- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.561
netım bozuk telden bakmaya calısıyorum o yuzden pek yazamıyorum ama kısaca bır ıkı sey yazacagım sıddetlı karın ve bel agrısı 3 aya kadar devam edıyor endıselenmeyın, kanaması olanlar ılacın ıcıp agır kaldırmasın yeter o annecıgıne sıkıca tutunuyor ayrıca bunu bı kenara yazın kanaması olan annelerın bebıslerı erkek olucak tabı Allah gonlunuze gore versın.ilk 3 ay yedıgınız hıc bısey bebege gıtmıyor bu donemde kg almamanız en guzelı asıl kılolar 7-9. Ay arası hızla artıyor .bende sızın gıbı ılk hamılelıgımde cok endıselıydım 2.5 ay devamlı yattım ama bunda cok daha tecrubelıyım ıstahım kesılse sevınırım ilkinde 7 ay boyunca gram almadım son 2 ayda 11 kg aldım cok ınanılmazdı yanı oglumda 3.510 dogmustu
merhaba aysen_k anladığım kadarıya doktorundan memnun kalmışsın hangi hastane hangi doktor olduğunu paylaşırmısın? ben de kendmi ii hissedersem yarın gitmeyi düşünüyorum ve hala bi hastane ve doktor belirlemedim.. maddi olarak da zorlayıcı mı onu da belirtirsen çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler
Merhaba evet doktorumdan memnunum şimdilik bir arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim o da çok memnundu. Bursa Çekirge Devlet Hastanesi doktoru Muayenehanesi de var. Ben hamilelik öncesinde tahlillerimi yaptırmak için hastaneye gitmiştim. Orada da ilgilenmişti. Genelde hastanede başlarından savarlar. Diğer kadınlara da sormuştum hepsi çok memnundu. Dün muayenehanesine gittiğimde aradan üç ay geçmesine rağmen hatırladı hoşuma gitti. Muayene ücreti 100 tl. On beş gün sonra tekrar gideceğim ücret ödemeyeceğim. Bir muayene bir kontrol sayılıyor. Doğumu devlet hastanesinde yaparsan sezayana kendisi giriyor, normal doğum olursa kim varsa o gün nöbetçi doktor o giriyor. Çünkü sezaryanı kendi programına göre ayarlayabiliyor. İstersen özel hastanede de yaptrıyormuş sanırım Doruk'ta. Bunu başka birinden duydum doktorla daha konuşmadım ilerleyen zamanlarda karar vereceğim. Ben öğretmen olduğum için yaz tatiline doğum iznim yetmediğinde rapora ihtiyacım olacak o açıdan da kolaylık sağlıyormuş. Bu arada adı Faruk Dinçşahin Facabook sayfasından bakabilirsin. Bayan doktor düşünürsen Doruk'ta Sevil Paker'den çok memnundu benim arkadaşım. Muayene 75 sigortalılara Doğum da ortalama 1500 falan tabi sezaryan ve normale göre değişir.
Bu arada geçmiş olsun inşallah kendini daha iyi hissedersin.
teşekkür ederim verdiğin bilgilerden dolayı ben de öğretmenim mart doğumunda izin yetmiyomu gerçekten hiç hesaplamamıştımbir de kemalpaşada kalıyorum burayı pek tercih etmiyolar o yüzden bursayı istedim mesafesi epey var ama bakalım tekrar çok teşekkür ederim bu arada bende bi izin işini hesaplayım :)
Günaydın güzel anneler nasılsınız ???
evettt hafta sonu gittim dr. bebişlerimin kalp atışlarını duydum güm gümmm atıyodu nasıl bir şey bu böyle insan inanamıyor bebişlerimide gördüm fasulye tanesi gibi canlarım benim Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inş...ben yıllar sonra yaşadım tarifi yok bunun anlatılmazmışşş Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş..
Günaydın güzel anneler nasılsınız ???
evettt hafta sonu gittim dr. bebişlerimin kalp atışlarını duydum güm gümmm atıyodu nasıl bir şey bu böyle insan inanamıyor bebişlerimide gördüm fasulye tanesi gibi canlarım benim Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inş...ben yıllar sonra yaşadım tarifi yok bunun anlatılmazmışşş Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş..
Ben yeni katıldım aranıza beni de eklermisiniz. Adetime 3 gün kala betam 145 çıktı...
Ama dış gebelik mol veya kimyasal gebelikten korkuyorum bunu en erken nasıl anlarım. Bir de 145 nasıl??? Bir daha test yapmadımmm
evet canım ikiz benimki tüp bebek oldugu için ikiz oldu normalde olmazdı sanırım ama bende çok istemiştim ikizim olsun diye Allahım kabul etti dualarımıinş cnm. senin ikizlerin olucak dimi yaa ne tatlı. bende ikiz istiyordum bizim ailede çok fazla ikiz var eşimin ailesinde de var. ama bizimki tek bebiş:) belki 2. hamileliğim de ikiz olur çok sevinirim valla
tşk.ederim canım geldim güzel güzel haberlerle duydum bebişlerimin kalp atışlarını çok şükür gayet iyilermiş...uhde güzel haberlerini bekliyorum canım
canım bence bu kalp atışlarını mutlaka dinlemelisiniz tarifi yok bunun insan heyecandan ölüyor sanıyor darısı sizlere olsun inş...günaydın kızlar
lachesis hoşgeldin aramıza inşallah doktordan güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin
uhdecim sen de bir an önce git gel de getir bize yeni haberler heyecanla bekliyorum bakalım ne diyecek doktor.
