2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende gelmek istiyordum gelemedim orası bana çokkkkk uzak. avrupa yakasında forum istanbulda buluşsaydınız olmazmıydı yaa

Aynen bende cok keyıf aldım cok ıyı oldu benm ıcın davete ıcabet eden arkilerime sıcak davranıslarındn oturu tesekkur edıyorum

hoşgeldin canım
bende merak ediyordum nasıl geçti diye? ara ara giriyodum topiğe meraktan. kim kim geldi canım?

canım nickleri itibariyle, nicegrl-gayemm-alvgkhn ve ben toplandık, bir sonrakinde aramızda olmalısın mutlaka...

bende gelmek istiyordum gelemedim orası bana çokkkkk uzak. avrupa yakasında forum istanbulda buluşsaydınız olmazmıydı yaa

yavru kuşum naptın sen bize orası ne kadar uzak biliyor musun? Bir dahaki sefere çok daha geniş kapsamlı bir toplaşmaca için en azından cevahir gibi oldukça merkezi ve ortak olan bir nokta seçeriz belki ama forum istanbul bizler için hiçbir zaman mümkün gözükmüyor maalesef...

Aynen bende cok keyıf aldım cok ıyı oldu benm ıcın davete ıcabet eden arkilerime sıcak davranıslarındn oturu tesekkur edıyorum

ne demek canım ne demek, ben teşekkür ederim davetimi geri çevirmediğiniz için ve belkide kızımın kendi yaşıtı ilk erkek arkadaşının annesiyle tanışmama vesile olduğun için :)))

bu arada an itibariyle saat 05:25 , forumun saatiyle benim saatim arasında tam 2 saat fark var , forum 2 saat önde gidiyor nedendir anlamadım.
anlaşılacağı üzere bel ve sırt ağrısından bu gecede uyuyamadım, üstüne birde eşim grip olmaya başlamış oda uyuyamıyor ama ayrı odalardayız grip bana bulaşmasın derdinde birde adamcağız.

günaydın kızlarrr bebek odalarına bayıldım hepsi birbirinden güzel görünüyor insan hangisini alacagını şaşırıyor inankiii artık yavaş yavaş karar verme zamanınada gelmiş bulunuyoruz inş. en güzeli olur hepimiz içinnn

Günaydınlar herkese biz geldikkkkk
Benim iştahım çok açıldı kızlar biri beni durdursun yaf
Canınız istemesin diye yazmıyorum ne olduğunu dün akşam 3. tabağı yedim ama nasıl şişim hala yiyesim var sonra da gece çarpıntı yaptı oh oldu

Kızlar bu aralar çok nadir canım gözün aydın.. Kızlarımızın kıymetini bilelim :))

Bizi düşünüp hiç resim çekmedik demeyin sakınnn ((

Günaydın.. Bende öyleyim valla doyma hissimi kaybettim.. kendimi zorla durduruyorum..

hamile kalmadan evve zayıftım ben çoğu şeyi yemezdim yemek yerken bile yoruldum deyip bırakıverirdim yarım yamalak şimdi ise doymak bilmiyorum eşime diyorum ne olur durdur beni yoksa gidişatım çok iç açıcı olmayacak diye ama oda bu durumdan oldukca memnun şöyle etli butlu hatunum olsun derdinde tek umudum doğumdan sonra bütün kiloları verecegimi bilmek inş.... tabiikiii

Günaydın kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl herkes iyidir inş. benimde iştahım fena açıldı artık doymuyorum bu gidişle merdivenleri yuvarlanarak ineceğim:26:

bugün tetenoz aşısı oldumm 21. haftamdayımm
tek doz vurulacakmış vurdurdumm

Cnm dün sabah gittim sağlık ocağına yapmadı hemişre yabancı olduğum için kayıt yapmam dedi toplum sağlığı merkezi mi ne varmış oraya gönderdi oraya git onlar bizi arayıp seni kayd etmemizi istedikten sonra yapabiliriz dedi 20. haftadayız minişimle araya birde bayram giriyor dün yeni gittiğim hastanede sordum ama orda yapılmıyormuş birtek sağlık ocaklarında mı yapılıyor başka yapan yer yok mu ???:44::44:

Off ne olacak bizim sonumuz tartıya çıkmaya korkar oldum
Ahhh uhdecim ben zaten şişko bir şekilde hamiş kaldığım için dikkat de etmem lazım.İlk aylarda verdim bir sürü kilo,5 aydır ilk defa 2 gece önce tatlı yedim ama sanki şu an içimde kurt var:)Emzirirken ve bebiş peşinde koştururken kilo vermek kolay olur aslında.Şekerden korkuyorum ben :18:

Demek ki bu aylarda herkes de iştah patlaması oluyor amanın :18:
Sağlık ocakları yapıyor sadece bu aşıyı,ben de henüz olmadım hatta doktorum sadece bir doz ol dedi.Normalde 2 dozmuş.

cnm üzülme sakın doktor bişey olsa söylerdi zaten sen sıkma kendini kötüde düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…