- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.481
kızlar pollynin yukarda verdiği primanın facebook linkinden form doldurun bebişe cok güzel hediyeler var üye olana gönderiyolarmış bu arada pollyciimm cok tesekkürlerrr:))
herkese günaydın...
bizde cmmts gittiğimizde 21+1 ve 472 gr dı.. video sunu seyredip duruyorum sürekli :)
insan gerçekten çok heyecanlanıyor.bizim de tekmelerimiz artık dışardan belli oluyor izlemek öyle keyifliki
biz geldiiik
detaylı ultrason sonuçları gayet normal
hiç bir sıkıntımız yok çok şükür oğlanın keyfi yerinde dedi doktor
canım bizimde renkli fotolarımızı ve cd sini verdi ama extra para vermedik
bizimkide çok kuvvetli o duygu harika ama bbası bakınca duruo deli olcam :)))
Beni bugünlerde iyice heyecan sardı..
Şaka maka yolun çoğunu yedik bitirdik..
Çok şükür bebişlerimizde sağlıklı..
14 hafta sonra doğum yapıcam Allah'ın izniyle..
Daha dün gibi ilk tickerımı yaptığım gün.. ve üzerindeki hafta 4+4 ü gösteriyordu..
İyiki burada toplanmışız, iyiki sıkıntılarımız üzüntülerimi paylaşıyoruz.. Yoksa günler nasıl geçerdi bilmiyorum..
bazen diyorum interneti kapatalım (kablosuz modem çok fazla radyasyon yaydığı için), ama sizler varsınız aklımda hemen vazgeçiyorum.. cepten nete bağlanırım diyorum, ama burdaki gibi aktif olamam,hızlı hızlı yazamam diye yine vazgeçiyorum..
Bi kaç gündür duygusala bağladım..
dün akşam eşime kızlarımızın odası hakkındaki fikirlerimi söylerken öyle heyecanlandım ki.. Sanki ilk kez yaşıyormuş gibiyim bu duyguyu..
Rabbim sen herşeyin hayırlısını nasip eyle. AMİN
Beni bugünlerde iyice heyecan sardı..
Şaka maka yolun çoğunu yedik bitirdik..
Çok şükür bebişlerimizde sağlıklı..
14 hafta sonra doğum yapıcam Allah'ın izniyle..
Daha dün gibi ilk tickerımı yaptığım gün.. ve üzerindeki hafta 4+4 ü gösteriyordu..
İyiki burada toplanmışız, iyiki sıkıntılarımız üzüntülerimi paylaşıyoruz.. Yoksa günler nasıl geçerdi bilmiyorum..
bazen diyorum interneti kapatalım (kablosuz modem çok fazla radyasyon yaydığı için), ama sizler varsınız aklımda hemen vazgeçiyorum.. cepten nete bağlanırım diyorum, ama burdaki gibi aktif olamam,hızlı hızlı yazamam diye yine vazgeçiyorum..
Bi kaç gündür duygusala bağladım..
dün akşam eşime kızlarımızın odası hakkındaki fikirlerimi söylerken öyle heyecanlandım ki.. Sanki ilk kez yaşıyormuş gibiyim bu duyguyu..
Rabbim sen herşeyin hayırlısını nasip eyle. AMİN
bende yarın gidiyorum bakalım benim bıdık nasıl
umarım herşey yolunda gider
senin bebişinede kocaman maşallahh
bizimkide çok kuvvetli o duygu harika ama bbası bakınca duruo deli olcam :)))
21 +4 dedi dr canım zaten ultrasondaki boytularına göre..
21+4 için normal heralde....?
gözünüzaydın maşallah bebişe
arkadaşlar benim dr. detaylı ultrasona gerek görürsem başka biyere sevk ediyorum dedi
tam olarak nasıl yapılıyo nelere bakılıyo
bize kendi normal herzamanki gibi baktı kalbini böbreklerini vs.gösterdi başka bişey yapmadı
kızlar bide ben çok kilo aldım yaa daha 22 haftalığım 7 kilo aldımmm daha doğuma 4 ay varr
iştahmın önüne geçemiyorumm yaaadoktordan beslenme proğrsamı mı istesem acabaaa
Günaydın kızlar,
gece sırt ve bacak ağrılarından uyuyamadım yine, dünden beri bacak ağrılarım çok fena yine ne güzzel geçen hafta geçmişti
birde tatlı tatlı küçük küçük kaşınıyorum, vücudumun her yeri kaşınıyor, boynum kolum göbeğim sırtım bacağım yani öyle çatlayacağımda onun kaşıntısı değil bu, aranızda kaşınanlar var mı ?
diyetisyene git mutlaka canım , ben 25 haftalığım 7 kilo almışım ve doktorum kızdı ve diyetisyene gönderdi geçen haftadan beri uyguluyorum 1 kilo verdim sende git mutlaka.
