2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım güle güle kullan, oda meselesine gelince en iyisini yapmışsın, bebişin biraz daha büyüsün, hem onu, iç dünyasını daha iyi tanımış olacaksın, o zaman onu tanıyarak, onu rahatlatacak renk ve dekorla odasını yaparsın...

Benimde tam tersi ilk torun olduğu için ve evin tek kızı olduğum için annem oda yapacaktı, ben vazgeçirdim, 3-4 yaşına gelince yaparız dedim, oda beşiğimizi alacak... inşaAllah oğluşum 3-4 yaşına gelsin, o arada evimizi de almış olursak o zaman en güzeliyle yapmak istiyorum bende...

ALLAh güle güle kullanmayı nasıp etsın inşallah canım.ne guzel sız almışınız daha şimdiden ben bişi almadım bıtek battanıye onuda annem aldı,iki tanede onlukbende bayramdan sonra inşallah memlekete gıdınce kendıme alışveriş yapmak ıstıyorum.RABBİM bebeklerımızı saglıkcakla kucaklarımıza almayı nasıpe tsın

canım duana amin diyorum.. bende hamilelik dışında daha hiç birşey almadım, hamileliğide daha bugün şipariş verdim... İnşaAllah bende Memleketime Ankaraya gidince yavaş yavaş almaya başlayacağım...Rabbim bu heyecanları en güzeliyle hepimize yaşatsın

canım güle güle kullan
bende cuma günü sipariş verdim ve cuma günü akşam ürünleriniz kargoya verildi diye mesaj geldi
teslimat süresi için bir iş günü diye belirtmişler
muhtemelen yarın elimde olur
seninkide tahminimce en geç çarşamba günü elinde olur

Çok tşk ederim, bende öyle olmasını ümid ediyorum, Çünkü bayramda giyinmek istiyorum, artık kıyafetlerimlede hamileliğimi hissetmek istiyorum

Bu arada sende güle güle sağlıcakla kullan

Son düzenleme:
İYİ akşamlar kızlar nasılsınız iş yoğunluğundan dolayı takip edemiyordum bayadır nasılsınız? nasıl geçiyor hamilelik
benim oğluşumun hareketleri artık dışardan gözüküyor

İYİ akşamlar kızlar nasılsınız iş yoğunluğundan dolayı takip edemiyordum bayadır nasılsınız? nasıl geçiyor hamilelik
benim oğluşumun hareketleri artık dışardan gözüküyor

22 haftalıksın sanırım canımmm ne güzell artık gözlede görebiliyosunn ben 21. haftaya giricem bu haftaa hareketleri arttı daha çok hissediyorumm
tekmelediği yere hemen elimi koyuyorumm elimlede hissetmek için ama bidaha oraya vurmuyooo

evet 22 hafta 3 günlük oldu çok şükür
benimkide tam tersi elimi koyduğum anda oynamaya başlıyor heyecanlanıyor ya da hissediyor beni diye düşünüyorum hep
çok güzel bir duygu ya allah herkese yaşatsın

inşallah 2 hafta sonra bizde hissederizz

Bende 19 hafta oldm hıcbısey anlamıorum sankı boyle bagrsklrını bozrsnda harketlenr ya oyle seyler hıssedıorum:) baznde boyle bıyerde belırıo sertlık sonra kayboluoo bı degısık bısey sısıremıorum tosunumu heralde harktlrı cok cılız:))) suan bıle bıseyler hıssedıorum bunlrı yazarken anladımı nedır sekıl yapıo bana ıcerden:)))))

önümüzdeki hafta hissedersinn zaten çokkkk kuvvetli olmuyooo sanırım 25. haftada filann bayağı yoğun hiddedicezz
seninkii başlamış çoktann hareketlerede sen anlamaşısın annesii

önümüzdeki hafta hissedersinn zaten çokkkk kuvvetli olmuyooo sanırım 25. haftada filann bayağı yoğun hiddedicezz
seninkii başlamış çoktann hareketlerede sen anlamaşısın annesii

25 haftamıı yanı dogrmadn bıraz once hıssedersın dıyosun:))))) anlamıorumı karnımmı yaglı nıe hıssedemıorum yaaa mıllet 16 haftalıkken oynuo bılmem ne demeye baslamstı ben ultrsnda oynrken gordugumde bıle hıssetmıorum hareketlrını ne ruhsuz bı anayım:))

bigün bi tekme yersinnn gözlerin çıkar fal taşı gibii
kızz zatenn kuvvetli olmuyoo pıt pıtt oluyoo bide dediğin gibi arada ağırlık hissediyosun bi yerde sonra kayboluyooo
şimdilikk kuvvetli tekmeleri pıtpıt diye hissediyoruzz bikaç hafta sonra dışardan bakıncada hissedicezz
sadece tekme değil yumrukta yicezzz

Yerim onun yumrugunu bennnnnnn:) yaa bıseyler hıssedıorumm hattaa dıorum kocamaa ıcerde bıseyler edıoo ama anlamıorum:)) ama ıstee tutunca hıssedemıorum ya o yuzden yoksa bı aksılk olmazsa alcak benı ıcerden hımayesıne bılıorum:)))

içerde çalışmalarına devam ediyoo o gürültü ve rahatsızlık vermemek için sessiz çalışıyooo şimdilik

içerde çalışmalarına devam ediyoo o gürültü ve rahatsızlık vermemek için sessiz çalışıyooo şimdilik

Çoooook guzel bı duygu yaaa ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın:) Bugn halası ogluma cıcıler alms okdr tatlılarkıı hemde 3 6 aylk alms ınsallah dogtktan sonra hemen gıydrcm tosunuma bıde dua edıorum az sacı olsnda joleyle havaya kaldırcm onlrı kızlar hasta olck benm tosunuma ztn babasına benzerse coook yakısıklı olr benm oglm

İyi akşamlar herkese biz geldikkk:)
Dün hiç dışarı çıkmadım,biraz daha dinleneyim hastalıktan kurtulayım diye,bugün daha iyiyim.Hemen soluğu aldık alışverişmerkezinde .Hiç aklımızda yokken gittik bebek arabamızı oto koltuğumuzu aldık:)Hala innamıyorum nasıl aldığıma çok ani oldu ama ihtiyaçtı aldık bitti:)))
Ciciler topiğinde de yazdım bere hastalığı başladı ben de biri beni durdursun bugün yine iki tane aldım ama tavşan kulaklı olan süperdi.Hı bir de kot pantalon bir tane uzun yelek bir tane de panço alıverdim hiçbirşeyler olmuyor artık
Cciciler topiğinden görebilirsiniz tavşan kulaklı beremisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…