- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.881
oyyy ne kadar güzel:) inşallah şansı da bahtı da her daim açık ve hayırlı olur minişinin.
ne kadar güzel düşünülmüş bi hediye.
HAZIR SENİ DE BURDA BULMUŞKEN MÜJDEYİ VERMEK İSTİYORUM.
E Ş İ M İ N . İ Ş İ . O N A Y L A N D I ! ! !
Rabbime sonsuz şükürler olsun.. 1 saat kadar önce tam eşim camları silerkentelefon geldi, görüşmeniz olumlu geçti, gelin görüşelim eksik evraklarınızı tamamlayalım diye..
HEPİNİZE TEKRAR TEKRAR ÇOOOOOOOOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR.. DUALARINIZDA YER VERDİĞİNİZ İÇİN. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. İYİKİ VARSINIZ.
oyyy ne kadar güzel:) inşallah şansı da bahtı da her daim açık ve hayırlı olur minişinin.
Rabbime sonsuz şükürler olsun.. 1 saat kadar önce tam eşim camları silerkentelefon geldi, görüşmeniz olumlu geçti, gelin görüşelim eksik evraklarınızı tamamlayalım diye..
HEPİNİZE TEKRAR TEKRAR ÇOOOOOOOOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR.. DUALARINIZDA YER VERDİĞİNİZ İÇİN. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. İYİKİ VARSINIZ.
gebeliğimizin ilk dönemleri 200 günün altına düşmek için sabırsızlanırken şimdi bi baktım ki 128 günüm kalmış. Şükürler olsun
evet canım benim doktorumda demişti, ama nerdeyse hergün duşa girdiğim için zaten fazla kalmaya gerek kalmıyor...
tansiyon meselesine gelincede benim tansiyon hep 90-50 çıkıyor, yani hep düşük, bu arada herkesin iştah açılmış maşaAllah ben daha hala iştahlı yemek yiyemiyorum, çünkü bulantılarım eskisi kadar olmasada devam ediyor ve biraz fazla yediğim zaman hemen geri çıkıyor....bu yüzden az az sık yiyorum:44:
gebeliğimizin ilk dönemleri 200 günün altına düşmek için sabırsızlanırken şimdi bi baktım ki 128 günüm kalmış. Şükürler olsun
canım kadınlar kulübü geçenlerde facede de yayınlamıştı. her aya ait grup var. ama burdaki çoğunluk orayı istemedi. iyide oldu. oraya kayarsak burdaki arkadaşlara haksızlık olucaktı ve zaten bunu da kimse istemedi.Çok şükür.. Günler çabuk akıp gidiyor.. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..
Polly bu face deki Mart 2012 grubu bizle alakalı mı? ben üye oldum ama burdan hep nickleri tanıdığım için :)) tanıdık mı değil mi bilemiyorum :44::44:
özellikle son ay öyle bi özlem doluyo ki insanın içine, görmediğin bebeğini öyle özlüyorsun ki anlatamam. ben artık son zamanlarımda bu duyguyla ağlamaya başlamıştım.ayy evet ya geri gönüp baktığımda 20 haftam bitmiş benimde... yarılamışım, ama için ilginç tarafı doğuma daha az kaldıkça bende dahada sabırsızlanmaya başlıyorum... artık sabahları uyandığımda bebişimi yanımda görmek istiyorumİnşaAllah rabbim hepimize o günleride nasip eder
Amiiin canım inşallah. çok çok sağolpollyanna cim çok sevindim eşinin işinin olmasına umarm bundan Sonra yeni bebeğin kızın sen ve esin daha rahat ve huzurlu bir hayat surersiniz . hamilelerin istedikleri oluyor çok isterlerse :)
:)hayırlı olsun canım... kocişler işe annişler topiğe...
ayyy evet sütlüçöreğim bayram hediyesi oldu valla. sevindiğim bi noktada adamların söz verdiklerinde tutmaları. 2 gün sonra haber veririz demişlerdi ve öyle de oldu çok şükür. Benim abimde bu şirkette çalışıyor:) kayınço enişte aynı şirkette ama farklı şube ve görevde çalışacaklar inşallah.çooook sevindim bayram hedişyesi olmuş kızlarına
çok sağol alevcimcnm hayırlı olsun eşinin işi gözünüz aydın
Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten,bir de bakmışız mart gelmiş miniklerimizi kucağımıza almışız :)))
olmazmı cnm dunya kadar ınsan var. benım etrafımda bile
vallahi enteresan arkadaşlarolmaz mı canım,ben kilo almadım diye bebeğin gelişmediğini düşünüyolar,gelişimi normal desemde inanmıyorlar.İlla 20-30kilo almak lazım inandırabilmek için.Daha neler neler var...
