- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.961
dün buluşmaya giden kızlar..naaptınız bakiim anlatın?
cnm bol sohbet muhabbet vardı gayet keyifliydi yani umarım tekrarlarız
SLM KIZLAR BAYADIR GİREMİODUM PRENSESİMİN RENKLİ ULTRASONU ÇEKİLDİ GEÇEN HAFTA YAVRUM HEP ELLERİ KAFASINDA 3-5 TULUMDAN BAŞKA BİŞİ ALMADIM HALA ODA ARAŞTIRIORUMM GÖBİŞİM İİCE ÇIKTI ARTIK MİNİBÜSTE YER VERİR OLDULARR .TEKMELERİ ÇOK NET UYKUDAN UYANDIRIO DÜŞÜNÜNN
maaşallah cnm ya benımde 2-3 gundur hafıf hafıf tepıo artık.
şöyle sert sert tekmelerını heyecanla beklıyorum :)
kaçıncı haftandasın bebeğin erkek mi ?
19+6 dayım 20 sayılır artık. erkek canım daha bır ıkı gundur hafıf hafıf hıssedıyorum.çok guclu deiller
bıde gecelerı yatarken aşırı derecede kalp atışlarını hıssedıyorum artık.
19+6 dayım 20 sayılır artık. erkek canım daha bır ıkı gundur hafıf hafıf hıssedıyorum.çok guclu deiller
bıde gecelerı yatarken aşırı derecede kalp atışlarını hıssedıyorum artık.
bende geberik vaziyette yatıyorum evde şuan...belim koptu bütüngün adamların peşine koşucam die..yarın da var..ooff oof
Ayy maşallah kalp atışlarını da mı hissediyorsun,ben de hissediyorum arada hafif hafif :)))
anca hissedersin sen bi kaç hafta sonra gör nası uyandırıcak seni annesiii
ben bebegın kalp atısı deıldır dıodum ama gecen su yzıyı okudum 20. haftam için
• Bebeğinizin kalbi daha da güçlenir. Sessiz bir yer bulun, düz bir şekilde sırt üstü yatın. Nabzınıza bakarak kalp atışınızı belirleyin. Elinizi göbeğinizin üzerine koyun. İki kalp atışını ayırt edebilirsiniz.
ondan sonra ınandımkı gercekten bebegım cunku benımkı okadar hızlı atmıyo, atısları cok hızlıydı ozellıkle gecelerı sessız olunca hıssedıyorum
SLM KIZLAR BAYADIR GİREMİODUM PRENSESİMİN RENKLİ ULTRASONU ÇEKİLDİ GEÇEN HAFTA YAVRUM HEP ELLERİ KAFASINDA 3-5 TULUMDAN BAŞKA BİŞİ ALMADIM HALA ODA ARAŞTIRIORUMM GÖBİŞİM İİCE ÇIKTI ARTIK MİNİBÜSTE YER VERİR OLDULARR .TEKMELERİ ÇOK NET UYKUDAN UYANDIRIO DÜŞÜNÜNN
Aaa öyleyse benim hissettiklerimde mi kalp atışları,çok güzel duygular.
evet cnm oyledır muhtemelen, ozellıkle gece ya sırt ustu yada sol tarafına yatınca daha sıddetlı hıssedılıyo. dene bu gece mutlaka
Canım inş.iz kalmaz,verdikleri ilaçlar işe yarar bence ama yanık geç iyileşir,hemen iz kalcak diye endişelenme.Benim komple yüzümün bir tarafı yanmıştı hemde sobaya yapıştı çok şükür hiç iz kalmadı.
çoookkk yoruldum, belim zaten ağrıyordu ikiye ayrılmak üzere, saatlerdir mutfaktan çıkamadım halada bitmedi işim, alışveriş sonrası hep böle oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?