- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.741
ayy anasının isminimi koyacakmışşş
çok mübareklerya ismide geride yaşayacakk budünyada gelinleri delirtmekten başka bişey bırakmadıklarından arkalarından isimleri yaşasın istiyorlarrrki gelinlerrr hep hatırlasın onları bu yüzden oğullarını dürtüklüyolarr ismimi ver diyee
eşimin annesi iyiydi hatta konuşma duyma özürlüydü kadın öldü gitti onun ismini yaşatacakmış kızıma sölemicekmiş amma kimlikte ikinci isim olarak kalacakmış kimlik heryerde sölencek bende is te mi yo rummmmm sevemedim ailesinden hiç kimseyi sevmekte istemiyorum bana kimsenin fadası yok sadece eşime aşıkımm o kadar
Hangi A
Temel Durun'a telefonda adresini söylüyormuş.
- Bahçe Caddesi...
Dursun demiş ya şunu bir kodlasana demiş. Temel saymış
- Bolu'nun B'si, Adana'nın A'sı.
Dursun hemen sormuş:
- Adana'nın hangi A'sı.
kayınvalidenin ismi neydi? merak ettim :)
berkerdemcim senin mesajını görünce sildim yazdığım ismi.
günaydın kızlar ..
bugün biraz keyifsizim akşam eşimle tartıştık ayrı yattım akşamdan beride ağlıyorum daha cokda bebeğim oynarken ağlıyorum sanki oda üzülüyomuş gibi geliyo dayanamıyorum...........
eşim hastalık derecesinde facebokokta okey oynar oldu evde bir sohbetimiz kalmadı gibi bişy bebekle ilgili herşeyle ben ilgileniyorum...
duvarı boyuyacak ustadan tutunda aklınıza ne gelirse tek başıma hallediyorum oda sadece facebookta okey oynuyo akşam bana süt ısıtırmısın dedim 1 sayı kaldı bekle diyo kadınlarla orda sohbt ediyo eşini ve bebeğini düşünmüyo halada ağlıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum.............kafam dağılsın diye çamaşırlarla uğraşıyorum şimdi kızlar
eşimin annesi iyiydi hatta konuşma duyma özürlüydü kadın öldü gitti onun ismini yaşatacakmış kızıma sölemicekmiş amma kimlikte ikinci isim olarak kalacakmış kimlik heryerde sölencek bende is te mi yo rummmmm sevemedim ailesinden hiç kimseyi sevmekte istemiyorum bana kimsenin fadası yok sadece eşime aşıkımm o kadar
25inci haftamdayim hatta 26 oldu. ben daha bu cuma gircem ve merak ediyorum yuzunu net gorebiliyor muyuz? :)
işte insan hamile kalınca sakat muamelesi görüyo senin ailen uzakta olduğu için yakınında olsalar destek olurlar benim görümcemde alt katımda bi kere gelip sormayı bırak geçmiş olsuna bile gelmiyo benim annem yakınımda çok şükür 1 hafatır evimdeyim eşim izinli bana bakıyo haftaya pazartesi şevket yılmaz hastanesine ordanda annemde kalıcam eller kendi anan baban gibi olmuyoo malesef sen oğluşunla geçircen günlerin hayalini kur bakarsın bebişlerle gezeriz beraber toplanırız evde falan
siz ne guzel bursadasınız bende bursalıyım ama eşimin işi nedenıyle bende gurbetteyımbır haftalık ıznımız var bıdahakı ayı ıple cekıyorum bursadan alışveriş yapıcam bende.umutluyum kız benım annemde torun hasretı cekcek annem sana gelsın barı torun sevmeye hem sende yalnız kalmamış olursun:):):)
herkese merhaba, ben de 26 haftalık hamileyim ve inş. bi kızım olacak, ankarada yaşıyorum, beni de listeye ekler misiniz... bi kaç gündür burayı takip ediyorum, daha doğrusu takp etmeye çalışıyorum, sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki :) herkese bu süreçte kolaylıklar ve bebeklerimize sağ salim kavuşabilmeyi diliyorum...
ve gelir gelmez sormak istediğim bişi var, tetanoz aşısı için herhangi bi süre var mı, nette bazı yerlerde yok die okudum ama belki doktorundan bunu teyit eden vardır die size de sorayım dedim....
