• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende de 4 tane var hurç allahtan halası doğuma yakın gelip ütülüycek hepsini babaanneside var şimdi kampanyaya girdikçe bebek deterjanı bide yumuşatıcısı alıcam stok yapayım diyorum bide bez tabi kampanyalardan biriktirmem lazım en çok onlar gidicek

ben bugun tansas a ugramıştım alıncaklar vardı. 50 tl ye tamamlayınca prima bez 9.90 a geliyo du kampanya varmış. ilk paketi almış oldum. ama kampanyanın son günü sanırım

umutluyumm canım çok sağol siparişimi verdim
bir takım nevresim birde pike takımı sipariş verdim
sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur inşallah

güle güle kullanın cnm bak ciciler topiğine bişey eklicem buda gitti gidiyorda var ben anneme ısmarladım beğenirsen sende al cok güzel bunlar arkadaşım kullanıyo....:34:

selam kızlar inşallah herkes iyidir... ben pek iyi değilim..geçen hafta 4 boyutlu ultrason yaptırmıştım bebeğin kordonu boynuna doladığını söyledi doktor, sakıncalı bi durum bebek için çünkü oksijen gitmeyebilir, bebek zor duruma girebilirmiş,ayrıca normal doğum olamama ihtimali yüksek, çünkü kordon doğum kanalına inmeye izin vermeyebilirmiş.. bunları ben araştırarak öğrendim kızlar, doktorum bi sorun olmayacağını normal de doğurabileceğimi söyledi, bebeğe de zararı yok dedi, nst ile takip edicez dedi. ama ben dayanamadım soruşturdum etraftan,internetten falan böle şeyler duydum çok moralim bozuldu. hemşire bi abla war tanıdığım o da duyunca aaaaaa kordon mu dolanmış yazıkk, bebek ölümleri oluyo bu durumda sezeryan olursun zatenn demesin mi !
kızlar bebeğim bi süre hareket etmesin çıldrıcam sanıyorum.. tecrübeli annelerden böyle bişi yaşayan war mı, ya da çevrenizde gördüğünüz duyduğunuz ??? içim rahatlamazsa kafayı yicem:43:

Canım sen doktoruna güven o kordon öyle bir sıvıyla kaplıymış ki dolansa hatta düğüm olsa bile bebeğin sağlığını ve doğumu etkilemezmiş
Ancak bebeğin içinde olduğu su az ise bu kordonun kaplı olduğu sıvı aşınabiliyor ve kordon ezilebiliyormuş. bebeğin suyu iyi ise sen yüreğini ferah tut

aynı şeyler bendede yok birde detay bilgi vereyim :)

çorbaya konulan havuç patateste yok bana zararsız geliyordu öylesi, kısacası havuç patates, un,şeker, beyaz makarna,pirinç hamilelik bitene kadar eve almayacaksınız.

meyve günde 4 porsiyon yani 1 portakal 1 porsiyon oluyor ve bu 4 porsiyon 3 ara öğüne serpiştirilecek, kahvaltıdan 2,5 saat sonra, öğle yemeğinden 2,5 saat sonra 1 porsiyon yanında 1 çay bardağı süt ile (şekerin emilimini engelliyor) akşam yemeğinden ,2,5 saat sonra 2 porsiyon yine 1 çay bardağı süt ile.

sıkma meyve suyu içiyorsanız 1 çay bardağı 1 porsiyonmuş-muş-muş.... :(

Pozitif Doğum Hikayeleri | Blogcu Anne

kızlar by hikayeler moral veriyor tavsiye ederim, kötü hikayeleri dinlemeylim anlatmayalım.

malkoç_ga canım foto ekliycem demişsin ama göremedim yarın ekler misin bakalım bebişinin odasına?

maalesef fotoğraf yok çünkü duvarı kaplanmış bir odamız yok henüz :(

sabahtan beri ağla ağla gelemedim kendime...

tam oda bitmişti fotoğraf çekmeye hazırlanıyordum ki, ufak bir kabartı fark etti ustalar allah allah buda nesi dediler ve acı son...

duvarın boyası direkt alçının üzerine yapılmış meğersem ve kağıdın tutkalı boyayı yedi ve kağıtlar atmaya başladı, yatacak yerleri yok bu mütehaitlerin, meğersem alçı+asta+bilmemne sonra boya olmalıymış ve boyalı duvardan böyle olduğu anlaşılmıyormuş, o kağıtların sökülüp çöp poşetine konmaları başlayınca bende başladım ağlamaya, ustalar bir yanda görümcem bir yanda eşim telefonun ucunda benim uğraşıyorlar sakinleştirmek için...

