2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın mart anneleri....bence oruç tutmasak dha iyi olur bebişlerin tam organlarının sinirlerinin oluştuğu evredeyiz uzun süre açlık olunca bu açığı kapatamayız berki arkadaşın dediği gibi susuz kalabilirler borç değilmi daha sonra tutarız bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza allalımda

Kızlar ben varya sanki kıtlıktan çıktım ne bulsam yiyorum 1 dakika boş durmuyorum sürekli açım herşeyi yemek istiyorum aklımdan yemek çıkmıyor markete gidip ne bulursam alıyorum yiyorum sürekli nolcak benim halim :18:

anaaa kız deniz anacım kendini tutuver valla bak çok kilo alırsın benedede acıkma çok fazla bulantım olmadığı için iştahım açık ama canım ne isterse mutlaka tadına bakıyorum ama abartmıyoorum

aaaaa ne güzel yarasın bebişeeeee....bende öyle olsam keşke şu süt sorunununu çözemedim daha bağırsaklarımı bozuyor yoğurtu midem almıyor offf

merhaba güzel anneler nasılsınız ?

biz cuma akşamı gittik drumuza...8mm olmuş yawrum...ama kalp atışlarını yine gördük duymadık sanırım orda o aletten yok ben başka yeremi gidip duycam anlamadımki benim tahlil sonuçlarıma baktı dr gayet iyi dedi herşey yolunda dedi...ben bulantılarım için ilaç yazdırdım zar zor ama mümkün olduğu kadar kullanmamaya çalış dedi...şükür cumadan beri hiç bulantım yok...bide bişey sorcam bu hcg oranı falan yazıyosunuz benim tahlillerde o hiç yok ben hiç bilmiyorum o oranı dr benden hiç öyle bişey istemedi bahsetmedi....onu yaptıranlar neden yaptırıyo çok merak ettim

slm kızlar.
bgn hastaneye gittik ve bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür.
keseyide gördük
doktor herşeyin yolunda oldugunu söyledi ama ben heyecandan bebeğin kaç mm oldugunu sormayı falan unuttum
ultrasan görüntülerinde bişiler yazıo ama hiç anlamıyorum...
karnımdan baktıgında ilk sdc keseyi gördük kalp atışlarını duyamadık
sonrasında alttan baktı ve çok derinden gelen pıt pıtları duyduk çok şükür...

oooo uzun boylu bir bebişmi olacak neee...9.haftaya kadar hcg değeri yükseliyor 12.13. haftalarda düşüşe geçiyor...kaçıncı haftandasın bilmiyorum berki testlerinin içinde 2li taraman varsa o testte zaten bhcg değerinle hesaplanması gerekiyor yani hcgne zaten ikile taramanda bakılmıştır doktor o yuzden ayriyetten istememiştir

ultrason kağıdının altında sol köşede ....mm die yazar canım

ne güzell valla maşallah sana bendede bulantı yok ama iştahsızlık var yiyemiyorum birşey canım hiç birşey istemiyor tokum sanki hep inş. bende yemeye başlarım biran evvel

ben ekşi şeyler hiç yiyemiyorum içim çok fena oluyor bir de kızartma acayip midemi bulandırıyor bütün gün meyve yoğurt bir de sebzeli yemek yiyebiliyorum sadece

canım bende tam 6 haftalıkken gitmiştim ilk dra...3,2 mm.di yawrum ultrason çıktısında yazıyor muhtemelen aynı boyutlardadır sanırım rabbim hepimize kolay hamilelikler nasip etsin

7. haftadayım 2 hafta sonra tekrar gel dedi dr um...dr 6-7 tane test istemişti ama ben baktım hcg göremedim hiç birinde bi dahaki gitiğimde detaylı sormam lazım bakalım ne diyecek...herşey yolunda dedi şükürler olsun

venüsten seninle aynı zamanlardayız cnm

zaten ben de duymadım kalp sesini ama gördüm hızlı hızlı attığını bana yetti kızımda da hiç dinlememiştim zaten nasıl attığı görünüyor o yüzden dert etmene gerek yok o kadar önemli değil cnm

Merhabalar hepinize 10 günlük bir aradan sonra döndüm bende. sizlere sormak istediğim bir şeyler var benimde. benim sat 3 hazirandı. netteki hesaplamalara göre bugün 7+3 oluyorum. ama ben teyit için keseyi görmek için ve belki vereceği ilaçlar için 11 Martta dr.a gittim. dr. bana 4+1 günlük dedi yani dr.un hesabına göre bugün 6+1. bana ne herhangi bir tahlil ya da test verdi ne de muhtemel doğum tarihi söyledi... sadece 2,5 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. ben 15 ağustos için başka bir dr.dan randevu aldım. 15 ağustosa kadar bekliyim mi? kaçırdığım herhangi bir şey olur mu?

arkadaşlar merhaba. nasılsınız?
bugün tahlil sonuçlarımı aldım. şeker, kan sayımı ve kanda mikrobik bişey varmı diye. allaha şükür herşey temiz çıktı.
19 ağustosta bebeğin kol ve ayaklarının oluşumu ve ense kalınlığı testleri için çağırdı.

dün bir anım oldu size anlatayım. miğde bulantım çok fazla değişmiyor azda olsa yemeye çalışıyorum. yediklerimde faydalı şeyler yemeye çalışıyorum.
dün eşimle yolda gezerken tatlıcının çnünden geçtik. canım hiç bişey istemezken tatlı istedi öyle resmide görünce
sonra oturduk hemen bir porsiyon yedik afiyetle. ilk defa aşerdim galiba bu kadar erken olableceğini hiç beklemezdim.

annelik şimdiden bile güzel şeymiş bee

acaba geç dollenme olabilirmi ki...bende 5 haftalıkken gittim banada sadece muhtemel doğum tarihini söyledi 8 haftalıkken gel kalp atışlarını dinleyelim aç gel test yapılcak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…