2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle kullan canım hayırlı olsun aldıklrın arabayla araba koltugu bana suan cok uzak gıbı gelıo ama kacısı yok alıcz elbet:)))

teşekkür ederim canım Allah razı olsun. doğru söylüyosun oda için çok erken ama boş bir oda var babası çok heves etti bir de yatak odamda yer yok

güle güle kulnsın yavrum ....

sende güle güle kullan cnm bizde bugün sırt çantası aldık nıke dan .....çünkü bebe mağzalarında bebek sırt çantalarına 199.......... 229 tl gibi bir rakam istiyorlar ....

amin canım sağol bizim de ilk alışverişimizdi ben biraz kararsız bir tipim anlamadım ilk gidişte en büyük parçaları aldık işte bebek arabası, park yatak...

teşekkür ederim canım Allah razı olsun. doğru söylüyosun oda için çok erken ama boş bir oda var babası çok heves etti bir de yatak odamda yer yok

Oda konusunda bende cok kararsızım oda yapabılcgmz bı odamız var lakın ben ztn 6 ay kadr yanmda yatck dıye oda ıstemıorum annemle kaynvalıdm dunden razı gecen mevzu oldu gorumcem dedıkı lutfen oda yap benım ıcımde kaldı o 3 cocugunuda pespese dogrdu bu yuzden bı oda yapmak kısmet olmadı kıza:) sımdı bana dıyo nolur yap ıcınde kalır sonra bende cok kararsızım kocamda yapalım dıyo sanırım benı ıkna edecekler

Güle güle kullan canım hayırlı olsun aldıklrın arabayla araba koltugu bana suan cok uzak gıbı gelıo ama kacısı yok alıcz elbet:)))
Sorma nicegirl biz de ocaktan sonra alalım diyorduk,eşime kalsa hepsini alalım bitsin:)Çocuk olmadan herşeyin taksidi bitiverecek:)
Teşekkür ederim canım,çok iyi yaptınız ben de bakım çantası aldım ama açıkçası sırt çantası daha rahat olacak gibi.Bebek için olan herbişiler çok pahalı maalesef.Siz de güle güle kullanın sırt çantanızı.İiyi yapmışsınız bir çantaya o kadar para vermek hiç mantıklı değil zaten.

canım ya ben de bilemiyorum bana da yanında kalmak zorunda falan dediler park yatak aldık ama eşyalarını koymak için bile yerim yok e tutup şifonyer dolap falan alcaksam da takım almak mantıklı geliyor bilemiyorum kararsızlık çok kötü en kötü karardan daha kötü

Aynen sekerım bende oyle dusundm park yatk alım eee esyalarını yıcemmı muhakkak bıyere koycm e oyle bısey alcksmda oda yapım ozaman dıye dusunuorum tabıı ne bılm annemde cok merklı kaynvalıdem zatn ıstıooo mevlutune geldılrmı cocugn odası olsa cok guzl olrmus suslu sey:)) yapalım oda dıyo kocamda ıstıoo e tabıkı bende ısterım de ne bılıyımm kucuk kız kardesımde dıokı bılgısyarı kaldırcn dıyemı ıstemıosun oda yapmak:))) cok mnk teyze olck o 12 yasnda ınsallah:)))) sozun kısası elımzde ımkan varsa yapmak en ıyısı herlde ıcımzde kalmasın o gelmeden esyalarını utulıcm koycmm accm dolabını ıcıne bakcm yatagına koydugm oyuncaklrı 3807438 kere degstırcm guzl bı ıs olabılr yapalım yapalım :))))

merhaba kızlar kendimi ne nisan nede mart annesi hissediyorum :) ortada kaldım tahmini doğum tarihimiz 3 nisan erken gelirse mart annesi olabilirim :) benide aranıza alırsanız sevinirim

ben daha kıyafet haricinde alışverişe başlamadım kısmetse yıl sonuna doğru başlıycaz ama herşey kafamda zamanı gelsin hemen alıcam :)

