- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.901
aayyyy kopptummmm..çok yorulllddummm...belim ayrıldı resmen oofffffff....
ÇOOOOK sağol Hülyacım valla aynen dediğin gibi oldu..Sizlerin dualarını gördü duydu Yüce Rabbim.
Ve ben çok inandım bebişimizin kısmetiyle geleceğine.. Şükürler olsun.
camlarımız bitti şükür. tam son camı siliyordu sildi öyle gitti sağolsun. gelince de perdeleri takıcak canım kocişim.
Her eve lazım böylesi :))))
Birde eşimin eski işyerindeki bi adamın karısı hamileyken (Allah kimselere vermesin) perde takıyormuş düşmüş ve karnını bi yere çarpmış.. sonuç bebeği sakat doğmuş
bu yüzden bana kesinlikle perde takma cam silme gibi işleri yaptırmaz.
hala geçmedi, bu hafta çok şükür bulantım olsada istifram olmadı, ama geçen hafta mahvolmuştumDaha düzelmedi mi canım ya, iştahsızlık çok kötü.Gerçi çok iştah da iyi değil. Sen gerekli besinlerden yeteri kadar tüketiyorsan için rahat olsun. Önemli olan çok değil dengeli yemek. Önemli olan bebişin kilosu, sağlığı:) Benim iştah da çok fena açık, yerken çok keyifli de, tartıya çıkınca çok fena
ay evet ya yolu yarıladık sanki ne güzel, maşşallah hepimize
hala geçmedi, bu hafta çok şükür bulantım olsada istifram olmadı, ama geçen hafta mahvolmuştum
beslenmeme gelince çok dikkat ediyorum, beslenme şeklimi anlatıyorumda çevremdekiler hayret içinde kalıyorlar, buradada bahsedebilirim.. fikir olur belki...
(saat dokuzda) Sabah kahvaltı tabağımda= bir yumurta(yumurtayı sevmediğim için dörde bölüyorum, üzerine karabiber-tuz ekiyorum.o zaman yiyebiliyorum) , 7 tane zeytin(peygamberimizin sünnetiymiş) bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, bir domates, bal ve ceviz, bir bardakta taze sıkılmış mandalina suyu(üç mandalinayı limon sıkacağında sıkıyorum, bir bardak çıkıyor) bir dilim ekmek... ama bunları ancak yarım saatte yiyebiliyorum yavaş yavaş....
saat 11 gibi ev işleri bitincede bir bardak süt ve meyvaa...
saat 2-3 gibi bol bol yeşillik salatası yapıyorum, üzerine beyaz peynir koyuyorum ve bir-iki dilim ekmekle yiyorum...yeşillik hastasıyım ki birde taze tüketmeyi tavsiye ediyorlar....
saat 4-5 gibi meyva....
saat 6da akşam yemeğimizi yiyoruz... akşam yemeğide mutlaka çorba,salata, yoğurt ve bir porsiyon yemekten olur....
saat sekiz gibi çay saatimiz, eşim çay içiyor, ben içemiyorum... nar çiçeği içiyorum ve birde ceviz fındık kırıp yiyoruz...
en son saat 10da meyvamızı yiyoruz.... bu arada elimden geldiğimce 3 litre su içiyorum.....
ama dediğim gibi öğünlerim bir porsiyonu geçmiyor, bir tek akşam fazladan çorba ve sebze oluyor.... yoksa yüklenirsem mahvoluyorum
ah yiyebilsem, ama yiyemiyorum kiBen de hemen hemen böyle besleniyorum ama ben öğlen sadece salata yemem 1-2kaşık sebze yemeği,az pilav(bulgur ya da pirinç)bi parça et(kırmızı ya da beyaz)yanında da salata veya yoğurt.Ben pilav,makarna yediğim zaman ekmek yemiyorum.
