2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana doktor tarafından değilde doğum yapan arkadaşlar söylemişti fındık ceviz ye bebeğin beyni bu dönede oluşuyo zeki olur felan die önceler yemeye çalıştım ama şimdi yaklaşamıyom bile yağlı oldukları için belki hemen mide bulantısı yapıo mesajını okuyunca sevindim zaten çok kilolu olmasamda göbekli biriyim bi de bu dönemin şişliği psikolojik olarak rahatsız ediyodu daha dikkat edecem çok teşekkürler..

Merhaba evet doktorumdan memnunum şimdilik bir arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim o da çok memnundu. Bursa Çekirge Devlet Hastanesi doktoru Muayenehanesi de var. Ben hamilelik öncesinde tahlillerimi yaptırmak için hastaneye gitmiştim. Orada da ilgilenmişti. Genelde hastanede başlarından savarlar. Diğer kadınlara da sormuştum hepsi çok memnundu. Dün muayenehanesine gittiğimde aradan üç ay geçmesine rağmen hatırladı hoşuma gitti. Muayene ücreti 100 tl. On beş gün sonra tekrar gideceğim ücret ödemeyeceğim. Bir muayene bir kontrol sayılıyor. Doğumu devlet hastanesinde yaparsan sezayana kendisi giriyor, normal doğum olursa kim varsa o gün nöbetçi doktor o giriyor. Çünkü sezaryanı kendi programına göre ayarlayabiliyor. İstersen özel hastanede de yaptrıyormuş sanırım Doruk'ta. Bunu başka birinden duydum doktorla daha konuşmadım ilerleyen zamanlarda karar vereceğim. Ben öğretmen olduğum için yaz tatiline doğum iznim yetmediğinde rapora ihtiyacım olacak o açıdan da kolaylık sağlıyormuş. Bu arada adı Faruk Dinçşahin Facabook sayfasından bakabilirsin. Bayan doktor düşünürsen Doruk'ta Sevil Paker'den çok memnundu benim arkadaşım. Muayene 75 sigortalılara Doğum da ortalama 1500 falan tabi sezaryan ve normale göre değişir.
Bu arada geçmiş olsun inşallah kendini daha iyi hissedersin.

teşekkür ederim verdiğin bilgilerden dolayı ben de öğretmenim mart doğumunda izin yetmiyomu gerçekten hiç hesaplamamıştım bir de kemalpaşada kalıyorum burayı pek tercih etmiyolar o yüzden bursayı istedim mesafesi epey var ama bakalım tekrar çok teşekkür ederim bu arada bende bi izin işini hesaplayım :)

Benim eşim Kemalpaşalı iyi bilirim orayı arkadaşım da var herkes Bursa'ya geliyor biliyorum. Eltim falan da hep buraya taşınıyor. Ben ikinci dönem okula gitmeyi düşünmüyorum o yüzden bana yetmez ama normalde de yetmiyor galiba.

Ben yeni katıldım aranıza beni de eklermisiniz. Adetime 3 gün kala betam 145 çıktı...

Ama dış gebelik mol veya kimyasal gebelikten korkuyorum bunu en erken nasıl anlarım. Bir de 145 nasıl??? Bir daha test yapmadımmm

Günaydın güzel anneler nasılsınız ???

evettt hafta sonu gittim dr. bebişlerimin kalp atışlarını duydum güm gümmm atıyodu nasıl bir şey bu böyle insan inanamıyor bebişlerimide gördüm fasulye tanesi gibi canlarım benim Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inş...ben yıllar sonra yaşadım tarifi yok bunun anlatılmazmışşş Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş..

gözün aydın cnım inşallah hep böle mutlu geçer önümüzdeki aylar

günaydınlar..... ay çok güzeeeeelllllllllllll çift pıtpıt daha da harika olsa gerek darısı benim gibi görmemiş ve duymamışlara inşallah.. benimki de yeni yeni huysuzlaştı anneyi üzmeye başladı hiçbişey yiyemiyorum

hoşgeldin limonlu_kek ben de adet günümde yaptırmıştım ve senin gibi değer düşük çıkmıştı hemen doktora gittim doktor değerimi düşük buldu iki ihtimal var dedi birincisi düşük oluşmuş ikincisi geç döllenme olmuş iki gün de değer iki katına çıkması lazımmış bi daha test yaptır dedi artış varsa kontrolde görüşürüz dedi iki gün aradan sonra değer iki katına çıkmıştı kese 1200 üzerinde görülür demişti doktor gittim keseyi gördüm ama bebişi henüz görmedim korkma içini rahat tut inşallah bebişin seninledir.. güzel haberlerini yazarsın umarım sen de

