayelerini okuyayım dedim, ama bazı arkadaşlarımızın doğumları maalesef kötü sonuçlanmış, okurken perişan oldum, keşke okumasaydım, bütün gece üzüntüden uyuyamadımRabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?