2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kendi hastanemde çektirdim ekstra para vermedik zaten para ödüyoruz cd için niye para alıyolar anlamadım

canım ya bende geçen gün ilk yazdığım mesajı okudum ey gidi ne çabuk geçti günler çoğu gitti azı kaldı..bende çok heyecanlıyım..10 haftadan geri saymaya başlarız artık:)) heyecanlıyım mutluyum endişeliyim annelik duygusunu ilk defa yaşıyacağım için bir bilinmezlik var..doğum korkusu bi yandan ne yapcam nası olcak zaman yaklaştıkça sorularda çoğalıyor..Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız..rahat güzel bir doğum geçiririz..iyiki gelmişim siteye iyiki bulmuşum sizi bu güzel ve zorlu süreçte birbirimze destek olarak geçirmek zaman zaman kötü haberler ,mutluluklar her duyguyu birlikte yaşamaya çalışttık..doğumdan sonrada ayrılmayalım...

eeeeee dile kolay 6 aydır hep beraberiz en kötü anlarımızdan en mutlu anlarımıza kadar paylaştık ne özelimiz kaldı ne tüzelimiz:) allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerimizi de onlarla ilgili paylaşımlarıda beraber yapalım inşallah

yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz aramıza

Bu arada bende işyerinin yanında şeker yüklememi yaptırdım öğleden sonra alıcam sonuçları cuma günüde bebeğimi görücem inş. kocaman oldu artık içerde gezinmeleri çok güldürüyo beni tekmeler zaten dışardan belli ediyo kendini ama nedense gece 3 ten sonra azıyo bizimki doğuncada öyle olursa yandık :))))

bütün iç organlarını detaylı inceliyolar sonra yüzüne bakıyo el ayak parmaklarını sayıyo zaten bunu kendi doktorunda değil bu konuda uzmanlaşmış kadın doğumcular yapıyo bizim doktor baya inceledi sonrada renkli resmini çekip verdi

Günaydın kızlar,

gece sırt ve bacak ağrılarından uyuyamadım yine, dünden beri bacak ağrılarım çok fena yine ne güzzel geçen hafta geçmişti

birde tatlı tatlı küçük küçük kaşınıyorum, vücudumun her yeri kaşınıyor, boynum kolum göbeğim sırtım bacağım yani öyle çatlayacağımda onun kaşıntısı değil bu, aranızda kaşınanlar var mı ?

kızlar bide ben çok kilo aldım yaa daha 22 haftalığım 7 kilo aldımmm daha doğuma 4 ay varr
iştahmın önüne geçemiyorumm yaaadoktordan beslenme proğrsamı mı istesem acabaaa

diyetisyene git mutlaka canım , ben 25 haftalığım 7 kilo almışım ve doktorum kızdı ve diyetisyene gönderdi geçen haftadan beri uyguluyorum 1 kilo verdim sende git mutlaka.

az kaldı demişsiniz benide aldı bir telaş :))) ne çabuk geçti zaman rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin ben yusuf yusuf doğumu düşünmeye başladım artık

günaydın bebişim,

benim göğsümün her tarafı deli gibi kaşınıyo uçları falan felaket nemlendirici sürüyom işten eve gidince sütyeni çıkarınca yarım saat kaşıntı faslı sonra duş alıp nemlendiriciyle rahatlıyorum...onun dışında göbişimde çok kaşınıyo ama göüsler kadar deil...

benimde sırtım ve gögüslerim çok kaşınıyor, hergün çatlak kremi de sürüyorum.. en son acaba hergün yumurta yiyorum ondanmı diyerek kestim 2 gün oldu bakalım ondanmı? bide omega 3 içiyordum hergün belki oda fazla geldi diye 2günde bire indirdim.. cuma günü dr. kontrolum var sorucam dr. a haber veririm böyle bir durumsa canım

Günaydın canım, o tekmeler bile insanı nasılda heyecanlandırıyor.. hele bi doğsun bakmaya öpmeye kıyamıyor insan.

pollyanna çok teşekkürler bende hemen kaydımı yaptım
rica ederim canım.. Tüm Kızların haberi olmuştur inşallah.. Güzel bi fırsat kaçırmayın bence.

Safulcuumm canım hiiiç korkuya telaşa yer verme.. İnsan kafasında kurdukça kuruyor, ama Allah nasıl yazdıysa alnımıza o geliyor başımıza. Hayırla sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Ve dileğim doğumdan sonrada burda paylaşımlarımıza devam etmek...

evet yaa özel tüzel bişey kalmadı:)) daha ilerleyen zamanlarda iyiyce ayyuka çıkar:)) doğum hikayelerimiz emzirme serüvenlerimiz,gaz sanıcları vs vs.. ayyy hepsi de tatlı telaşlar olsun inşallah ve hiç ayrılmayalım

Bu gece şükürler olsun (MAŞALLAH) kızım 2 kere kaktı ve ben sabah öyle güzel dinlenmiş bi şekilde uyandım ki. Gece bebişim tekmelediyse de duymadım valla:) Kızımda hala çekiyorum uykusuzluğu, bu yüzden inşallah ikinci bebişim uykucu olur.

az kaldı demişsiniz benide aldı bir telaş :))) ne çabuk geçti zaman rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin ben yusuf yusuf doğumu düşünmeye başladım artık

VENÜScim nerelerdesin canım yaaa.. bi görünüp kayboluyorsun.. önceleri fıkır fıkır enerjik paylaşımların vardı.. özletiyosun kendini haberin ola!!!

Son düzenleme:
VENÜScim nerelerdesin canım yaaa.. bi görünüp kayboluyorsun.. önceleri fıkır fıkır enerjik paylaşımlarımların vardı.. özletiyosun kendini haberin ola!!!

oyyyy pollycimmmm bende hepinizi çok özledim işteyim çalışıyorum bir an önce işlerimi toparlamak istiyorum ama hiç canım çalışmak istemiyor nette bebek odalarına gömülüyorum bu ara napıcamı şaşırmış vaziyetteyim iş,bebek,koca,alışveriş, doğum vs. araştırıp duruyom kafam daha çok karışıyo tuhafım bu aralar :)))) sen nasılsın balım ?

bende 23 haftalıgım 6 kg aldım, hesaplayıcılara göre normal çıkıyor hamilelikte kilo hesaplama, dr.um gecen gittigimde 20haftayken 4kg almıstım normal dedi...bakalım cuma günü kızıcakmı kgmu duyunca offf diyet yapmakta hiç istemiyorum böyle çok güzel yemek yemek yeeeeemmekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…