2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize merhaba nasılsınız umarım herkes iyidir inşallah

bişey soracağım sizlere tetenoz aşısını kaçıncı haftanızda vuruldunuz?

ben yarın doktora gidicem 20 haftalık oluyor bebiş

vurunabilirmiyim acaba aşıyı yarın?

pollycim hayırlı olsun size valla bizimkide haytta cam falan silmez belki diğer işleri yapar ama cam silince başkaları görür diye ödü kopar:)maşallah kocacığınada:)

hala geçmedi, bu hafta çok şükür bulantım olsada istifram olmadı, ama geçen hafta mahvolmuştum

beslenmeme gelince çok dikkat ediyorum, beslenme şeklimi anlatıyorumda çevremdekiler hayret içinde kalıyorlar, buradada bahsedebilirim.. fikir olur belki...

(saat dokuzda) Sabah kahvaltı tabağımda= bir yumurta(yumurtayı sevmediğim için dörde bölüyorum, üzerine karabiber-tuz ekiyorum.o zaman yiyebiliyorum) , 7 tane zeytin(peygamberimizin sünnetiymiş) bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, bir domates, bal ve ceviz, bir bardakta taze sıkılmış mandalina suyu(üç mandalinayı limon sıkacağında sıkıyorum, bir bardak çıkıyor) bir dilim ekmek... ama bunları ancak yarım saatte yiyebiliyorum yavaş yavaş....

saat 11 gibi ev işleri bitincede bir bardak süt ve meyvaa...

saat 2-3 gibi bol bol yeşillik salatası yapıyorum, üzerine beyaz peynir koyuyorum ve bir-iki dilim ekmekle yiyorum...yeşillik hastasıyım ki birde taze tüketmeyi tavsiye ediyorlar....

saat 4-5 gibi meyva....

saat 6da akşam yemeğimizi yiyoruz... akşam yemeğide mutlaka çorba,salata, yoğurt ve bir porsiyon yemekten olur....

saat sekiz gibi çay saatimiz, eşim çay içiyor, ben içemiyorum... nar çiçeği içiyorum ve birde ceviz fındık kırıp yiyoruz...

en son saat 10da meyvamızı yiyoruz.... bu arada elimden geldiğimce 3 litre su içiyorum.....

ama dediğim gibi öğünlerim bir porsiyonu geçmiyor, bir tek akşam fazladan çorba ve sebze oluyor.... yoksa yüklenirsem mahvoluyorum

Ben de hemen hemen böyle besleniyorum ama ben öğlen sadece salata yemem 1-2kaşık sebze yemeği,az pilav(bulgur ya da pirinç)bi parça et(kırmızı ya da beyaz)yanında da salata veya yoğurt.Ben pilav,makarna yediğim zaman ekmek yemiyorum.
Bi de çalıştığım için sabah kahvaltımı 8'de yapıyorum.

ah yiyebilsem, ama yiyemiyorum ki

sağol canım inşallah..evet bebişime bişe olmasında herşeyin çaresi bulunur..eşinin işine olmuş çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun...

Neyse arkadaşlar benim oğluşum acıkmış, ben gidiyorum...hemde kalkmışken akşama yemeklerimide yapayım... sonra yine görüşürüz...

policim tebrik ederim ne güzel bir bayram hediyesi olmuş size..ben de son 10 günü atıyorum 3.5ayım kaldı diyorum herkese..

masiva maaşallah valla canım çekti ne güzel bir düzen ya kızlar siz hakkaten bu kadar düzenli ve sağlıklı besleniyormusunuz??bende mi sorun var acaba??ben açlık hissettikçe yiyorum sadece o da evde ne varsa bazen bütüngün aynı şeyi yiyorum canım başka bişey istemiyor sadece kızımm var diye yemek yapıyorum yoksa kendim için hayatta uğraşmam böylee

ah yiyebilsem, ama yiyemiyorum ki

Canım zaten senin hala miden bulanıyormuş,sen çok zorlama bu şekilde gayet iyi besleniyosun bence;biraz daha düzelince öğlende salatanın yanına bişeyler ekle ama.İnş.bir an önce bulantıların tamamen geçer.Ben 3yıl önce midemden rahatsızlandığım için az az sıksık yemeğe alışığım yani hamilelikten önce nasılsa şimdide öyle besleniyorum.Tek fark eskiden arada abur cubur da yiyiyordum şimdi dokunuyor.Tatlı,hamur işi,abur cubur yok artık.

kızlar merhaba ;
kozyatagı central basak hanımda dogum yapaıcak olanlara bı sorum varda
dogum ıle basak hanım la konsutunuzmu doguma o gırıyor dımı dıyelım anıden gece sancı tuttu gelıp hastaneye amelıyata gırıyormu acaba

