2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

göğüs ve göbek kaşıntısı çatlama belirtisi benim bahsettiğim vücudum ger yeri kaşınıyor boynum vs vs birtek göğsüm kaşınmıyor göbekte çok az kaşınıyor...

biz şimdi krem sürüyoz kaşınıyoz falan çatladığımızı nerden anlayacaz doğumdan sonra mı belli olcak izleri yoksa şimdi anlaşılırmı ?

Günaydın kızlar,şu ilaç kullanamamak ne zor şeymiş
2 gün öncesinde boynumda hafif ağrı vardı ama dün sabah uyandığımda sağ tarafım tamamen tutulmuştu.Bütün gün hiçbirşey yapmasan sıcak kompres yaparak idare etmeye çalıştım,gece eşim masaj yaptı sıcak komprese devam ettik fakat yatma saati geldi bir türlü yatamıyorum sanki boynum kopacak o kadar kötü sancı giriyordu ki sürekli ağlamaya başladım eşim de telaş yaptı ay 30 yaşına geldim ilk kez boynum tutuldu ne zor şeymiş.Doktora gidelim diyor,birşey yapamayacağını biliyorum hamileyim sonuçta.Gece oldu 00:30 dedi doktor rahatsız olursa olsun seni bu halde görmeye dayanamıyorum ben arıcam ,neyse aradı parol içsin bir de voltaren jel alıp masaj yapın demiş.Eşim nöbetçi eczane aradı kıyamam ben ona neyse uyuduğumda 2 falandı sanırım.Sabah fena uyanmadım ama bu voltarenin prospektüsüne baktım çok zorda kalmayınca kullanmayın diyor.Offf bgün sürmicem bakalım ne kadar idare edicek beni.Kafanızı şişirdim ama dün gece cidden benim için çok kötüydü:2:

ben toplam 3,800 gr almışım dr çok iyi bir kilodasın dedi ama ben çok fazla yiyorum artık durduramıyorum kendimi annem bile daha yiyecekmisin diye soruyor yemekte

bende iyi diyelim iyi olsun canım.. kızım, eşim,ev iş yemek temizlik vs.. uğraşıyorum işte.. amaaannn hiç bitmeyen ve bitmeyecek olan işler:) kızım şuan içeriye serdiğim çamaşırları topluyor:)))) ve öyle zevk alıyorki bacak kadar boyuyla:)
bebek odalrına bakıpta buraları ihmal etme güzelim.

biz şimdi krem sürüyoz kaşınıyoz falan çatladığımızı nerden anlayacaz doğumdan sonra mı belli olcak izleri yoksa şimdi anlaşılırmı ?
yok canım o izler kendini yoğun bi kaşıntı ve acının ardından aniden belli edicek, tabi çatlarsan.. inşallah çatlamazsın.

Çook geçmiş olsun canım.. Baş boyun boğaz ve diş ağrısı en kötüsü(

ben toplam 3,800 gr almışım dr çok iyi bir kilodasın dedi ama ben çok fazla yiyorum artık durduramıyorum kendimi annem bile daha yiyecekmisin diye soruyor yemekte

Maşallah canım sana.. aldığım kilolarla oturup ağlamak istiyorum.. Hayır çok yesem okey de, çokda yemiyorum nerden geliyor bu kilolar yaaa..

slm kızlar nasılsınız bende hep yatıyorum faydası oldu galiba dün dr gittik rahimağzındaki açıklık kapanmış 34 mm den 38 mm çıkmış dr da çok şaşırdı bidaha dikişten bahsetmedi hatta 1 ay sonra gel dedi madem yatmanın faydası varsa bana niye hemen 2 gün içinde dikiş atalım dedi beni tedirgin etti strese soktu anlamıyorum o dr bidaha gitmem heralde neyseki güzel haberler aldık ALLAH ıma çok şükür ama yatmaya devamm inşallah hepimiz bebeğimizi sağsalim kucağımza alırızz

