2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın çok şükür bi aksilik olmamış bol bol dinlen bizim yerimize de :)

günaydın kızlar ..

bugün biraz keyifsizim akşam eşimle tartıştık ayrı yattım akşamdan beride ağlıyorum daha cokda bebeğim oynarken ağlıyorum sanki oda üzülüyomuş gibi geliyo dayanamıyorum...........

eşim hastalık derecesinde facebokokta okey oynar oldu evde bir sohbetimiz kalmadı gibi bişy bebekle ilgili herşeyle ben ilgileniyorum...
duvarı boyuyacak ustadan tutunda aklınıza ne gelirse tek başıma hallediyorum oda sadece facebookta okey oynuyo akşam bana süt ısıtırmısın dedim 1 sayı kaldı bekle diyo kadınlarla orda sohbt ediyo eşini ve bebeğini düşünmüyo halada ağlıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum............. kafam dağılsın diye çamaşırlarla uğraşıyorum şimdi kızlar

geçmiş olsunn son trimester dönemindede böyle kanamalarr olabiliyormuşş canımm

çok üzücü gerçektenn ama geçer üzülme şimdi onlarr bebeği görmüyorlarr sadece karnımızın şişliğini görüyorlarr bebeği hisseden biziz biz hissettiğimizden hazırız anne olduğumuuzun farkındayız ama onlar daha baba olduğunun farkında değiller
hele bi doğsun yüzünü görsünn sevimli sevimli yanında dursun bakalım okey oynayabilecekmi
o zaman kendi istemez orda olmayı bebek seever

canım sen boşver eşini düşüncesiz erkekler benim eşimde 3 gün önce beni hıçkıra hıçkıra ağlattı sonrada saatlerce özür diledi kavgamız sadece benim onun ölmüş annesini savunmam oldu yani iyilik yaramıyo daha öncede eşime saldırmıştım yani o derece sinir ediyolar sonrada köpek gibi pişman oluyolar şimdi ben yatıyorum oda ev temizliği yapıyo

canım benimmm üzülme sen bebeğini de üzme .. erkekler bazen böyle düşüncesiz olabiliyo maalesef, onunlla konuş söyle ne kadar kötü hissettiğini,küserek çözüm bulabileceğini sanmıyorum. biz de bazen böyle şeyler yaşayabiliyorz bende ayrı yatıyorum küsüyorum ağlıyorum falan ama kendime zarar, adamın o an gamsızlığı tuttuysa boşuna kendini parçalamış olursun. en iyisi konuş canım konuşarak hassasiyetini anlat, belki anlar ne kadar hassas olduğunu, anlar da değiştirir kendini. sen üzülme canım sen hamilesin bebeğini üzme

Canım yaa üzülme,zor tabi bu durumda daha çok ilgi bekliyoruz ama bırakır senin çok üzüldüğünü görünce oynamayı.Bugün alır gönlünü.Bebeğini düşün,böyle dışardan bişey demek kolay tabi ama üzülme.

güzell bi ceza olmuşş hem ev tertemiz olacakk hemde yorulacakk
dikkat ett arada kontrol ettt kaytarmasınn dip köşe silsin süpürsünn
çamaşırda varmı ütü filann
onları eli deymişken yapıversinn

canım üzme kendini de bebeğinide hatasını anlar inş. Gönlünü alır erkekler gerçekten bazen çok bencil oluyolar benim kocamda kanepede uyuyakalıyorum saat 3 lere kadar umrunda değil o tv seyrediyo sonra benim bütün kemikler ağrımakta uykum bölünüyo bide o saatten sonra

heheh çok tanıdık geldi bana bnmkide facete batak ve poker oynuoo hele o pokerin tıktıktık sesii beni öldürüoo yemeği yer oturur başınaa gece yatmaya kalkar ha bide playstation varr ohh gm varr oyun çokk bizimkindee ama bende dizimi izlerimm oyalanırım bazen kafam atıoo özelllikle sen gibi bişi isteyince el bi bitsin dioo işte o zamna fıttırıorum yarım saat gelip sarılıo sonra yavaştan keyfim yerine gelince geri fırtıo pc başına ama diorum ki yazık çalışıo kafa dağıtsın dışarı çıkmıo kahveye gitmio otursun yanımda oynasınn tabii pokunu çıkarmadann ama o da çıkıo işte:) onlar biz gibi yaşayamıoo uzaktan dahil olmaya çalışıolarr bebek doğunca gör ama sıkma canını tatlım bak bu akşam nasıı koşturcakk çabalıcakk sen üzülünce anlamıştır

gözün aydın canım yaşadığın korkuyu tahmin ediytorum şu bebişleri zamanı gelsede doğursak sesini çığlıklarını duysak

hamileliğimin ilk aylarındaa sana bişey olsa bebeğe annen bakarr ben bakamam diyodu geçen günn sana bişeyy olsaa ben bakarım diyoo
mesela ölsenn ben bakarrımm hiç üzüülme gözün arkada kalmasın diyoo domuşukk fare :105:

cok sağolun arkadaşlar...

