- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.161
canım ya detaya girip seni ve burdaki arkadaşları üzmek istemiyorum, ama size tavsiyem okumayın böyle şeyler.... çünkü insan olumsuz etkileniyorkötümü sonuçlanmış doğumlarıınasıl yani bebişlerine kötü şeylermi olmuşş doğumda bebeğini kaybedenlermi olmuşş ben hiç okumadımm daha
canım ya detaya girip seni ve burdaki arkadaşları üzmek istemiyorum, ama size tavsiyem okumayın böyle şeyler.... çünkü insan olumsuz etkileniyor, sadece kendi hamileliğinize, çocuğunuza ve dualara odaklanın, inanıyorum ki biz hayırlısıyla sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alacağız, elimizden geldiğince birbirimiz için dua edelim...
herkese günaydın ve iyi pazarlar.
life canım moralini bozma,inşallah sorunsuz bir şekilde bu günleri de atlatıcaz.ben de detaylıya girdim.benim kuzumda da kalpte parlama çıktı.23.haftada tekrar detaylıya giricem.inşallah kaybolur.ama nedense gözümden yaş bile gelmedi:)))içim rahat.hep dua ediyoruz,allah'ın da dualarımızı kabul edeceğine inanıyorum ben.senin de için rahat olsun.bunlar da, bu günlerin cilveleri işte:))
kızlar tavsiye edebileceğiniz perinatolog var mı.istanbul'da yalnız.topiğimizde bazı isimler geçmişti de hatırlayamadım şimdi.bu seferki detaylıya başka doktorda girmek istiyorum.
canım çok erken girmişsin detaylıya, öyle olunca yanıltıcı olabilir. ben bakırköy acıbadem de özlem pataya aldım randevumu.
polyanna canım gözün aydın inşallah hayırlı olur işi eşine...
ve kızlar sizden dua için yazıyorum bugün..dün kontrolüm vardı...ayrıntılı ultrasona girdim 3lü için de kan verdim..bebeğimin kafasında coroid plexus kisti çıktı...daha önce 1 arkadaşımızda daha çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam..doktorum 25.haftada kaybolcak dedi..tabi insanı böyle bir durum hayli üzüyor,endşelendiriyor 2. olarak da böbrekleri gelişim haftasına göre daha büyük..bu konu ile ilgili daha önce hiç bir bilgim yok..takip gerekecek dedi..belli sınırlardan bahsetti..bu durum düzelebilirmiş de kötüye de gidebilirmiş..bütün bunlarla birlikte 3lü testimizin sonucu önemli imiş..salı günü sonuçları alıcaz..lütfen dua edin..sonuçlar iyi çıksın ve de diğer hafatalarda bu sorunlar iyi yönde gelişsin..aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..ama eşim de ben de çok üzüldük...
daha önce bu konularla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim
canımm cola bende içmiyorum çünküü cola mesela paslı bi yere dökülürse ordaki pası sökecek kadar güçlü asidi varmışş bunu yeni öğrendim bende
kahveyi doktora sordum günde 1 fincan türk kahvesi içmemde sakınca olmadığını söyledi günlük iki fincana kadar izin veriyorlarr
fazlasıı cafeinden ötürü erken doğuma filan sebep olabiliyomuş
doktor ciddi bişey olsa açık açık derdii bu durum ilerleyen zamanalrda düzeliiirr
sen sütünü cevizini filan ihmal etme güçlensinnn bebişgüçlendimi düzelirr herşeyii hiç korkma endişelenme
canım benide korkuttun şimdi drmu aradım ağrı ve kanama yoksa bide tekmelerken kasılma yoksa normal dedi bunlardar herhangi biri oluyomu
canım ben çıkmak zorunda kaldım dün ya dönemedim sana yok o dediklerin kasılma ağrı filan yok bi pürüz yok diosun yani normal miymiş
canım benim inan nasıl sevindim, inşaAllah hayırlısı ile olur, hatta hayırlısı olsun bu iş olsun, çünkü eşinin istediği bir işmiş, ben çok istediğim birşeyde hep hayırlısı olsun o istediğim olsun derim
canım benim sen o kadar iyisin ki bu nettende olsa, arada mesafelerde olsa hissediliyor ve herkesin duasını almanı sağlıyor, Rabbim sevdiği kulunu herkese sevdirirmiş.... inanıyorum ki buda böyle bir şey
ayyy SAFULcum inşallah inşallah. Dünden beri o kadar rahat ve iyiki:) sevincini paylaşmak için dün akşam annemlere gittik:)) şükürler olsun Rabbime. inşallah stres sıkıntı bitecekçok sevindim canım hayırlı olsun şimdiden..stres bitti artık..