Bi de çalıştığım için sabah kahvaltımı 8'de yapıyorum.
canııııımm çok çok geçmiş olsun(
içim nasıl kötü oldu anlatamam.. yanığı iyi bilirim, küçükken benimde bacağım yanmıştı sıcak çaydan(
offf inşallah iz kalmaz canım, kalsa bile şükret ki bebeğine bişey olmadı.
ah yiyebilsem, ama yiyemiyorum ki
policim tebrik ederim ne güzel bir bayram hediyesi olmuş size..ben de son 10 günü atıyorum 3.5ayım kaldı diyorum herkese..
masiva maaşallah valla canım çekti ne güzel bir düzen yakızlar siz hakkaten bu kadar düzenli ve sağlıklı besleniyormusunuz??bende mi sorun var acaba??ben açlık hissettikçe yiyorum sadece o da evde ne varsa bazen bütüngün aynı şeyi yiyorum canım başka bişey istemiyor sadece kızımm var diye yemek yapıyorum yoksa kendim için hayatta uğraşmam böylee
O zaman ben hem fotoğraf hem cd istiyim :))))
canım senin probleminin devam edip etmediğine bakıcak sanırım o yüzden çağırmıştır tekrar bu arada nerde yaptırdın detaylı ulturasonu
oyyy ne kadar güzel:) inşallah şansı da bahtı da her daim açık ve hayırlı olur minişinin.
ne kadar güzel düşünülmüş bi hediye.
HAZIR SENİ DE BURDA BULMUŞKEN MÜJDEYİ VERMEK İSTİYORUM.
E Ş İ M İ N . İ Ş İ . O N A Y L A N D I ! ! !
Rabbime sonsuz şükürler olsun.. 1 saat kadar önce tam eşim camları silerkentelefon geldi, görüşmeniz olumlu geçti, gelin görüşelim eksik evraklarınızı tamamlayalım diye..
HEPİNİZE TEKRAR TEKRAR ÇOOOOOOOOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR.. DUALARINIZDA YER VERDİĞİNİZ İÇİN. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. İYİKİ VARSINIZ.
kızlar merhaba ;
kozyatagı central basak hanımda dogum yapaıcak olanlara bı sorum varda
dogum ıle basak hanım la konsutunuzmu doguma o gırıyor dımı dıyelım anıden gece sancı tuttu gelıp hastaneye amelıyata gırıyormu acaba
bebeğin sağlıklı bir kahvaltı için seni bekliyor haydi alışverişe cnm
oyyy ne kadar güzel:) inşallah şansı da bahtı da her daim açık ve hayırlı olur minişinin.
ne kadar güzel düşünülmüş bi hediye.
HAZIR SENİ DE BURDA BULMUŞKEN MÜJDEYİ VERMEK İSTİYORUM.
E Ş İ M İ N . İ Ş İ . O N A Y L A N D I ! ! !
Rabbime sonsuz şükürler olsun.. 1 saat kadar önce tam eşim camları silerkentelefon geldi, görüşmeniz olumlu geçti, gelin görüşelim eksik evraklarınızı tamamlayalım diye..
HEPİNİZE TEKRAR TEKRAR ÇOOOOOOOOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR.. DUALARINIZDA YER VERDİĞİNİZ İÇİN. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. İYİKİ VARSINIZ.
aayyyy kopptummmm..çok yorulllddummm...belim ayrıldı resmen oofffffff....
kızlar merhaba ;
kozyatagı central basak hanımda dogum yapaıcak olanlara bı sorum varda
dogum ıle basak hanım la konsutunuzmu doguma o gırıyor dımı dıyelım anıden gece sancı tuttu gelıp hastaneye amelıyata gırıyormu acaba
bende tamm dicektim böyle düzenli insanlara hastayımm ben canım ne istiosa ne kadar istiosa ondan yiyorumm bazenn o kadar faydasız şeyler istio ki canımmmböylee liste halinde görünce ahh ne kadar özendimmm aylardır zeytin yemiorumdur muhtemelennn (( tebrik ediyorumm masivacımm
Hİ Hİ Hİİİ fena pot kırmışım:)) yine de kolay gelsin:))yok yaww ne temizliğiii...tesisatçı geldii tesisatı düzelttii..sabah pencereciler geldi hala işleri devam ediyo..yarında gelicekler..ayakta dolaşmaktan koptummm...sonrada temizlikçi gelicek..cuma sanırım...perdeler yıkanıcakk...ayyy bitsin bian önceeee
çok sağol canım. inşallah hayırlı olur.pollycim hayırlı olsun size valla bizimkide haytta cam falan silmez belki diğer işleri yapar ama cam silince başkaları görür diye ödü kopar:)maşallah kocacığınada:)
hala geçmedi, bu hafta çok şükür bulantım olsada istifram olmadı, ama geçen hafta mahvolmuştum
beslenmeme gelince çok dikkat ediyorum, beslenme şeklimi anlatıyorumda çevremdekiler hayret içinde kalıyorlar, buradada bahsedebilirim.. fikir olur belki...
