- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.521
aaa canım maşallah yaa çok ama çok sevindim..MaşallahSen o zaman bol bol yat dinlen.. Allahın izniyle de sağ salim kucağına al bebişini.
merhaba canım, sınavşar başladı mı??
cicilerinize de hemen bi bakayım.. sonra da Kızımla kendimi bi dışarı atayım da canlanalım azcık:)))
Özgecim bünyeye göre değişiyo. kimisi 4.ayda başlar, kimisi doğuma kadar çatlamaz doğumda çatlar(
benim kızımda 8.aya doğru bi kaç ufak çatlağım oluştu belli olan, göbek deliğinin az altında. diğerleri alt karında belli belirsiz ince çatlaklar.
canım bence bi dr.a sor yinede, fazla gelen bir besin olabilir, vitamin fazla geliyor olabilir..
buaralar bende kaşınıyorum ve deli gibi de karnım acıkıyo..saat 12yi zor ettim..ne yesem die düşünüyorum 1 saattir:))))))) nasıl tutucam boğazımı hiçç bilmiyorum..
Başak Hanım ile konuştum az önce kan tahlili yaptıralım dedi, karaciğer ve safra kesesinden süphelendi ben hazırlanıp hastaneye gidiyorum bakalım ne çıkacak sonuç...
canım benim karnımda aşağıda yukarı çıkmaya niyetide yok oturunca karnım bacaklarma yatıyo
canım ya bende geçen gün ilk yazdığım mesajı okudum ey gidi ne çabuk geçti günler çoğu gitti azı kaldı..bende çok heyecanlıyım..10 haftadan geri saymaya başlarız artık:)) heyecanlıyım mutluyum endişeliyim annelik duygusunu ilk defa yaşıyacağım için bir bilinmezlik var..doğum korkusu bi yandan ne yapcam nası olcak zaman yaklaştıkça sorularda çoğalıyor..Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız..rahat güzel bir doğum geçiririz..iyiki gelmişim siteye iyiki bulmuşum sizi bu güzel ve zorlu süreçte birbirimze destek olarak geçirmek zaman zaman kötü haberler ,mutluluklar her duyguyu birlikte yaşamaya çalışttık..doğumdan sonrada ayrılmayalım...
ben yaptırdım onları..sıkıntı yok..benim göbüşüm ve memişler kaşınıyo..söylemişti doktorum bana zaten kaşınabilirsin die..ılık suyla duş yap bol bol dedi..
ya bana da işin garibi gayet yukarda gibi geliyoo...dışardan başka mı gözüküyo acaba ne bilimm...
aaa yok benimki farklı kulağımın içine kadar kaşınıyorum, yüzümde kabartılar çıkmaya başladı neyse ben hazırlanıp çıkayım, Gülben'in programında "SABİHA PAKTUNA KESKİN" var kalkamıyorum tv nin başından ay ay ay çocuk büyütmek ne kadar zor bir meslek kadın öyle formüller veriyorki anlatamam en kısa zamanda kitaplarını alıp okumaya başlıcam bu kadının...
benim göbüşten yukarısıda şişti göğüs altıda şişti ikitane karnım oldu ne yuvarlak ne yassı şimdiden sağa sola dönemiyorum kendimi fil yavrusu gibi hissediyorumm içerde sadece yarım klluk böcük var
Günaydın kızlar,şu ilaç kullanamamak ne zor şeymiş
2 gün öncesinde boynumda hafif ağrı vardı ama dün sabah uyandığımda sağ tarafım tamamen tutulmuştu.Bütün gün hiçbirşey yapmasan sıcak kompres yaparak idare etmeye çalıştım,gece eşim masaj yaptı sıcak komprese devam ettik fakat yatma saati geldi bir türlü yatamıyorum sanki boynum kopacak o kadar kötü sancı giriyordu ki sürekli ağlamaya başladım eşim de telaş yaptı ay 30 yaşına geldim ilk kez boynum tutuldu ne zor şeymiş.Doktora gidelim diyor,birşey yapamayacağını biliyorum hamileyim sonuçta.Gece oldu 00:30 dedi doktor rahatsız olursa olsun seni bu halde görmeye dayanamıyorum ben arıcam ,neyse aradı parol içsin bir de voltaren jel alıp masaj yapın demiş.Eşim nöbetçi eczane aradı kıyamam ben ona neyse uyuduğumda 2 falandı sanırım.Sabah fena uyanmadım ama bu voltarenin prospektüsüne baktım çok zorda kalmayınca kullanmayın diyor.Offf bgün sürmicem bakalım ne kadar idare edicek beni.Kafanızı şişirdim ama dün gece cidden benim için çok kötüydü:2:
slm kızlar nasılsınız bende hep yatıyorum faydası oldu galiba dün dr gittik rahimağzındaki açıklık kapanmış 34 mm den 38 mm çıkmış dr da çok şaşırdı bidaha dikişten bahsetmedi hatta 1 ay sonra gel dedi madem yatmanın faydası varsa bana niye hemen 2 gün içinde dikiş atalım dedi beni tedirgin etti strese soktu anlamıyorum o dr bidaha gitmem heralde neyseki güzel haberler aldık ALLAH ıma çok şükür ama yatmaya devamm inşallah hepimiz bebeğimizi sağsalim kucağımza alırızz
Selam güzel anneler ve bebişleri; NasılsınızBiz çok şükür iyiyiz...az önce oğluşumun cicilerini ekledim, meğer önceden boyutları büyük olduğu için ekleyememişim, makinayı ayarlayınca oldu Neyse ben geçmişi okuyayım
merhaba kızlar ben geldimmmmmm kan ve idrar tahlili verdik aşımızı vurulduk şeker yüklemesi için randevumuzu aldık ve işe geldik
canım gözün aydın bende seni merak ediyordum az kaldı fıstık azıcık daha sıkacak dişini görürsün üzmez annesini
Başak Hanım ile konuştum az önce kan tahlili yaptıralım dedi, karaciğer ve safra kesesinden süphelendi ben hazırlanıp hastaneye gidiyorum bakalım ne çıkacak sonuç...
slm kızlar nasılsınız bende hep yatıyorum faydası oldu galiba dün dr gittik rahimağzındaki açıklık kapanmış 34 mm den 38 mm çıkmış dr da çok şaşırdı bidaha dikişten bahsetmedi hatta 1 ay sonra gel dedi madem yatmanın faydası varsa bana niye hemen 2 gün içinde dikiş atalım dedi beni tedirgin etti strese soktu anlamıyorum o dr bidaha gitmem heralde neyseki güzel haberler aldık ALLAH ıma çok şükür ama yatmaya devamm inşallah hepimiz bebeğimizi sağsalim kucağımza alırızz
nezaman çıkcak sonuçlar..
kızlar bide ben çok kilo aldım yaa daha 22 haftalığım 7 kilo aldımmm daha doğuma 4 ay varr
iştahmın önüne geçemiyorumm yaaadoktordan beslenme proğrsamı mı istesem acabaaa
saat 2 de internetten alıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?