2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim eşimde ortaokuldan sonra ailesinden hep ayrı yaşamış ama temizlikçi tutmuş sürekli hiç iş yapmamış ondan dolayı bihaber işlerden

haklısın canımm ama bnm bebişim sanırım beynimle miğdem arasına oturduu ordaki bağlantıyı koprdı beynime doydum alarmı gitmiooo:)))) sürekli açım yiyorumm

al benden de o kadar...

az önce bi miktar bişeyler yedim, şimdi kızıma su vermek için mutfağa gittim, açtım dolabı bakıyorum ne yesem diye:))))

haklısın canımm ama bnm bebişim sanırım beynimle miğdem arasına oturduu ordaki bağlantıyı koprdı beynime doydum alarmı gitmiooo:)))) sürekli açım yiyorumm

İlaçlardandır belki canım,bazılarında iştah açıyomuş.Bi de hızlı mı yiyiyorsun,eğer öyleyse zaten beyin tokluk hissini geç algılarmış.

eşinin yeni işi hayırlı olsun canım bol kazançlar bebiş gelmeden size uğur getirdi

canım benim eşimde ortaokuldan sonra ailesinden hep ayrı yaşamış ama temizlikçi tutmuş sürekli hiç iş yapmamış ondan dolayı bihaber işlerden

oh oh seninki hep kolaya kaçmış:))

neyse olsun, ilerde ikizleriniz gelince ister istemez yapar bazı şeyleri. İnşallah

Yiyin bakalım afiyet olsun canım :)))

zaten bu kadar yiyişe tabii böle devam ederse :)iki kilo bi bebicik doğurursamm tühh dicem kendimeee:) özgecim ya ilaçtann yaa bebektenn:) ama ben kendimi hiiçç böle görmemiştimm polycimm bende bi gidimde dolabı açıp bi bakimm neler varrmışşşş:)

Kizlar benim doktorum ozellikle uyardi dusta 15 dakikadan fazla kalma, su cok sicak olmasin ilik olsun diye. Siz de dikkat edin buna. Tansiyonunuz fazla dusup cikmasin.

bende dün duşa girdim yarım saat sıcak duş aldım tabi çıktıktan 10 dk sonra bembeyaz oldum tansiyon oynadı sıcak duştanmı oldu acaba

Sana da afiyet olsun canım :) Bende burda okuduğum için dedim genelde iştap açıyomuş,bende öyle bişey olmadı ama ilaçlar yapıyodur.Sağlıklı olsun da bebişler doğduktan sonra da tombul tombul olurlar :)))

bende dün duşa girdim yarım saat sıcak duş aldım tabi çıktıktan 10 dk sonra bembeyaz oldum tansiyon oynadı sıcak duştanmı oldu acaba

Canım hamileyken duşta uzun kalmayın diyolar,bir de çok sıcak iyi değilmiş bu dönemlerde.Geçmiş olsun canım dikkat et,artık daha kısa durmak lazım duşta.

slm kızlar nasılsınız renkli ultrason için randevumuzu aldık 17 kasıma tetenoz aşısı için 22 .hafta geç olurmu iş yerimden izin almam biraz sorun aynı gün izin almışken onun için de gideyim diyorum

hastanenin prosedürü her hastanın kendi doktorunun doğuma girmesi zorunluymuş hangi zamanda doğum olursa olsun, central'ı seçmemin en büyük sebebi bu olmuştu zaten...[/QUOTE]

bugun cagrı merkezlerını aradım ve sordum
telefona cıkan kız sancı gece olursa oncelıklı nobnetcı doktorumuz yardımcı oluyor ve doktorunuza haber verıyoruz duruma gore gelıyor dedı ama tabı emın olmak ıcın haftaya basak hanıma sorucam

gec olmaz cnm benım doktorum 24. haftada olucaksın dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…