2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi canım her bünye farklı,kilo alımı falanda etkiliyo sanırım,şimdilik bişey yok bende zaten çatlıycak göbek de yok.Bakalım inş.çatlamaz.

canım bence bi dr.a sor yinede, fazla gelen bir besin olabilir, vitamin fazla geliyor olabilir..

buaralar bende kaşınıyorum ve deli gibi de karnım acıkıyo..saat 12yi zor ettim..ne yesem die düşünüyorum 1 saattir:))))))) nasıl tutucam boğazımı hiçç bilmiyorum..

Başak Hanım ile konuştum az önce kan tahlili yaptıralım dedi, karaciğer ve safra kesesinden süphelendi ben hazırlanıp hastaneye gidiyorum bakalım ne çıkacak sonuç...

Başak Hanım ile konuştum az önce kan tahlili yaptıralım dedi, karaciğer ve safra kesesinden süphelendi ben hazırlanıp hastaneye gidiyorum bakalım ne çıkacak sonuç...

ben yaptırdım onları..sıkıntı yok..benim göbüşüm ve memişler kaşınıyo..söylemişti doktorum bana zaten kaşınabilirsin die..ılık suyla duş yap bol bol dedi..

evt ya dün gibi ne çabuk geçti günler diyoruz ama bi yandan da geçmiyo sanki bende ayça gibi bebeğimi istiyorum doğumda korkutmuyo değil tabi Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben yaptırdım onları..sıkıntı yok..benim göbüşüm ve memişler kaşınıyo..söylemişti doktorum bana zaten kaşınabilirsin die..ılık suyla duş yap bol bol dedi..

aaa yok benimki farklı kulağımın içine kadar kaşınıyorum, yüzümde kabartılar çıkmaya başladı neyse ben hazırlanıp çıkayım, Gülben'in programında "SABİHA PAKTUNA KESKİN" var kalkamıyorum tv nin başından ay ay ay çocuk büyütmek ne kadar zor bir meslek kadın öyle formüller veriyorki anlatamam en kısa zamanda kitaplarını alıp okumaya başlıcam bu kadının...

ya bana da işin garibi gayet yukarda gibi geliyoo...dışardan başka mı gözüküyo acaba ne bilimm...

benim göbüşten yukarısıda şişti göğüs altıda şişti ikitane karnım oldu ne yuvarlak ne yassı şimdiden sağa sola dönemiyorum kendimi fil yavrusu gibi hissediyorumm içerde sadece yarım klluk böcük var

bişey allerji falan yapmış olabilir..yada vitamin ağır gelmiştir..bi git bakalım ne çıkıcak..evet o kadının bi kaç kitabını okudum ben ama çevremdeki herkes kitapla çocuk büyütülmüyo diyo:) o canı ne isterse onu yapar senide kendine uydurur diyolar

yarım kilo diye düşünme..onun eşi var suyu var kesesi var..en az 2 kilo eder o:) benimde öyle top gibi:)

çok geçmiş olsun voltaren sürünce üstüne sıcak havlu koy belki ikisi bi arada daha çabuk fayda verir.

canım gözün aydın bende seni merak ediyordum az kaldı fıstık azıcık daha sıkacak dişini görürsün üzmez annesini

selam canım bizde iyiyiz çok şükür nasıl gidiyo ders çalışmalar bende izin alınca başlıcam çalışmaya benimde nisanda sınavım var nasıl bebişi bırakıp gidicem bilmem ama son sene zaten 1 sene beklemek istemedim

gözünaydın cnm inşallah 9 ay kadar dayanır bebişinnnnn

kızlar bide ben çok kilo aldım yaa daha 22 haftalığım 7 kilo aldımmm daha doğuma 4 ay varr
iştahmın önüne geçemiyorumm yaaadoktordan beslenme proğrsamı mı istesem acabaaa

bnde 6 kilo aldım ozamn bnm kilomda fazla ya. panik oldum şimdi. doktorumda kilomla ilgili bişi sölemedi ama bakalım bu ay bişi dicekmi. çokda bişi yiyemiyorum ama nerden geliyo bu kilo anlamıyorum. inşallah sonrasında verebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…