- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.921
temizliğe biraz ara ver canım.. hadi bi içecek molası ver kendine
eşim okul zamanı ve çalışma hayatının bi kısmında ayrı kalmış ailesinden. mecbur işini gücünü temizliğini kendisi yapmış. ilk tanıştığımız zamanlar yalnız kalıyordu ve ütüsüne kadar kendi yapıyordu. eğer bekarken yalnız kalmasaydı oda bilmezdi ve yapmazdı. şükür bilir iş yapmayı.
sen en iyisini yapıyosun canım, zaten çalışıyorsun bide ev mi temizliycen. sen ikizlerine ve kendine iyi bak gerisini boşver
haklısın canımm ama bnm bebişim sanırım beynimle miğdem arasına oturduu ordaki bağlantıyı koprdı beynime doydum alarmı gitmiooo:)))) sürekli açım yiyorumm
haklısın canımm ama bnm bebişim sanırım beynimle miğdem arasına oturduu ordaki bağlantıyı koprdı beynime doydum alarmı gitmiooo:)))) sürekli açım yiyorumm
aynen öyle canım önceki işinden resmen nefret ediyordum. inşallah bu iş ailemiz için hayırlı olur. eşimi gönderirken inşallah hep böyl emutlu olursun dedim, oda inşallah OLURUZ dedi. eşimin bu huyunu çok seviyorum, senli benli kelimelere çok dikkat eder. yaaaa öyle huzur doldu ki içim ağlıycam şimdi.
ve evet Allah'ın izniyle bu iş bebişimizin kısmeti.
çoook sağol neclacım.. amiiinnn aminnn..
Allah razı olsun sizlerden.
burdaki arkadaşların dualarının gücüne öyle inandım ki, şükürler olsun sonu hayır oluyor.
seni de bekleriz her zaman, sadece cicileri eklemekle olmuyor:)
kabul ederseniz neden olmasın
canım benim eşimde ortaokuldan sonra ailesinden hep ayrı yaşamış ama temizlikçi tutmuş sürekli hiç iş yapmamış ondan dolayı bihaber işlerden
kabul ederseniz neden olmasın
eşinin yeni işi hayırlı olsun canım bol kazançlar bebiş gelmeden size uğur getirdi
al benden de o kadar...
az önce bi miktar bişeyler yedim, şimdi kızıma su vermek için mutfağa gittim, açtım dolabı bakıyorum ne yesem diye:))))
Yiyin bakalım afiyet olsun canım :)))
Kizlar benim doktorum ozellikle uyardi dusta 15 dakikadan fazla kalma, su cok sicak olmasin ilik olsun diye. Siz de dikkat edin buna. Tansiyonunuz fazla dusup cikmasin.
zaten bu kadar yiyişe tabii böle devam ederse :)iki kilo bi bebicik doğurursamm tühh dicem kendimeee:) özgecim ya ilaçtann yaa bebektenn:) ama ben kendimi hiiçç böle görmemiştimm polycimm bende bi gidimde dolabı açıp bi bakimm neler varrmışşşş:)
oh oh seninki hep kolaya kaçmış:))
neyse olsun, ilerde ikizleriniz gelince ister istemez yapar bazı şeyleri. İnşallah
zaten bu kadar yiyişe tabii böle devam ederse :)iki kilo bi bebicik doğurursamm tühh dicem kendimeee:) özgecim ya ilaçtann yaa bebektenn:) ama ben kendimi hiiçç böle görmemiştimm polycimm bende bi gidimde dolabı açıp bi bakimm neler varrmışşşş:)
bende dün duşa girdim yarım saat sıcak duş aldım tabi çıktıktan 10 dk sonra bembeyaz oldum tansiyon oynadı sıcak duştanmı oldu acaba
belki yapar kimbilir ama benim hiççç umudum yokkkk
slm kızlar nasılsınız renkli ultrason için randevumuzu aldık 17 kasıma tetenoz aşısı için 22 .hafta geç olurmu iş yerimden izin almam biraz sorun aynı gün izin almışken onun için de gideyim diyorum
yapar canım bence ikiz bebişler kolay mı,eşinde bu durum karşısında sana nasıl yardımcı olur bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?