ay benim günüm de gelsin bir an önce yaa çok merak ediyorum...
canım ben c.tesi 7+1 günlüktü gittiğimde karından baktı dr. çok net duyduk ve gördüm fasulye tanelerimi çok tatlılar darısı sana olsun canım benimmherkese günaydın.. doktora gidecekler inşallah güzel haberlerini getirirler biz de okuyup mutlu oluruz :) ben henüz pıt pıtları duymadım ama burdan okudukça öyle heyecan yapıyorumki anlatamam.. bayanlar tam olarak ne zaman kesin duyulabilir pıtpıtlar bilginiz var mı.. benim memlekette gittiğim doktor gelişimi yavaş iki hafta sonra git dedi ama bir türlü geçmiyo bir haftası bitti diğer haftada geçer mi
inş. canım hep böyle güzel geçsin valla ne güzelmiş hamilelik benm çok hoşuma gittigözün aydın cnım inşallah hep böle mutlu geçer önümüzdeki aylar
günaydınlar..... ay çok güzeeeeelllllllllllll çift pıtpıt daha da harika olsa gerek darısı benim gibi görmemiş ve duymamışlara inşallah.. benimki de yeni yeni huysuzlaştı anneyi üzmeye başladı hiçbişey yiyemiyorum
Günaydıınnn güzel anne adylaarı ben kötüyümn arkadaşlar ya geçen hafta ayın 19 da bebeğin pıt pıtlarını duymaaya gittik bebiğimin atışlarını gördü ama pıt pıtlarını duyamadı bende telaşlanıp ctesi tekrar dr a gittim başka bi tanesine yani bu antep te en meşuruymuş usg açısından oda karından gremedi vajinal usg yaptı bebeğimin yine kalbinin attığını grdük ama ne yazıkki yine duyamdık bebeğin gelişsin kan akımı hızlansın die kan sulandırıcı iğne clexane yazdı ve ben ndedimki progestan kullanmıyorum gerek varmı bide progestanyazdı benim hiç kanamam falan yok sadece ufak kramplarım var gerek varmı progestana dedim bide kramp için magnezyum yazdı anlamdım çok üzüldüm ctesiye tekraar kontrole çağırdı bi hafta kuullanıyım ilaçlarını bi kontrole gidiim diecem ben bu ilaçları kullanmıycam die iğne inanılmaz yakıyo kızlar progestanın yan etkileri zaten dillere destan mahvoldum ben dualarınızı ekssik etmeyin lütfen bide bu konuda tecrübeleri olanlar??
günaydın mart anneleri ben de şimdi kahvaltı edeceğim edebildiğim kadar..
uhdecim hadi gözün aydın sen de gördün artık bebişlerini darısı göremeyenlerin başına..
yeni yeni arkadaşlar gelmeye devam ediyor ama bu hafta dan sonra herhalde artık mart anneleri bitiyor biraz daha zorlarsak 100kişi oluruz
ben de çok heyecanlıyım en sevdiğim ay ramazan geliyor içim kıpır kıpır her ne kadar tutamayacak olsam da eşimle birlikte gene doya doya yaşayacağız bizim ramazanlarımız çok özel oluyor o ayın ruhunu içimizin en derinliğine kadar hissediyor ve yaşıyoruz.bu mübarek günlerin hatırına allah bütün mart annelerini bebeklerine kavuştursun inşallaaaahhhhhhhhh
günaydıınnn güzel anne adylaarı ben kötüyümn arkadaşlar ya geçen hafta ayın 19 da bebeğin pıt pıtlarını duymaaya gittik bebiğimin atışlarını gördü ama pıt pıtlarını duyamadı bende telaşlanıp ctesi tekrar dr a gittim başka bi tanesine yani bu antep te en meşuruymuş usg açısından oda karından gremedi vajinal usg yaptı bebeğimin yine kalbinin attığını grdük ama ne yazıkki yine duyamdık bebeğin gelişsin kan akımı hızlansın die kan sulandırıcı iğne clexane yazdı ve ben ndedimki progestan kullanmıyorum gerek varmı bide progestanyazdı benim hiç kanamam falan yok sadece ufak kramplarım var gerek varmı progestana dedim bide kramp için magnezyum yazdı anlamdım çok üzüldüm ctesiye tekraar kontrole çağırdı bi hafta kuullanıyım ilaçlarını bi kontrole gidiim diecem ben bu ilaçları kullanmıycam die iğne inanılmaz yakıyo kızlar progestanın yan etkileri zaten dillere destan mahvoldum ben dualarınızı ekssik etmeyin lütfen bide bu konuda tecrübeleri olanlar??
Günaydın kızlar,
benim bi sorum var. Mide bulantılarım başlamadı dolayısıyla çık sıkıntılı bi durumda değilim biraz uyku problemim var.dr son randevuda sormayı unuttum daha önce sorduğumdada bakarız diyodu ben oruç tutmak istiyorum. Sizin dr lar herhangi bişey söyledilermi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?