- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.301
Doğumdan sonra ne zaman başlıycaksın canım?
cnm sen bu ürünü canlı görmüştün mobilyayı bede dün gitti hatta sipariş verdim fakat netteki turkuazla mağazada satılan turkuaz cok farklı eğer netteki gibi olsa o çilekteki halı uyardı senin gördüğün turkuaz hangi tondu....
Benimde öyle olucak sanırım artık eşim arkamdan gelir çantayı alıp
Ben de ocak sonu gibi çantayı hazırlıycam,bagaja koymak aklıma gelmemişti ben de öyle öyle yapıyım.En garanti öyle olacak.
canım hayırlusı artık. bızım sırket meslek odası. kamu nıtelıgınde kurum dıye gecıyor fskat kendı tuzugumuz var. dogum ıznı herkes gıbı sut hakkı bırax fazla ızın bıtınce 6 ay boyunca gundw 3 saat. bende son 3 haftaya kadar calısmak ıstıyorum. 37 . hafta ayrılmıs oluyoruz yanı dımı?
Halıyı mı diyosun resimdeki gibiydi?Başka bulursam eklerim.
yok cnm mobilyayı diyorum sen bende baktıım bu mobilyaya demiştin ya onun için sodum..
Bencede öle yap çünkü ben nerde ne şekilde yakalanırım doğuma bilemiyorum ama eşim ve araba kesin gelir oraya diye düşünüyorum :)
32. hafta rapor alacağımıza göre 37. haftaya kadar geçerli olur diye düşünüyorum.. Hatta sordum muhasebeye :)) evet o rapor sonuna kadar geçerli oluomuş.. sonu 37. hafta.. (40. haftayı baz alıolar..)
sağol canım sordugun ıcın :) eh artık topıs topıs gelrmırız ıse ozge gıbı hafıf de degılız ama bebıslerle daha cok zaman ayıralım dıye.
yok cnm mobilyayı diyorum sen bende baktıım bu mobilyaya demiştin ya onun için sodum..
Canım şimdilik öyleyim ama sonra nolurum bilinmez.Önemli olan bebişlerimize daha fazla zaman ayırabilmek zaten yuvarlana yuvarlana geliriz nolcak
Selam kızlar uzun zaman oldu gırmeyelı duydumkı yoklugmdn endıse eden arkılerım olms saolsunlar:))) Ben cok ıyıyım sadece bı mıktar mesgul ıdım:) bebek mevlutune gıttm oyyyyyyyy cok tatlı bı kız bebısıydı mınck burun dudk maşallahhhaftasonu epy yogn gectı dunde butn gun uyudum hormonlrımmı bozuldu noldu anlamdm mısknlk var ustumde:) Buarada artık benm oglmm cok guzl vuruo bana yer onu anasıı dungece nereye vuruosa orası kalıo okdr komktıkı:))) Gecmıse hıc bakmadım umrım herkesler cok ıyıdır
canım bence sen hıc korkma. fotodan gorundugun kadarıyla kılo yok ıc karın olayı da var kus gıbı gelırsın naxar degdırmeyelım. masallah. en fazla gobusun cıkar. bız sımdıden aldık kıloları' o kadar hantallastırıyor kı kılo. arabadan ınısım ısten cıkısım merasım. bı 10 dk once hazırlanıyorum. bı de bende sakarlık basladı kızlar. evvelsı gun cırptıgım bır gıdayı lavaboya doktum. buzdolabından bırsey cıkarsam dusuruyorum. ellerım tutmıyo gıbı.
bende bugünde gelmezsen bulucaktım seni nerelerdesin diyeeeeeee iyi sen problem yok
Yok annemmm coook ıyıyım hele boylee tosunm ıcerden vuruoken degme keyfıme:)))) Sen nasılsın naptn oldunmu seker yuklemenı asını? bnm daha 2 hafta var nasıl geccek bu zaman hüüü bıde dıkkt edıorum drları kandırcm cıkolta fln kestm cok sıkısırsm yıorum:)
Canım zaten aldığınız takımda farklı tonlar var güzel olur gibi geldi ama araştırmak lazım belki daha güzeli de vardır.
Bakalım inş. canım kiloda göbüşte çok yok dahaSizin göbüşlerde ne güzel olmuştur ama tam hamile.İnş.hepimiz sağlıklı bişekilde atlatırız şu dönemi.Arada sakarlıklar olur canım bişey olmaz bana hamile değilkende oluyodu arada valla Benim aceleci bi yapım var koştururken neler yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?