- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.321
aman bol kıpırtılı günler olsun inşallah yarın gidicem yaa şeker yüklemesi idrar tahlili kan tahlili ve aşı olucam sabahtan hastanedeyim yaniii
Hayırlı haberlerle donersın ınsallah canım donunce bana bır bır anlat basındn gecenlerı hazırlıklı olayım:)))
cnm ben anlatamadım sanaşimdi ben dün gittim baktım ya mobilyaya ordaki renk ile internetteki renk tonu farklı mobilyanın yani turkuaz rengi ama internetteki koyu turkuaz ama asıl olanı acık bir turkuaz hatta dur kaim bulabilirsem rengi ekliyim eğer internetteki gibi bir turkuaz olsa çilekteki halı süper olur ama asılı o renk değil böle naneli sakızın mavisi olur ya çiğneyince onun gibi acık....
buna göre ya krık beyaz halı uyabilir ya özel yapım diyolar oda 750 tl tutuyo gereksiz yada lacivert nasıl olur... sence
Ben de deminden beri araştırıyorum bulamadım.Dolabında balıklar var lacivert olur diycektim sana o kadar para verilmez ne gerek var.Kırık beyaz da olur ama çabuk kirlenmez mi?Lacivert var mı peki baktın mı?Ben bikaçtane buldum ama içinde başka renklerde var olmuyo.Bulursan eklerim.
kızlar ERKAN ŞAMCI diye bir ekolojik yaşam uzmanı var, gülben ergenin programında gördüm şimdi, dailymotion dan eski videolarını izliyorum şuan ve çamaşırdan bulaşığa halı temizliğinden bebek kıyafetlerine kadar temizlik vs hakkında inanılmaz bilgiler veriyor ben bundan sonra deterjandan yüzey temizleyicisine hiç birşey almıcam, elma sirkesi çamaşır sodasi karbonat artık herşeyim :)
bebişin kıyafetlerini çamaşır sodası ve sirke ile yıkayacağım
kızlar ERKAN ŞAMCI diye bir ekolojik yaşam uzmanı var, gülben ergenin programında gördüm şimdi, dailymotion dan eski videolarını izliyorum şuan ve çamaşırdan bulaşığa halı temizliğinden bebek kıyafetlerine kadar temizlik vs hakkında inanılmaz bilgiler veriyor ben bundan sonra deterjandan yüzey temizleyicisine hiç birşey almıcam, elma sirkesi çamaşır sodasi karbonat artık herşeyim :)
bebişin kıyafetlerini çamaşır sodası ve sirke ile yıkayacağım
cnm ben ıkea dan bakıyorum bak bunlar var ama içime beyaz olan siniyo artık hergünsilicem napıyım...
Eki Görüntüle 293155 Eki Görüntüle 293156 Eki Görüntüle 293157
cnm ben ıkea dan bakıyorum bak bunlar var ama içime beyaz olan siniyo artık hergünsilicem napıyım...
Eki Görüntüle 293155 Eki Görüntüle 293156 Eki Görüntüle 293157
Makineye zarar vermiyor mu peki?Nasıl yıkıycaksın?Ben de özellikle bebek için bitkisel deterjan alıcam.
canım ben hayatım boyunca kullanmadığım kadar çok antibiyotik kullanmak zorunda kaldım hamileliğimin 6. haftasından bu zamana kadar, idrar yolu enfeksiyonu bendede ve erken doğum riski oluşturdu bende çünkü geçmiyor, ben günde 2000 mg antibiyotik iğne oluyordum son 2 aydır,
hamilelikte kullanılabilecek bir kaç tane antibiyotik var ve plesenta onların bebeğe geçemesine engel oluyor, eğer kullanmaz isen bebeğine daha çok zarar vermiş oluyorsun çünkü iltihap keseyi delip bebeği öldürebilir, erken doğum yapabilirsin vs vs, yani vakit geçirmeden ilacına başla bu arada lökosit kaç çıktı ?
Günaydın herkese
oku oku dün anca bitirdim geçmişi
Polyanacım Menekşecim geçen haftasonu doktor randevumuz vardı birde çocuk arabası ve park yatağını aldık (4saat sürdü)
haberim olsa da gelemezdim o yüzden.
Bu haftasonu oda takımını alıcaz inşallah kaç saat sürer hiç fikrim yok eşim çok kararsız bide pazarlık filan olunca ama gelmek istiyorum siz günü saati ayarlayın ben
uydurcam size inşallah.
maşallah oda yapmayada başlamış arkadaşlar güle güle kullansın bebişleri.
<5 olması gerekirken 52 yazıokullanmaya başladım allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ben bu konuda çok şanslıyım...Çünkü Eşimin annesi-babası çok yaşlılar, babam(81) yürüyemiyor, annem(74) ancak kocasına bakabiliyor, iki eltim var, onlarla düğünümden beri görüşmüyoruz(Eşim istemiyor).. Bizde de annemle -babam hiç müdahele eden insanlar değiller, bebek olunca tabi ki bir takım bildiklerni paylaşacaklar ama bunaltacak kadar müdahele edeceklerini sanmıyorum, hayırlısı bakalım göreceğizAH ANNE VAH ANNE.
Yeni anneleri en çok meşgul eden şey sadece yeni doğmuş mis kokulu bebekleri değil, aynı zamanda çevreden gelen tepkilerdir (uyarılar, tavsiyeler, akıl vermeler, eleştiriler...) Yaşadıklarımı, sağdan soldan duyduklarımı, biraz da abarttıklarımı yazdım burada.
..
ALINTI.
valla o hiç belli olmazcanım zaten yaklaşık 6 ay onu kullanmayı planlıyoruz, gerçi 6-7 aylıkken sadece sağa sola dönüyorlar öyle ayağa falan kalkamaz bebiş, gerçi dediğim gibi 6 ay yeter bizim odada kalması için, gece uykuları düzene girsin kendi odasına alacağım.
canım çok geçmiş olsun,sulcid su içine katılan ilaç mı bu, adını tam hatırlamıyorum, ama benim kullandığım toz halinde su içine katılıp içiliyordu, İnşaAllah atlatırsın, daha önce demiştim, yine diyorum, kesinlikle Nar Çiçeği çayı için, ben idrar yollarında iltihap olduğundan beri içiyorum, çok şükür geçti ve bir daha tekrarlamadı... nar çiçeği doğal antibiyotik olduğu için faydası oluyor...acilden geliyorum dünden beri geçmeyen karın ağrısı ve kusma şikayetlerim vrdı( çok korktum.idrar yollarım fena iltihaplanmış.doktor sulcid die bi ilaç verdi.içmeye korkuorum:S kullanan oldumu içinizdee ağrımda çok
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versinHerkese Günaydın... Aslında canım sıkkın babam biraz rahatsız...
selam canım, o zaman sen eşinle konuş hangi saatlerde gideceğinizi, ona göre konuşalım olurmu??
birde tahminen cumartesi olur buluşmamız.
ay sanada çok geçmiş olsun ya.benim akıntım var hafif sarımsı süt gibi.ama karnım çok ağrıocanım en azından hala sende gözle sayabiliyorlar ve bir rakam yazabiliyorlar benimkinde aylardır bol lokosit yazıyor sayı belirtilmiyor üstelik o kadar iğnede oluyorum, sen hiç beklemeden ilaçlarını kullan bu arada akıntın var mı? rengi nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?