:)) çok hoşsun ve haklısın... biz biraz bakmıştık modokodan bir gün 3000 tl civarındaydı fiyatlar. sen baktın mı hiç? benim de 11 yaşında dayı olcak bir kardeşim var

canım hoşgeldin
benimde son adet tarihine göre 1 nisan ultrasona göre 29 mart
bu arada benim ilk doğumum sezeryan olduğundan bir hafta erken aldırcam
yani 25 mart gibi bir aksilik olmasa gelir bizimkisi
sende mart annesi olursun muhtemelen genelde son günlere çok nadir bebek kalıyor

Sebnemcım nasılsın canım? nasıl gıdıo gibelik? gorusemedık uzun zaman oldu valla gecen bende ıkılı test ıcın ense kalınlıgı olcuolr ya ıste ozamn elıme verdıgı usg goruntusunde 5 nısan 2012 yazıodu dedım ne demk oluo bu acaba 5 nısanmı beklenen dogum dıye dusundum sonra olabılr dıye dusundum cunku mart sonu gozukuo beklenen trhım 26 mrt ALLAH kısmet ederse oglm olck erkeklerde zamanını tam doldururlarms eger oyle dolu dolu olrsa bıde 1 hafta sarkarsa 5 nısan olbılr dıye kendımı ıkna ettım sonra dedım 1 nısan olmasnda kac nısan olrsa olsn:))))

:)) çok hoşsun ve haklısın... biz biraz bakmıştık modokodan bir gün 3000 tl civarındaydı fiyatlar. sen baktın mı hiç? benim de 11 yaşında dayı olcak bir kardeşim var

Yok hıc bakmadım 7 aydn sonra bakırım dıye dusunmustum ama gecen gorumcem bıyer dedı ısmını hatırlayamıorum babyparkmı dedı oyle bıseydı hem kalıtelı hemde ucuk degıl demstı oda cocuklrı ıcın oda bakıodu orayada bakrız demstı de daha erken dıye dusunuorum aralk sonu gıbı yada ocakta bakarız heralde valla 5 dakkada degısıo ısler hersey oyle dusundugmz gıbı olsa ne guzl olur pekte guzel olur:)) demek sızdede ufk dayı var ne guzl aralarında cok yas farkı olmck kardesımle benm aramda 13 yas var oda sonradan oldu dıorum gorcek gunu varmıs:))))

iyim nicegirlcüm sen nasılsın ??
iyi cnm çok şükür yarısına geldik sayılır maşallah oğluna bu arada bizim daha cinsiyetimiz belli değil :) o yüzden 2-3 gün önce gelse mart doğumlu olucak . evet uzun zamandır karşılaşamadık hiç herkes dağıldı bir köşeye aman sağlıklı olsunlarda dediğin gibi 1 nisan haricinde gelsinler :)

hoşbulduk cnm
bakalım olabilirim de nisan başı olunca iki taraftayım . ne güzel ikinci bebişin bizden tecrübelisin

Aynen canım saglıklı olsunlrda gerısı onemlı degıl normal dogm dusundugm ıcın onun gelmesını beklıcm ama engel bı durum varsa gerckten ozamn bekletmem martn 26snda alsınlr tosunumu yerım onu ben:) ögenırsın ınsallah bıran once cınsıyetnı ınsanın ıcı cok rahat edıo bana 12. haftada erkek demstı 19 haftalık oldm 16. haftadada erkek dedı sımdıde erkek dıo artık kanaat getrdım erkek bısey alrkn okdr tedrgn oluodumkı ya kızsa dıye:)))

tabi cnm bizim için ve bebek için hangi doğum uygunsa o olsun normal doğumu tercih ederim ama bizim elimizde değil işte . bizde 17. haftayı bitiricez ama daha hiç açmadı göstermediği için doktorda birşey diyemiyor çok nazlıyız :)) aman erkek kız hayırlı evlat olsunlarda .

kısmetse erkek deseler bile mavi mavi almıycam herşeyini kızda olsa kullanılabilecek şeyler alıyorum almadan duramıyor insan :)

Evet ben ılk hıcbısey almak ıstemedım daha bellı degl dıye ınsnlr bana ne ruhsuzsun fln dıolrdı:)) elm hep beyazlara orta renklere gıdıodu annemler ln en bastan hep mavılı seyler aldılr erkek olduguna cok emndılr sımdı dr kesn artık dıyınce benmde elım mavılere gıdıo:)) cok guzel duygular ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…