2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SLM KIZLAR BAYADIR GİREMİODUM PRENSESİMİN RENKLİ ULTRASONU ÇEKİLDİ GEÇEN HAFTA YAVRUM HEP ELLERİ KAFASINDA 3-5 TULUMDAN BAŞKA BİŞİ ALMADIM HALA ODA ARAŞTIRIORUMM GÖBİŞİM İİCE ÇIKTI ARTIK MİNİBÜSTE YER VERİR OLDULARR .TEKMELERİ ÇOK NET UYKUDAN UYANDIRIO DÜŞÜNÜNN

maaşallah cnm ya benımde 2-3 gundur hafıf hafıf tepıo artık.
şöyle sert sert tekmelerını heyecanla beklıyorum :)

saful canım çok geçmiş olsun..en kısa zamanda geçer inşallah acısı ve izi..yanık acısı da hiç birşeye benzemiyor...

azericim sana da geçmiş olsun..üzmüşler sebepsiz yere seni..ama iyiymiş kuzun çok şükür..

iclalcim sana da geçmiş olsun..inşallah geçici olur..zamanla dengeleme oluyormuş...ben de daha önce bahsetmiştim benim bebeğimdede böbrek genişlemesi var..normalden büyük ikisi de..zamanla düzelebilirmiş,yoksa doğum sonrasında kontrol etiricez..doktorum bana bol su içmemi tavsiyeti..başka bir kadın doğumcu arkadaş abla var..o da aynını söyledi..bende suyu artırdım canım,sana da tavsiye ederim..

Ayy maşallah kalp atışlarını da mı hissediyorsun,ben de hissediyorum arada hafif hafif :)))

ben bebegın kalp atısı deıldır dıodum ama gecen su yzıyı okudum 20. haftam için

• Bebeğinizin kalbi daha da güçlenir. Sessiz bir yer bulun, düz bir şekilde sırt üstü yatın. Nabzınıza bakarak kalp atışınızı belirleyin. Elinizi göbeğinizin üzerine koyun. İki kalp atışını ayırt edebilirsiniz.

ondan sonra ınandımkı gercekten bebegım cunku benımkı okadar hızlı atmıyo, atısları cok hızlıydı ozellıkle gecelerı sessız olunca hıssedıyorum

Aaa öyleyse benim hissettiklerimde mi kalp atışları,çok güzel duygular.

Life84 tşkr ederim kuzmm

Maşallah kuzuna cnm kaç haftalık oldu bizim de var 17 kasımdı ama netten o hastanenin yorumlarını beğenmeyince 10 kasıma başka hastaneye aldım düne kadar çok rahattım kafama takmıyordum hiç bişey ama dünki o uyuz doktorun yaptığından sonra çok tedirginlik başladı bende hayırlısıyla bizimki de iyi çıkar inş.

çoookkk yoruldum, belim zaten ağrıyordu ikiye ayrılmak üzere, saatlerdir mutfaktan çıkamadım halada bitmedi işim, alışveriş sonrası hep böle oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…