2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen acayip güzeldi kızlar hamileliğinizde ki herşeyi sıkılmadan dinleyen birilerinin olması çok güzeldi herşey için teşekkürler arkadaşlar sizinle tanışmakta bişeyler paylaşmakta çok güzeldi umarım tekrarlarız bunu sizinle ve kızımın ilk arkadaşlarıyla vakit geçirmek paha biçilemezdi :)))))))))))))

Demek ki bu aylarda herkes de iştah patlaması oluyor amanın :18:
Sağlık ocakları yapıyor sadece bu aşıyı,ben de henüz olmadım hatta doktorum sadece bir doz ol dedi.Normalde 2 dozmuş.

İnş.verebiliriz biz bu kiloları doğumdan sonra aman önemli olan minişlerimiz onlar sağlıklı olsun da
Şimdi toplum sağlığı göndermezse oraya haftam da geçiyor ne olacak ağlayıp sizlasam mı sağlık ocağında aşıı yapınn bana diyee

cnm gözünaydın senin adına çok sevindim

kıh kıh seninle aynıyız bende inanılmaz yiyorum ondan aldım ya 13 kilo eşim tabiii memnun ben geleceğe yatırım aldımm senii millet doğurcak şişcekk sen doğurcan taş gibi olcan diodu benm annem hala zayıftır boyuda 176:) ama ben biraz şaşırtcak gibiyimm bu gidişle heryerim aşırı kilodan çatlak çatlak olcakk çünküü bend edurduramıorumm akşam yemek yedim üstünee iki tane börek yedim amacım eşime yedirmekti yemedii soğumasın diee yutuvermişim. hamilelikten önce ben yiyince alkış yaparlardı tabağımı falan bitirince:) bakalım doğumdan sonra nolucazzz?

Bende çok memnun oldum kızlar,en kısa zamanda tekrar buluşup alışveriş turlarına çıkalım bence...

günaydın kızlar..başıma neler geldi dün gece kaynar çay döküldü kolumdan aşağı yandım kavruldum..acile gittik pansuman falan yaptılar ama bütün gece kıvrandım acıdan.şimdide doktora gittim tekrar pansuman yaptı ilaç verdi karnımada dökğldü allahtan ora yanmadı..bide bütün derimi soydu iz kalmasın die ciyak ciyak oldum.kolumu oynatmıyodum sürekli oynat deri büzüşüp iz kalmasın dedi..offf ya iz kalmaz inşallah..

Offf canımmm çok geçmiş olsun dikkat et kendine

çok geçmiş olsun cnm allah korumuş yine daha kotusunden.
1 hafta zorluk cekersın ama sonrasında sureklı kontrol altında olursan ız kalmaz

allah korusun canımmm çok geçmiş olsunnn göbişe gelmemiş allahtann acil şifalarrr merhmelerini sür bol boll amann

topiğimize kocaman maşallah

hepinize günaydın arkadaşlar, ne kadar güzel sabah sabah böyle kalabalık görmek burayı.

dün buluşan arkadaşlar ne şanslısınız yaa:) inşallah foto çekmişsinizdir ve bizlerle de paylaşırsınız o güzel anları.

bu sabah kızım çok acıktı galiba tekmeleyip,dönüp durdu:)) resmen göbeğimi sallıyor minnacık kilosu ve boyuyla bugün eşimle bayramdan önce cinsiyeti kesinleştirmek için doktora gidicez inşallah. eşimin ailesine henüz söylemedik, önceki doktor kıza benziyor diyince. 1-2 güne gidicez Allah izin verirse köye. bi 5-6 gün olmayacağım buralarda ama aklım hep sizlerde olacak.

Puantiyem seninde cinsiyet belli olmuş tebrik ederim canım.

ya kuzum cok cok gecmiş olsun o sıkıntıyı en ii yasayan bilir bana da öküz bi radyoloji uzmanı kolları bacakları yok bebeğin demişti ve bunu öle kolay söylüyolar ki sen ölürmüsün bitermisin umrunda diil ama şükür ki bebeğim iyiymiş sapasağlam masallah Allah senin yavruna da hepimizin yavrusuna da sağlık sıhhat versin insallah o duyarsız insan müsvettelerine de biraz vicdan biraz da insanlık versin insallah ne diyim...

canım cok cok gecmiş olsun fena olur o yanık sızısı ya Allah yardımcın olsun cok şükür ki bebeğine etki etcek bişi olmamış umarım bu nazar boncugun olur Allah başka kaza bela vermesin

cok geçmiş olsun canım...............

Sağol kuzum sana da geçmiş olsun evet bir gr insanlık vicdan yok onlarda bir insandan candan değilde öylesine birşeyden bahsediyormuş gibi konuşuyorlar boşu boşuna üzüyorlar insanları

Canım çok geçmiş olsun,inş.iz kalmaz ilaçlar engeller.

Saful canım çok geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…