yarın duvar ustaları gelecek ve duvarda yapılması gereken işlemler yapılacak, yeniden duvar kağıdı siparişi verildi duvar bitince duvar kağıtları montaj olacak haftaya hafta sonuna doğru ancak biter...

tam oda bitmişti fotoğraf çekmeye hazırlanıyordum ki, ufak bir kabartı fark etti ustalar allah allah buda nesi dediler ve acı son...

duvarın boyası direkt alçının üzerine yapılmış meğersem ve kağıdın tutkalı boyayı yedi ve kağıtlar atmaya başladı, yatacak yerleri yok bu mütehaitlerin, meğersem alçı+asta+bilmemne sonra boya olmalıymış ve boyalı duvardan böyle olduğu anlaşılmıyormuş, o kağıtların sökülüp çöp poşetine konmaları başlayınca bende başladım ağlamaya, ustalar bir yanda görümcem bir yanda eşim telefonun ucunda benim uğraşıyorlar sakinleştirmek için...

yarın duvar ustaları gelecek ve duvarda yapılması gereken işlemler yapılacak, yeniden duvar kağıdı siparişi verildi duvar bitince duvar kağıtları montaj olacak haftaya hafta sonuna doğru ancak biter...

ay cnm ya şansa bak neyse sıma canını rabbim daha büyük keder vermesin bunlar halolur nasıl olsa cici anne sen üzülmede prensesde üzülmesin odasını öle görünce içerden....:34:

ben de mimarım canım...şifaya gidiyorum rutin kontrollere,ama önemli aylarda testlerimi ankarada özel muayenehanede yaptırdım...şifa çok kalabalık ve cihazları beni çok memnun bırakmadı..o yüzden ayrıntılıyı yine ankara da yaptırırım muhtemelen..şeker yüklemesini ben de burda yaptırıcam[/QUO

bende aslen ankaralıyım testlerimi ankarada yaptırıyorum şekeri burda yaptırdım doğumu nerde düşünüyorsun ankaradaki doktorundan memnunmusun bende doğumu ankarada yapıcam

günaydın kızlar son iş günümüz hafta sonu geldi sinlenme vaktidir... ben bu gece uykusuz kaldım yine ellerim şişiyor ve oda çok ağrı yapıyor gece uykumdan uyandırıyor ne yapacagımı şaşırdım valla nasıl geçirecegim bilen varmı kızlarrr ???

hay aksi bak sen şu işe inan çok üzüldüm canım o kadar uğraş emek gitti demek neyse üzme kendini geç olsunda güç olmasın derler ya öyle düşün öylede böylede duvarlar kaplanacak strees yapma canım bebişini düşün emii

sıkma güzel canını vardır bunda da bir hayır öyle düşümeye çalış en azından üzülmen ağlaman hiçbir şeyi geri getirmez o yüzden ne kendini nede bebeği yıpratma kızının canı sağ olsun

HEPİNİZE GÜNAYDIIIINNN

günaydın kızlar son iş günümüz hafta sonu geldi sinlenme vaktidir... ben bu gece uykusuz kaldım yine ellerim şişiyor ve oda çok ağrı yapıyor gece uykumdan uyandırıyor ne yapacagımı şaşırdım valla nasıl geçirecegim bilen varmı kızlarrr ???

Hülyacım ellerin yorgunluktan veya tuz kaynaklı şişebilir.
doktora bi danış mutlaka çünkü ağrıda yapıyo diyosun. geçmişler olsun canım

GAMZEcim sanada çoookkk geçmiş.. cana gelecek mala gelsin derler ama malda canın yongası işte... senin o durumunu tahmin edebiliyorum. inşallah aksilikler bununla kalır canım. üzülme olurmu

Son düzenleme:
gunaydin herkese son is gynu ne guzel. guzel bir hafta sonu bizi bekliyor. bebislerimize bir hafta daha yaklaştık :)
uhde cim geçmiş olsun tüm vücudun mu şişiyor Yoksa sadece ellerin mi ala ala. benimde bayramda kollarim uyusuyordu. Sonra geçti

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumlar Gamzecim sıkma canını cana gelen mala gelsin bebeğin iyi olsun yeterki üzülme sen :54:
Dün anaannemiz kızıma bir sürü cici aldı küvet ateş ölçer gibi gereçleri de almış cnm annem benim bu gün de iş arkadım cici hediye etti kızıma baya karlıyız :1::1:

Back
X