Canım ben 3 yıldır bu şekilde düzenli besleniyorum.Hatta böyle beslendiğim için şimdi kilo almadığımı söylüyorlar;ama canın istemiyorsa da zorla yenmez.Yine de madem evdesin daha düzenli beslenmeye çalış bence.Benimki alışkanlık olmuş artık beslenme şeklim böyle.Ama gerçekten çok faydasını gördüm,yapabilirseniz mutlaka az az sık sık beslenin.

bende tamm dicektim böyle düzenli insanlara hastayımm ben canım ne istiosa ne kadar istiosa ondan yiyorumm bazenn o kadar faydasız şeyler istio ki canımmm böylee liste halinde görünce ahh ne kadar özendimmm aylardır zeytin yemiorumdur muhtemelennn(( tebrik ediyorumm masivacımm

O zaman ben hem fotoğraf hem cd istiyim :))))

bence de canım öyle yap :)

canım senin probleminin devam edip etmediğine bakıcak sanırım o yüzden çağırmıştır tekrar bu arada nerde yaptırdın detaylı ulturasonu

detaylı ultrasonu afiyet hastanesinde yaptırdım dr.um tavsiye etti perinotolog petek hanım çok tatlıydı gerçekten ilgili uzun uzun baktı benm normal muayenem çok çabuk bitiyordu...

canııım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.

valla bu sorunun cevabını ben de duyarsam ii olcak başka hastaneye gidiyorum ama burda giden arkadaşlardan gönlüm oraya kaydı biraz gidiyim mi gitmiyim mi diye düşünüyorum ben de

bebeğin sağlıklı bir kahvaltı için seni bekliyor haydi alışverişe cnm

alevcim kahvaltıyı 1 kase müsli ile geçiştirdik ama resmen aylık alışveriş yapıp geldim, kırmızı eti çok aksatmıştım, deli gibi kırmızı etin her çeşidinden aldım şimdi onları pişirmeye başlıcam, akşama güzel bir yemek yapayım, eşimde bütün gece uyuyamadı grip olur gibiydi onu son anda hastalığın pençesinden çekip çıkarmam lazım , kendim için değil herşey kızım için :)))

çok çok çok sevindim, umarım eşinin huzurla çalışacağı, sabahları ayaklarının geri geri gitmeden gideceği bir iş olur, ailenize dahada huzur ve bereket getirir bu yeni iş, çok hayırlı olsun canım benim....

aayyyy kopptummmm..çok yorulllddummm...belim ayrıldı resmen oofffffff....

iyiki izin aldında evdesin , hale bak ya yorgunluktan ölüp bitiyorsun iki gündür, tek başına değilsin umarım annen falan yanındadır, aman dikkat et...

hastanenin prosedürü her hastanın kendi doktorunun doğuma girmesi zorunluymuş hangi zamanda doğum olursa olsun, central'ı seçmemin en büyük sebebi bu olmuştu zaten...

Canım tabiki yenir hamileyiz canımızın istediğini yemeliyiz ama porsiyona dikkat ederek yersek daha iyi olur bence.

Hİ Hİ Hİİİ fena pot kırmışım:)) yine de kolay gelsin:))
pollycim hayırlı olsun size valla bizimkide haytta cam falan silmez belki diğer işleri yapar ama cam silince başkaları görür diye ödü kopar:)maşallah kocacığınada:)
çok sağol canım. inşallah hayırlı olur.
olsun seninki de iyiymiş yardım etsin de camda silmeyiversin:))

. . . . tebrik ederim valla çok güzel bi beslenme şekli.

sağol canım inşallah..evet bebişime bişe olmasında herşeyin çaresi bulunur..eşinin işine olmuş çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun...
Çok sağol Safulcum. inşallah hayırlı huzurlu bi şekilde çalışır bu şirkette.

teşekkür ederim sibelcim çok sağol.
canııım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.

iclalcim teşekkür ederim canım

ne kalabalık bi topic maşallahınız var arkadaşlar
seni de bekleriz her zaman, sadece cicileri eklemekle olmuyor:)

Allah razı olsun canım, çook teşekkür ederim. güzel dileklerin için AMİN

Son düzenleme:
Canım tabiki yenir hamileyiz canımızın istediğini yemeliyiz ama porsiyona dikkat ederek yersek daha iyi olur bence.

haklısın canımm ama bnm bebişim sanırım beynimle miğdem arasına oturduu ordaki bağlantıyı koprdı beynime doydum alarmı gitmiooo:)))) sürekli açım yiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…