- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 41
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.681
kızlarr dayanamadım esımı aradım :)) canım benımle bırlıkte gırermısın spınal olursam dedım tabı canım gırerım dedı :)) oda cok ıstıyo bebegımızı aynı anda gormeyı bıde ben ıkna olsam spınale
kızlarr dayanamadım esımı aradım :)) canım benımle bırlıkte gırermısın spınal olursam dedım tabı canım gırerım dedı :)) oda cok ıstıyo bebegımızı aynı anda gormeyı bıde ben ıkna olsam spınale
ya kusura bakmayin turkcemde kitlik var,
spinale ne oluyordu?????
canım maşllh bebeğine ayrıntılı ultrasonda neye bakıyoılar kaç haftalıkken bakılıyo kendi dr bakıyo
oh ne güzel şanslısın direk kabul etmiş
ben çok korkuyorum o yüzden genel anestezi şimdilik kararımız ama bebeğimi en son ben görücem bunuda istemiyorum bilmiyorum o sabah kalkıcam nasıl hissedersem öyle olucak şimdiden düşünüp kendimi korkutmak istemiyom:)hayırlısıyla gelsinde o gün inşallah
kızlar meraba, dün kanamam oldu demiştim, bu sabahtan doktorumuza gittik, doktor çok rahatlattı beni çok ilgilendi uzun uzun ultrasnda bebeğimi izletti moralimi çok bozuk gördüğü için , kanama da ultrasonda gözüktü ama bir tehlikesi yok diyo, kimi gebeliklerde böyle lekeler olurmuş adet günlerine denk gelen zamanlarda. 10 gün de rapor yazdı istirahat etmem gerekmiş. ewdeyim yatıyorum.. Allaha şükür oğlum da ben de iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?