- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.261
Duvara kesin duvar kağıdı yaptıracağım ama daha gidip bakmak kısmet olmadı. Benim birkaç haftadır çok çarpıntım oluyordu,bu aralar onunla uğraşıyorum. Bugunde holter takıldı,bir sürü test falan. Ancak geldim hastaneden, yarın sabah tekrar gideceğim holteri çıkaracaklar.Bakalım.
İnşallah bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki haftadan sonra mobilya,duvar kağıdı işine girişeceğim.
baby shower bebbek doğmadan önce yapılan bir parti hamileliğin son zamanlarında, o tarihlerde hepiniz işlerdende izin almış olursunuz partilerimizi yaparız.
baby kelimesini gördüm direk bebek geliyor aklıma araştırmadan yazdım fark yapmaz inşallah bir aksilik çıkmazsa geliriz biz kızımlaaaaaaa
günaydın kızlar,
uhde den sonra ilk günaydın mesajını yazmak gurur verici birşey :) şimdi uyandım ve uyandığım gibi gözüm sizi gördü :)
keyifli güzel bir gün olur inşallah, istanbul az buçuk güneşli 15 dk dışarıda yürütelim kızlar D vitaminine çok ihtiyacımız var aman kaçırmayalım güneşi...
baby kelimesini gördüm direk bebek geliyor aklıma araştırmadan yazdım fark yapmaz inşallah bir aksilik çıkmazsa geliriz biz kızımlaaaaaaa
:)) erken uyanmışınız evde olsaydım emin ol ben halen uyuyo olurdum canım... inş. keyifli güzel bir gün olur hepimiz için bizim burdada güzel bir güneş var ama biz içerde tıkılıp kalıyoruz mecbur çalışmak için sizler çıkıp biraz dolaşın bencede D vitaminini alma zamanı şimdiii
uzun zamandır ilk kez bende bu saatte uyandım canım yoksa 11:30 dan önce kahvaltımı yapamıyordum hoş halada yapmış değilim ben gidip yumurtamı koyayım :)
öğle tatilinde 10 dk dışarı çık oda yeter sakın ihmal etme...
:)) bana kızımda komşu teyze vermişti kullanırsın diye ama kızım o zaman 10 aylıktı:))) 1-2 kere kullandım baktım ağırlık fazla olmuyor bıraktım.. ama şimdi bebiş gelince bizim kız kıskançlık krizine girerse diye mecbur kullanırım gibi geliyor. Büyük kızım arabasına, küçük kızımı kanguruya:))) heyyyttt savulun biz geliyoruz:))))ben kanguru taraftarı degılım sadece kat cıkarken kullancaksan onu bılemem tabı ama bana karşıdan cocuk askıya asılmış gıbı gelıyo cocugun rahat oldugu kanısında degılım belkıde cok rahattır ama bence gorunusu hoş degıl.öle taşıyan annelerı gorunce cocugu cekıp kucagıma alasım gelıyo:):)tabı bu benım fıkrım belkıde dunyanın en rahat seyıde olabılır tecrubem yok sadece gorunus ıtıbarıyle yorum yaptım:)
acilden geliyorum dünden beri geçmeyen karın ağrısı ve kusma şikayetlerim vrdı( çok korktum.idrar yollarım fena iltihaplanmış.doktor sulcid die bi ilaç verdi.içmeye korkuorum:S kullanan oldumu içinizdee ağrımda çok
her zaman beklerim canım, iki adım mesafede oturuyoruz zaten görüşmezsek ayıp bize :)
aynen bence komşum artık yazda gelicek bebeklerimiz büyüdüğünde parkta buluşuruzzzzz
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
böyle bir hesaplama yöntemi olduğunu biliyor muydunuz kızlar, bana da bir arkadaşım yolladı, doktoru vermiş bu listeyi sizce doğru mu bir fikriniz var mı?
evet.antibiyotik.o yüzden içemedim yabebişe zarar vercek olsa vermezdi dokor ama ilaç sonuçta ne bilim
sealm bende bir mart annesiyim inş.24 mart gibi oğluşumu alacam kucağıma şimdilik herşey yolunda gidiyor.şeker yüklemesi 25-26 demişler ama ben 22 haftalık oldum ve şeker yüklemesi yapıldı ve 112 çıktı.bebeğin hareketlerinide hissediyorum ama gündüz okulda olunca pek anlamıyorum akşam eve gelip uzandığımda hissediyorum.sizlere 1 sorum var doktorum bana sadece 2li testi yaptı diğerlerini istemedi.sizdede böle bi durmu olan varmı? birde doktorum hastaneden ayrıldı şimdi yeni bir doktora başlayacaz bakalım o neler diyecek:18:
ozaman güzel olur cnm güle güle kullan...bu arada halı işim yalan oldu gittim oda siparişini verdim tülüde brlantan sipariş verdim dikiliyo lakin bu odaya uygun halı yok çünkü oda turkuaz rengi..........
kızlar merhaba
nasılsınız? çalışan anneler biz dogum ıznı vb haklardan faydalanmak için hiçbirşey yapmamıza gerek var mı? izne ayrılırken mi gebelik haftamızı bildircez.
ben 8 hafta once ayrılmak ıstemıyorum dr.umun raporuyla kalmak ıstıyorum işte biraz daha o halde sgk ya bildirim vs nasıl olcak ? yasal prosedürden hiç anlamıyorum.
kızlar merhaba
nasılsınız? çalışan anneler biz dogum ıznı vb haklardan faydalanmak için hiçbirşey yapmamıza gerek var mı? izne ayrılırken mi gebelik haftamızı bildircez.
ben 8 hafta once ayrılmak ıstemıyorum dr.umun raporuyla kalmak ıstıyorum işte biraz daha o halde sgk ya bildirim vs nasıl olcak ? yasal prosedürden hiç anlamıyorum.
evet.antibiyotik.o yüzden içemedim yabebişe zarar vercek olsa vermezdi dokor ama ilaç sonuçta ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?