2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar dün buluşma güzel geçmiş hamilelik doğum muhabbetleri hiç bitmez biz bursalılarda bayramdan sonra çıkçaz kısmetse

evet inşşallah. herkes kendısıne ve bebişine iyi baksın sakın hasta olayım demesın. bayramdan sonra sıkı bi alısverıs bızı beklıyo :)

ehh doğru söze ne denir ki adamlar haklılar her tarafımız hurafeyle dolu gerçekten bunlara inanan varmıdır acaba :26::26::26::26:

evet inşşallah. herkes kendısıne ve bebişine iyi baksın sakın hasta olayım demesın. bayramdan sonra sıkı bi alısverıs bızı beklıyo :)

Bursa çok güzel yerler var bende hafta sonu Bursadaydım ama çok fazla gezemedim.En kısa zamanda tekrar gidicem.Tomuycuk Bebe var,orda da güzel şeyler varmış ve kullananlar kaliteli olduğunu söylüyor.

ehh doğru söze ne denir ki adamlar haklılar her tarafımız hurafeyle dolu gerçekten bunlara inanan varmıdır acaba :26::26::26::26:

olmaz mı canım,ben kilo almadım diye bebeğin gelişmediğini düşünüyolar,gelişimi normal desemde inanmıyorlar.İlla 20-30kilo almak lazım inandırabilmek için.Daha neler neler var...

bursa çok güzel yerler var bende hafta sonu bursadaydım ama çok fazla gezemedim.en kısa zamanda tekrar gidicem.tomuycuk bebe var,orda da güzel şeyler varmış ve kullananlar kaliteli olduğunu söylüyor.

tomuycuk bebe nerde canım sen bebeler sarayına baktınmı çarşıda herşey var cumhuriyet caddesindede var ben daha bişe bakamıyorum erken

Canım biz bebekken yokmuş detaylı ultrason falan, bizim böbreklerimizin eşit oranda olduğundan bile emin değiliz yani. doktor anormali yok dediyse endişelenme canım.

cnm üzülme sakın doktor bişey olsa söylerdi zaten sen sıkma kendini kötüde düşünme

teşekkür ederim arkadaşlar, çok büyük bir endişe yok çok şükür içimde ama insanı yine de rahatsız ediyor. acaba başkaları da ilerki haftalarda bir daha çağrılıyor mu? beni 6-7 hafta sonra tekrar çağırdı

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

öyle de tabi canım insan yine de korkuyor niye olmasın niye çalışmasın diye anne olmak çok zor gerçi dr. çalışmaz falan demedi ama inş. bir dahaki gidişimde onda da sorun yok der

Kızlar detaylı ultrasonda bazı drlar cd yapıp veriyomuş,size de verdi mi?Benim yarın 5'te randevum var.Çok merak ediyorum oğluşumu.

ben de istedim verdi benden önce girenlere fotoğraf veriyordu cd sordum cd verdi ama bana da fotoğraf vermediler çıkınca farkettim yoksa onu da isterdim

tomuycuk bebe nerde canım sen bebeler sarayına baktınmı çarşıda herşey var cumhuriyet caddesindede var ben daha bişe bakamıyorum erken

Yıldırımda canım,bende arabayla geçerken gördüm.Bebeler sarayı nerde canım?Bir sonraki gidişimde oraya da bakıyım.Bende bakıyorum sadece hiç bişey almadım daha biraz daha bekliyoruz.1-2 aya kadar tekrar Bursa'ya gideriz ordan bakıp alıcam inş.

O zaman ben hem fotoğraf hem cd istiyim :))))

Kıslar ben kaçayım doğru sağlık ocağına totoya iğne kaktırmaya nefret ediyorum iğneden ama kızım için herşeye değer annesinin açmamış gülü

canım senin probleminin devam edip etmediğine bakıcak sanırım o yüzden çağırmıştır tekrar bu arada nerde yaptırdın detaylı ulturasonu

bende alamıyorum hiç bişee ilk bebeğimi kaybettim için 7 aydan sonra inşallah bebeler sarayı zafer plazadan yukarı çıkarken çarşı girişinde kime sorsan söler

bende alamıyorum hiç bişee ilk bebeğimi kaybettim için 7 aydan sonra inşallah bebeler sarayı zafer plazadan yukarı çıkarken çarşı girişinde kime sorsan söler

Tamam sağol canım orayada bakıyım.Benim ilk bebeğim alamk için sabırsızlanıyorum ama yinede biraz daha bekliycem.Şimdi beğeniyorum,sonra da alıcam :))))

canııııımm çok çok geçmiş olsun(

içim nasıl kötü oldu anlatamam.. yanığı iyi bilirim, küçükken benimde bacağım yanmıştı sıcak çaydan(

offf inşallah iz kalmaz canım, kalsa bile şükret ki bebeğine bişey olmadı.

Hekese Tünaydın; bizde her zaman ki gibi dokuzda kalktık, duşumuzu aldık, kahvaltımızı yaptık, ortalığı toparladık,
Geçmişimizi okuduk ve sıra yorum yazmaya geldi, ama maşaAllah dünden beri ne çok yazmışsınız,, oku oku bitiremedim, nerdeyse 30 sayfa vardı....12den beri anca bitirdim yorumları.....

:) bizde suluhandan almayı düşünüyorduk, dün annemle telefonda konuştum,doğum şekerlerimi ankaraya gelince malzemelerini alalım ben yapacam demiştim.... suluhanın en alt katındaki bir dükkanda babamın askerlik arkadaşı ile eşi çalışıyor, yıllardırda aile dostumuz, benim hamile olduğumu duyunca çok sevinmişler,doğum şekerleri benden hediye, gelsin hangi modeli beğenirse emine için ben kendi ellerimle yapacağım demiş, yani doğum şekerlerim hediye gelecek

ay kızlar beni korkuttunuz ama, ben nerdeyse her sabah kalkınca duşa giriyorum... ve evde kimsede yok....:26:

Allahım ya gelde sinir olma, Allahtan bana gelmiyor böyle dengesizler, çünkü ben dayanamam ağzının payını veririm

Canım ya neyse ki çocuğunun iyi olduğunu okuyunca çok sevindim, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..

Allahım ya bayıldım buna, nerdeyse hergün banyoya giriyoruz, inşaAllah bebişmde suyu,banyoyu severde bende böyle küvete bırakacam

canım ben daha iki üçgündür farketmeye baladım, tam belirgin değil ama oluşmaya başlıyor sanırım:44:

Hadi gözünüz aydın, Rabbim sağlıcakla kucağınızada almayı ansip etsin

canım benimya çok geçmiş olsun, Rabbim daha kötüsünden korusun, inşaAllah hemen atlatırsın ve hiç iz kalmaz... acil şifalar canım

Son düzenleme:
Bursa çok güzel yerler var bende hafta sonu Bursadaydım ama çok fazla gezemedim.En kısa zamanda tekrar gidicem.Tomuycuk Bebe var,orda da güzel şeyler varmış ve kullananlar kaliteli olduğunu söylüyor.

ziyarete geldıgın zaman senınlede bulusalım cnm :):)
bursada akrabaların mı var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…