inş cnm. senin ikizlerin olucak dimi yaa ne tatlı. bende ikiz istiyordum bizim ailede çok fazla ikiz var eşimin ailesinde de var. ama bizimki tek bebiş:) belki 2. hamileliğim de ikiz olur çok sevinirim valla
evet canım ikiz benimki tüp bebek oldugu için ikiz oldu normalde olmazdı sanırım ama bende çok istemiştim ikizim olsun diye Allahım kabul etti dualarımı
uhde güzel haberlerini bekliyorum canım
tşk.ederim canım geldim güzel güzel haberlerle duydum bebişlerimin kalp atışlarını çok şükür gayet iyilermiş...
canım bence bu kalp atışlarını mutlaka dinlemelisiniz tarifi yok bunun insan heyecandan ölüyor sanıyor darısı sizlere olsun inş...
canım ben c.tesi 7+1 günlüktü gittiğimde karından baktı dr. çok net duyduk ve gördüm fasulye tanelerimi çok tatlılar darısı sana olsun canım benimm
gözün aydın cnım inşallah hep böle mutlu geçer önümüzdeki aylar
inş. canım hep böyle güzel geçsin valla ne güzelmiş hamilelik benm çok hoşuma gitti

aramıza yeni katılan anne adayları Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun inş...

valla canım harika bir duygu çok güzel ikisininkinide ayrı ayrı görmek duymak Allahım herkese nasip etsin inş..
o iştahsızlık bendede var inanki napcam bilmiyorum kii..

günaydın mart anneleri ben de şimdi kahvaltı edeceğim edebildiğim kadar..

uhdecim hadi gözün aydın sen de gördün artık bebişlerini darısı göremeyenlerin başına..

yeni yeni arkadaşlar gelmeye devam ediyor ama bu hafta dan sonra herhalde artık mart anneleri bitiyor biraz daha zorlarsak 100kişi oluruz

ben de çok heyecanlıyım en sevdiğim ay ramazan geliyor içim kıpır kıpır her ne kadar tutamayacak olsam da eşimle birlikte gene doya doya yaşayacağız bizim ramazanlarımız çok özel oluyor o ayın ruhunu içimizin en derinliğine kadar hissediyor ve yaşıyoruz.bu mübarek günlerin hatırına allah bütün mart annelerini bebeklerine kavuştursun inşallaaaahhhhhhhhh

günaydın kızlar...günlerdir çok kötüyüm manevi olarak çöküntü içindeyim okadar yıprandımki bikaç gün içinde bugün doktoruma gitcem bebeğimin iyi olduğunu görmeden kafam rahat etmicek...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Günaydıınnn güzel anne adylaarı ben kötüyümn arkadaşlar ya geçen hafta ayın 19 da bebeğin pıt pıtlarını duymaaya gittik bebiğimin atışlarını gördü ama pıt pıtlarını duyamadı bende telaşlanıp ctesi tekrar dr a gittim başka bi tanesine yani bu antep te en meşuruymuş usg açısından oda karından gremedi vajinal usg yaptı bebeğimin yine kalbinin attığını grdük ama ne yazıkki yine duyamdık bebeğin gelişsin kan akımı hızlansın die kan sulandırıcı iğne clexane yazdı ve ben ndedimki progestan kullanmıyorum gerek varmı bide progestanyazdı benim hiç kanamam falan yok sadece ufak kramplarım var gerek varmı progestana dedim bide kramp için magnezyum yazdı anlamdım çok üzüldüm ctesiye tekraar kontrole çağırdı bi hafta kuullanıyım ilaçlarını bi kontrole gidiim diecem ben bu ilaçları kullanmıycam die iğne inanılmaz yakıyo kızlar progestanın yan etkileri zaten dillere destan mahvoldum ben dualarınızı ekssik etmeyin lütfen bide bu konuda tecrübeleri olanlar??

canım kan sulandırıcı iğneyi ve progestanı bende kullanıyorum evet kan sulandırıcı iğne yakıyor ama bebiş için değmezmi değer bence biraz dişini sık derim ben progestana gelince benimde çok şükür kanamam falan yok gayet güzel gidiyor çok şükür herşey ama kullanıyorum baya bir sürede kullanacakmışım bana soracak olursa kullan derim canım sonunda ağlayacagına başında biraz sıkıntı çekeceksin o kadar

evet canım gördüm hem kalp atışlarını hem duydum üstelik kendilerinide gördüm bebişlerimin darısı duymayanların başına olsun inş... çok güzel bir duyguymuşş

Günaydın kızlar,
benim bi sorum var. Mide bulantılarım başlamadı dolayısıyla çık sıkıntılı bi durumda değilim biraz uyku problemim var.dr son randevuda sormayı unuttum daha önce sorduğumdada bakarız diyodu ben oruç tutmak istiyorum. Sizin dr lar herhangi bişey söyledilermi acaba

canım dualarımız hepimiz için zaten içini ferah tutki bebeğinde üzülmesin olurmu

canım ben sordum bu sıcaklarda olmaz dedi bebişler susuz kalamazmış belkide benim ikiz oldugu için demiştir bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…