- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.821
bizim de bugün detaylı ultrasonumuz vardı. kızımın böbreğinin birinin diğerinden küçük olduğunu söyledi. bunun bir anormali olmadığını insanların bazen tek böbrekle yaşadığını ve küçüklüğün fonksiyonunu etkilediğiyle ilgili de bir saptamasının olmadığını söyledi. ama yine de insanın aklında bir soru işareti kalıyor canı sıkılıyor. 28. haftamızda tekrar kontrole çağırdı... bebişimi ilk defa böyle gördüm yüzünü ellerini hatta ayağının altını bile miniğimin çok güzeldi...
günaydın kızlar..başıma neler geldi dün gece kaynar çay döküldü kolumdan aşağı yandım kavruldum..acile gittik pansuman falan yaptılar ama bütün gece kıvrandım acıdan.şimdide doktora gittim tekrar pansuman yaptı ilaç verdi karnımada dökğldü allahtan ora yanmadı..bide bütün derimi soydu iz kalmasın die ciyak ciyak oldum.kolumu oynatmıyodum sürekli oynat deri büzüşüp iz kalmasın dedi..offf ya iz kalmaz inşallah..
şekerim benim dayımın bi böbreğnin olmadığı 50 sinde ortaya çıkmıştı çok gülmüştük ,adam hala böbreğimi çaldılar diye dolaşıyo hiç ameliyat olmamasına rağmen değilki küçük olması bencede hiç problem olmasa gerek
canım çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin inş...günaydın kızlar..başıma neler geldi dün gece kaynar çay döküldü kolumdan aşağı yandım kavruldum..acile gittik pansuman falan yaptılar ama bütün gece kıvrandım acıdan.şimdide doktora gittim tekrar pansuman yaptı ilaç verdi karnımada dökğldü allahtan ora yanmadı..bide bütün derimi soydu iz kalmasın die ciyak ciyak oldum.kolumu oynatmıyodum sürekli oynat deri büzüşüp iz kalmasın dedi..offf ya iz kalmaz inşallah..
topiğimize kocaman maşallah
hepinize günaydın arkadaşlar, ne kadar güzel sabah sabah böyle kalabalık görmek burayı.
dün buluşan arkadaşlar ne şanslısınız yaa:) inşallah foto çekmişsinizdir ve bizlerle de paylaşırsınız o güzel anları.
bu sabah kızım çok acıktı galiba tekmeleyip,dönüp durdu:)) resmen göbeğimi sallıyor minnacık kilosu ve boyuylabugün eşimle bayramdan önce cinsiyeti kesinleştirmek için doktora gidicez inşallah. eşimin ailesine henüz söylemedik, önceki doktor kıza benziyor diyince. 1-2 güne gidicez Allah izin verirse köye. bi 5-6 gün olmayacağım buralarda ama aklım hep sizlerde olacak.
hadi bakalı güzel haberlerle gel emii canım cinsiyetimizde kesinleşsin bakalım ne geliyor....
desene özleyecegiz senii neyse iyice eğlen dinlen kendine gel bebişlerinle birlikteee
günaydın kızlar..başıma neler geldi dün gece kaynar çay döküldü kolumdan aşağı yandım kavruldum..acile gittik pansuman falan yaptılar ama bütün gece kıvrandım acıdan.şimdide doktora gittim tekrar pansuman yaptı ilaç verdi karnımada dökğldü allahtan ora yanmadı..bide bütün derimi soydu iz kalmasın die ciyak ciyak oldum.kolumu oynatmıyodum sürekli oynat deri büzüşüp iz kalmasın dedi..offf ya iz kalmaz inşallah..
Alev'cim dün bahsettiğim beşik ve mobilyaların linki aşağıda fikir olur belki benim gibi kararsız birçok annelere :)
Özelcan Portatif Sallanan Beşik | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
İnci Tunçel 2011 :: Bebek Odası - Genç Odası - Beşik - Duvar Dekoru - Aksesuar - Tekstil
Bebek Odas, Bebe Mobilya, Bebe, ocuk, Gen, Bebek odas dekorasyonu, bebek mobilya, MONDO Bebek Odas
Kakule - Mini Takım - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Yürüyen Beşikler - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Bebek Beşik - Portatif Beşik ve Sepetler | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Evin Delisi » Bebek ve çocuk odaları
minikbaby | Sunny Baby Sleeper Ninni Beşik(Yenilendi) buda özellikle senin için :)
Kızlar detaylı ultrasonda bazı drlar cd yapıp veriyomuş,size de verdi mi?Benim yarın 5'te randevum var.Çok merak ediyorum oğluşumu.
evet canım banada verdiler. ultrasonun başından sonuna olan bütün görüntü cd de kayıtlı...
hatta eşim gelememişti iş nedeniyle. onun için çok iyi oldu...
birde çerçeveli fotoğrafını verdiler sadece yüzünü çekmişti doktor...
Görüntüleme Merkezinde yaptırdım ben...
evet canım banada verdiler. ultrasonun başından sonuna olan bütün görüntü cd de kayıtlı...
hatta eşim gelememişti iş nedeniyle. onun için çok iyi oldu...
birde çerçeveli fotoğrafını verdiler sadece yüzünü çekmişti doktor...
Görüntüleme Merkezinde yaptırdım ben...
ben almıştım hem cd hem fotoğraf 30uncu haftada gene gidicem ama o zaman daha net görünür sanırımKızlar detaylı ultrasonda bazı drlar cd yapıp veriyomuş,size de verdi mi?Benim yarın 5'te randevum var.Çok merak ediyorum oğluşumu.
ben almıştım hem cd hem fotoğraf 30uncu haftada gene gidicem ama o zaman daha net görünür sanırım
ah yaa çok geçmiş olsun merhemini düzenli kullan dikkat et cnm
Günaydın kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl herkes iyidir inş. benimde iştahım fena açıldı artık doymuyorum bu gidişle merdivenleri yuvarlanarak ineceğim:26:
Cnm dün sabah gittim sağlık ocağına yapmadı hemişre yabancı olduğum için kayıt yapmam dedi toplum sağlığı merkezi mi ne varmış oraya gönderdi oraya git onlar bizi arayıp seni kayd etmemizi istedikten sonra yapabiliriz dedi 20. haftadayız minişimle araya birde bayram giriyor dün yeni gittiğim hastanede sordum ama orda yapılmıyormuş birtek sağlık ocaklarında mı yapılıyor başka yapan yer yok mu ???:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?