benim birde sezeryan olacağı için 128 günün 8 gününü kafadan siliyorum:)))
böylece tam 4 ayım kalmış oluyor:) Rabbimin izniyle inşallah
TOPİĞİMİZİN tüm GÜZEL ANNELERİNE GELSİN..
SİZLERİ SEVİYORUUUUUUMMMM
benim birde sezeryan olacağı için 128 günün 8 gününü kafadan siliyorum:)))
böylece tam 4 ayım kalmış oluyor:) Rabbimin izniyle inşallah
vallahi enteresan arkadaşlar
maşallahhhh canımm bebiş gelmeden kısmeti geldi gördünmü demiştim sana bebişin kısmetiyle gelecek babişkosu hemen iş bulacak diyee gözün aydın olsun canım çifte bayram yapın artık hakettinizzzzz
bu arada pencerelerin yarım kaldı sanırım neysee kadın tut artık sende bayrama temiz olsun
ÇOOOOK sağol Hülyacım valla aynen dediğin gibi oldu..Sizlerin dualarını gördü duydu Yüce Rabbim.
Ve ben çok inandım bebişimizin kısmetiyle geleceğine.. Şükürler olsun.
camlarımız bitti şükür. tam son camı siliyordu sildi öyle gitti sağolsun. gelince de perdeleri takıcak canım kocişim.
Her eve lazım böylesi :))))
Birde eşimin eski işyerindeki bi adamın karısı hamileyken (Allah kimselere vermesin) perde takıyormuş düşmüş ve karnını bi yere çarpmış.. sonuç bebeği sakat doğmuş
bu yüzden bana kesinlikle perde takma cam silme gibi işleri yaptırmaz.
:)))) hele bi ufaklık doğsun, kızım da büyüsün bakarsın ilerde şirketi ele geçiririz:))))))aboooo orayı sizin aile istila etmiş aile şirketi olmuş senin kızlara yer varmı
benim ilki son anda olduğu için pek bilmiyodum ama, bu ara biraz araştırdım genelde 10 güne kadar önce alıyorlarmış. Riskli olursa 2 hafta önce de olabiliyormuş.canım yaa sezeryan olunca normal doğuma göre kaç gün önceden bebiş alınıyor benimkide sezeryan olacak ama zamanını bilmiyorum
Tam 4 ayın kalıyo ne güzel benim nasıl olur bilmem artık ama inş. normal doğum yaparım :))9
temizliğe biraz ara ver canım.. hadi bi içecek molası ver kendineaayyyy kopptummmm..çok yorulllddummm...belim ayrıldı resmen oofffffff....
Allah esirgeye sen yapma zaten canım benim neyse bitmiş zaten camlarında benim eşim hayatta yapmaz bırak cam silmeyi evi toparlamaz bile bir yeri eksilir belki ben kadın tutuyorum ev temizliği konusunda rahatım valla
Allah esirgeye sen yapma zaten canım benim neyse bitmiş zaten camlarında benim eşim hayatta yapmaz bırak cam silmeyi evi toparlamaz bile bir yeri eksilir belki ben kadın tutuyorum ev temizliği konusunda rahatım valla
temizliğe biraz ara ver canım.. hadi bi içecek molası ver kendine
eşim okul zamanı ve çalışma hayatının bi kısmında ayrı kalmış ailesinden. mecbur işini gücünü temizliğini kendisi yapmış. ilk tanıştığımız zamanlar yalnız kalıyordu ve ütüsüne kadar kendi yapıyordu. eğer bekarken yalnız kalmasaydı oda bilmezdi ve yapmazdı. şükür bilir iş yapmayı.
sen en iyisini yapıyosun canım, zaten çalışıyorsun bide ev mi temizliycen. sen ikizlerine ve kendine iyi bak gerisini boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?