• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.........

benimde kaburgalarım ağrıyo acep nedendir bilinmez tabiiiiii..........

kaburgalrım benim ilkinde de ağrımıştı bunda da ağrıyor:((

bebek büyümeye ve yukarı çıkmaya başladıkça ağrırmış diye duydum. yapacak bişi yok malesef. uzun süre aynı pozisyonda oturmamaya ve fazla ayakta kalmamaya çalış canım.

Arkadaşlar BİMe çocuk pandufları gelmiş.. Ben kızım için almaya gittim dayanamayıp ufaklığa da aldım.. Rabbim nasip eder inşallah giydirmeyi. 9-10 aylık olduklarında yine kış olacak, onun için en küçüğünü aldım:))

Birde renkli figürler var.. bir pakette 6 tane. bizim burdakiler tren şekilliydi ve renk renk. çok tatlılar.
2 paket kalmıştı almadım ama şimdi keşke alsaydım dedim:(((

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
canım güle güle iyi günlerde kullansın kızında yeni gelecek bebişinde ...
günaydın kızlar.........

benimde kaburgalarım ağrıyo acep nedendir bilinmez tabiiiiii..........

valla gün geçtikce ağırlaşıyoruz ve her yanımız ağrıyor acaba ilerki haftalarda neler görecegizz geçmiş olsun canımm

valla gün geçtikce ağırlaşıyoruz ve her yanımız ağrıyor acaba ilerki haftalarda neler görecegizz geçmiş olsun canımm

Valla dün akşam bi arkadaşımdaydım doğumuna 3hafta kaldı,şimdi güzel zamanların diyo bana.Karnı falan kocaman olmuş,zor oturup kalkıyo.Bir an önce doğurmak istiyo artık.

Son düzenleme:
Doğumdan Önce Alınacaklar Listesi

Bebek İhtiyaçları

Bebek Bezi
Kusmuk Bezi
Uzun kollu badi
Patikli tulum
Çorap
Kalın dış tulum
Battaniye
Havlu
Emzik
Islak mendil
body x 6
hırka - yelek
oyuncak
eldiven
şapka
tırnak makası
uyku yastığı
pişik kremi
bebek derecesi
bebek dinleme aygıtı
deterjan - yumuşatıcı
Anne Kıyafetleri

babaanne kilotu
çorap
gecelik x 2
emzirme sütyeni x 2
tarak, fırça, deodorant
diş fırçası
fotoğraf makinası
makyaj malzemeleri

Emzirme

Süt sağma aleti - Göğüs pompiş
Biberon (aventin)
Göğüs pedi (lansinoh)
meme ucu kremi
plastik göğüs koruyucu (aventin)
meme başı koruyucusu silikon

Banyo

küvet
kova
maşrapa
banyo termometresi
küvet ağı / süngeri
semabed pişik
nivea şampuan
yıkama süngeri

Büyük Parçalar

Kanguru
Ana kucağı
Karyola / beşik / sepet
Yatak
yatak kenarı koruması
Nevresim takımı
Çarşaf
Emzirme yastığı
Alt açma çantası
Alt açma minderi
Alt açma masası
Dolap
Dönence
Cibinlik
Park oyun alanı?

Diğer

çukulata / badem şekeri
altın yastığı
kırmızı taç
sağlık dosyası
cep telefonu şarjı

Doğumdan Önce Alınacaklar Listesi

Bebek İhtiyaçları

Bebek Bezi
Kusmuk Bezi
Uzun kollu badi
Patikli tulum
Çorap
Kalın dış tulum
Battaniye
Havlu
Emzik
Islak mendil
body x 6
hırka - yelek
oyuncak
eldiven
şapka
tırnak makası
uyku yastığı
pişik kremi
bebek derecesi
bebek dinleme aygıtı
deterjan - yumuşatıcı
Anne Kıyafetleri

babaanne kilotu
çorap
gecelik x 2
emzirme sütyeni x 2
tarak, fırça, deodorant
diş fırçası
fotoğraf makinası
makyaj malzemeleri

Emzirme

Süt sağma aleti - Göğüs pompiş
Biberon (aventin)
Göğüs pedi (lansinoh)
meme ucu kremi
plastik göğüs koruyucu (aventin)
meme başı koruyucusu silikon

Banyo

küvet
kova
maşrapa
banyo termometresi
küvet ağı / süngeri
semabed pişik
nivea şampuan
yıkama süngeri

Büyük Parçalar

Kanguru
Ana kucağı
Karyola / beşik / sepet
Yatak
yatak kenarı koruması
Nevresim takımı
Çarşaf
Emzirme yastığı
Alt açma çantası
Alt açma minderi
Alt açma masası
Dolap
Dönence
Cibinlik
Park oyun alanı?