(saat dokuzda) Sabah kahvaltı tabağımda= bir yumurta(yumurtayı sevmediğim için dörde bölüyorum, üzerine karabiber-tuz ekiyorum.o zaman yiyebiliyorum) , 7 tane zeytin(peygamberimizin sünnetiymiş) bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, bir domates, bal ve ceviz, bir bardakta taze sıkılmış mandalina suyu(üç mandalinayı limon sıkacağında sıkıyorum, bir bardak çıkıyor) bir dilim ekmek... ama bunları ancak yarım saatte yiyebiliyorum yavaş yavaş....
saat 11 gibi ev işleri bitincede bir bardak süt ve meyvaa...
saat 2-3 gibi bol bol yeşillik salatası yapıyorum, üzerine beyaz peynir koyuyorum ve bir-iki dilim ekmekle yiyorum...yeşillik hastasıyım ki birde taze tüketmeyi tavsiye ediyorlar....
saat 4-5 gibi meyva....
saat 6da akşam yemeğimizi yiyoruz... akşam yemeğide mutlaka çorba,salata, yoğurt ve bir porsiyon yemekten olur....
saat sekiz gibi çay saatimiz, eşim çay içiyor, ben içemiyorum... nar çiçeği içiyorum ve birde ceviz fındık kırıp yiyoruz...
en son saat 10da meyvamızı yiyoruz.... bu arada elimden geldiğimce 3 litre su içiyorum.....
ama dediğim gibi öğünlerim bir porsiyonu geçmiyor, bir tek akşam fazladan çorba ve sebze oluyor.... yoksa yüklenirsem mahvoluyorum
Çok sağol Safulcum. inşallah hayırlı huzurlu bi şekilde çalışır bu şirkette.sağol canım inşallah..evet bebişime bişe olmasında herşeyin çaresi bulunur..eşinin işine olmuş çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun...
teşekkür ederim sibelcim çok sağol.policim tebrik ederim ne güzel bir bayram hediyesi olmuş size..ben de son 10 günü atıyorum 3.5ayım kaldı diyorum herkese..
masiva maaşallah valla canım çekti ne güzel bir düzen yakızlar siz hakkaten bu kadar düzenli ve sağlıklı besleniyormusunuz??bende mi sorun var acaba??ben açlık hissettikçe yiyorum sadece o da evde ne varsa bazen bütüngün aynı şeyi yiyorum canım başka bişey istemiyor sadece kızımm var diye yemek yapıyorum yoksa kendim için hayatta uğraşmam böylee
canııım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.
seni de bekleriz her zaman, sadece cicileri eklemekle olmuyor:)ne kalabalık bi topic maşallahınız var arkadaşlar
alevcim kahvaltıyı 1 kase müsli ile geçiştirdik ama resmen aylık alışveriş yapıp geldim, kırmızı eti çok aksatmıştım, deli gibi kırmızı etin her çeşidinden aldım şimdi onları pişirmeye başlıcam, akşama güzel bir yemek yapayım, eşimde bütün gece uyuyamadı grip olur gibiydi onu son anda hastalığın pençesinden çekip çıkarmam lazım , kendim için değil herşey kızım için :)))
çok çok çok sevindim, umarım eşinin huzurla çalışacağı, sabahları ayaklarının geri geri gitmeden gideceği bir iş olur, ailenize dahada huzur ve bereket getirir bu yeni iş, çok hayırlı olsun canım benim....
iyiki izin aldında evdesin , hale bak ya yorgunluktan ölüp bitiyorsun iki gündür, tek başına değilsin umarım annen falan yanındadır, aman dikkat et...
hastanenin prosedürü her hastanın kendi doktorunun doğuma girmesi zorunluymuş hangi zamanda doğum olursa olsun, central'ı seçmemin en büyük sebebi bu olmuştu zaten...
Canım tabiki yenir hamileyiz canımızın istediğini yemeliyiz ama porsiyona dikkat ederek yersek daha iyi olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?