2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım bende yürüyüş yapmak istiyorum ama malum sıcaklardan zor bu saatlerde yürüyüş olabılır ama tembellik yapıyorum sanırım aslında kolay doğum yapmak için yürüyüş önerilio ama spor alışkanlığı pek olmayınca yapılmıo...
ay komşum sağolsun iki dolu tabakla gelmiş burnuma kokar die ne olduklarını sölemicem canınız çeker:)))
geçen gün benim başıma geldi arkadaşım telfnda ....yedik geçende harikaydı dedi ıkı gün ondan canım çekti bide ne evde yapabilcem nede dışarda satın alabılcem bişidi yani hala aklımda...

ben çok dikkat ederim bu yemek konularına.. geçen gün benimde bi komşu fırınımı istedi misafirim var yarına dedi. verdim ertesi gün getirdi fırını.. ama booşşşşş.. ya insan yaptıklarından bi tane olsun koyarda getirir yaaaaa.. hadi benim hamile olduğumu bilmiyor tamam da evdeki küçücük çocuğunda mı hakkı yok hiç nasıl sinirlendim heee.. hamile kaldığımdan beri yemek sitelerine bile bakamıyorum canım çeker diye...
bi koku duysam avucumu yalıyorum hemen göğsüme sürüyorum.. ne yapalım böle böle 9 ayı doldurucaz Allahın izniyle

kızlar selam bizde pıtpıtları duyduk.. Hemde 2 tane pıtpıt. Allahımmmmm şükürler olsun ki bebşlerimizi gönderdin bize. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..:
çoookk güzell yaaa maşallah eşimin de içine mi doğuyor bana bebişlerimiz nasıl diyor sürekli. acaba topiğin 3 cü ikizi biz mi olacaz....

çoookk güzell yaaa maşallah eşimin de içine mi doğuyor bana bebişlerimiz nasıl diyor sürekli. acaba topiğin 3 cü ikizi biz mi olacaz....

göz yanılgısımı yoksa avatrındaki leylekte iki bebekmi var anlayamadım.. ve bende sana soracaktım seninde ikizmi acaba diye???

göz yanılgısımı yoksa avatrındaki leylekte iki bebekmi var anlayamadım.. ve bende sana soracaktım seninde ikizmi acaba diye???

ayyy canım bilmiyorum ki eşimin içine doğmuş gibi sürekli "bebişlerimiz" diyor...adetimin 3 gün önceki betam da yüksek çıkınca ikz mi acaba diyenler olmuştu... nasip canımmm sağlıklı evlat olsun da...

ayyy komşunda düşüncesizlik etmiş yaktımı ne etti:))))....eşim geçen gün dio ne zaman doğcakya doğsada sevsem çocuğmu bu 9 ay geçmicek daha kalp atışını duymamışım yaaa bebişimi ösledimmm

ay yaksa sevinecem nerdeyse:)))) bi güzelde anlatıyo, yaptım eşim işe de götürdü diye

ya kızlar sizler ne kadar heycanlısınız allah allah bende bi tuhaflıkmı var ben hiç heyecanlı diliim neden böle hisseiom galiba bebeğimin kalp atışlarını duyduğumda sadece gülümsediim okadar sizmi abartıosunuz benmi çok donuk bi insanım çözemedim..

güzel hanımlar, bugünlük benden bu kadar.. kendinize çoooook iyi bakın.. Tarın görüşmek dileğiyle hepinize hayırlı akşamlar.

giderayak sana da cevap yazayım bari:) canım gayet normal durumdasın.. ama ben ikinci bebeğim olduğu halde kalp atışlarını gördüğümde sevinçten 1 saat boyunca gülümsedim hatta ağzım kulaklarımda dolaştım:))
hele biraz daha büyüsün kendini hissettirsin o zaman değişecek herşey.. hergün hareketlerini duyacaksın..doyamıycaksın.. karnını sevip okşayıp, görmediğin bebeğini özleyeceksin.. öpüyorum iyi akşamlar canım

nasılsınız ilkbahar anneleri

burdanda tebrik edeyim nurun seni allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

AMİNNN canım inşallah burada hep birlikte sorunsuz hamilelik geçiririz. bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri konuşuruz inşallah

evet ya bu 9 ay nasıl geçcek. şimdiden sabırsızlığı düştü içime

şu 2-3 aydan sonra günler iyice kısalır bi bakmışız doğum haberleri gelmeye başlamış tek tek

inşallah ya. biz çok şanslıyız. sıcak aylarda hamileliğin ilerleyen dönemlerini geçirmemiş olcaz. sıcakta çok zor oluyormuş. ve hepimiz çok şükürki mübarek 3 aylarda hamile kaldık. hep böyle dua etmiştim. Rabbim geri çevirmedi elhamdülillah

bende de heyecan tavan yaptı ya doktor hergün gel dese koşa koşa giderim gerçekten o minicik keseyi görmek bile yetiyo yüreğimin çığrından çıkmasına.şimdilik doğumdan çok göbişin büyümesini heyecanla beklemekteyim gerçi bende normaldede yeterince var göbüş ama heyecan işte
malesef kilo fazlam baya var bu şekilde hamile kalmış olmak korkutuyor birazda beni çok kilo artışı olursa doğum zorlaşıyor çünkü iş arkadaşım tam tamına 35 kilo aldı doğuma yalnayak gitti çünkü ayağına terlik bile bulamıyordu mecburende sezeryan oldu ileşmeside bi o kadar uzun sürdü tabi

hemen karamsarlığa düşme bence. olumsuz düşünme. mide bulantısıyla zaten veriliyo kilo.o yüzden takma bunları kafaya. hamileliğin tadını çıkar.

selam kızlar
valla bende kusmalar bulantılar öyle bir hal aldıki sormayın
su bile içemiyorum
ve dahası ateşim çıkıyo
bgn doktorumla görüştük yarın hastaneye gelmemi söyledi
muhtemelen yarın bana serum bağlıcaklar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…