- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.781
bennn geldim :)
4 gebeş buluştuk tanıştık konuştuk...
ben çok keyif aldım , aynı anlarda aynı şeyleri yaşayan kişilerle karşılıklı oturup konuşmak çok güzelmiş, en kısa zamanda yeni arkadaşlarında olduğu bir grupla toplaşırız umarım...
ben çok keyif aldım , aynı anlarda aynı şeyleri yaşayan kişilerle karşılıklı oturup konuşmak çok güzelmiş, en kısa zamanda yeni arkadaşlarında olduğu bir grupla toplaşırız umarım...
hoşgeldin canım
bende merak ediyordum nasıl geçti diye? ara ara giriyodum topiğe meraktan. kim kim geldi canım?
bende gelmek istiyordumgelemedim orası bana çokkkkk uzak. avrupa yakasında forum istanbulda buluşsaydınız olmazmıydı yaa
Aynen bende cok keyıf aldım cok ıyı oldu benm ıcın davete ıcabet eden arkilerime sıcak davranıslarındn oturu tesekkur edıyorum
Alev'cim dün bahsettiğim beşik ve mobilyaların linki aşağıda fikir olur belki benim gibi kararsız birçok annelere :)
Özelcan Portatif Sallanan Beşik | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
İnci Tunçel 2011 :: Bebek Odası - Genç Odası - Beşik - Duvar Dekoru - Aksesuar - Tekstil
Bebek Odas, Bebe Mobilya, Bebe, ocuk, Gen, Bebek odas dekorasyonu, bebek mobilya, MONDO Bebek Odas
Kakule - Mini Takım - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Yürüyen Beşikler - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Bebek Beşik - Portatif Beşik ve Sepetler | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Evin Delisi » Bebek ve çocuk odaları
minikbaby | Sunny Baby Sleeper Ninni Beşik(Yenilendi) buda özellikle senin için :)
Arkadaşlar biz de öğrendik bebeğimizin cinsiyetini dün detaylıda görebildik. ilk bebeğim kız olucakmışAllahım sanki tekrardan ilk defa öğreniyorum hamille olduğumu okadar heyecanlıyım ki. eşim de ben kız babasıyım diye dolaşıyo ortalıkta
Günaydınlar herkese biz geldikkkkk
Benim iştahım çok açıldı kızlar biri beni durdursun yaf
Canınız istemesin diye yazmıyorum ne olduğunu dün akşam 3. tabağı yedim ama nasıl şişim hala yiyesim var sonra da gece çarpıntı yaptı oh oldu
Günaydınlar herkese biz geldikkkkk
Benim iştahım çok açıldı kızlar biri beni durdursun yaf
Canınız istemesin diye yazmıyorum ne olduğunu dün akşam 3. tabağı yedim ama nasıl şişim hala yiyesim var sonra da gece çarpıntı yaptı oh oldu
bugün tetenoz aşısı oldumm 21. haftamdayımm
tek doz vurulacakmış vurdurdumm
Off ne olacak bizim sonumuz tartıya çıkmaya korkar oldumKızlar bu aralar çok nadir canım gözün aydın.. Kızlarımızın kıymetini bilelim :))
Bizi düşünüp hiç resim çekmedik demeyin sakınnn((
Günaydın.. Bende öyleyim valla doyma hissimi kaybettim.. kendimi zorla durduruyorum..
hamile kalmadan evve zayıftım ben çoğu şeyi yemezdim yemek yerken bile yoruldum deyip bırakıverirdim yarım yamalak şimdi ise doymak bilmiyorum eşime diyorum ne olur durdur beni yoksa gidişatım çok iç açıcı olmayacak diye ama oda bu durumdan oldukca memnun şöyle etli butlu hatunum olsun derdinde tek umudum doğumdan sonra bütün kiloları verecegimi bilmek inş.... tabiikiii
Bizi düşünüp hiç resim çekmedik demeyin sakınnn((
Benim aklıma geldi ama sohbet arasında unuttum tekrar umarım sonraki buluşmalarımızda paylaşırız
ühühüh ben gidemedim buluşmaya yaaaa...adamlar şimdi gitti dahaaa...ben giyinip gidene kadar dağılırlarr...
ben gecen hamıle pancosu montu gıbı bısey baktım berkın hamıle gıyımde 279tl dedı. yuh dedım gerı bıraktım
resmen hamıle gıyımcıler soyguncu yaaa, sen nerden aldın kaça aldın cnm
Günaydın kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl herkes iyidir inş. benimde iştahım fena açıldı artık doymuyorum bu gidişle merdivenleri yuvarlanarak ineceğim:26:
Cnm dün sabah gittim sağlık ocağına yapmadı hemişre yabancı olduğum için kayıt yapmam dedi toplum sağlığı merkezi mi ne varmış oraya gönderdi oraya git onlar bizi arayıp seni kayd etmemizi istedikten sonra yapabiliriz dedi 20. haftadayız minişimle araya birde bayram giriyor dün yeni gittiğim hastanede sordum ama orda yapılmıyormuş birtek sağlık ocaklarında mı yapılıyor başka yapan yer yok mu ???:44::44:
bizim de bugün detaylı ultrasonumuz vardı. kızımın böbreğinin birinin diğerinden küçük olduğunu söyledi. bunun bir anormali olmadığını insanların bazen tek böbrekle yaşadığını ve küçüklüğün fonksiyonunu etkilediğiyle ilgili de bir saptamasının olmadığını söyledi. ama yine de insanın aklında bir soru işareti kalıyor canı sıkılıyor. 28. haftamızda tekrar kontrole çağırdı... bebişimi ilk defa böyle gördüm yüzünü ellerini hatta ayağının altını bile miniğimin çok güzeldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?