Günaydın kızlar,
gece sırt ve bacak ağrılarından uyuyamadım yine, dünden beri bacak ağrılarım çok fena yine ne güzzel geçen hafta geçmişti
birde tatlı tatlı küçük küçük kaşınıyorum, vücudumun her yeri kaşınıyor, boynum kolum göbeğim sırtım bacağım yani öyle çatlayacağımda onun kaşıntısı değil bu, aranızda kaşınanlar var mı ?
diyetisyene git mutlaka canım , ben 25 haftalığım 7 kilo almışım ve doktorum kızdı ve diyetisyene gönderdi geçen haftadan beri uyguluyorum 1 kilo verdim sende git mutlaka.
Günaydın canım, o tekmeler bile insanı nasılda heyecanlandırıyor.. hele bi doğsun bakmaya öpmeye kıyamıyor insan.canım ne güzel yazmışsın duygularını..bizi de duygulandırdın..anneliği daha önce tadanlar başka tabi..ben daha pek çok şeyin farkında değilim gibi..tekmelerini seviyorum şimdilik o kadar:)
günaydın arkadaşlar bu arada
rica ederim canım.. Tüm Kızların haberi olmuştur inşallah.. Güzel bi fırsat kaçırmayın bence.pollyanna çok teşekkürler bende hemen kaydımı yaptım
Safulcuumm canım hiiiç korkuya telaşa yer verme.. İnsan kafasında kurdukça kuruyor, ama Allah nasıl yazdıysa alnımıza o geliyor başımıza. Hayırla sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.canım ya bende geçen gün ilk yazdığım mesajı okudum ey gidi ne çabuk geçti günler çoğu gitti azı kaldı..bende çok heyecanlıyım..10 haftadan geri saymaya başlarız artık:)) heyecanlıyım mutluyum endişeliyim annelik duygusunu ilk defa yaşıyacağım için bir bilinmezlik var..doğum korkusu bi yandan ne yapcam nası olcak zaman yaklaştıkça sorularda çoğalıyor..Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız..rahat güzel bir doğum geçiririz..iyiki gelmişim siteye iyiki bulmuşum sizi bu güzel ve zorlu süreçte birbirimze destek olarak geçirmek zaman zaman kötü haberler ,mutluluklar her duyguyu birlikte yaşamaya çalışttık..doğumdan sonrada ayrılmayalım...
evet yaa özel tüzel bişey kalmadı:)) daha ilerleyen zamanlarda iyiyce ayyuka çıkar:)) doğum hikayelerimiz emzirme serüvenlerimiz,gaz sanıcları vs vs.. ayyy hepsi de tatlı telaşlar olsun inşallah ve hiç ayrılmayalımeeeeee dile kolay 6 aydır hep beraberiz en kötü anlarımızdan en mutlu anlarımıza kadar paylaştık ne özelimiz kaldı ne tüzelimiz:) allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerimizi de onlarla ilgili paylaşımlarıda beraber yapalım inşallah
Bu gece şükürler olsun (MAŞALLAH)yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz aramıza
Bu arada bende işyerinin yanında şeker yüklememi yaptırdım öğleden sonra alıcam sonuçları cuma günüde bebeğimi görücem inş. kocaman oldu artık içerde gezinmeleri çok güldürüyo beni tekmeler zaten dışardan belli ediyo kendini ama nedense gece 3 ten sonra azıyo bizimki doğuncada öyle olursa yandık :))))
az kaldı demişsiniz benide aldı bir telaş :))) ne çabuk geçti zamanrabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin ben yusuf yusuf doğumu düşünmeye başladım artık
VENÜScim nerelerdesin canım yaaa.. bi görünüp kayboluyorsun.. önceleri fıkır fıkır enerjik paylaşımlarımların vardı.. özletiyosun kendini haberin ola!!!
Günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?