- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.361
heh yavş yavaş doğru yolda ilerliosun bunun pembesi yokmu daha güzeldurur.arkadaşlar dünden beri gardırop arayışı içerisindeyim..
bu dolap nasıl sizce???
http://www.ticaretmerkezi.com.tr/images_buyuk/f73/49012810324228127.JPG
Kızlar şubat anneleri paylaşmışta. sezeryan düşünenler için sezeryan kilodu almak lazımmış. pijama, gecelik, emzirme sütyeni ve sezeryan kilodunuda unutmamak lazım...
herkese merhaba..
ben kadınlar klübüne ve forumunuza yeni katıldım. kendimi tanıtayım. ismim Sema , Kocaelinde oturuyorum. mart doğumlu erkek bir bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. sat 27 haziran ama biraz önden gidiyor 26-27 mart gibi beklenen tarih..
sizlerle paylaşımda bulunmak güzel olacak. :) çok şey kaçırmışım galiba çok yazılar yazılmış..
herkese merhaba..
ben kadınlar klübüne ve forumunuza yeni katıldım. kendimi tanıtayım. ismim Sema , Kocaelinde oturuyorum. mart doğumlu erkek bir bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. sat 27 haziran ama biraz önden gidiyor 26-27 mart gibi beklenen tarih..
sizlerle paylaşımda bulunmak güzel olacak. :) çok şey kaçırmışım galiba çok yazılar yazılmış..
(( yaa ben bulamıycam galiba (((
krem-yeşil hoşuma gitti. kızımın baza başlıkları da krem rengi.
yere de böyle krem yeşil bi halı düşündüm ama BİLMİYORUM YAAAA(((((
nerelerde satılırki sezeryan kilodu? büyük bebek mağazalarında fln mı??
evet canım onlar mağazada satılırken nerelerde geçiyor ben mağazacılık yaptım ordan biliyorum. ben daha yıkamadım alacaklar bitsin bir aya kadar yıkayıp ütüleyeceğim... çantayıda hazırda bulundurmuş olurum...
Büyük bebek magazlaarında da vardır heralde
adamlar sırf bu külot için özel site bile yapmıs:) faydalı bir seye benziyor.
C-Panty | Home
hem sade, hem güzel, hem ucuz hemde rahatlatıcı renk olsun.. çok şey mi istiyorum ki :26::26::26::26:biraz daha araştır cnm daha güzellerini bulabilirsin gibi geliyor nasıl bişey aradığını söyle bende bakayım
aramıza hoşgeldin.. ne güzel tüm bilgilerini vermişsin.. listemize ekleyeyim senide.. bu arada bende Semra:) ilk sayfamızdaki diğer linklere de uğrarsan sevniriz:)herkese merhaba..
heh yavş yavaş doğru yolda ilerliosun bunun pembesi yokmu daha güzeldurur.
aramıza hoşgeldin.. ne güzel tüm bilgilerini vermişsin.. listemize ekleyeyim senide.. bu arada bende Semra:)
Beni ve oglumu da ekler misin listeye:)
İstanbulda yaşıyorum yaş 28 tahmini dogum tarihi de 23 mart inşallah
snede hoşgeldin canım, ekled,m listemize
listenin linkini atabilirmisin canım? 1 . sayfdaki listemi bu
canım biraz daha araştır içine sinen güzel bir şey bulabilirsin bizlerde bakarız uygun birşey olursa paylaşırız üzülme emiiarkadaşlar dünden beri gardırop arayışı içerisindeyim..
bu dolap nasıl sizce???
http://www.ticaretmerkezi.com.tr/images_buyuk/f73/49012810324228127.JPG
valla canım henüz yıkamadım hem benim aldıklarım hem annemin kayınvalidemin aldıkları hepsi gelsin sonrasında yıkamayı düşünüyorum benkızlarr aldığınız bebiş kıyafetlerini yıkıyormusunuz
ben iki gündür ılık sabunlu suda elimde yıkadım ütülemesi kaldı sadece
hoşgeldin aramıza canım belki çok şey kaçırmış olabilrisin ama bundan sonrası içinde çok paylaşımlarımız olacak hep birlikte katışırsın sendeeherkese merhaba..
inceledim siteyi. enteresanmış. bilmiyordum böyle bir ürün olduğunu. inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam:18:
herkese merhaba..
merhaba arkadaşlar çokk uzun bi aradan sonra...
baktım geçmişe biraz ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine. keyifler herkeste iyidir umarım.
tetenoz aşımı oldum. renkli usgmizide çekildik çok şükür herhangi br sorunumuz yok. oğlumda çok iyi maşallahh....
hazırlıklar hızlandı artık. bn tuaf bi panik içine girdim yetişmicekmiş hiçbişi gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?