hem haksız hemde bana demezmi görürsün bende sana böle davrancam bundan sonra diye dahada şok oldum ben eşimle evlendiğimizden bri ona yardım ediyorum maddi manevi ve davranışlarını hayretler içerisinde izliyorum uzun zamandır bu şekilde davranıyo fakat ben ne kendimi nede bebeği üzmek istemediğim için bugüne kadar susmuştum ama artık dün patladım....neredeyse okeyden ayrılırken orada arkadaşlarına özür diliyece ama bana dönüp gözlerini acıp ya tamam kalkıcam demesi son damla oldu...haklıda olsa haksızda olsa hep ben barışırdım onunla ama bu defa konuşmamaya kararlıyım cep telide kapttım..

berkerdemcim benim eşim hayatta temizlik yapmaz ve benim bursada kimsem yok bütün ailem istanbulda bana burda yardı eden kimsede yok işte 15 günde bir kadın geliyo okadar onun ailesindede bana fayda yok...

hamile kaldımdan beri temizlik o yapıyo ama ben karışınca fıttırıyo yemek hazırlıyo bende uyuzluk olsun diye yakınımdaki suyu istiyorum çamaşırları aSIYO OHOOO BETER OLSUNLAR hem hazıra koncaklar bebişi kucağına vercez bide anasının isminiğ koyacakmışşşyaramı deştin

way be hepimizin kocası mı oynuyo bu oyunları, wah bize :)) benimki de play station hastası, kuzeniyle ya da benim kuzenimle bi araya gelmesin, hemen kurulur konsol, 2 saat sonra hadi hadi diyince ben hep de son oyun olur nasıl oluyosa, ama hiç de son oyun olmaz:) artık onu öyle kabul ediyorum. hee bi de her cuma akşamları halı sahaya gider maça, ben de annemlere... tabi bebekten sonra bazı şeyler farklı olur diye de umuyorum, bö (bebekten önce) ve bs (bebekten sonra) olarak :) umuyorumm hepimizin adına::44:

ne demek canım her zaman anlatırım bildiklerimi ben bu sabah gittim yükleme yapıldı sonuçlar yarın alıncak cok sıkıntı olmadı bi şişe suyla sekeri alıp götürdüm kendim karıstırdım içtim iki kez kan verdim bi sıkıntı olmadı midem falan da bulanmadı iyiydik yani cok şükür darısı basına kuzum

cnm günaydın ya sorma ben de 7 kilo aldım diye dert ediyodum önceki doktorum kadındı cok takıyodu kiloya sakın alma diyip duruyodu nasıl gerdi beni anlatamam engel de olamıyodum şimdi doktorum erkek kilo alıyorum ben yaa napcam diye dertlendiğimde bana dediki"sekerin normal cıkıyosa bebeğin de iyiyse tabiki alıcaksın böle çıta gibi dogummu olur 6 ayın bitmiş 7. aydasın 7 kilo almışsın normaldir gerilme" dedi ay ne kafa adammış nasıl moral oldu o böle diyince azmanlaşan iştahım da sakinleşti canım bişi istemiyo şimdi:))

ay melikecim ben de normal diye israr ediyodum ama ciddi ciddi ben de tırsmaya başladım şu spinali ben de düşünüyorum bakalım doktorcuğumuz ne dicek o zaman sağ salim doğurup bi kurtulsak insallah ya

benimki de aynı seninki gibi tatlım ya doğuma girmem diyodu şimdi giren arkadaslarından duydukca ısındı tamam girerim ama sartım var diyo o doktor senin bacaklarını ayırınca ben dalarım diyo "doktor bey sen kalk ben bakarım bebek gelirken sölerim sen bakmadan cıkarırsın" dicekmiş adama:))

canımm cok gecmiş olsuun bak gördünmü rahat ol içini ferah tut su içmeyi ihmal etme bol bol güzel güzel de dinlen emi:)

sağol canım hoşgeldin

Amaaaaaannn canım boşver..
eşimde okey hastası. işsizken başından kalkmazdı. izin günlerinde de oynuyor ama şimdi işten gelince oynamıyor:)
eğer işten gelip bide pcde okey oynamaya başlarsa tavrımı koyuyorum hemen. okey oynarken de boş bırakmıyorum, sürekli yoklama halindeyim:))
bu zamana kadar sustum sustum, artık hiiiçç susmuyorum.
işleri yık eşinin üstüne, bakalım ne diyecek?

ayy anasının isminimi koyacakmışşş
çok mübareklerya ismide geride yaşayacakk budünyada gelinleri delirtmekten başka bişey bırakmadıklarından arkalarından isimleri yaşasın istiyorlarrrki gelinlerrr hep hatırlasın onları bu yüzden oğullarını dürtüklüyolarr ismimi ver diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…