2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kötümü sonuçlanmış doğumlarıı nasıl yani bebişlerine kötü şeylermi olmuşş doğumda bebeğini kaybedenlermi olmuşş ben hiç okumadımm daha
canım ya detaya girip seni ve burdaki arkadaşları üzmek istemiyorum, ama size tavsiyem okumayın böyle şeyler.... çünkü insan olumsuz etkileniyor, sadece kendi hamileliğinize, çocuğunuza ve dualara odaklanın, inanıyorum ki biz hayırlısıyla sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alacağız, elimizden geldiğince birbirimiz için dua edelim...

haklısın ama insan endişeleniyoo olumsuzlukların kendi doğumunda yaşanmaması içinn öğrenmek bişeyler yapmaya çalışmak istiyoo kendincee

herkese günaydın ve iyi pazarlar.
life canım moralini bozma,inşallah sorunsuz bir şekilde bu günleri de atlatıcaz.ben de detaylıya girdim.benim kuzumda da kalpte parlama çıktı.23.haftada tekrar detaylıya giricem.inşallah kaybolur.ama nedense gözümden yaş bile gelmedi:)))içim rahat.hep dua ediyoruz,allah'ın da dualarımızı kabul edeceğine inanıyorum ben.senin de için rahat olsun.bunlar da, bu günlerin cilveleri işte:))
kızlar tavsiye edebileceğiniz perinatolog var mı.istanbul'da yalnız.topiğimizde bazı isimler geçmişti de hatırlayamadım şimdi.bu seferki detaylıya başka doktorda girmek istiyorum.

canım çok erken girmişsin detaylıya, öyle olunca yanıltıcı olabilir. ben bakırköy acıbadem de özlem pataya aldım randevumu.

canım çok erken girmişsin detaylıya, öyle olunca yanıltıcı olabilir. ben bakırköy acıbadem de özlem pataya aldım randevumu.

çok haklısın canım.ben de doktor randevuyu verdiğinde aynı şeyi düşünmüştüm.ısrarla birşey mi gördünüz dedim,hayır dedi.olay şu:gittiğim doktor,2'li,3'lü,4'lü hatta amniyosentez taraftarı bir kadın.daha ikiliyi yaptırmadan bana amniyosentezden bahsedip durdu.ben tüp bebekle hamile kaldım.doktorlara bunu söyleyince,ayrı muamele ediyorlar maalesef.ikili test temiz çıkınca,ben de üçlü-dörtlüyü istemedim.çünkü ikili test çok daha önemli.neyse bu sefer doktor ayrıntılı usg'yi erkene çekti:)))hastaneyi zaten değiştirecektim.doğum için koşulları çok iyi değil.yenidoğan yoğun bakımı yok vs...şimdi böyle de olunca daha uzman birilerine görünelim istiyorum.senin doktora bir bakarım canım ama anadolu yakasında birisini bulabilirim inşallah.çok sağol yardımın için:))

canım çok geçmiş olsun..doktorunda dediği gibi inşallah kaybolcaktır merak etme..Allahın izniyle hiçbir praoblem olmaz inşallah ..istersen başka bir doktora daha göster..dualarımız seninle iyi düşün sende..

evet cnm haklısın ben o kolanın zararını biliyordum zaten ama ne bileyim çok canım çekiyordu içiyordum şimdi sadece gazoz içiyorum canım asitli içecek çektiğinde ..

Canııımm beni öyle duygulandırdın ki. Allah razı olsun senden. Çok sağol çoookk

çok sevindim canım hayırlı olsun şimdiden..stres bitti artık..
ayyy SAFULcum inşallah inşallah. Dünden beri o kadar rahat ve iyiki:) sevincini paylaşmak için dün akşam annemlere gittik:)) şükürler olsun Rabbime. inşallah stres sıkıntı bitecek

LİFE84 canım benim üzülme olurmu? burda bi kaç arkadaşta yazmıştı diye hatırlıyorum böyle bi durumu. İnşallah 25.haftaya kalmadan sorun düzelir. RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. bebişiniz çok çok sağlıklı bi şekilde geşişimine devam etsin inşallah. Dualarım seninle canım.

Allah razı olsun canım.AMİİİİNNN.. çok sağol. işsizlik hele ki ev geçindiren erkek için çok çok zor.

ANATOLİA canım bayağıdır yoksun nerelrdesin?? nasıl gidiyor hamilelik?? detaylıda en az 15-20 dk filan inceliyorlar galiba. ben kızımda ne kadar kalmıştım pek hatırlamıyorum:))) İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Canım sende yoksun bi süredir, yada ben göremedim. nasılsın??
o kalpte ki parlamayı duymuştum geçici bi durummuş. HATTA dün burda bi arkadaş doktoruna sormuştu bu durumu. MAGdi galiba. oda kafaya takılacak bi konu olmadığını söylemişti.

canım çok teşekkür ederim..ne diyeyeyim ki en çok ihtiyacım olan şey dua..sizden gelmesi de ayrı bir güzel..inşallah kabul olur dualarımız

pusula
polyanna
saful
teşekkür ederim kızlar..Allah hepimizin yavrusunu korusun
pusula canım olumlu ve pozitif halin bana da örnek oldu..inşallah arkadaşların dediği gibi geçici bir durumdur kalpteki parlama..Rabbim tüm yavrularımıza sağlık versin

Son düzenleme:

canım tebrik ederim ne güzel Allah hayırlı işler bol rızıklar versin...

LİFE84 cüm geçmiş olsun inş. en kısa zamnada endişelerin biter Rabbim sağlık sıhhat verir.

biz de dün alışveriş yaptık kendime pijama ve sabahlık aldım hastane için. bebek arabası aldık graconun ve chicconun park yatağını. açıkçası oda almak niyetindeydik biraz annemin sıkıştırmasına geldi bebek başka odada olmaz falan dedi. onu sonra alırsınız dedi. park yatağı annem aldı zaten. ama bebek arabasını da aldık daha önce bakıp araştırmamıştık pek gracoyu da duymuştum ama kullananından dinlemedim hiç fiyat hakkında da bilgimiz yoktu başka yerde ne kadar diye... yani biraz tedirgin etti bizi alışveriş :) Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş.

Canııımm beni öyle duygulandırdın ki. Allah razı olsun senden. Çok sağol çoookk

canım çok teşekkür ederim..ne diyeyeyim ki en çok ihtiyacım olan şey dua..sizden gelmesi de ayrı bir güzel..inşallah kabul olur dualarımız

polyyanna ve life birşey değil...inşaALlah hep dua edelim birbrimiz için...hem doğumlarımızın kolay geçmesi, hemde sağlıcakla hayırla bebişlerimizi kucağımıza almak için....

Bu arada temizlik işide bitti, çok şükür kafama takılan bir çok şeyi yaptık... insanın evi temiz olunca bir başka oluyor

Bu arada bizde EbruMaternit'ten hamilelik şiparişi verdik

Bu şiparişler elime cumaya kadar ulaşırmı acaba, cuma akşamı Ankaraya gidiyoruz çünkü:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…