- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.801
ya birazda şimdi sıcaklardan dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum onunda etkisi var.. kızımda hamileliğimin son zamanlarındaydım şuan ve yine böyle şişmiştim..SICAK SICAK SICAK.. şişiriyor adamı yaaa((
neyse kış gelene kadar zaten göbüşlerimiz belli olur iyice.. oda ayrı bi güzel oluyo :))
çoookk güzell yaaa maşallahkızlar selam bizde pıtpıtları duyduk.. Hemde 2 tane pıtpıt. Allahımmmmm şükürler olsun ki bebşlerimizi gönderdin bize. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..:
çoookk güzell yaaa maşallaheşimin de içine mi doğuyor bana bebişlerimiz nasıl diyor sürekli. acaba topiğin 3 cü ikizi biz mi olacaz....
göz yanılgısımı yoksa avatrındaki leylekte iki bebekmi var anlayamadım.. ve bende sana soracaktım seninde ikizmi acaba diye???
ben çok dikkat ederim bu yemek konularına.. geçen gün benimde bi komşu fırınımı istedi misafirim var yarına dedi. verdim ertesi gün getirdi fırını.. ama booşşşşş.. ya insan yaptıklarından bi tane olsun koyarda getirir yaaaaa.. hadi benim hamile olduğumu bilmiyor tamam da evdeki küçücük çocuğunda mı hakkı yok hiçnasıl sinirlendim heee.. hamile kaldığımdan beri yemek sitelerine bile bakamıyorum canım çeker diye...
bi koku duysam avucumu yalıyorum hemen göğsüme sürüyorum.. ne yapalım böle böle 9 ayı doldurucaz Allahın izniyle
ayyy komşunda düşüncesizlik etmiş yaktımı ne etti:))))....eşim geçen gün dio ne zaman doğcakya doğsada sevsem çocuğmu bu 9 ay geçmicek daha kalp atışını duymamışım yaaa bebişimi ösledimmm
ya kızlar sizler ne kadar heycanlısınız allah allah bende bi tuhaflıkmı var ben hiç heyecanlı diliim neden böle hisseiom galiba bebeğimin kalp atışlarını duyduğumda sadece gülümsediim okadar sizmi abartıosunuz benmi çok donuk bi insanım çözemedim..
güzel hanımlar, bugünlük benden bu kadar.. kendinize çoooook iyi bakın.. Tarın görüşmek dileğiyle hepinize hayırlı akşamlar.
saol canımmm.....uykun erken gelmiş belli
nasılsınız ilkbahar anneleri
burdanda tebrik edeyim nurun seni allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ayyy komşunda düşüncesizlik etmiş yaktımı ne etti:))))....eşim geçen gün dio ne zaman doğcakya doğsada sevsem çocuğmu bu 9 ay geçmicek daha kalp atışını duymamışım yaaa bebişimi ösledimmm
AMİNNN canım inşallah burada hep birlikte sorunsuz hamilelik geçiririz. bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri konuşuruz inşallah
evet ya bu 9 ay nasıl geçcek. şimdiden sabırsızlığı düştü içime
şu 2-3 aydan sonra günler iyice kısalır bi bakmışız doğum haberleri gelmeye başlamış tek tek
bende de heyecan tavan yaptı yadoktor hergün gel dese koşa koşa giderim gerçekten o minicik keseyi görmek bile yetiyo yüreğimin çığrından çıkmasına.şimdilik doğumdan çok göbişin büyümesini heyecanla beklemekteyim gerçi bende normaldede yeterince var göbüş ama heyecan işte
malesef kilo fazlam baya var bu şekilde hamile kalmış olmak korkutuyor birazda beni çok kilo artışı olursa doğum zorlaşıyor çünkü iş arkadaşım tam tamına 35 kilo aldı doğuma yalnayak gitti çünkü ayağına terlik bile bulamıyordu mecburende sezeryan oldu ileşmeside bi o kadar uzun sürdü tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?