2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de deminden beri araştırıyorum bulamadım.Dolabında balıklar var lacivert olur diycektim sana o kadar para verilmez ne gerek var.Kırık beyaz da olur ama çabuk kirlenmez mi?Lacivert var mı peki baktın mı?Ben bikaçtane buldum ama içinde başka renklerde var olmuyo.Bulursan eklerim.

kızlar ERKAN ŞAMCI diye bir ekolojik yaşam uzmanı var, gülben ergenin programında gördüm şimdi, dailymotion dan eski videolarını izliyorum şuan ve çamaşırdan bulaşığa halı temizliğinden bebek kıyafetlerine kadar temizlik vs hakkında inanılmaz bilgiler veriyor ben bundan sonra deterjandan yüzey temizleyicisine hiç birşey almıcam, elma sirkesi çamaşır sodasi karbonat artık herşeyim :)

bebişin kıyafetlerini çamaşır sodası ve sirke ile yıkayacağım

cnm ben ıkea dan bakıyorum bak bunlar var ama içime beyaz olan siniyo artık hergünsilicem napıyım...

Makineye zarar vermiyor mu peki?Nasıl yıkıycaksın?Ben de özellikle bebek için bitkisel deterjan alıcam.

Evt bende gecen hafta ızledım o adamı degısık bılgıler sunuo zaten sırke ve karbont bır cok derde deva bende sabunsuz yıkamayı dusunuorum mınık tosunumun kıyafetlerını:)

cnm ben ıkea dan bakıyorum bak bunlar var ama içime beyaz olan siniyo artık hergünsilicem napıyım...

Eki Görüntüle 293155 Eki Görüntüle 293156 Eki Görüntüle 293157

aman kızlar olukları çok olan, tüylü olan, uzun kıllı olan halılardan sakının, çocuk bunlar emeklerken halıyı emerler, çekip koparıp yutmaya çalışırlar, halıyı temizlerken kullanılan kimyasallar bebeğe geçer ( ben artık o kimyasalları kullanmayacağım gerçi az önce bahsettiğim adam nasıl ekolojik halı temizliğini anlattı izlediğim videoda) özellikle ikea daki o halıları biliyorum ben uzun ve koparılması kolay tüylerden dokunmuş halı onlar, bir halıcıya gidin ve bebek odası için halı bakıyorum deyin katalogdan gösterilen halıyı elleyince şok olacaksınız ben inanamamıştım çok garip gelmişti...

Günaydın herkese
oku oku dün anca bitirdim geçmişi
Polyanacım Menekşecim geçen haftasonu doktor randevumuz vardı birde çocuk arabası ve park yatağını aldık (4saat sürdü)
haberim olsa da gelemezdim o yüzden.
Bu haftasonu oda takımını alıcaz inşallah kaç saat sürer hiç fikrim yok eşim çok kararsız bide pazarlık filan olunca ama gelmek istiyorum siz günü saati ayarlayın ben
uydurcam size inşallah.

maşallah oda yapmayada başlamış arkadaşlar güle güle kullansın bebişleri.

<5 olması gerekirken 52 yazıo kullanmaya başladım allah hepimizin yardımcısı olsun...

selam canım, o zaman sen eşinle konuş hangi saatlerde gideceğinizi, ona göre konuşalım olurmu??
birde tahminen cumartesi olur buluşmamız.

<5 olması gerekirken 52 yazıo kullanmaya başladım allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım en azından hala sende gözle sayabiliyorlar ve bir rakam yazabiliyorlar benimkinde aylardır bol lokosit yazıyor sayı belirtilmiyor üstelik o kadar iğnede oluyorum, sen hiç beklemeden ilaçlarını kullan bu arada akıntın var mı? rengi nasıl ?

Ben bu konuda çok şanslıyım...Çünkü Eşimin annesi-babası çok yaşlılar, babam(81) yürüyemiyor, annem(74) ancak kocasına bakabiliyor, iki eltim var, onlarla düğünümden beri görüşmüyoruz(Eşim istemiyor).. Bizde de annemle -babam hiç müdahele eden insanlar değiller, bebek olunca tabi ki bir takım bildiklerni paylaşacaklar ama bunaltacak kadar müdahele edeceklerini sanmıyorum, hayırlısı bakalım göreceğiz

valla o hiç belli olmaz bizim arkadaşın kızı 3 aylıkken dönmeye başladı, 6 aylıkken kanepelerden tutunarak yürüyordu, 10 aylıkkende tam yürümeye başladı, onu hayretler içinde izliyordum maşaAllah birde güzel bebişti, maviş maviş gözleriyle bir içim su

canım çok geçmiş olsun,sulcid su içine katılan ilaç mı bu, adını tam hatırlamıyorum, ama benim kullandığım toz halinde su içine katılıp içiliyordu, İnşaAllah atlatırsın, daha önce demiştim, yine diyorum, kesinlikle Nar Çiçeği çayı için, ben idrar yollarında iltihap olduğundan beri içiyorum, çok şükür geçti ve bir daha tekrarlamadı... nar çiçeği doğal antibiyotik olduğu için faydası oluyor...

Herkese Günaydın... Aslında canım sıkkın babam biraz rahatsız...

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin

ay sanada çok geçmiş olsun ya.benim akıntım var hafif sarımsı süt gibi.ama karnım çok ağrıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…