2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım geç olmaz.. bana hemşire 30 haftaya kadar vakti var dedi.
ki zaten ilk gebeliğimde 6.ayın sonunda olmuştum aşımı.

polyanacım eşinin işi hayırlı olsun hayatım çok sevindim
hayırlı yolculuklar dilerim sana ve tüm yolculuk yapacak olan hamiş arkadaşlara.

Canım hamileyken duşta uzun kalmayın diyolar,bir de çok sıcak iyi değilmiş bu dönemlerde.Geçmiş olsun canım dikkat et,artık daha kısa durmak lazım duşta.

ay ne cahilim sıcak duş beynime basınç yaptı kan gitmedi ALLAHtan ayaklarımı yükseğe kaldırıp uzandımda rahatladım bide şimdiden söleyim doğumdan sonra ilk duş 5 dk ayakta ılık suyla yapılıyo biliyomusunz :26::26::26:

valla ben hamile kaldım kalalı 5 dk ayakta ılık duş alıp çıkıyorum dr. baştan böyle olmasını söylemişti doğumdan sonrada devam ederiz alıştık artık

Neyse canım bundan sonra dikkat et,ben zaten ayakta ve ılık duş alıyorum.Niye öyle yapılıyormuş doğumdan sonra?

ya kızlar bişe sorcam doktor bana silverdin bepanten ve fucicort die ilaç verdi 3 ünü karıştırıp hergün sürcen dedi.bi ilaç var bilenleriniz vardır contractubex sezeryandan sonrada veriyolar ameliyat yarar izlerini geçiriyomuş..doktora söyleseydimde onumu yazsaydı maşallah gittiğim doktorda 70 yaşındaydı zor anlaştık dün gece acildeki doktor plastik cerraha git demişti.bugün başka hastaneye gittim ordada cildiyeciye git dedi.cildiyeciye gittim bende..taktım şimdi iz de öyle bişe ki felaket kolum harita gibi yamalı bohça gibi kalırsa bileğimin içinden dirseğime kadar iç kısım yandı yani..

Canım inş.iz kalmaz,verdikleri ilaçlar işe yarar bence ama yanık geç iyileşir,hemen iz kalcak diye endişelenme.Benim komple yüzümün bir tarafı yanmıştı hemde sobaya yapıştı çok şükür hiç iz kalmadı.

hayırlı olsun cnm eşinin işi rabbim hyırlı kazançlar nasip etsin yavrularında sanada güzel güzel bakabilsin inşallah..

haklısın canımm ama bnm bebişim sanırım beynimle miğdem arasına oturduu ordaki bağlantıyı koprdı beynime doydum alarmı gitmiooo:)))) sürekli açım yiyorumm

canım yaaa alemsin valla:))))nasıl güldüm anlatamam.))))benimkide böyle birşey yapmış sanırım.hamile kalmadan evvel herkes ne kadar zayıfsın filan derdi,şimdi yakında file dönüşmekten korkuyorum.of offff:)
ay geçmişi okıyım dedim bir türlü bitmek bilmedi.
life canım çoook sevindim önemli birşey çıkmadığına:)inşallah ben de sevinçli haberler verebilirim.bilmiyorum gönlüm çok rahat ama yine de her an aklımda.dua etmekten başka yapacak birşey yok.
iclal çok geçmiş olsun.inşallah bir dahaki gidişinde herşey normale dönmüş olur.
saful sana da çok geçmiş olsun canım.içim titredi resmen.aman dikkat edelim hepiimiz.hamilelikte sakarlık da artıyormuş arkadaşlar.
evettt
polyanna canım eşinin işiyle ilgili durumu anlattığından beri çok üzülmüştüm ben de.işten çıkmasına ayrı sevindim,hele şimdi çok da beklemeden seveceği bir işe girmesine ayrı sevindim:)))evinizde hep böyle çifte bayramlar yaşansın inşallah:))))
aklıma gelenler bunlar.heee,bir de cinsiyet öğrenen arkadaşları çok tebrik ediyorum.bir de buluşma olmuştu dün.ben de katılamadım işim nedeniyle.bir dahakine inşallah katılabilirim.gerçi bu gidişle hepimiz central hospital'd beraber doğurucaz kızlar:)))orada buluşuruz artık:)))sanırım ben de oraya gidicem bundan sonra:))

alevcim, ayrıntılıyı afiyette yaptırmışsın galiba, bana da dr.um o hanımı önermişti, uzun uzun baktı mı, cd falan veriyor mu bi de fiyatı ne kadardı? cevabın için şimdiden teşekkür ederim

cnm çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Kızlar detaylı ultrasonda bazı drlar cd yapıp veriyomuş,size de verdi mi?Benim yarın 5'te randevum var.Çok merak ediyorum oğluşumu.

ben sordum ama vermiyorlarmış alamadım yani(

gözün aydın cnm inşş istediğiniz gibi olur

alevcim, ayrıntılıyı afiyette yaptırmışsın galiba, bana da dr.um o hanımı önermişti, uzun uzun baktı mı, cd falan veriyor mu bi de fiyatı ne kadardı? cevabın için şimdiden teşekkür ederim

cnm ben yaptırmadım ama fiyatını öğrendim 180,00 TL randevu alman gerekiyormuş petek hanıma

Kizlar nasilsiniz biziyoruz sukur bebeğimiz 600 gr olmuş :) önümüzdeki ay seker yüklemedi yapacakmış doktor bakalım seker cikacakmi hayırlısı
Polyanacim canım çok sevindim eşinin ise girmesine tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…