- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.941
slm kızlar nasılsınız renkli ultrason için randevumuzu aldık 17 kasıma tetenoz aşısı için 22 .hafta geç olurmu iş yerimden izin almam biraz sorun aynı gün izin almışken onun için de gideyim diyorum
Canım hamileyken duşta uzun kalmayın diyolar,bir de çok sıcak iyi değilmiş bu dönemlerde.Geçmiş olsun canım dikkat et,artık daha kısa durmak lazım duşta.
gec olmaz cnm benım doktorum 24. haftada olucaksın dedı.
yok canım geç olmaz.. bana hemşire 30 haftaya kadar vakti var dedi.
ki zaten ilk gebeliğimde 6.ayın sonunda olmuştum aşımı.
ay ne cahilim sıcak duş beynime basınç yaptı kan gitmedi ALLAHtan ayaklarımı yükseğe kaldırıp uzandımda rahatladım bide şimdiden söleyim doğumdan sonra ilk duş 5 dk ayakta ılık suyla yapılıyo biliyomusunz :26::26::26:
ay ne cahilim sıcak duş beynime basınç yaptı kan gitmedi ALLAHtan ayaklarımı yükseğe kaldırıp uzandımda rahatladım bide şimdiden söleyim doğumdan sonra ilk duş 5 dk ayakta ılık suyla yapılıyo biliyomusunz :26::26::26:
ya kızlar bişe sorcam doktor bana silverdin bepanten ve fucicort die ilaç verdi 3 ünü karıştırıp hergün sürcen dedi.bi ilaç var bilenleriniz vardır contractubex sezeryandan sonrada veriyolar ameliyat yarar izlerini geçiriyomuş..doktora söyleseydimde onumu yazsaydı maşallah gittiğim doktorda 70 yaşındaydı zor anlaştıkdün gece acildeki doktor plastik cerraha git demişti.bugün başka hastaneye gittim ordada cildiyeciye git dedi.cildiyeciye gittim bende..taktım şimdi iz de öyle bişe ki felaket kolum harita gibi yamalı bohça gibi kalırsa bileğimin içinden dirseğime kadar iç kısım yandı yani..
oyyy ne kadar güzel:) inşallah şansı da bahtı da her daim açık ve hayırlı olur minişinin.
ne kadar güzel düşünülmüş bi hediye.
HAZIR SENİ DE BURDA BULMUŞKEN MÜJDEYİ VERMEK İSTİYORUM.
E Ş İ M İ N . İ Ş İ . O N A Y L A N D I ! ! !
Rabbime sonsuz şükürler olsun.. 1 saat kadar önce tam eşim camları silerkentelefon geldi, görüşmeniz olumlu geçti, gelin görüşelim eksik evraklarınızı tamamlayalım diye..
HEPİNİZE TEKRAR TEKRAR ÇOOOOOOOOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR.. DUALARINIZDA YER VERDİĞİNİZ İÇİN. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. İYİKİ VARSINIZ.
Neyse canım bundan sonra dikkat et,ben zaten ayakta ve ılık duş alıyorum.Niye öyle yapılıyormuş doğumdan sonra?
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.htmlbebek patik modelleri anneler ve bebekleri için linkin içinde buyrun örün..
kanama olduğu için ben 5 bçk aylık doğum yaptım halde çok yoğun kanama olmuştu 3gün devam etti ondan yani
haklısın canımm ama bnm bebişim sanırım beynimle miğdem arasına oturduu ordaki bağlantıyı koprdı beynime doydum alarmı gitmiooo:)))) sürekli açım yiyorumm
günaydın kızlar..başıma neler geldi dün gece kaynar çay döküldü kolumdan aşağı yandım kavruldum..acile gittik pansuman falan yaptılar ama bütün gece kıvrandım acıdan.şimdide doktora gittim tekrar pansuman yaptı ilaç verdi karnımada dökğldü allahtan ora yanmadı..bide bütün derimi soydu iz kalmasın die ciyak ciyak oldum.kolumu oynatmıyodum sürekli oynat deri büzüşüp iz kalmasın dedi..offf ya iz kalmaz inşallah..
Kızlar detaylı ultrasonda bazı drlar cd yapıp veriyomuş,size de verdi mi?Benim yarın 5'te randevum var.Çok merak ediyorum oğluşumu.
oyyy ne kadar güzel:) inşallah şansı da bahtı da her daim açık ve hayırlı olur minişinin.
ne kadar güzel düşünülmüş bi hediye.
HAZIR SENİ DE BURDA BULMUŞKEN MÜJDEYİ VERMEK İSTİYORUM.
E Ş İ M İ N . İ Ş İ . O N A Y L A N D I ! ! !
Rabbime sonsuz şükürler olsun.. 1 saat kadar önce tam eşim camları silerkentelefon geldi, görüşmeniz olumlu geçti, gelin görüşelim eksik evraklarınızı tamamlayalım diye..
HEPİNİZE TEKRAR TEKRAR ÇOOOOOOOOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR.. DUALARINIZDA YER VERDİĞİNİZ İÇİN. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. İYİKİ VARSINIZ.
kızlar hepinize merhaba nasılsınız umarım herkes iyidir inşallah
bişey soracağım sizlere tetenoz aşısını kaçıncı haftanızda vuruldunuz?
ben yarın doktora gidicem 20 haftalık oluyor bebiş
vurunabilirmiyim acaba aşıyı yarın?
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.htmlbebek patik modelleri anneler ve bebekleri için linkin içinde buyrun örün..
alevcim, ayrıntılıyı afiyette yaptırmışsın galiba, bana da dr.um o hanımı önermişti, uzun uzun baktı mı, cd falan veriyor mu bi de fiyatı ne kadardı? cevabın için şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?