2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çooook sevindim bayram hedişyesi olmuş kızlarına

cnm hayırlı olsun eşinin işi gözünüz aydın

Daha düzelmedi mi canım ya, iştahsızlık çok kötü. Gerçi çok iştah da iyi değil. Sen gerekli besinlerden yeteri kadar tüketiyorsan için rahat olsun. Önemli olan çok değil dengeli yemek. Önemli olan bebişin kilosu, sağlığı:) Benim iştah da çok fena açık, yerken çok keyifli de, tartıya çıkınca çok fena
gebeliğimizin ilk dönemleri 200 günün altına düşmek için sabırsızlanırken şimdi bi baktım ki 128 günüm kalmış. Şükürler olsun

ay evet ya yolu yarıladık sanki ne güzel, maşşallah hepimize

canım kadınlar kulübü geçenlerde facede de yayınlamıştı. her aya ait grup var. ama burdaki çoğunluk orayı istemedi. iyide oldu. oraya kayarsak burdaki arkadaşlara haksızlık olucaktı ve zaten bunu da kimse istemedi.
isteyen orda da yazışabiliyor.
özellikle son ay öyle bi özlem doluyo ki insanın içine, görmediğin bebeğini öyle özlüyorsun ki anlatamam. ben artık son zamanlarımda bu duyguyla ağlamaya başlamıştım.

pollyanna cim çok sevindim eşinin işinin olmasına umarm bundan Sonra yeni bebeğin kızın sen ve esin daha rahat ve huzurlu bir hayat surersiniz . hamilelerin istedikleri oluyor çok isterlerse :)
Amiiin canım inşallah. çok çok sağol
hayırlı olsun canım... kocişler işe annişler topiğe...
:) çok doğru bi tesbit:))) Çok sağol canım
çooook sevindim bayram hedişyesi olmuş kızlarına
ayyy evet sütlüçöreğim bayram hediyesi oldu valla. sevindiğim bi noktada adamların söz verdiklerinde tutmaları. 2 gün sonra haber veririz demişlerdi ve öyle de oldu çok şükür. Benim abimde bu şirkette çalışıyor:) kayınço enişte aynı şirkette ama farklı şube ve görevde çalışacaklar inşallah.

cnm hayırlı olsun eşinin işi gözünüz aydın
çok sağol alevcim

Allah razı olsun hepinizden

olmazmı cnm dunya kadar ınsan var. benım etrafımda bile

olmaz mı canım,ben kilo almadım diye bebeğin gelişmediğini düşünüyolar,gelişimi normal desemde inanmıyorlar.İlla 20-30kilo almak lazım inandırabilmek için.Daha neler neler var...
vallahi enteresan arkadaşlar

maşallahhhh canımm bebiş gelmeden kısmeti geldi gördünmü demiştim sana bebişin kısmetiyle gelecek babişkosu hemen iş bulacak diyee gözün aydın olsun canım çifte bayram yapın artık hakettinizzzzz
bu arada pencerelerin yarım kaldı sanırım neysee kadın tut artık sende bayrama temiz olsun

ayyy evet sütlüçöreğim bayram hediyesi oldu valla. sevindiğim bi noktada adamların söz verdiklerinde tutmaları. 2 gün sonra haber veririz demişlerdi ve öyle de oldu çok şükür. Benim abimde bu şirkette çalışıyor:) kayınço enişte aynı şirkette ama farklı şube ve görevde çalışacaklar inşallah

aboooo orayı sizin aile istila etmiş aile şirketi olmuş senin kızlara yer varmı

benim birde sezeryan olacağı için 128 günün 8 gününü kafadan siliyorum:)))
böylece tam 4 ayım kalmış oluyor:) Rabbimin izniyle inşallah

canım yaa sezeryan olunca normal doğuma göre kaç gün önceden bebiş alınıyor benimkide sezeryan olacak ama zamanını bilmiyorum

ÇOOOOK sağol Hülyacım valla aynen dediğin gibi oldu..Sizlerin dualarını gördü duydu Yüce Rabbim.
Ve ben çok inandım bebişimizin kısmetiyle geleceğine.. Şükürler olsun.

camlarımız bitti şükür. tam son camı siliyordu sildi öyle gitti sağolsun. gelince de perdeleri takıcak canım kocişim.
Her eve lazım böylesi :))))

Birde eşimin eski işyerindeki bi adamın karısı hamileyken (Allah kimselere vermesin) perde takıyormuş düşmüş ve karnını bi yere çarpmış.. sonuç bebeği sakat doğmuş
bu yüzden bana kesinlikle perde takma cam silme gibi işleri yaptırmaz.

Allah esirgeye sen yapma zaten canım benim neyse bitmiş zaten camlarında benim eşim hayatta yapmaz bırak cam silmeyi evi toparlamaz bile bir yeri eksilir belki ben kadın tutuyorum ev temizliği konusunda rahatım valla

aboooo orayı sizin aile istila etmiş aile şirketi olmuş senin kızlara yer varmı
:)))) hele bi ufaklık doğsun, kızım da büyüsün bakarsın ilerde şirketi ele geçiririz:))))))

canım yaa sezeryan olunca normal doğuma göre kaç gün önceden bebiş alınıyor benimkide sezeryan olacak ama zamanını bilmiyorum
benim ilki son anda olduğu için pek bilmiyodum ama, bu ara biraz araştırdım genelde 10 güne kadar önce alıyorlarmış. Riskli olursa 2 hafta önce de olabiliyormuş.
Tam 4 ayın kalıyo ne güzel benim nasıl olur bilmem artık ama inş. normal doğum yaparım :))9

İnşallah normal doğum olur canım. tabi olamayınca da zorlamanın bi anlamı yok tabiki. Herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah

aayyyy kopptummmm..çok yorulllddummm...belim ayrıldı resmen oofffffff....
temizliğe biraz ara ver canım.. hadi bi içecek molası ver kendine

Allah esirgeye sen yapma zaten canım benim neyse bitmiş zaten camlarında benim eşim hayatta yapmaz bırak cam silmeyi evi toparlamaz bile bir yeri eksilir belki ben kadın tutuyorum ev temizliği konusunda rahatım valla

eşim okul zamanı ve çalışma hayatının bi kısmında ayrı kalmış ailesinden. mecbur işini gücünü temizliğini kendisi yapmış. ilk tanıştığımız zamanlar yalnız kalıyordu ve ütüsüne kadar kendi yapıyordu. eğer bekarken yalnız kalmasaydı oda bilmezdi ve yapmazdı. şükür bilir iş yapmayı.

sen en iyisini yapıyosun canım, zaten çalışıyorsun bide ev mi temizliycen. sen ikizlerine ve kendine iyi bak gerisini boşver

Ben camları hala kendim siliyorum ama benim eşimde sağolsun herşeye yardım eder,ben evlendiğimden beri doğru düzgün evi süpürmedim.Eşim süpürür ben silerim herzaman.Allah ondan razı olsun valla.Ama yapmasa bende kesin temizlikçi tutardım.Tek başına insan bu halde yetişemez.

yok yaww ne temizliğiii...tesisatçı geldii tesisatı düzelttii..sabah pencereciler geldi hala işleri devam ediyo..yarında gelicekler..ayakta dolaşmaktan koptummm...sonrada temizlikçi gelicek..cuma sanırım...perdeler yıkanıcakk...ayyy bitsin bian önceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…