Selam güzel anneler ve bebişleri; Nasılsınız Biz çok şükür iyiyiz...az önce oğluşumun cicilerini ekledim, meğer önceden boyutları büyük olduğu için ekleyememişim, makinayı ayarlayınca oldu Neyse ben geçmişi okuyayım

Son aylarda daha çok artıyomuş herkes öyle diyo,şimdiye kadar çok almamışsın bundan sonra da aldıklarınla normal kilo olur inş.Ben son ay nasıl olcak merak ediyorum.Şimdilik bi artış yok benim iştahımda ama her an değişebilir tabii:)))

Canım sevindim yatınca faydası olmasına,sen kalkma hiç,sakın yorma kendini.Amin inş.bebişlerimi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız.Dikkat et kendine,başka dra git en iyisi.

Canım peki çatlamaya kaçıncı aydan itibaren başlıyo?Herkesin farklıdır tabi ama genelde ne zaman acaba?İnş.çatlamaz yaaa:18::18:

buaralar bende kaşınıyorum ve deli gibi de karnım acıkıyo..saat 12yi zor ettim..ne yesem die düşünüyorum 1 saattir:))))))) nasıl tutucam boğazımı hiçç bilmiyorum..

ben bu gidişle yetişirim size merak etmeyin anacım sağlıklı olsun bebişlerde kiloyu veririz yaaaa ben dert etmiyorum kilo olayını

canım benimde bi ara iltihapta dolayı açılma gibi bişey oluyodu yattım çok şükür geçti... en iyisi yatmak ama ben çalıştığım için gün boyu çok fazla dinlenemiyorum...lekelenlemelerim hala devam ediyor 9. haftadan beri progestana devam ediyorum...malesef fırsat buldukça yatmaktan ve dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor....

buaralar bende kaşınıyorum ve deli gibi de karnım acıkıyo..saat 12yi zor ettim..ne yesem die düşünüyorum 1 saattir:))))))) nasıl tutucam boğazımı hiçç bilmiyorum..

Diyet yapınca da çok zor oluyor,bende çok acıktım valla yarım saat var yemeğe bizim.Sabret canım doğumdan sonraya sakla,valla akşam komşum bir sürü güzel mamalar gödermiş eşime yedirdim hemen.Tutamayıp yerim diye((

aaa canım maşallah yaa çok ama çok sevindim..Maşallah Sen o zaman bol bol yat dinlen.. Allahın izniyle de sağ salim kucağına al bebişini.

merhaba canım, sınavşar başladı mı??
cicilerinize de hemen bi bakayım.. sonra da Kızımla kendimi bi dışarı atayım da canlanalım azcık:)))

Canım peki çatlamaya kaçıncı aydan itibaren başlıyo?Herkesin farklıdır tabi ama genelde ne zaman acaba?İnş.çatlamaz yaaa:18::18:

Özgecim bünyeye göre değişiyo. kimisi 4.ayda başlar, kimisi doğuma kadar çatlamaz doğumda çatlar(
benim kızımda 8.aya doğru bi kaç ufak çatlağım oluştu belli olan, göbek deliğinin az altında. diğerleri alt karında belli belirsiz ince çatlaklar.

canım gözün aydın kuzucuklarada maşallah orda kardeş kardeş büyüsünler

venüsten özgeengin polyanna teşekkür ederim şuan bebişle iyiz inşallah bu kadarıyla kalır bidaha korku yaşamam 7 ayı doldursam fakir çocuğa para verecem artık hep dua ediyorm hatimide yarıladım şu günler çarçabuk geçsin inşaallahhh

Canım hakkınızda hayırlısı neyse o olur inş.

bende dün işten erken çıkınca annemin günü vardı oraya gittim..ohh neler neler yapmışlardı..1 kaşık 1 kaşık tattım naapimm..herkes diyo sen oğlanı aşağıda taşıyosun erken doğurabilirsin..anaam dedim ben doktora boşa para veriyorum..size geliim siz bakın dedim...

canım benim karnımda aşağıda yukarı çıkmaya niyetide yok oturunca karnım bacaklarma yatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…