2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşimin annesi iyiydi hatta konuşma duyma özürlüydü kadın öldü gitti onun ismini yaşatacakmış kızıma sölemicekmiş amma kimlikte ikinci isim olarak kalacakmış kimlik heryerde sölencek bende is te mi yo rummmmm sevemedim ailesinden hiç kimseyi sevmekte istemiyorum bana kimsenin fadası yok sadece eşime aşıkımm o kadar

kayınvalidenin ismi neydi? merak ettim :)

canım boşver bütün erkekler aynı biz bu olayı çözemeyip evdeki interneti kapattık ,şimdide t.v hastası napiim elden gelen bişey yok ama ben bişey isteyice yapana kadar tekrarlarım 30 sn de 1 huyumu bildiği için beni susuturmak için istediğimi getirir :) en azından dışarıda takılmıyo gözümün önünde bunada şükür

benim ilk üç ayım zordu yorulunca geceleri uyuyamıyodum çok zor geçti kopuyodu belim
evimiz yapıldı bitti taşıncaz temizlikçi tuttuk kadın yaptı ama illa bende yapıyorum çünkü yetişmeyecek nakliyatçı hazırlandı günü belli yetişmesi lazımm elti evde oruçlu yatıyo kayınvalide onlarla ilgilenmekten bizi görmüyo evi toplamıştım yavaş yavaş sorun olmadı
çok ama son hafta ev biymedi kayınvalidenin yanında akrabasının kızı varr yardım ederim dedi ona güvendik o hafta geldi çattı yok ne gelen var ne giden meğer o gün eltiler gitmişlerr evlerine bizim kayınvalidede evini o kıza temizletmişş
ertesi gün yapılsa olmuyo çünkü
o zaman kafam bozuldu
işi olsun hemen çağırır kendi iş ellemez bize yaptırır benim kırk yılın başı işim düştü kıza yollamadı bide kendi gelmiyo diyo
meğer bir gün önceden konuşmuş ayarlamış bide kızın üzerine suç atıyoo
o gün çok yoruldum ağladım sinirden
ses çıkarmadım ama unutmadımda

tabiki görüşücez cnm coğu bitti azı kaldı rabbim hayılısı ile kucağımıza lamayı nasip etsinde günlerde yaparız gezmelerde.

gelsin cnm beklerim herzaman....

kışın tv izleriz ama yazın evde durmayız eşimle
motorcuyuz
büyük bi dağ motorumuz var ona bindikmi günlerimiz yollarda geçer
yaz tatillerimize motorla gideriz
geçen yıl ege turu yaptık tüm gün motorla gezer gece otel bulur yatardıkk
ama artıkk ne zaman motora binebilirim bilemiyorumm
oğlumu bırakıpta tatile gşdemem artık arabayla gideriz mecburr

herkese merhaba, ben de 26 haftalık hamileyim ve inş. bi kızım olacak, ankarada yaşıyorum, beni de listeye ekler misiniz... bi kaç gündür burayı takip ediyorum, daha doğrusu takp etmeye çalışıyorum, sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki :) herkese bu süreçte kolaylıklar ve bebeklerimize sağ salim kavuşabilmeyi diliyorum...
ve gelir gelmez sormak istediğim bişi var, tetanoz aşısı için herhangi bi süre var mı, nette bazı yerlerde yok die okudum ama belki doktorundan bunu teyit eden vardır die size de sorayım dedim....

Aramıza hoşgeldin canım..Birinci aşı 20.haftadan sonra yapılıyo bir süresi yok sanırım ama benim 26.haftada 2.aşı vurulacak.Bazı drlar sadece bir tane de vurulabilirsiniz diyo.

ah ahh çocuğun adı kartal olmasın die dua ediyorum o derecede sadece bu dil kayınpeder ve iki kayınn hepsii beşikteşlı ve aşırı eskiden benide götürürdrdü biz köşede eltim ben kayınvalidem ses çıkarmadan patlardıkk ağlaya zırlaya artık beni götürmememsi gerektiğini anlattımm erkek erkekğe oturun izleyinnn dimi ama allah yardımcımız olsunnnn:))

bazı kaynanaları anlamıyorum kızoğlankız alıyolar oğluna bakıyolar gene kıskançlık diz boyu ah benim gelinim olcak başıma tac ederimm

dicemki hamilelik piskolojisi ilgi beklersin falan ama,
bu durumda oyle gorunmuyo,
esinle oturup konusmayi denesen:-(
sen uzme kendini:-( bebiste uzulur annesi,

aminn tatlımm yaaa allahım bu yıl nasip etseydii ohh dicektimm ama olmadı sanırım olmıcaktaa ben hızlandırılmış olsun istiorum doğumdan sonrası için şimdi başlarsam doğumda en az 1 buçuk 2 ay ara veririrmm unuturumm şöyle nisan mayıs gibi başlasa ben iki yıllıkımm sınav eylülde eylüle kadar toparlarım inşallah die düşünüorumm

vallahi canım aynısı bizim evdede varr bilg. başından kalkmaz işten gelir direk bilg. başına kaldırana aşk olsunn hafta sonu desen hep bilg. başında zaten yorulmuyolarda otur otur bende sen gibi bebeklerin her işiyle ben ilgileniyorum çok taktım bende sen gibi bugüne kadar artık takmıyorum valla ne hali varsa görsün bebekler olunca zaten oturmaya fırsatı olmayacak çoğu zaman kanepede uyuyup kalıyor bende odamda yatıyorum onun için güzel uykumu falan bölemem inanki erkekleri anlamak çok zor ben anlamadım 8 yıldır anlamaya çalışmıyorumda artık bende sen gibi gurbette tek başımayım inan başımda dır dır eden bir adam olmasındansa karşımda oturup bilg. oyun oynasın daha iyi inanki hiç üzme kendini bak bir seninki öyle değil hepimizinki aşağı yukarı aynı ne kendini nede bebişini üzdüğüne değmez ben sana yaşadıklarımızı anlatsam dudakların uçuklar insan bir yerden sonra alışıyor sanırım ben çözünm bulamadım bugüne kadar eşimin sorumsuzluğuna inş. sen çözüm bulursun canım hani derler ya can çıkar huy çıkmaz diye aynı işte inş. bebeğin oldugunda değişir eşin canımm

Canım şu an hastanede olmalısın, inşaAllah bu sefer şekerin olması gerektiği gibi çıkar, duam seninle

Uhdeciğim ve Anneyim ben canlarım sizin adınıza çok sevindim maşaAllah Rabbim tamamına erdirsin... Bu arada Anneyim ben maşaAllah ilk oğlunda ne kadar tombiş doğmuş öyle Benim annem ve teyzemde hep 4ün üzerinde bebek doğurmuşlar, benimde onlara çekip tombiş doğurabileceğimi söylüyorlar ya bakalım göreceğiz

Doğumda yanında kimin olacağı bahsedilmiş, benim eşimde ben seni öyle görmeye dayanamam diyor, annemde öyle.... Allahtan ben teyzemin çalıştığı hastanede doğum yapacağım, teyzemde ebe hemşire olduğu için doğumuma teyzem girecek inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…