LİFE84 canım benim üzülme olurmu? burda bi kaç arkadaşta yazmıştı diye hatırlıyorum böyle bi durumu. İnşallah 25.haftaya kalmadan sorun düzelir. RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. bebişiniz çok çok sağlıklı bi şekilde geşişimine devam etsin inşallah. Dualarım seninle canım.polyanna canım gözün aydın inşallah hayırlı olur işi eşine...
ve kızlar sizden dua için yazıyorum bugün..dün kontrolüm vardı...ayrıntılı ultrasona girdim 3lü için de kan verdim..bebeğimin kafasında coroid plexus kisti çıktı...daha önce 1 arkadaşımızda daha çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam..doktorum 25.haftada kaybolcak dedi..tabi insanı böyle bir durum hayli üzüyor,endşelendiriyor 2. olarak da böbrekleri gelişim haftasına göre daha büyük..bu konu ile ilgili daha önce hiç bir bilgim yok..takip gerekecek dedi..belli sınırlardan bahsetti..bu durum düzelebilirmiş de kötüye de gidebilirmiş..bütün bunlarla birlikte 3lü testimizin sonucu önemli imiş..salı günü sonuçları alıcaz..lütfen dua edin..sonuçlar iyi çıksın ve de diğer hafatalarda bu sorunlar iyi yönde gelişsin..aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..ama eşim de ben de çok üzüldük...
daha önce bu konularla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim
Allah razı olsun canım.AMİİİİNNN.. çok sağol. işsizlik hele ki ev geçindiren erkek için çok çok zor.pollyannacımm çok sevindim canım
senin yazdıklarını okuyordum ve içten içe dua ediyordum
benim eşimde 2 yıla yakın bir süre işsiz kaldı
ben çalıştım evimizi geçindirdim ne büyük zorluktur iyi bilirim
inşallah herşey gönlünüzce olur
ANATOLİA canım bayağıdır yoksun nerelrdesin?? nasıl gidiyor hamilelik?? detaylıda en az 15-20 dk filan inceliyorlar galiba. ben kızımda ne kadar kalmıştım pek hatırlamıyorum:))) İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinMerhaba arkadaşlar nasılsınız,bi kaç gündür geçmişi okuyordum ama mesaj yazmadım.Yavaş yavaş herkes detaylıya girmeye başlamış,life84cüm cnm çok geçmiş olsun inşaallah bebek geliştikçe sorunlarda yok olur cnm doktorun neden olabileceğine dair bişe dedi mi sana peki?
Polyannacım cnm eşinin yeni işi inşaallah sizler için hayırlı olur cnm...
Bu arada buluşup kaynaşmalar olmuş ne güzel maşallah size...
Ya arkadaşlar Rana20yi göremedim ne zamandır girmemiş haberi olan var mı acaba yaa...
Bende kasım3ünde detaylıya gircem nasipse ne kadar süre inceliyor doktor arkadaşlar merak ediyorum...
herkese günaydın ve iyi pazarlar.
life canım moralini bozma,inşallah sorunsuz bir şekilde bu günleri de atlatıcaz.ben de detaylıya girdim.benim kuzumda da kalpte parlama çıktı.23.haftada tekrar detaylıya giricem.inşallah kaybolur.ama nedense gözümden yaş bile gelmedi:)))içim rahat.hep dua ediyoruz,allah'ın da dualarımızı kabul edeceğine inanıyorum ben.senin de için rahat olsun.bunlar da, bu günlerin cilveleri işte:))
kızlar tavsiye edebileceğiniz perinatolog var mı.istanbul'da yalnız.topiğimizde bazı isimler geçmişti de hatırlayamadım şimdi.bu seferki detaylıya başka doktorda girmek istiyorum.
evet canım normal dedi senin göbek aşağıdamı benimki gibi ??
Herkese Günaydın, Hayırlı pazarlar,
Ben yine mide bulantısından mahvolmuş durumdayım, ne zaman geçecek bu bulantılar
Life84 canım bugün sabah namazımdan sonra senin için özel olarak dua ettim, tüm dua vaktmi sana ayırdım diyebilirim, inşaAllah inanıyorum ki bebeğini sapasağlam kucağına alacaksın, Rabbim kimseye evlad acısı vermesin, evladıyla sınamasın...
Dün akşam buradaki doğum hikayelerini okuyayım dedim, ama bazı arkadaşlarımızın doğumları maalesef kötü sonuçlanmış, okurken perişan oldum, keşke okumasaydım, bütün gece üzüntüden uyuyamadımRabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin....
Canım arkadaşlarım hepinize ama hepinize dualarınız için çoook teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun. Eşim bu sabah görüşmeye gitti ve pazartesi büyük ihtimalle onaylanacak.
öyle mutlu oldukki anlatamam.
özellikle dün MASİVAcım senin DUAndan sonra telefon gelmiş eşime.
herkese günaydın
çilek canım hangi doktora gittin detaylı ultrason için
canım ben kendi doktoruma gidicem. Bu arada Egepool hastanesini arıycam yarın. Doğum için bilgi almak istiyorum.
Canııımm beni öyle duygulandırdın ki. Allah razı olsun senden. Çok sağol çoookk
canım çok teşekkür ederim..ne diyeyeyim ki en çok ihtiyacım olan şey dua..sizden gelmesi de ayrı bir güzel..inşallah kabul olur dualarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?