Diğer

çukulata / badem şekeri
altın yastığı
kırmızı taç
sağlık dosyası
cep telefonu şarjı

Çok sağol canım,biz de bunların çeyreği bilem yokk:18:Azcık hızlanalım bari:1:

kaburgalrım benim ilkinde de ağrımıştı bunda da ağrıyor:((

bebek büyümeye ve yukarı çıkmaya başladıkça ağrırmış diye duydum. yapacak bişi yok malesef. uzun süre aynı pozisyonda oturmamaya ve fazla ayakta kalmamaya çalış canım.

sağol cnm benim bir oyana bir buyana zaten yuvarlıyorum kendimi rabbim hayırlısı ile şu 3 ayıda tamamlamayı nasip etsin inş....

ah cnm senin 2 tane daha zordur senin için ben idare etmeye çalışıyorum bata bata ...:52::52::52:

kızlar şu süslü çikolatlardan hastaneyemi yaptırıcaksınız yoksa evemi yoksa mevlütemi kafa karıştıda hastane en yakın ailenlen gelir ama eve gelen giden olur belki e malum mevlütede gelcekler ben hastaneye normal bir kutu çikolata alayım diyorum ev içinde öle ama mevlüte özel bişey yaptırayım .....:44::44:

kızlar şu süslü çikolatlardan hastaneyemi yaptırıcaksınız yoksa evemi yoksa mevlütemi kafa karıştıda hastane en yakın ailenlen gelir ama eve gelen giden olur belki e malum mevlütede gelcekler ben hastaneye normal bir kutu çikolata alayım diyorum ev içinde öle ama mevlüte özel bişey yaptırayım .....:44::44:

ben hastaneye yaptırıcam kısmetse..mevlut içinde küçük mevlut şekeri yaptırıcam..niyetim öyle bi sorun çıkmazsa

Valla dün akşam bi arkadaşımdaydım doğumuna 3hafta kaldı,şimdi güzel zamanların diyo bana.Karnı falan kocaman olmuş,zor oturup kalkıyo.Bir an önce doğurmak istiyo artık.
maşallahhh bitirmiş arkadaşın darısı bizlerin başına olsun inş.o günleri görelim biran evvel sıkıntılı günlerimiz bitsin barii...
sağol cnm benim bir oyana bir buyana zaten yuvarlıyorum kendimi rabbim hayırlısı ile şu 3 ayıda tamamlamayı nasip etsin inş....

ah cnm senin 2 tane daha zordur senin için ben idare etmeye çalışıyorum bata bata ...:52::52::52:

hakkatten zormuş iki bebişi taşımak gün geçtikcede zorlanıyorum biran evvel iznimin gelmesini bekliyorum evde bol bol dinlenecegim güya ben son haftaya kadar çalışırım iş yerinde diyodum halt yemişim nerde çalışacagım bu durumda izin alıp dinlenecegim vallahi yoksa çok zor olacak benim için

valla canım ben gurbette oldugum için doğuma sadece anneler babalar gelecek kimse yok başka onun için mevlütte arkadaşlar komşular falan gelirler onun için mevlüte özel birşey yaptırmak istiyorum

Ben de ev için yaptırıyım diyorum bide hastaneye çok gelen olmaz.

dr. sordum canım normal diyor özellikle ikiz gebelerde ödem daha fazla yaşanıyomuş sadece ellerimde var başka bir yerimde yok çok şükür gündüz birşey yokk gece başlıyor hem şişiyor hemde ağrı yapıyor. tuzluda yemiyorum inş. geçer ama bence doğuma kadar geçmeyecek gibi görünüyor :53::53::53:

Aynı sorun bende de var malesef. Ellerim patlayacakmış gibi bir hisle uyanıyorum sık sık,ayağa kalkıp gezinince hafifliyo allahtan..Yatar vaziyetteyken uyuşuk ve ağrılı bi durum, daha önce ne yaşadım ne de duydum.
Doktor normal dedi. Normalde bu bir damar hastalığıymış (Karpal Tünel Sendromu), ameliyat gerektiren:S Ama hamilelilkte olması çok doğalmış, doğumdan sonra geçicekmiş, bu da demek oluyo ki Mart a kadar uykular bölük pörçük:50:

Back
X