ahh cnm ya sizdede mi war beşiktaşlılar da çok fanatik oluyolar bee, benimkide hiçbir bjk maçını kaçırmaz, madalya takcaklar ya benim kocama :)) tübe tübee, he bide maçı zevkli hale getirmek için diyo ki her seferinde, sende gel kızlarla toplanın,film izleyin falan..:) bizi halı sahaya bile götürdüler izleyelim onları diye ama nafile, sıkıcı işte sıııı kıııı cııııııııııııııııııııı ...neyse o eğlensin de haftada 1 gün problem yaratmıyorum zaten
benim ilk üç ayım zordu yorulunca geceleri uyuyamıyodum çok zor geçti kopuyodu belim
evimiz yapıldı bitti taşıncaz temizlikçi tuttuk kadın yaptı ama illa bende yapıyorum çünkü yetişmeyecek nakliyatçı hazırlandı günü belli yetişmesi lazımm elti evde oruçlu yatıyo kayınvalide onlarla ilgilenmekten bizi görmüyo evi toplamıştım yavaş yavaş sorun olmadı
çok ama son hafta ev biymedi kayınvalidenin yanında akrabasının kızı varr yardım ederim dedi ona güvendik o hafta geldi çattı yok ne gelen var ne giden meğer o gün eltiler gitmişlerr evlerine bizim kayınvalidede evini o kıza temizletmişş
ertesi gün yapılsa olmuyo çünkü
o zaman kafam bozuldu
işi olsun hemen çağırır kendi iş ellemez bize yaptırır benim kırk yılın başı işim düştü kıza yollamadı bide kendi gelmiyo diyo
meğer bir gün önceden konuşmuş ayarlamış bide kızın üzerine suç atıyoo
o gün çok yoruldum ağladım sinirden
ses çıkarmadım ama unutmadımda
günaydın kızlar ..
bugün biraz keyifsizim akşam eşimle tartıştık ayrı yattım akşamdan beride ağlıyorum daha cokda bebeğim oynarken ağlıyorum sanki oda üzülüyomuş gibi geliyo dayanamıyorum...........
eşim hastalık derecesinde facebokokta okey oynar oldu evde bir sohbetimiz kalmadı gibi bişy bebekle ilgili herşeyle ben ilgileniyorum...
duvarı boyuyacak ustadan tutunda aklınıza ne gelirse tek başıma hallediyorum oda sadece facebookta okey oynuyo akşam bana süt ısıtırmısın dedim 1 sayı kaldı bekle diyo kadınlarla orda sohbt ediyo eşini ve bebeğini düşünmüyo halada ağlıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum.............kafam dağılsın diye çamaşırlarla uğraşıyorum şimdi kızlar
cnm ben murat ı düşünüyorum dersane olarak, onun da h.sonu kursu aralıkta, her h.sonu ya cts ya da pazar gidiyosun, 4buçuk saat sürüyo, eşin de pek ala bakabilir haftada bi gün 4buçuk saat..Allah gönlüne göre versin cnm
günaydın kızlar ..
cok sağolun arkadaşlar...
hem haksız hemde bana demezmi görürsün bende sana böle davrancam bundan sonra diye dahada şok oldum ben eşimle evlendiğimizden bri ona yardım ediyorum maddi manevi ve davranışlarını hayretler içerisinde izliyorum uzun zamandır bu şekilde davranıyo fakat ben ne kendimi nede bebeği üzmek istemediğim için bugüne kadar susmuştum ama artık dün patladım....neredeyse okeyden ayrılırken orada arkadaşlarına özür diliyece ama bana dönüp gözlerini acıp ya tamam kalkıcam demesi son damla oldu...haklıda olsa haksızda olsa hep ben barışırdım onunla ama bu defa konuşmamaya kararlıyım cep telide kapttım..
berkerdemcim benim eşim hayatta temizlik yapmaz ve benim bursada kimsem yok bütün ailem istanbulda bana burda yardı eden kimsede yok işte 15 günde bir kadın geliyo okadar onun ailesindede bana fayda yok...
Canım şu an hastanede olmalısın, inşaAllah bu sefer şekerin olması gerektiği gibi çıkar, duam seninleBiliyorsunu benim şeker yüklemem yüksek çıkmıştı. bir hafta sonra tekrar çağırmıştı 100 gr lık yükeleme yapalım demişti...
Yarın sabahtan gideceğim. uzun süre hastanede olurum sanırım. benim için lütfen dua edin olurmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?